anne 18. marec 2014 Prijavi Deli 18. marec 2014 Otišli Mujo i Fata u Ameriku. Dobili sve potrebno za život, samo im rekli da kad dobiju dijete moraju dati neko američko ime.Rodila Fata sina i otišao ga Mujo upisati u knjigu rođenih. Kada se vratio pita ga Fata:- Koje si mu ime dao?- "Sjedinjene Američke Države", odgovori Mujo!- Pa kako ćemo ga bolan zvati?- ESADEEEEEEE........ -Oče, griješio sam...-Bog će ti sine oprostiti, ispričaj mi...-Juče sam pokupio prelijepu stoperku, bila je tako oskudnoobučena...smješkala mi se...pohotljivo me je gledala...dao sam gas, i brzo je odvezao tamo gde je krenula!-Sine, a kako si griješio?-U mislima, oče, u mislima......-Dobro...slijedećih mjesec dana, svako jutro i veče ćeš popiti po hamper vode, i Bog će ti oprostiti...-Ali oče, zašto toliko, ko još pije toliko vode?-VOL, sine, VOL...!!! 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. marec 2014 Prijavi Deli 27. marec 2014 Razgovaraju Mujo i Haso:- Haso, danas sam ti spasio zenu od silovanja.- E, bas ti hvala, a kako se to desilo?- Uspio sam je nagovoriti! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2014 Prijavi Deli 2. april 2014 Mica in Jožefa:M: Kok pa s' dobiva, ksta naša dva v hosti podirava smreke in je Tvoj France škripnu pod smreko.?J: Dva miljona.M: Bog se me usmil! Moj bk Ivan je pa odskoču!France gre skoz vas v Bohinju in zagleda Mico na oknu.F: Mica, a b' se midva mau onegaula.M: France, sej bodo u vas usi misl, de s'm kurba.F: Mica, sej gnarja nism omenu! Gorenjec France iz Bohinjske Bistrice je trem babam iz Studorja, Češnjice in Stare Fužine na isti dan naštimu vsaki otroka, ki so jih rodile na isti dan, on pa ni hotel tega priznati.Sodnik je poklical Franceta na sodišče v Radovljici:France, a s' ti naštimu Ivanki, Micki in Mariji na isti dan otroke.?F: S'm ja, gospod sodnik.Kako s' pa to umogu?F: Ueste gospod sodnik, jest mam' moped. Župnik pri spovedi v Bohinjski Bistrici:Ž: Mica, kol'k s' star?M: Šestnajst.Ž: Maš fanta?M: Mam ja, gospod župnik.Ž: A kej grešita?M: Ne gospod župnik, zmeri trofneva. 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 5. april 2014 Prijavi Deli 5. april 2014 Nevesta se vseli v hišo moževih staršev. Sprejem je prisrčen, nova družina želi od nje še krajši nagovor. Mlada začne: >Moja draga nova družina, najprej hvala za tako lep sprejem! Rada bi vam že takoj povedala, da ne želim s svojim prihodom nobenih neprijetnosti, tudi ne, da menjate navade in običaje.<Pa jo prekine tašča: >Kaj misliš s tem, otrok moj?<Nevesta: >Le to, da naj tisti, ki so doslej kuhali, kuhajo še naprej; tisti, ki so prali, naj perejo še dalje; oni, ki so čistili hišo, naj jo čistijo in pospravljajo tudi v bodoče. Kar zadeva mene, jaz sem tu da zabavam vašega sina.< 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. april 2014 Prijavi Deli 6. april 2014 V knjižnici je fant vprašal dekle: "Ali smem prisesti?" Dekle odgovori osorno in glasno: "Ne, nočem preživeti noči s teboj!" Vsi prisotni v knjižnici so se ozrli v fanta, ki mu je postalo zelo nerodno. Čez nekaj časa je dekle prišlo do fanta in mu potihoma rekla: "Jaz sem študirala psihologijo in vem kaj človek misli. Predvidevam, da ste se počutili neugodno?" Tokrat pa fant reagira in z močnim glasom reče: "500 evrov za eno noč? To pa je predrago!" Tokrat pa so vsi prisotni prezirljivo pogledovali proti dekletu. Fant pa dekletu na uho zašepeta: "Jaz sem študiral pravo in vem kako se ljudi zajebe!" 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2014 Prijavi Deli 8. april 2014 Muškarac ulazi u turističku agenciju...Muškarac: "Želim otići negdje, ali ne znam gdje."Turistički agent: "Cipar, ‘all inclusive’, avionom?"Muškarac: "Nije sigurno, avioni padaju".Turistički agent: "Sunčana Grčka, brodom?"Muškarac: "Nije sigurno, brodovi tonu".Turistički agent: "Autobusom kroz Evropu, specijalna tura za Vas?"Muškarac: "A što ćemo s nesrećama na putevima?"Turistički agent: "Onda može ovako: pješačka tura sa seksualnom konotacijom."Muškarac: "O, to mi odgovara!"Turistički agent: "Idi i jebi se!" Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2014 Prijavi Deli 10. april 2014 Čovjek izađe na ulicu i mahne taksiju. Istog momenta taksi sezaustavlja pored njega, otvaraju se vrata, a taksist kaže:- Savršen tajming! Isto kao Miloš.Putnik: - Tko?Taksist: - Miloš Đumić... To je čovjek koji je uvijek sve radio u pravovrijeme. Baš kao što sam ja naišao upravo kada ste vi digli ruku, takose Milošu sve u životu dešavalo u savršeno vrijeme.Putnik: - Nitko nije savršen.Taksist: - To ne važi za Miloša Đumića. Bio je izvanredan atletskigrađen tip. Mogao je osvojiti Grand Slam u tenisu. Mogao je igrati golfsa profesionalcima. Pjevao je kao slavuj, plesao je kao zvijezda saBroadway-a, a da ste ga čuli kako svira klavir! Bio je nevjerojatanmomak.Putnik: - Izgleda da je stvarno bio izvanredan čovjek.Taksist: - Aa, nije to ništa, ima još! Pamtio je kao kompjutor. Pamtioje svačiji rođendan. Znao je sve o vinima, koje jelo naručiti i kojomvilicom ga jesti. Mogao je da popravi sve. Ne kao ja. Ja zamijenimosigurač, a pola ulice ostane bez struje. Ali Miloš Đumić je sve radiokako treba.Putnik: - Pa stvarno je bio nevjerojatan!Taksist: - Uvijek je znao najbrži put kroz prometnu gužvu. Ne kao ja,ja se uvijek zaglavim, ali Miloš nikad nije pogriješio i uvijek je znaokako postupati sa ženama. Nikada im nije proturječio, čak i kad nisubile u pravu... uvijek je bio savršeno obučen, a cipele su mu uvijekbile savršeno izglancane. Bio je savršen čovjek! Nitko se ne možeusporediti s Milošem Đumićem.Putnik: - Interesantan lik. Kako ste ga upoznali?Taksist: - Ja ga nikada nisam sreo. Umro je, a ja sam se oženionjegovom jebenom udovicom. 3 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 16. april 2014 Prijavi Deli 16. april 2014 Vic, (ki ni daleč od resnice) - zamenjajte geslo!Prosimo vnesite geslo.Geslo: krompirOprostite, geslo mora vsebovati vsaj 8 črk!Geslo: krompir v pečiOprostite, geslo mora vsebovati vsaj eno številko!Geslo: 2 krompirja v pečiOprostite, geslo ne sme vsebovati presledkov!Geslo: 2kurcaodkrompirjevvpečiOprostite, geslo mora vsebovati vsaj eno veliko črko!Geslo: 2KURCAodkrompirjevvpečiOprostite, geslo ne sme vsebovati dve zaporedni veliki črki!Geslo:EvOtiPiŠeMspetTaKuracOd2JebenihKrompirjevVpečiKerMiNeSprejmešToKurčevoGesloOprostite, geslo ne sme vsebovati besede »geslo«!Geslo:ZdajPaMiŽeGrešResTakoNaKuracDaTiBomZabrisalTaKurcaOd2KrompirjevVpizdoMaterinoDaTiJebemMaterUpičkuOprostite, to geslo je že v uporabi. 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 23. april 2014 Prijavi Deli 23. april 2014 Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu. Haso: Otkud ti bicikl?- Od susjede.Haso: Kako to - od susjede?- Idem ja šumom i sretnem susjedu kako vozi bicikl. Odjednom ona seskine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče:Uzmi, Mujo, što ti srce želi!- I ja ti, brate, uzmem bicikl!Haso: Pa dobro si uradio, što će ti haljina! 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. april 2014 Prijavi Deli 23. april 2014 Vic, (ki ni daleč od resnice) - zamenjajte geslo! Prosimo vnesite geslo.Geslo: krompirOprostite, geslo mora vsebovati vsaj 8 črk!Geslo: krompir v pečiOprostite, geslo mora vsebovati vsaj eno številko!Geslo: 2 krompirja v pečiOprostite, geslo ne sme vsebovati presledkov!Geslo: 2kurcaodkrompirjevvpečiOprostite, geslo mora vsebovati vsaj eno veliko črko!Geslo: 2KURCAodkrompirjevvpečiOprostite, geslo ne sme vsebovati dve zaporedni veliki črki!Geslo:EvOtiPiŠeMspetTaKuracOd2JebenihKrompirjevVpečiKerMiNeSprejmešToKurčevoGesloOprostite, geslo ne sme vsebovati besede »geslo«!Geslo:ZdajPaMiŽeGrešResTakoNaKuracDaTiBomZabrisalTaKurcaOd2KrompirjevVpizdoMaterinoDaTiJebemMaterUpičku Oprostite, to geslo je že v uporabi. Ahahahahahahahahahahahahahhaha....hvala za idejo za jebene velike in male črke ter številke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. april 2014 Prijavi Deli 29. april 2014 Did you hear about the guy whose whole left side was cut off? He's all right now. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 6. maj 2014 Prijavi Deli 6. maj 2014 http://www.damnyouautocorrect.com/70268/the-50-best-autocorrects-of-2013/ http://www.damnyouautocorrect.com/74242/fun-with-shortcuts-4/ Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. maj 2014 Prijavi Deli 7. maj 2014 KAKO SEM SE NAUČIL, DA SE BRIGAM ZASE !Živim pri Begunjah blizu norišnice ..Včeraj dopoldne sem šel po pločnikumimo institucije in slišimpaciente, da se derejo: "13,...13,....13"!!??Ker je ograja visoka, ne vidiš notri.Na srečo sem opazil majhnoluknjico v ograji in radovedno pogledal.Nek človek me je s palico zbodel v okoin potem so se vsi začeli dreti:"14,..14,...14"!! 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. maj 2014 Prijavi Deli 13. maj 2014 Egon je na poročno noč opazoval svojo nevesto, ki je lezla iz banje.Pristopil je k njej in s prstom pritisnil njeno prsno bradavičko."Kaj pa to pomeni?" je vprašala."Zvonim!""In zakaj?""Spodaj stoji nekdo, ki bi želel vstopiti!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. junij 2014 Prijavi Deli 4. junij 2014 I used to have a girlfriend who suffered from depression and suicidal thoughts, but now I don't. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 8. junij 2014 Prijavi Deli 8. junij 2014 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2014 Prijavi Deli 25. junij 2014 http://shrani.si/f/3D/ds/2PfFitNz/unnamed-1.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2014 Prijavi Deli 25. junij 2014 http://shrani.si/f/v/TC/1aUddSx9/unnamed-2.png 2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2014 Prijavi Deli 29. junij 2014 http://shrani.si/f/3W/9V/2A9sOyMc/djuka.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2014 Prijavi Deli 29. junij 2014 http://shrani.si/f/2E/RD/lnchm6B/study.jpg http://shrani.si/f/23/rB/dSwajyP/guma.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 30. junij 2014 Prijavi Deli 30. junij 2014 http://kindofnormal.com/truthfacts/2014/05/08 In še kar nekaj ostalih na tej strani. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2014 Prijavi Deli 9. julij 2014 Let's face it, it's not the first time Germany's sent a bunch of blokes to the showers in tears. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. julij 2014 Prijavi Deli 9. julij 2014 http://kindofnormal.com/img/wumo/iphone/2014/06/25.jpg Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. julij 2014 Prijavi Deli 11. julij 2014 Razgovor za službo Šef: Imas 50 cigli u avionu. Ako jednu baciš koliko ih ostane? Kandidat: To je jednostavno, 49.Šef: Kako u 3 koraka staviti slona u frižider? Kandidat: Otvoriti frižider.Staviti slona unutra.Zatvoriti frižider.Šef: Kako u 4 koraka staviti jelena u frižider? Kandidat: Otvoriti frižider, izvaditi slona, staviti jelena i zatvoriti frižider.Šef: Lav slavi rođendan. Da li su sve životinje tamo? Kandidat: Nisu, jelen je u frižideru.Šef: Kako će starica preći rijeku poznatu po krokodilima ? Kandidat: Preplivaće, jer su krokodili na rođendanu kod lava.Šef: Još jedno pitanje. Starica, malo joj fali do obale, ali ipak umire. Zašto? Kandidat: Utopila se.Šef: NE! Pogodila je cigla iz aviona. SLEDEĆI ... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. julij 2014 Prijavi Deli 12. julij 2014 I'm on a whiskey diet. I've lost three days already ! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.