tammy 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Se pelje popotnik po avtocesti in vidi napis, bordel milostljive sestre. Voznik pomisli, da še ima dolgo pot domov in se odloči da se bo šel malo sprostit. Pride do bordela in potrka, ven pride nuna in on ji reče, da se je prišel sprostit z pomočjo milostlivih sester. Nuna mu reča da mora plačati 10. 000 NApoti ga k drugim vratom. Tam spet sreča nuno in ji pove da se je prišel sprostit s pomočjo milostljivih sester. Tudi tej nuni mora plačat 10.000 in ga napoti k drugim vratom, tam pa ga že čaka tretja nuna reče mu da mora še zadnjič plačat 10.000. Popotnik plača in gre skozi vrata. Vrata se za njim zaprej in popotnik se zave, da je spet zunaj blizu svojega avta. Obrne se k vratom in zagleda napis, PRAVKAR SO TE NATEGNILE MILOSTLJIVE SESTRE. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Kupio Mujo novog Mercedesa i izadje on na autoput pa ga nagari da vidi koliko je brz.I tako on vozi brze i brze i dodje igla na 150 km/h, kad vidicrvena i plava svjetla u ogledalu. Policija!! I sto ee sada, nece kaznu pamisli: "Sigurno me nece moci stici u novom Mercedesu, odoh ja njemupobjeci." I nagari on na 160, 170, 190, 210, 240 No napokon se opameti irece >sebi:"Sta ja ovo radim ko ludjak neki, bjezim od policije?? Bolje dastanem."I zaustavi se sa strane puta, policajac pridje prozoru, uzme muvozacku pa razgleda malo oko auta. Onda mu pridje opet pa mu kaze: "Slusaj. Petak je, imam slobodan vikend, trebam sada bas smjenupredati a imao sam jako tezak dan, samo hocu kuci. Daj mi jedan dobarrazlog zasto si vozio ko manijak, neki koji nisam cuo prije, i ja cu tepustiti da ides bez kazne".Mujo malo razmisli pa kaze:"Prosle sedmice mi zena otisla sa nekim policajcem pa sam mislioda si pokusavao da mi je vratis. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hud štos, ampak le za one, ki razumejo nemško... Der Papst im Himmel Der Papst stirbt und kommt an die Himmelstür. Petrus begrüßt ihn und fragt nach seinem Namen. "Ich bin der Papst!" "Papst, Papst", murmelt Petrus. "Tut mir leid, ich habe niemanden mit diesem Namen in meinem Buch." "Aber... ich bin der Stellvertreter Gottes auf Erden!" "Gott hat einen Stellvertreter auf Erden?" sagt Petrus verblüfft. "Komisch, hat er mir gar nichts von gesagt..." Der Papst läuft krebsrot an. "Ich bin das Oberhaupt der Katholischen Kirche!" "Katholische Kirche... nie gehört", sagt Petrus. "Aber warte mal nen Moment, ich frag den Chef." Er geht nach hinten in den Himmel und sagt zu Gott: "Du, da ist einer, der sagt, er sei dein Stellvertreter auf Erden. Er heißt Papst. Sagt dir das was?" "Nee", sagt Gott. "Kenn ich nicht. Weiß ich nichts von. Aber warte mal, ich frag Jesus. Jeeesus!" Jesus kommt angerannt. "Ja, Vater, was gibts?" Gott und Petrus erklären ihm die Situation. "Moment", sagt Jesus, ich guck mir den mal an. Bin gleich zurück." Zehn Minuten später ist er wieder da, Tränen lachend. "Ich fass es nicht", japst er. "Erinnert ihr euch an den kleinen Fischerverein, den ich vor 2000 Jahren gegründet habe? Den gibt's immer noch!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hud štos, ampak le za one, ki razumejo nemško... Der Papst im Himmel Der Papst stirbt und kommt an die Himmelstür. Petrus begrüßt ihn und fragt nach seinem Namen. "Ich bin der Papst!" "Papst, Papst", murmelt Petrus. "Tut mir leid, ich habe niemanden mit diesem Namen in meinem Buch." "Aber... ich bin der Stellvertreter Gottes auf Erden!" "Gott hat einen Stellvertreter auf Erden?" sagt Petrus verblüfft. "Komisch, hat er mir gar nichts von gesagt..." Der Papst läuft krebsrot an. "Ich bin das Oberhaupt der Katholischen Kirche!" "Katholische Kirche... nie gehört", sagt Petrus. "Aber warte mal nen Moment, ich frag den Chef." Er geht nach hinten in den Himmel und sagt zu Gott: "Du, da ist einer, der sagt, er sei dein Stellvertreter auf Erden. Er heißt Papst. Sagt dir das was?" "Nee", sagt Gott. "Kenn ich nicht. Weiß ich nichts von. Aber warte mal, ich frag Jesus. Jeeesus!" Jesus kommt angerannt. "Ja, Vater, was gibts?" Gott und Petrus erklären ihm die Situation. "Moment", sagt Jesus, ich guck mir den mal an. Bin gleich zurück." Zehn Minuten später ist er wieder da, Tränen lachend. "Ich fass es nicht", japst er. "Erinnert ihr euch an den kleinen Fischerverein, den ich vor 2000 Jahren gegründet habe? Den gibt's immer noch!" smo v sloveniji in se spodobi,da prevedeš v slovenščino, če že objavlaš neke tuje štose! zaradi takih kot si ti, bo slovenščina v bližnji prihodnosti izumrla :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pelje popotnik po avtocesti in vidi napis, bordel milostljive sestre. Voznik pomisli, da še ima dolgo pot domov in se odloči da se bo šel malo sprostit. Pride do bordela in potrka, ven pride nuna in on ji reče, da se je prišel sprostit z pomočjo milostlivih sester. Nuna mu reča da mora plačati 10. 000 NApoti ga k drugim vratom. Tam spet sreča nuno in ji pove da se je prišel sprostit s pomočjo milostljivih sester. Tudi tej nuni mora plačat 10.000 in ga napoti k drugim vratom, tam pa ga že čaka tretja nuna reče mu da mora še zadnjič plačat 10.000. Popotnik plača in gre skozi vrata. Vrata se za njim zaprej in popotnik se zave, da je spet zunaj blizu svojega avta. Obrne se k vratom in zagleda napis, PRAVKAR SO TE NATEGNILE MILOSTLJIVE SESTRE. super csuerx :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>smo v sloveniji in se spodobi,da prevedeš v slovenščino, če že objavlaš neke tuje štose! zaradi takih kot si ti, bo slovenščina v bližnji prihodnosti izumrla :xx!: Se mi ne da prevest, je predolgo. Glede na to, da je tu ogromno nekih angleških for, ki jih pa jaz ne štekam, se mi ne zdi nič hudega. Eni vseeno razumejo tudi nemško. Ti pa, če misliš bit specialc- moraš pa specialno obvladat vsaj 2 tuja jezika, ne? Slovenščina ne bo izumrla, saj prevajam sicer tekste iz nem. v slo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi ne da prevest, je predolgo. Glede na to, da je tu ogromno nekih angleških for, ki jih pa jaz ne štekam, se mi ne zdi nič hudega. Eni vseeno razumejo tudi nemško. Ti pa, če misliš bit specialc- moraš pa specialno obvladat vsaj 2 tuja jezika, ne? obvladam 3 hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pol pa ni problema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pol pa ni problema. Sej angleško špansko pa francosko pol pa pomagi si z nemščino :D haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Rdecelaska pride k zdravniku in potarna, da jo boli celo telo...kamorkolise pac dotakne. Zdravnik nejeverno: 'Nemogoce! Pokazite!' Rdecelaska s prstom pritisne ob vrat in zakrici. Pritisne s prstom vprsiin zakrici. Pritisne s prstom na koleni in zakrici. Prav tako natrebuh,glezenj in hrbet. Ob vsem zakrici. Kamorkoli se dotakne, jo zaboli inzakrici. Zdravnik vprasa: 'Vi pa niste naravna rdecelaska, a ne?' Pacientka: 'V bistvu ne. V bistvu sem blondinka!' Zdravnik: 'Se mi je zdelo.Vas prst je zlomljen.' Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 črni humor: Blondinka drži dojenčka nad velikim loncem vrele vode in za vsak slučajše enkrat bere navodilo v knjigi o dojenčkih: "Če otrok noče piti kravjegamleka, ga prekuhamo." Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ej ma ti si carica diana Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Blondinka drži dojenčka nad velikim loncem vrele vode in za vsak slučaj še enkrat bere navodilo v knjigi o dojenčkih: "Če otrok noče piti kravjega mleka, ga prekuhamo." Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Se vozi Vili s kabrioletom okrog in išče štoparke. Ob cesti zagledadeklein ji ustavi."Dober dan, a greste do Kranja?""Seveda grem, vendar vam moram nekaj povedati. Jaz sem Vili, ki vseposili!"Dekle jezno zaloputne vrata in kriči nekaj o perverznežih inpokvarjencih.Vili se vozi dalje in ustavlja ob osamljenih štoparkah, vendar se muvsakič, ko pove svoj "nick name" zgodi isto. Skoraj je že obupal, kozagleda ob cesti nuno."Dober dan, a greste mogoče proti Domžalam?""Seveda grem, samo kličejo me Vili, ki vse posili!""Nič hudega," pravi nuna, "zgodila se bo božja volja!"Vili čez nekaj kilometrov zapelje v gozd in reče:"Kličejo me Vili, ki vse posili. Sleci se, nuna!""Joj, Vili, prosim te, če opraviš od zadaj!" reče nuna.Vili jo naskoči, opravi in, ko sedita po sexu ob cigareti, se pobaha:"No, si videla, nuna, A sem Vili, ki vse posili?""Seveda si, moj Vili! Naj se ti še jaz predstavim!Jaz sem pa Bruno, ki je oblečen v nuno!!!!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Primavera...sam to, kar je Jezus povedu nism štekala...jebemo, pa mam cew vic pokvarjen.... Neki v zvzi, da misljo, da je 2000 let kaj???? Pojma nimam...hehe Drgač pa dobri vici!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 HAHAHA kako dobre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 NOVI NAČINI IZRAŽANJA NEKAJ NOVIH NAČINOV IZRAŽANJA GLEDE ŽENSK: Ženski se ne reče več, da je "dobra mrha" ampak, da je le "estetskoharmonizirana " Ne reče se, da je ženska "joškasta ali prsata" ampak, da je "širokogrudna" Ne reče se, da ženska "hitro rada da", ampak, da je "horizontalno lažedostopna " In taki, ki rada da se ne reče "da je radojka", ampak, "da je spolnoosredotočena" ali "seksualno ekstrovertirana" Ne reče se, da ima ženska "preveč vsajenega silikona", ampak, da je"medicinsko obogatena" In ne reče se, da ženska "nima čudovite ritke" , ampak, da je "sedalnosuperiorna" In ne reče se, da je "preveč namazana", ampak, da je "kozmetičnoprenasičena". Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ---------------------črni humor: Blondinka drži dojenčka nad velikim loncem vrele vode in za vsak slučajše enkrat bere navodilo v knjigi o dojenčkih: "Če otrok noče piti kravjegamleka, ga prekuhamo." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ----------------Akvarij ...Mujo:Ahhhh!Poberi se peder jedan! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Nek pijanec prihiti v cerkev in brez besed sede v spovednico. Župnik nekaj časa čaka, nato pa poskuša s kašlanjem opozoriti nase, a zaman. Počasi ima že vsega dovolj in ves nervozen potrka po vmesni steni, da bi koncno pripravil čoveka, da spregovori. In koncno, dobi odgovor: - "Čuj, stari, nima smisla trkat, tud tukaj ni papirja." Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Wanesa...svetska! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 kako je nastal martinček? savinčanu so dali krokodila v rejo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ker sem se jaz včeraj fuuul narežala ob poslušanju tele kitajske superzvezde, je nujno, da tudi vas njen glas (in posluh!) spravi v dobro voljo http://www.wingtunes.com/public/samples.aspx Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mož, zdravnik, in žena sta se skregala pri zajtrku. On, ves besen, vstane in odide in ji spotoma zabrusi: "in v postelji si tudi zanič!". Po nekaj časa se je umiril in se želel opravičiti, zato jo je poklical. Dolgo časa je zvonilo, ko žena končno dvigne telefon. "Kje si bila tako dolgo?" "V postelji". "In kaj si delala tako pozno v postelji?" "Iskala sem drugo mnenje!" Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.