umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 sem bla pametna, pa sem vseeno odšla zdoma. mal je bilo treba pogledat, kako drugi doživljajo tole deževno decembrsko nedeljo.sem dobila vtis, da bi večinoma raje videli, če bi bilo treba kidat sneg Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 http://images.webshots.com/ProThumbs/40/43740_wallpaper150.jpg nekje z interneta Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Boris....kapo dol (ne ti, jaz) pred tvojimi slikami ... ) Včasih slike povedo več kot modra misel Samo malo sem -ka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Pozdrav Sanjalica....tudi tukaj čestitke ob prenovi ikonce.....res je lepa, glede kape, pazi na prehlad .....lep večer tebi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 od dons Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 hihikuko ti tistle frjolchn smeshko pashe 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 no, takale je bla pa dons ledena Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 še ena od dons Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 dons sem doživela takole snežno ploho ful je blo lepo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 krasna idila, zanima me, kdo je pod dežnikom?? Pa nisem devica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 tok,tok Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zimska od dons Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 čudovite so........vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Piko, dobre fotke......si mi zdi, da vem, kje si celo stal, ko sprožil sprožilec Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.