keti227 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 takoj, če mi ne bi blo treba klele u službi ždet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Men se pa zdi, da so dobro opravili delo...ceste so spucane,no, vsaj kakšnih večjih problemov ni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 pr nas niso. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neko-kao-ja 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 pr nas je pa takoooo zeloooo velikoooo snega... Celo 2cm!!!! Kje je zima???? Anybody seen my baby... ups, snow... Citiraj Ne ostavljati tragove za sobom... Isto kao ne postojati... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 SOVRAZIM SNEG NA CESTI!!!!!!!!! Pol se pa spoki s cest, ko je sneg na cesti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 stay out of the road if you wanna grow old hihi danes se bom spet fural hihi vum vum pa še jutr vum vum swosh sneg pa ob cesti i love it... jeah zwiz Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2005 ja marsa, pa če ga nč skor ni blo videt, pridem pa 25 km naprej, pa taka kriza pa lenuhi leni spijo do pol osmih al kaj, sramota za celje!!!!!!!!! Drgač bi jst šla ob 10 v službo, pa kaj! Tko pa nč ne morš.. ko se že enkrat prpeleš. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 saj se mal hecam, Mushi, meni je lahko tu po LJ pa po celovski..Sam roko na srce, tud v Polhov gradec rinem al kamor ces, pa ce je ne vem kaj na cesti, ce se ufuram... saj morda se spomnis, ko sem pravila, da sem z marutijem kakih 15 minut peljala cez totalno toco, da sem mislila da mi bo cez sipo v glavo priletela.. pa sploh nic videla... z zmigavci sem sla recimo 20, 30... shtala, kaj tacga pa se ne...Pa sem kar sla... al pa da se ugreznem (kjer bi 'lohk' mal... se ji umaknila)...Pac - pogoji, ovire... na cesti... ce smo pac na cesti..,. Ko sem imela en mesec al kaj tacga izpit, je bil totalen sneg... meni pa dbest, da 'vadim' se v takih pogojih, pa sama sem bila na cesti, pa vsi so nenadoma uposteval pravila oz. znali vozit itd.Seveda, ker so bli ostali los s cest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj se mal hecam, Mushi, meni je lahko tu po LJ pa po celovski..Sam roko na srce, tud v Polhov gradec rinem al kamor ces, pa ce je ne vem kaj na cesti, ce se ufuram... saj morda se spomnis, ko sem pravila, da sem z marutijem kakih 15 minut peljala cez totalno toco, da sem mislila da mi bo cez sipo v glavo priletela.. pa sploh nic videla... z zmigavci sem sla recimo 20, 30... shtala, kaj tacga pa se ne...Pa sem kar sla... al pa da se ugreznem (kjer bi 'lohk' mal... se ji umaknila)...Pac - pogoji, ovire... na cesti... ce smo pac na cesti..,. Ko sem imela en mesec al kaj tacga izpit, je bil totalen sneg... meni pa dbest, da 'vadim' se v takih pogojih, pa sama sem bila na cesti, pa vsi so nenadoma uposteval pravila oz. znali vozit itd.Seveda, ker so bli ostali los s cest. Sem včeraj zvečer oz. danes ponoči (zjutraj) vozil 250 km po Avstriji, snežilo je vso pot, da se ni kaj dosti videlo, cesta je bila taka kot pač je v takem primeru in zdaj za sigurno lahko rečem, da nimam rad snega Me še danes boli glava od napenjanja oči... Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ja, koncentracija pa totalna, se strinjam...Jaz sem pa dostkrat lazila cez kaj tacga - avstrija, svica, v najstrahotnejsih pogojih... cez vrsic, vsi obcepeli, midva pa z mizami pa vsem iz ikee v petkici - sam midva gor prisla tedaj. Ne vem, no, jaz mam pac rada taf pogoje... pa cesa novega se naucim, preizkusam svoje meje in sposobnosti, zdrzljivost, reagiranje... Ko moras odkopat avto, da se odpeljes, ko te zanasa, pa imas moznost se tega se naucit, dobit filing, kako je tudi lahko, kot denimo listje na cesti al pa ce zapeljes cez luzo, al da te v ovinku ven odnese... Taki testi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem včeraj zvečer oz. danes ponoči (zjutraj) vozil 250 km po Avstriji, snežilo je vso pot, da se ni kaj dosti videlo, cesta je bila taka kot pač je v takem primeru in zdaj za sigurno lahko rečem, da nimam rad snega Me še danes boli glava od napenjanja oči... Kaj pa roke te bolijo kaj Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Komaj čakam da zgine sneg. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 poslji prosim sneg na obalo,ce ga noces vec.meni prov manjka snegec. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 prid k meni pol urce pa maš snegec ampak priznam je pa romantika furat po snegu in pol maš 10° klanca pa zabremzaš, zimske gume vse kar češ 20kmh sam pa vseen kar drsi ene par metrov hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Ker ga je nad Lublano privleku, da zdaj še tuki stresa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Naše goreče trimesečne molitve Trkajte in se vam bo odprlo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ooo, kolk snega je zunaj... in še pada.... ful lepo, samo ... zdele, ko sem še total koma, odmetavat avto ... upam, da ne bodo zdaj kakšni blazni zastoji in mi uspe pridričat do Lj. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ja no... sej je kewl... sam... spet sm narobe na gležn stopla k mi je spodrsnel... zdej pa res že tok boli... bi blo treba 2 tedna nogo v luft nč muvat, da si se mal nazaj pocajtala, ker zdej je totalno razboleno... drugač je pa snegec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sedajle gledam čez okno - pravljica... . Ko bom stopil pred hišo , bo roman ... .Ko bom kidal , bo komedija ... , ko bom vozil bo pa triller ... :OO!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 No tkole povem, js k sm tok čakala sneg, pa to. Včeri okol 7h se js odpravm do doma, mela namet it v kamnik, ampak sem se hitr premisnla. Mi je uspel pridt iz Šiške do Fužin do seke, ampak komi komi uspel.Namreč mene je ful strah vozit že če je mokro (pa to ne pomen da pol 20 na uro vozim-ampak vseen) - dvakrat sem mela crash na mokri cesti...Če je pa tema, pa še tok slabš, ker slabo vidm (mam pregled čez 3 tedne - ampak do takrat pač še tastari špegli), ker je pa tok naletaval, pa itak tko nism nč vidla, sploh pa na unem delu obvoznice, k ni osvetljena. Skratka cela drama. Bla sm čist trda od strahu k sm stopla iz avta.K sm pršla do sestre, sem takoj naznanila, da bom kr prespala pr njej, ker se ne upam dam pelat. No okol pol 11 js vstanem, da grem damu. In vsi me debelo gledajo, js pa ponosno objavim, da je čas da se soočim s svojimi strahovi. In sm šla. In tam do jarš je bla spet štala, ker ni luči, pa padal je 100 na uro, ampak sem prežvela. Pa mal manj gužve je blo, tko da je nekak šlo. Pol naprej pa itak ni več tok padal... K sm pršla domov sem bla sila ponosna nase. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 keti227: mene so učili, da v dežju ali snegu, čim manj "bremzanja" in sunkovitih obratov volana...sicer pa je statistično gledano, najmanj nesreč ob sneženju...vsi vozijo počasi in previdno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 @Keti227: Kje na Fužinah pa imaš sestrico Včeraj, torej danes bi lahko rekla že predvčerajšnjim je blo full dobro ko je snežil, za voznike ne vem samo za tekače lahko povem da bi nekdo žiher patentiral anorak ki greje in topi sneg, da ne prideš domov kot snežak! Še trepalnice sem imela bele Luštno je, upam da boste vsi vozniki ki prezirate sneg potrpel, kdo ve če ga bomo sploh čez kako leto, dve, tri še imeli priložnost videt glede na to kam gre tole podnebje pa letni časi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Edin kar je fajn da je sneg, da ko nimam za karto za fitnes lahk grem vsaj kidat, drugač me je pa včeraj skor s ceste direkt v en avto zaneslo, tk da nej se čim prej stopi pa bo kr lepo sam an Krvavcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 mene pa sneg ne moti...sem navajen, pa tudi že vrsto let vozim vozila z štirikolesnim pogonom.....edino k moraš biti malo bolj pozoren na druge udeležence v prometu, da se kdo ne prpelje vate...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Keti227: Kje na Fužinah pa imaš sestrico pregljev trg mislm - sej to je druga avtobusna postaja ne? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.