Mana 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Pusti tip avto na parkiriscu in nanj nalepi listek:"NE VLAMLJAJ, NIMAM AVTORADIA!"Ko pride nazaj, avta nikjer, najde pa listek na tleh in na njemdopisano:"NE SEKIRAJ SE, GA BOMO ZE MONTIRALI!" Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Bratje iz neke kitajske družine so sklenili, da se bodo odpravili v Ameriko iskati delo. Da bi se bolje prilagodili na ameriški način zivljenja, so se odločili, da bodo svojim imenom dodali končnico CK. Ni je postal Nick Chu je postal Chuck Ja je postal Jack Bu je postal Buck Fu in Su pa sta raje ostala doma... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bratje iz neke kitajske družine so sklenili, da se bodo odpravili v Ameriko iskati delo. Da bi se bolje prilagodili na ameriški način zivljenja, so se odločili, da bodo svojim imenom dodali končnico CK. Ni je postal Nick Chu je postal Chuck Ja je postal Jack Bu je postal Buck Fu in Su pa sta raje ostala doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Na pogrebuUmrl je znan in priljubljen kardiolog.Mnogo ljudi ga je pospremilo na njegovi zadnji poti in med njimi tudi skupina njegovih nekdanjih pacientov.V zahvalo in spomin so mu prinesli venec v obliki srca.Med tistimi ki so se prišli poslovit od njega je bilo tudi mnogo zdravnikov.Eden od njih se je pričel režat ob pogledu na venec."Pa kaj je s tabo da se režiš na pogrebu?" ga začudeno vpraša kolega."Pomislil sem kakšen venec bom jaz dobil...""In to naj bi bilo smešno?""Bi rekel, ja...Sem namreč ginekolog..." Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..Kod se klatiš, Prlečka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mož se proti jutru primaje domov nalit ko svinja.Ne najde ključa zato se obesi na zvonec.Ampak medtem ko čaka da se mu odpre mu proizvodi prekrokane noči pričnejo rogoviliti v želodcu.Zdrži še ravno toliko da mu žena odpre, potem pa bruhne po njej.Žena seveda ponori."Svinja pijana, prasec smrdljivi, a te ni nič sram kakšen si?""Kaj jaz, sebe poglej!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kod se klatiš, Prlečka Staneee.. ma nisem jaz prlečka sem pa doma spet. res je.. sem bla zdajle še malo na morju sicer sem pa dobro.. in ti?? že dolgo nisma čvekala.. (off topic) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Staneee.. ma nisem jaz prlečka sem pa doma spet. res je.. sem bla zdajle še malo na morju sicer sem pa dobro.. in ti?? že dolgo nisma čvekala.. (off topic)Ne reci, da si Primorka, če si bila na morju Kaj pa makina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Ne reci, da si Primorka Štajerka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Štajerka... se mi ono prvo bolj dopade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Posljednja istrazivanja su pokazala zasto muskarci uzivaju u oralnomseksu: 10% voli taj osjecaj12% voli dominantnost i 78% jednostavno voli tisinu ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dominantnost?? haha. 78% jednostavno voli tisinu ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 NIMA POJMA"Kaj pa delata?!" Kriči mož ves iz sebe, ko v postelji najde ženo z ljubimcem."Saj sem ti rekla, da nima pojma, za kaj gre!" hladnokrvno reče žena ljubimcu. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/smesnice36.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je podoben stil kot tisto ko pride moz pijan domov, pobruha zeno in jo nahruli, da kaksna pa je... za glavo odsravfat ti pa vse tolk zares vzameš.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ČRNSKI SEKS"Si že kdaj videl, kako seksajo črnci?""Ne.""Potem pojdi pa kdaj eno uro prej iz službe domov, pa boš videl!" Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> alef, ta jež je pa čist teb podobn muhahahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>alef, ta jež je pa čist teb podobn muhahahaha hahahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Samo za prijatelje!!! Ko bo zvecer sonce zaslo,Ko ti bo hladno,ko nikogar ne bo,da bi te ogrel,takrat se spomni name,................ker lahko zrihtam odeje, z Madzarske, pol ceneje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>alef, ta jež je pa čist teb podobn muhahahaha Kateri jež? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Advokatska "Doktor, preden ste pričeli z obdukcijo, ste preverili puls?" "Ne."> "Ste preverili krvni pritisk?" "Ne." "Ali ste preverili dihanje?" "Ne."> "Torej je možno, da je bil pacient se živ, ko ste začeli obdukcijo?" "Ni možno." "Kako ste lahko tako prepričani doktor?" "Zato, ker so bili njegovi možgani v posodi s formalinom na moji mizi." "Ali ni mogoče, da je pacient poleg tega vseeno bil živ?" "Mogoče, da je živ, in se se danes nekje bavi z advokaturo." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.