principesa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zimski utrinek s petkove Rakitne. Sem se potrudil za malo večji format Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zimska pravljica ob polni luni. Kroki, videno včeraj, tako kot tvoj gozdnbi poljub. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Vceraj videno:Gozdni poljub Se je nekdo kar nekaj let nazaj potrudil, pa se oci in ustnice dorisal wazntme.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Piko, Kroko res sta majstra.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 prave snežinke Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Onstran dobrega in zlega Posneto danes zjutraj, z razglednega stolpa, (namerno) izza ograje.Nekaj nezeljenega odboja se je ujelo na fotografijo, pa nic zato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 simbolika križa zgolj naključje hm, čudovit razgled, bemu, a nis raj pomolil fotkiča čez luknjo za temi plankami....kako slikovita simbolika, kadar se nam ponuja raj ...stopimo od zadaj za planke..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 (popravljeno) , a nis raj pomolil fotkiča čez luknjo za temi plankami...Evo ti Klik,samo da zasutis Jasno da je simbolika, tako je bilo kadrirano.Kriz, jasno. "Ce ne najdemo lepote v bogu, je ne najdemo nikjer.Treba jo je zanikati ali ustvariti."avtor isti kot v podpisu Popravljeno 17. december 2005 -> krokodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Se tri danasnje: PrebojGa ni vetra, da me premakneZimska pojedina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Kroki me je včeraj spomnil (Kroki hvala!), da sem v bukovem gozdu naredil nekaj slik, tale pa je že v pravi zimi. Na pravem ledu si pomagam z zadnjimi žarki prave svetlobe.(Na levi sliki vrh Porezna, na desni Kojca) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 vi ste umetniki.. , znate lepoto ujeti v objektiv Vse fotke so čudovite... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 res je Piko pa Kroko sta majstra Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Se ena danasnja, soncnica na travniku.Nekomu morda grda, nenavadna, morda celo morbidna, meni preprosto vsec. Vztrajnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 MOJ prelepi kraj.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 kakšne krasne fotke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 wou!!!!! jst bi ze razstavo naredu s takimi fotkami! naslov bi blo: "slovenija od kod lepote tvoje", avsenike pa bi povabil da zraven igrajo, denar pa bi sel v ekoloske namene ali saniranje rek, ipd... mediji bi bli itak prisotni in prenosi na vseh tv postajah. potem bi se izdal se dvd, video in cd s posnetki prireditve no, sicer pa napovedujejo, da bo 2006 obravnao z mediji, ipd... bomo videli! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Se ena danasnja: Objem Da ne bo kdo rekel, da ne sodi v temo Ledena pravljica: ko sem sel v avto po stojalo, me je nazeblo ko psa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Čas je že bil, da se pojavi kak Risko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ... in kako prijetno je, če se sneg z drevesa vsuje mimo, ne nate... pa kaj potem, če bi nekaj teh čudovitih kristalov dobil celo v dar, za vrat! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ni ravno ledena pravljica, je bolj snežna realnost... ...čiščenje streh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Čas je že bil, da se pojavi kak Risko! ne mi rečt da si bil v živalskem vrtu... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 faca ta Roki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Roki je res faca!Mogoče bo koga malo zazeblo, ko se bo vživel v zapihan veter na Ratku Ratatovcu.Zadaj je menda eno smučišče, bolj prazno od ponovoletnega mraza. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.