umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 tanartabl pa brez helihoptarja ..... se mi je prov fejst zdelsem bla letas že ta drugič tam gor pozimen so pa že fuuuuul veselo dilcal do zg. krme v dolino Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ja....che ti ni zhou smuch.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ja...jest mislem, da unem, k so se spušal dol, jh ni blo žowtam do pod kalvarije so mel kr velik snega, pol pa naprej bl šwoh - tko so moje učke to vidle Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 sej bo...sej bo....tut za nas.....k nam jih je zhou....prshu cajt.....k bo sneh 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 borism ....kje si pa to bil? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 http://www.nenavadno.com/icefjordur.gif Ob enih popoldne nekje na Islandiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 umetnica.... zmeri boljsh....zmeri boljsh 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Lepo, lepo! Pa kje vse to najdete? A sami fotkate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Andres...se sprehajaš tam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Pokowc. Že cel dan sem v stanovnju. Sprehod bo zvečer. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 umetnica.... zmeri boljsh....zmeri boljsh 666 -ou.... kje bwo pa tko lepo, k se j še morje widu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Lepo, lepo! Pa kje vse to najdete? A sami fotkate? kr v svoj comp. pogledam, kaj sem naložila od svojih slikarij Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Bom se jaz tukaj dodala dve iz mojega danasnjega sprehoda..Bolj temna je, ker sem hotela oblake poudarit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Pa se tole.. slucajno sem zagledala, izgleda, da se je nekdo malo igral z drevesom... ampak zgleda srckano, a ne? driada... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 danes je pa pri nas tako ledeno zunaj, da ni nič pravljici podobno. čez tanko plast steptanega snega že cel dan dežuje in je vse zlizan. bi rabil dereze, da bi se varno gibal. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Zato pa bodi pametna in ostani doma, saj si tudi tam lahko pričaraš pravljico......lep dan Umetnica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 hvala za skrb za moje zdravje, pravljica definitivno BOpozdrav BorisM Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.