Skoči na vsebino

Pluton kvadrat Mars

FURIA

Recommended Posts

• Komentarji 116
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sicer sem nov tle, ampak se bom potrudil odgovoriti .

pri počasnem gibanju plutona, tranzitiral ti bo kar nekaj časa se izoblikuje velika energija(še posebej ker je pluton sedaj v strelcu), ki jo je treba asimilirati v aktivnost.Zna se ti povečati notranja napetost, želja pa akciji( še posebej če nisi po naravi odločna).Lahko bi rekel tudi povečana intuitivnost.

Ker pa je pluton po naravi malifični planet, so pa tudi strahovi prisotni, mogoče najmočneje prav na področju spreminjanja in modificiranja lastnih filozofskih nadzorjev.(posebi še če se ti svet podira na glavo)

Drugače pa je dobra možnost za dokončanje v izobrazbi, ( izobrazbi za lastne potrebe)

Vse je odvisno od natalne karte in drugih tranzitov.

lp

Deli na socialnih omrežjih

Jah, pozdravljen in dobrodosel! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Sicer pa - super! Take rabimo! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif

Zelo dobra interpretacija tegale aspekta, Furia.. ni kaj dodati..

Itak pa je, kot je omenil tudi Jah, pomembno poznati tudi druge polozaje oz. aspekte...

Sam samcat, "izlocen" aspekt (ki je tudi nekoliko generacijski), nam tezko pove oz. orise celotno sliko.

Marsa

Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mhm, razumem, da en sam aspekt odtrgan od celote, pove bore malo.

Ker je pocasen tale Pluton, sem sumila, da zna biti dologotrajen vpliv.

Interpretacija je natancnejša, ko Jah omenja... "sesuvanje svetov, idej, filozofskih nazorov". Glede na to, da je mene zanimalo za Mars, ki se nahaja v 9. hiši, je toliko bolj povezano s študijem, ideologijo, vero, potovanji, tujino...

Hm kaj pa bi bilo tranzit plutona cez uran?

"Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 year later...

V teh dneh se bliza kvadratura Marsa in Plutona. Aspekt sam po sebi govori v prid nasilju, zato bi se bilo potrebno izogniti kaksnim nevarnim akcijam...

Pozor in previdno za vse, ki imate kaksne planete na 19° Device, Rib, Strelca ali Dvojcka! :palec:

Dum spiro, spero.

oona, hvala za to...bom doma preverila situacijo na natalni karti...a bo kar naporen dril za ohranjanje notranjega miru xrolleyesx x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pomlad nič hudega, od kod ti to, da bi bil trigon kaj hudega ali aspekti med Luno in Luno?

Saturn Uran v lepem harmoničnem aspektu združuje novo s starim in Saturn, ki pomeni trajanje, Uran pomeni trenutek-kaže sposobnost najti pravi trenutek... biti hkrati moderen in hkrati ti je všeč staro...

Luna kvadrat Luna-odvisno kje gledaš? če je to med dvema partnerjema je sicer tako, da ima vsak svoj pogled, kako naj bi bilo doma in drugačno čustvovanje, vendar je vseeno dobro, če je tak aspekt prisoten, daje tudi večjo plodnost temu paru

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

oona hvala, da si opozorila na tega Marsa, spet sem se spomnila še na nekaj pri sebi... hvala ti za ta "klik"

Mars bo aktiviral Plutona... Previdno!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

no, pa sem pogledala...pluton in uran sta že natalno v kvadratu z marsom...vsaj pri meni...pol pa mogoče ne bom nič bolj ubrisana kot običajno al kaj...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mateja saj obvladaš...ji boš že pomagala.. x^x ...najbolj pomembno se je umiriti v tem času, čeprav na nek način skoraj nemogoče xrolleyesx ...sam da ne noriš okol ..in se prepuščaš brezglavosti... :xx!:

Ihh, jaz mam pa sam saturn tam. x:Dx ..kjer že tako ali tako čepi Pluton... xrolleyesx

Amis, ti tale aspekt v nulo obvladaš...dont worry... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Pozor in previdno za vse, ki imate  kaksne planete na 19° Device, Rib, Strelca ali Dvojcka!  :palec:

Kdaj naj bi bolj točno prišlo do kvadrature ?

Ta dva planeta sta pri meni kar blizu 19°:

Venera Ribi 19°57`49 8

Neptun Strelec 18°13`07 4

Pa še to, ali je isto:

Mars kvadrat Pluton in Pluton kvadrat Mars ? Domnevam, da ne.

Pa še to, ali je isto:

Mars kvadrat Pluton in Pluton kvadrat Mars ? Domnevam, da ne.

V principu gre za isto. Odvisno pa, kaj ti gledas. Ce govorimo o natalni karti, vedno upostevamo hitrejsi planet (npr. Mars) kvadrat pocasnejsi planet (v tem primeru Pluton).

Ko govorimo o tranzitih, pa gre za druge stvari. Enkrat ti Mars aspektira Pluton, spet drugic pa Pluton aspektira Mars.

V bistvu gre za osnove astrologije. x:)x

Saturni in Kironi pa v tej temi nimajo kaj iskati!

Dum spiro, spero.

Pozor in previdno za vse, ki imate  kaksne planete na 19° Device, Rib, Strelca ali Dvojcka!  :palec:

Nevarnost nasilja proti tebi ali da si ti nasilen do drugih? :inocent:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Razlika je v tem, da opozicija ne prinese nujno tudi negativnega dogajanja (nesreče, recimo), kvadrat pa je aktiven aspekt in se kaj neprijetnega gotovo tudi zgodi. Če drugega ne, pa strah ali prenapetost. V najboljšem primeru. Vslabših primerih pa vse kaj drugega.

Opozicija se po eni od teorij (to sem bral letos na morju) nanaša predvsem na odnose.

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...