aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 spet sneh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zato je dans ponoc jokal veter, ker je zastonj pihal... tako je lepo posusil ceste, zdaj pa vse zaman, snezi kot v najhujsi zimi - a ni drug teden Velika noc? saj nimam nic proti snegu, sam zdaj ga je pa dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vse veje ti bo polomil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 http://www.millan.net/anims/giffar/bgodesss.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Stran s snegom...Da lohk damo rolerje gor Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Pa cike -------Stran s snegom...Da lohk damo rolerje gor Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Sutra če biti vrijeme, pravo lijepo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 sej zdej ga hmal nav več... pa bo taprava pomlad Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ja prav gledam... že nek časa ga nisem nagazil sred ceste... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 dons sem komi prgazla do službe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 kva je zdej to?Moja najmanj ljuba tema POZIM?! Sem že misla da ma kej veze s 1. aprilom Čeprav dons jst mela čist zaledenele šipe, so se mi do službe odmrznile.. (ko jo mam zdej full bliz). Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 mushica... mah tale prvoaprilski sneg je najhuši. men so čevlji čist premočil- Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 ja, pa sneženi moži laufajo po cesti! S korenčkom! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 prej je laufu en zajc s korenčkom po cesti, za njim pa sneženi mož - a zdaj so že pri tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 pol je pa mogoč sneženi mož zajca pojedu! Pr men je bil sam s korenčkom, pa po kolenih je šu naprej.. so se mu fusne stopile.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 U šit opasni snežak no daleč vsekakor ne bo prišel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 pa moker zajc bo ven prišel! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 V kocki ledu (a si gledala ice age?) sam repek mu bo štrlel ven.. pa korenček, valda (tazgorn, in taspoden ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 gledu iceage! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 jz tud jz tud.... ej bejbe jz sem že čist zmatrna od tega kidanja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.