lilita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 (popravljeno) ...SPOZNALA SEM TE,TI SI JAZ ,NEZNANKA SAMA SEBI... ...SPOZNALA SEM TE,TI SI JAZ ,NEZNANKA SAMA SEBI... Popravljeno 10. januar 2006 -> lilita Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Roki je res faca!Mogoče bo koga malo zazeblo, ko se bo vživel v zapihan veter na Ratku Ratatovcu.Zadaj je menda eno smučišče, bolj prazno od ponovoletnega mraza. Pogled za Bogove Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Se ena danasnja, soncnica na travniku.Nekomu morda grda, nenavadna, morda celo morbidna, meni preprosto vsec. VztrajnostStara devica, še osemenila se ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jaz oblečena kot medo, ampak uživam v tišini, naravi, v snegu in svoji pravljici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Stara devica, še osemenila se ni da ti ni sol zaškodila....ta ziher ni več devica, seme je že šlo jaz oblečena kot medo, ampak uživam v tišini, naravi, v snegu in svoji pravljici... prijazna medvedka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ....ta ziher ni več devica, seme je že šlo Lia, pa saj nimam nič proti devicam, ne jezi se no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Dve danasnji : V znamenju rdeceRdece sence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 kroko, speechless (kot ponavadi) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Se dve danasnji prilozim, pol pa cakam na Pomladno pravljico IznadZamrznjena misel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tole je pa iznad dobra fotka zgoraj temaspodaj tema vmes pa čarobni sij svetlobe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pogledala tele 4 Krokijeve fotke.. bo za lahko noč in lepe sanje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Se dve danasnji prilozim, pol pa cakam na Pomladno pravljico IznadZamrznjena miselPa, s katerega brega vse ti to slikaš, da tako fajn perspektiva izpade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Kroki, Bila je črna noč.Blisknilo je in posvetilo sneg, naložen na smrekove veje,zbudil se je veter in razpihal snežno bele biti kristalov. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 yessss, the black magic night Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Danes se je pri nas ocitno zacela ze Pomladna pravljica: Trobila Malo pomeckana,ampak, ce bi vi lezali pod snegom, bi tudi imeli frizuro v okvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Dva nasprotna principa Skrbno sem prebral najboljši, najnovejši in sploh edini vodnik po slovenskih gorah pozimi. Izbral sem si cilj, goro, grapo in se odpeljal. Na poti je sem se prepustil občutkom in z zadnjega izleta v onem koncu se mi je posvetila ena sama slika, slika vzhodnega grebena Begunjščice. Zagledal sem ga med vožnjo proti Ljubelju. Možno je. Samo preverim še, če bi zaznal kakšne zadržke. Nič. Adijo grapa, pozdravljen greben! Na južni strani se predira, kloža je lahko tudi nevarna. Zato me je nekaj usmerilo stran od tistih skrbno načrtovanih grap, ker bi po eni južni moral sestopiti... Brez znanja, kako hodit po gorah, ne bi stal ob šestih zvečer na vrhu. Brez notranjega posluha pa zanesljivo ne. Na slikci pa je v globeli Ljubelj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 pogled z Robleka;) krasno .. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 PREKRASNO Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 naš Blejski lepotec... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 res je lepotec ....katere sorte pa je a se ga da tud v živo videt , ima kak priljubljen kraj pa čas razstavljanja al je bolj samotne sorte Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 res je lepotec ....katere sorte pa je a se ga da tud v živo videt , ima kak priljubljen kraj pa čas razstavljanja al je bolj samotne sorte mislim , da je "mandarinček" ena azijska rasa je samček, zato je tko lep , je pomešan med ostalimi račkami in labodi, vidiš ga lahko pod Park hotelom, tam se največkrat zadržuje bi mu blo treba najt samičko lp mal se gre "pozerja", ker ve da je tko lep Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ga bo treba prit pogledat....pravi eksotični lepotec Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 še z druge strani, ostale so pa prevelike fotke, da bi jih spravla sm gor Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Za četrtek meteorologi, ki v popularnosti napovedovanja česarkoli že dolgo prekašajo astrologe, prognozirajo slabo vreme.Za vsak slučaj dajem gor slikco izpred nekaj četrtkov.Verjamem, da tako slaba vremenska napoved zame ne bo veljala!Si bom že nekako udejanil dobro vreme. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.