mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ma tam pr nas so sami vrabci..... pol pa zjutri stopim iz hiše in kr frfota izpod žlebov, pod nadstreškom sedijo kjer mam avto parkiran... in pol prd prd dol... tko da od mene ne dobijo nič... če bi mela zračno puško.. pa metek u čelo.. ker dober cilam.Mam pa jst enga prjatla... sosedovga mačka! Smo jim včasih doma nastavljali hrano na balkon, pravzaprav je to delal ata... še poleti so tja letali in je blo vse posrano, od ploščic do perila... Ptičev ne maram. Je bil pa enkrat hec.. Ko je še z B. nisva živela skupaj in sva imela dejte, pa pride enkrat iz KR domov, samo da še neki vzame, pa pol do mene.. in je za 3 minute parkiral pr njih doma, takrat je pa ravno ena jata menda mim letela in se je na drevo nad avtom vsedla al kaj... je mel avto (takrat rdeč) kot pikapolonco... kakci po celem avtu!!! In ga je pol neki čistil... ampak ker je mel dejt ne preveč, kaj sem se režala... Še dober da je že bil mrak! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Pozimi so res ubogi ptički, že zaradi iskanja hrane... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 minili so chasi, ko smo v naravi.....bo treba pochakat do pomladi....pa tiche lepo za shlicom drzhat....doma pa....jih knajpat....(not pa ven, pa na vlazhno pa na mokro)....de se revchki ne prehladijo 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 .. če bi mela zračno puško.. pa metek u čelo.. ker dober cilam.:xx!: mushi ravno to, kar te tako ovira pri tvoji komodnosti, ti bo še naprej veselo sračkalo po glavi ... velja ta zakon za vsa področja življenja in vse dokler se malo ne zazremo vase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 O! Kdo je odprl tole temo lustno??(nasel - jaz sem zadnjic iskala, ne nasla... )... He.Janja.13. 11. ob 13:13. In to v pticih!!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 p.s. x!x In to je bila moja 7373. objava., Seveda je zdaj tale ..74. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 He!!Kdaj je bilo nazadnje (pred danes) objavljano v tej temi? 13. 2. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kreativa... na žalost res. Je tolk stvari na katera tud z vztrajnostjo in zagrizenostjo nimamo vpliva. :o|o: Pa če se zazrem vase, al pa zrem gor v žleb. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 http://www.thewildones.org/Gifs/titmouse.gif Zimski ptičji azil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 http://www.cfmsinc.org/Photos/smileypweb/bird.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Sedaj jim bo lažje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Na LNF resnično ima raznovrsnu tematiku in to nisam našla nikjer. Ptičke imem rad in po zimi dajem kruh in drugo. Htela bi povedati kaj mi se zgodilo bilo je to poletje 2003. Bila sam v gradu, poletje je, popoldan, vroče koti u peklu in jaz hodim, trg, nema človeka na vidiku. Idem prema avtomobilu, imem cca. 50-60 m do avta. Dogodi se nepričakovano da eno jato golobova doleti do mene in zlete oko mene. To me nije presenetilo, presenetilo me ker su začeli "hoditi" za menom i oko mene. Nisu mogli hoditi hitro kot jaz pa su malo hodili in malo leteli. Jaz sam malo potekla, oni za menom. Nema ljudje oko mene in nihče ne vidi tega. Več sam bila zelo prestrašena in sam se spomnila Hitchcocka in filma "Ptice". :xx!: Kad sam došla do avta zleteli su okolo avta vendar je edan zletel na avto. Jaz sam malo težko odklenila vrata ker več me bilo zelo strah in hitro sela u avto. Nisam mogla takoj voziti, mislila sam kaj se to dogajalo? Pa sam bila happy ker sam u avtu in me ne moreju napasti??? Onda sam upalila avto in je jato odletelo, tek tada.... Ovo nisam povedala, mislila sam da mi nihče ne bo verjel. Potem dosta vremena sam nekome povedala, ampak nije im bilo jasno. Onda sam se nekaj spomnila. Bila sam oblečena v črnu zblajhanu traper obleku. Mogoče sam jaz njima ugledala koti jedan velik golob?!? Pa su me sledili... :xx!: :xx!: Kad sam za par dni opet tudi hodila u drugoj obleki ni se nič zgodilo. Takoj mi je bilo lakše...Ampak ne bi hotela da mi se to spet zgodi... Koti "Cona somraka" Kaj vi mislite o tomu? Ima neko "normalno" pojasnilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Alica, karizma! Golob leader. heheheh... je moglo bit smešno za druge, zate pa ko v scary movie..Ima kdo normalno pojasnilo za to da so mojemu dragemu čisto avto posrali v minuti.. zgoraj opisano.. Ma to jih neki res piči celo jato.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Alica - Jaz se tudi malo bojim golobov... Pojma nimam, kako razmisljajo ptici, golobi, ali si se jim zdela ena od njih. Sem imela pa ze veckrat tudi sama kaksne tele jate nad sabo - nekoc sem resevala nekega skorca ali kaj pred jato vran napadalnih - kar kljuvala je vanj, pa zaganjale so se, on pa je pretresljivo vpil... Uhhh... In sem napodila vrane in resila pticka in ga vtaknila pod grm, kamor vrane niso mogle...Samo sem mislila da bodo mene napadle - to jih je bilo ful, na eni strehi tile skorci ki so se drli na pomoc za onega, na drugi pa vrane..Ja, Hitchcock... podobna asociacija. Drugace pa tako pojejo tule pticki, jaz cisto shizim... vse zivo imamo tule - od tascic, kraljickov, brglezev, lisckov, plavckov... ma res, svasta...Kosi so hecni - zadnjic mi je prav pel, kljub temu da sem odpirala vrata od avta, on pa je bil pol metra stran, sploh ni nehal peti - tak ves zavzet... Nam priletijo notri pticki - razni ptici in celo netopirji so me ze obiskali... Sicer pa je notri lani zajadral nek crn ptic, ki se do zdaj ne vem, kaj bi bil za eden - morda kateri od muharjev, ker je bil crn - in s tako 'ovratnico'... med cunjami na balkonu se je nenadoma znasel v kuhinji... ves tresoc je bil... no, pa smo ga potem usmerili ven... ker smo cvikali zaradi Mimi... ki je tam prezala in ze celo malo takole sikala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Alica, karizma! Golob leader. heheheh... je moglo bit smešno za druge, zate pa ko v scary movie..Mushi, je, bilo je neprijetno in neverjetno! Sreča, samo enkrat! Marsa:Nam priletijo notri pticki - razni ptici in celo netopirji so me ze obiskali... Netopirji su zelo korisni - uničuju komare, na TV sam slišala da bi nas komari "pojeli" da nema netipirja. Zato jaz ne ubijam njih temveč ih pustim da zlete van iz sobe. Pojma nimam, kako razmisljajo ptici, golobi, ali si se jim zdela ena od njih. To mi je dosta enkrat u življenju da sam bila "golob" Mora biti da se zdelo smeešno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz pozimi vidim vse vrste ptickov. Jaz grem v zivalski vrt. Ali pa k sosedi. Poznam en par, mi ima vse pticke doma. Ja, zima in pticki gre skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....ampak od spomladi pa do jeseni, je tudi njim lažje, že zaradi iskanja hrane... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....ampak od spomladi pa do jeseni, je tudi njim lažje, že zaradi iskanja hrane...Kdo isce hrano? A soseda? A pa ti ves, da se da it v trgovino za male zivali?Tam imajo vse. Vse za pticke. Res! Kar pojdi pogledat, ce ne verjames ti nejeverni Tomaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....ti se kar norčuj, a se ti ne zdi, da preveč iztopaš kot zelenec tule, kar pomeni spet en podvojen nick starega lunatka, saj se mi zdi po izbiri nicka in stilu pisanja, da vem, kdo se skriva tule.... :xx!: :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....ti se kar norčuj, a se ti ne zdi, da preveč iztopaš kot zelenec tule, kar pomeni spet en podvojen nick starega lunatka, saj se mi zdi po izbiri nicka in stilu pisanja, da vem, kdo se skriva tule.... :xx!: :xx!: ne razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.