Skoči na vsebino

Zima in ptički

Kljuka

Recommended Posts

Ma tam pr nas so sami vrabci..... pol pa zjutri stopim iz hiše in kr frfota izpod žlebov, pod nadstreškom sedijo kjer mam avto parkiran... in pol prd prd dol... tko da od mene ne dobijo nič... če bi mela zračno puško.. pa metek u čelo.. ker dober cilam.

Mam pa jst enga prjatla... sosedovga mačka! :2src: :madpro:

Smo jim včasih doma nastavljali hrano na balkon, pravzaprav je to delal ata... še poleti so tja letali in je blo vse posrano, od ploščic do perila... Ptičev ne maram.

Je bil pa enkrat hec.. Ko je še z B. nisva živela skupaj in sva imela dejte, pa pride enkrat iz KR domov, samo da še neki vzame, pa pol do mene.. in je za 3 minute parkiral pr njih doma, takrat je pa ravno ena jata menda mim letela in se je na drevo nad avtom vsedla al kaj... je mel avto (takrat rdeč) kot pikapolonco... kakci po celem avtu!!! In ga je pol neki čistil... ampak ker je mel dejt ne preveč, kaj sem se režala... x:Dx x:Dx x:Dx Še dober da je že bil mrak!

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

minili so chasi, ko smo v naravi.....

bo treba pochakat do pomladi....

pa tiche lepo za shlicom drzhat....

doma pa....jih knajpat....(not pa ven, pa na vlazhno pa na mokro)....

de se revchki ne prehladijo

666 zlobijeu...tralala x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

.. če bi mela zračno puško.. pa metek u čelo.. ker dober cilam.

:xx!: mushi

ravno to, kar te tako ovira pri tvoji komodnosti, ti bo še naprej veselo sračkalo po glavi ... velja ta zakon za vsa področja življenja in vse dokler se malo ne zazremo vase

O! x:)x

Kdo je odprl tole temo lustno??

(nasel - jaz sem zadnjic iskala, ne nasla... x?x)...

He.

Janja.

13. 11. ob 13:13.

In to v pticih!!!!!!! x^x x^x x8Dx x8Dx x:)x x:)x

xyiyax xyiyax xyiyax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 months later...

Na LNF resnično ima raznovrsnu tematiku in to nisam našla nikjer. Ptičke imem rad in po zimi dajem kruh in drugo. x:)x

Htela bi povedati kaj mi se zgodilo bilo je to poletje 2003. Bila sam v gradu, poletje je, popoldan, vroče koti u peklu in jaz hodim, trg, nema človeka na vidiku. Idem prema avtomobilu, imem cca. 50-60 m do avta. Dogodi se nepričakovano da eno jato golobova doleti do mene in zlete oko mene. To me nije presenetilo, presenetilo me ker su začeli "hoditi" za menom i oko mene. :eek: Nisu mogli hoditi hitro kot jaz pa su malo hodili in malo leteli. Jaz sam malo potekla, oni za menom. Nema ljudje oko mene in nihče ne vidi tega. Več sam bila zelo prestrašena in sam se spomnila Hitchcocka in filma "Ptice". :xx!: Kad sam došla do avta zleteli su okolo avta vendar je edan zletel na avto. Jaz sam malo težko odklenila vrata ker več me bilo zelo strah in hitro sela u avto. Nisam mogla takoj voziti, mislila sam kaj se to dogajalo? Pa sam bila happy ker sam u avtu in me ne moreju napasti??? Onda sam upalila avto in je jato odletelo, tek tada.... :8): :O:

Ovo nisam povedala, mislila sam da mi nihče ne bo verjel. Potem dosta vremena sam nekome povedala, ampak nije im bilo jasno. Onda sam se nekaj spomnila. Bila sam oblečena v črnu zblajhanu traper obleku. Mogoče sam jaz njima ugledala koti jedan velik golob?!? Pa su me sledili... :xx!: :xx!:

Kad sam za par dni opet tudi hodila u drugoj obleki ni se nič zgodilo. Takoj mi je bilo lakše...

Ampak ne bi hotela da mi se to spet zgodi... Koti "Cona somraka"

Kaj vi mislite o tomu? Ima neko "normalno" pojasnilo? x?x

Alica, karizma! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Golob leader. heheheh... je moglo bit smešno za druge, zate pa ko v scary movie..

Ima kdo normalno pojasnilo za to da so mojemu dragemu čisto avto posrali v minuti.. zgoraj opisano.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ma to jih neki res piči celo jato....

Mushi

Alica - :)

Jaz se tudi malo bojim golobov... Pojma nimam, kako razmisljajo ptici, golobi, ali si se jim zdela ena od njih. xDDx

Sem imela pa ze veckrat tudi sama kaksne tele jate nad sabo - nekoc sem resevala nekega skorca ali kaj pred jato vran napadalnih - kar kljuvala je vanj, pa zaganjale so se, on pa je pretresljivo vpil... Uhhh... In sem napodila vrane in resila pticka in ga vtaknila pod grm, kamor vrane niso mogle...

Samo sem mislila da bodo mene napadle - to jih je bilo ful, na eni strehi tile skorci ki so se drli na pomoc za onega, na drugi pa vrane..

Ja, Hitchcock... podobna asociacija.

Drugace pa tako pojejo tule pticki, jaz cisto shizim... vse zivo imamo tule - od tascic, kraljickov, brglezev, lisckov, plavckov... ma res, svasta...

Kosi so hecni - zadnjic mi je prav pel, kljub temu da sem odpirala vrata od avta, on pa je bil pol metra stran, sploh ni nehal peti xcivx xcivx xcivx - tak ves zavzet... xsingx xsrcx

Nam priletijo notri pticki - razni ptici in celo netopirji so me ze obiskali... :sori: :8):

Sicer pa je notri lani zajadral nek crn ptic, ki se do zdaj ne vem, kaj bi bil za eden - morda kateri od muharjev, ker je bil crn - in s tako 'ovratnico'... med cunjami na balkonu se je nenadoma znasel v kuhinji... ves tresoc je bil... no, pa smo ga potem usmerili ven... ker smo cvikali zaradi Mimi... ki je tam prezala in ze celo malo takole sikala... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Alica, karizma!      

Golob leader. heheheh... je moglo bit smešno za druge, zate pa ko v scary movie..

Mushi, je, bilo je neprijetno in neverjetno! Sreča, samo enkrat! x;)x

Marsa:

Nam priletijo notri pticki - razni ptici in celo netopirji so me ze obiskali...  

Netopirji su zelo korisni - uničuju komare, na TV sam slišala da bi nas komari "pojeli" da nema netipirja. Zato jaz ne ubijam njih temveč ih pustim da zlete van iz sobe. x;)x

Pojma nimam, kako razmisljajo ptici, golobi, ali si se jim zdela ena od njih.  

To mi je dosta enkrat u življenju da sam bila "golob" :huh: :lol:

Mora biti da se zdelo smeešno... xrolleyesx

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...