Larisa22 27. maj 2013 Prijavi Deli 27. maj 2013 Bosanc, ki dela za tajno službo: Sikret Kamufladžić. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 28. maj 2013 Prijavi Deli 28. maj 2013 http://shrani.si/f/K/Gh/1vlsItIp/312162374379712668263206.jpg 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. maj 2013 Prijavi Deli 29. maj 2013 Pripelje mama sina na policijsko postajo in reče:-Želim, da bi bil moj sin policaj.-Zakaj pa gospa? vpraša policaj-Zato ker je glup.-To pa morate dokazati-In reče mama sinu:Sine idi pogledat, če je mama veni.. Sin gre ven in pogledapolicaj pa nato reče:Jebi ga.. res je glup, lahko bi pogledal skozi okno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. maj 2013 Prijavi Deli 30. maj 2013 Micka je prišla od spovedi in hodila v krogu okoli cerkve. Francka, ki se je bližala cerkvi, kamor je hotela k spovedi pa vpraša Micko: Zakaj pa hodiš okol cerkve?""Župnik mi je dal pokoro. Za vsakokratno varanje moža moram narediti krog okoli cerkve.""No, potem grem pa jaz kar domo po bicikl...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. junij 2013 Prijavi Deli 1. junij 2013 upraša francelj štefana, če ve, kaj je blo, ko sta šli dve kokakoli po puščavi?pa pravi štefan, da nima pojma.in pol tišina.pa pol štefan franceljnu: no, in kaj je blo s temi kokakolami?pa prav francelj: pojma nimam, samo začne se pa dobr http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 2. junij 2013 Prijavi Deli 2. junij 2013 Je poklical Haso na radio postajo; pravi, da bi želel ostati anonimen. "Zakaj?" zanima voditelja."Pa da ne čujemo posle Haso rek'o ovo, Haso rek'o ono..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. junij 2013 Prijavi Deli 3. junij 2013 buahahah http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 3 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 3. junij 2013 Prijavi Deli 3. junij 2013 V knjižnici je fant vprašal dekle:"Ali smem prisesti?"Dekle odgovori osorno in glasno: "Ne, nočem preživeti noči s teboj!"Vsi prisotni v knjižnici so se ozrli v fanta, ki mu je postalo zelo nerodno.Čez nekaj časa je dekle prišlo do fanta in mu potihoma rekla:"Jaz sem študirala psihologijo in vem kaj človek misli. Predvidevam,da ste se počutili neugodno?"Tokrat pa fant reagira in zelo na gals reče:"500 evrov za eno noč? Toliko pa ne dam!"Tokrat pa so vsi prisotni prezirljivo pogledovali proti dekletu.Fant pa dekletu na uho zašepeta:"Jaz sem študiral pravo in vem kako se ljudi zajebe!" 1 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. junij 2013 Prijavi Deli 4. junij 2013 .Trije policisti so dobili nova stanovanja.Prvi: "Po vseh stenah so mi nalepili nekakšen papir. Tri dni sem ga trgal dol in belil kot nor!"Drugi: "To še ni nič! Da bi videla, kako so v mojem stanovanju položili deske. Štiri dni sem garal, da sem jih zložil."Tretji: "Kaj bi to! Jaz sem dobil stanovanje v 15. nadstropju. Dvigalo je za štiri osebe in moram vsako jutro buditi tri sosede, da se lahko peljem dol.''.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 Na seminarjuSkupina žensk je bila na seminarju o tem, kako živeti v harmonični zakonski skupnosti.Prvo vprašanje je bilo: "Katera ljubi svojega moža?"Vse ženske so dvignile roke.Naslednje vprašanje je bilo: "Kdaj ste zadnjič povedale možu, da ga ljubite?"Nekatere so odgovorile, da danes, nekatere, da včeraj, nekatere se pa niso spomnile.Potem so jim naročili, da po mobilnem telefonu pošlje vsaka svojemu možu SMS: "Ljubim te, dragi!"Nato so med seboj zamenjale telefone in prebrale odgovore.Tu je nekaj odgovorov:1. Hej, mati mojih otrok, si bolna?2. Kaj pa je zdaj? Si spet razbila avto?3. Ne razumem, kaj misliš.4. Kaj si pa zdaj storila? Tokrat ti ne bom odpustil!5. ?!?6. Ne ovinkari, samo povej, koliko rabiš!7. Ali sanjam???????8. Če mi ne poveš, komu je to sporočilo v resnici namenjeno, te še danes ubijem!9. Prosil sem te, da ne piješ več!in najboljši:10. Kdo je to? 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 http://izklop.com/?url=links/start&a=open&id=85817 Hehe...men je tole ful smešno. It made my day. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 Hahha...ja ta črna. Kastrirat - sodnico.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Pa pol oni dve, ki se objemata- ona z očali k kakšna gledališka igralka, ona druga pa sploh ne ve, zakaj točno se joka...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 Vozi se Cigo taksijem i ovaj ga odveze na željeno mjesto.Taksist: 20 maraka !!Cigo izvadi 10 i kaže mu:" Jebiga i ti si se vozio." 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 Razgovaraju dva kondoma:U posljednje vrijeme brate sanjam djecu!!čovječe pa ti si pukoooo... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 5. junij 2013 Prijavi Deli 5. junij 2013 Otac prolazeći pored sinovljeve sobe, čuje kako se klinac moli: "Blagoslovi Bože mamu, tatu i baku. Zbogom deda."Otac pomisli da kako je čudna ta njegova molitva, ali jednostavno zaboravi na to. Ali sledećeg jutra deda umre!Nakon mesec dana, otac ču ponovo kako se sin moli: ''Blagoslovi Bože mamu i tatu. Zbogom bako."Sljedećeg jutra umre i baka. Otac počne brinuti, jer je očigledno da klinac ima natprirodne sposobnosti...Prošle dve nedelje, mali poče opet da se moli i otac čuje : "Blagoslovi Bože moju dragu mamu. Zbogom oče." Oca skoro udari srčka.Ustane rano ujutro, ode u kancelariju, nikog nije primao i ni sa kim nije razgovarao. Kad je video da je preživio dan, vrati se kasno uveče kući, ode u krevet i reče ženi: "Draga, danas sam imao užasan dan"."Ti imao užasan dan? Meni jutros poštar umro pred vratima!" 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 6. junij 2013 Prijavi Deli 6. junij 2013 Vozi se dječak na biciklu, i pravi krugove oko crkve. Izađe pop, i pita ga: "Zašto ne uđeš u crkvu?"Dječak: "Ne mogu, nema ko ostat sa biciklom.."Pop: "Ne brini sinko, ostat će Bog s njim.."I uđe dječak u crkvu, a pop govori:"Ljudi, Bog je sa nama"Dječak : "Jebem vam mater, a ko je sa biciklom?" Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 9. junij 2013 Prijavi Deli 9. junij 2013 Janša pošlje Tovšakovi sms: Takšna okna imel bom tudi jaz! Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. junij 2013 Prijavi Deli 9. junij 2013 se peljeva jes pa en frend enkrat iz gorice proti tolminu... pa gledam tam en jez... pa ga uprašam, kwa kej počne?pa mi jez odgowori:mah nč posebnega. mau vodo držim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. junij 2013 Prijavi Deli 10. junij 2013 Mali Tonček se je sprehajal z očetom po mestu, ko ga oče vpraša:- A je to ta šola, v katero hodiš?- Ja, ata.- No vidiš, tudi jaz sem hodil na to šolo pred dvajsetimi leti.Tonček: zdaj mi je pa jasno, zakaj mi je ravnatelj rekel, da takšnega idiota, kot sem jaz, že dvajset let ni videl:-)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. junij 2013 Prijavi Deli 11. junij 2013 Pravi en dvojček drugemu: "Pa dobr, pizda, kje si ti cel dan? Mama me je že dvakrat skopala!" 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 12. junij 2013 Prijavi Deli 12. junij 2013 Kapetan postroji vojnike i kaže: - Tko napiše najkraći SMS kući i dobije odgovor, dobiva nagradno odsustvo! Mujo napiše SMS Fati: - PPPO. Fata odgovori SMS-om:- PPPO. Kapetan se misli i kaže: - Dobro Mujo, dobit ćeš odsustvo, ali reci što znače ove poruke? Mujo: - Pa to znači: Peri P***u Palo Odsustvo Fata je odgovorila: Poruka Primljena P***a Oprana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 13. junij 2013 Prijavi Deli 13. junij 2013 Ni glih vic, ampak... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://shrani.si/f/m/cY/37pX1ydH/haha.jpg 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 13. junij 2013 Prijavi Deli 13. junij 2013 Kako se nastavi zasebnost na FB po novem: http://shrani.si/f/D/M5/4p9tlZFL/fb.jpg 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. junij 2013 Prijavi Deli 14. junij 2013 There are times when I wish I'd never got married. AM and PM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 17. junij 2013 Prijavi Deli 17. junij 2013 Zvečerse mož in žena odpravita v posteljo. Mož začne božat ženino nogo innežno vpraša: - Draga, a bova malo .... - Ma dragi moj, oprosti, ampakjutri imam pregled pri ginekologu, pa bi rada ostala sveža in čista! Možse, vidno razočaran, obrne na drugo stran in molči. A ne mine dolgočasa, ko se ponovno obrne k njej in vpraša: - A imaš pri zobozdravnikutudi pregled? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.