Marsa 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Mene pa v bistvu ne moti sneg na cesti.Pac - sneg. Novi, drugacni, tezji pogoji na cesti.Kul - jih pol zblojencev, ki si v tem casu ne upajo na cesto, avtomaticno odpade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Kul - jih pol zblojencev, ki si v tem casu ne upajo na cesto, avtomaticno odpade. To pa res ja.. hehe, saj sem rekel da mi je všeč sneg ob cesti in na cesti, dokler ne bom imel slabih izkušenj s tem, ampak res kako se v takih raho težjih situacijah katalizira občutek za pomoč in take zadeve.. recimo jaz pa moja sopotnica bi prec šla pomagat dvema študentkama če jima nebi uspelo pripeljat na hrušico... (sva že stopila ven z avta šla proti klancu da bi pomagala pa jima je pol le ratalo.... tak da to niso samo besede)... hehe, kul je to res. taki časi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mislim,da te lahko samo prvič preseneti tale sneg! Potem te pa mora že kaj izučiti za vnaprej! Sicer pa strahopetec se prestraši vnaprej,junak pa za nazaj! Srečno vožnjo vsem voznikom,pa še posebej danes ko je pristoten Mlaj!Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 hehe, ja očitno sem jaz strahopetec za nazaj.... hm kjeje kak prestrašen smeško ? hehe ja danes ob vsem hudiču na nebu, in ledu na zemlji sem varno prepotoval iz ajdovščine na rakek.. v ponedeljek bo pa itak vse mimo že... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Frida 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Pogrešam sneg ... pri nas ga nikol ni ... se pa lahko zato celo leto z motorjem vozim Citiraj Če bi sodili po kosmatosti, bi bila ovca večji mačo od slona ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stella 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Ljubim sneg... ko sem doma, na toplem in gledam skoz okno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 ...jest tut, sam ko ga gledam,me v bistvu gor nekam popelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ma dober folk.. men tud dober ČE sem lahko doma in gledam ven... ni lepšega..A zdej ko hodmo v službo in MORAŠ it pa če prekle z neba letijo.......SOVRRRRRRRRAŽIM SNEG NA CESTI!!!!!!!!!!! GGGRRRRRRRRRRRRRR........... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 No ceste so danes kolkr tolk spucane.. pa vseen! grrrrrr.......... :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Mushi, pri nas ga nič ni ... upam, da ga bom letos kaj videla Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 zamenjamo kraj bivanja... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Hehe, sem glih hotela napisat, jaz pa ne, pa vidim, da sem ze.Danes sem ruzhila po Celovski.Cisto kul, manj vozil around. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 Hehe, sem glih hotela napisat, jaz pa ne, pa vidim, da sem ze.Danes sem ruzhila po Celovski.Cisto kul, manj vozil around. kaj se tako pozna...pa sej ga ni tolk velik... sam vseen.. ko sem ven pogledala, pa je blo treba avto spucat.. pa do glavne ceste je blo tak tak.. pol pa na čisto... ma sej tale mokr sneg ko se tali.. kr v redu.. samo tist ko pa zmrzuje... ni tak fajn no... pa bolj je še treba pazit in to.. drugač pa v avto skočiš in roarrrrrrrrr.... pa smo že tam, ko mormo prit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Dans sem na poti v šolo skoraj padla.......... ................spolzko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Moj Pony Hyundai ne rabi uzde,uboga me brez vajeti,po snežni cesti, tko fletn pleše,da se mi kar u glav zvrti....... Bolj kot sneg na cesti ne maram leda pod frišnim snegom..... sem enkrat skorej gobček razbila, pol se pa še pobrat nisem mogla..... kot v risanki.... in to na pločniku, zjutraj k gre ves folk na šiht..... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 hehesi poskrbela, de so shli enkrat dobre volje na shiht pravi altruizem tole bi te lahk nejel v firmi, de bi tole izvajala vsak jutr 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Bolj kot sneg na cesti ne maram leda pod frišnim snegom..... sem enkrat skorej gobček razbila, pol se pa še pobrat nisem mogla..... kot v risanki.... in to na pločniku, zjutraj k gre ves folk na šiht..... poznam to....na 300 metrih do šole se lahko marsikaj zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 jst sem si pa dve leti nazaj zlomila nalomila kost v pregibu komolca.. ko sem padla ko je z nadstreška kapljalo in je asfalt spodaj bil poledenel.. skratka jst zletim, se ujamem, zlasti na levo roko, pa na trtico.. in ujela sem se na dlan, pa sem imela roko čist črno okoli komolca in sem se pol vozila in vse kake tri mesece, sej je bolelo in to, ko pa roka ni šla čist v stegnjen položaj, sem šla na slikanje, in je bila počena kost v komolcu, ki se je pa pol zarastla sama... cool, ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 mushi ti si pravi rambo....pa ne amadeus 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 pa na trtico..ajs :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 ja... ajs... je dolg bolelo... kak mesec.. sem se vedno ulegla na kavč, ne usedla.. pol pa da se je naglihala... khm... sam res...sva se šla po zmrznjenem snegu z Mrzlice dol z vrečko peljat, pa je pomagalo... Ne z namenom, ampak slučajno je res pomagalo... Zdej mam pa utrjeno trtico... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 samo da ne boli več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 :xx!: še zmeri velja, sploh ko prekleta banda cestarska cest ne spuca. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 v ljubljani - jasno - seveda - spet ni snega raj bi ga mela še mal na cesti, k da ga sploh ni... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 prpel se u cele.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.