cosma 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Test 14 policajev piše test z enim vprašanjem : KATERI JE NAJHITREJŠI AVTO NA SVETU? Prvi napiše Jaguar, drugi plonka od prvega in slabo vidi ter napiše Januar, tretji plonka od drugega in si misli: "Bom malo drugače napisal, da ne bodo vedeli, da sem plonkal" in napiše Februar in tako do trinajstega, ki je napisal December. In za štirinajstega zmanjka mesecev. Ali veste kaj je napisal? SRECNO NOVO LETO! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Kaze ucenica profesorici: - Napisala sam pjesmu o seksu.-Dobro, da cujemo. -Ustanem rano, idem u školu, ucim, malo se igram, opet ucim, spavam i sve tako... - I dobro, a gdje je tu seks? - pita profesorica - Pjesma se zove "Jebeš takav zivot" Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Cigan in doktor kupita sosednji parceli, obe iste velikosti. Doktorzačne gradit hišo, cigo ga pa posnema in začne gradit enako hiso. Doktor položi tlakovce, cigo položi tlakovce, doktor si omisli kovano ograjo, čez dva dni so mojstri že pri cigotu in švasajo... Po šestih mesecih stojita v ulici dve popolnoma identični hiši z identično urejeno okolico. Doktor in cigo se srečata na ulici in vpraša doktor cigota:"Čuj, kaj ti misliš, koliko sta vredni najini hiši, če bi jih zdaj prodala?" Cigo pa odgovori: "Tvoja 30, moja pa 60 milijonov!" Doktor začudeno: "Zakaj je pa tvoja vredna enkrat več kot moja??" Cigo: " hehe, moja ima za soseda doktorja, tvoja pa cigana..." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Dekle s čudovitim telesom je tik pred tem, da jo operirajo. Leži na gibljivi postelji, povsem gola, na njej je le rjuha. Medicinska sestra jo pripelje do vrat operacijske sobe in vstopi, da bi preverila, ali je že vse pripravljeno. Po hodniku k punci pristopi mož v belem, privzdigne rjuho, si ogleduje njeno telo in nato stopi še po enega tipa v belem. Tudi ta privzdigne rjuhico, pozorno analizira. Pride še tretji, ki je že bolj drobnogleden kot prejšnja dva. Dekle naposled izgubi potrpljenje: "Super, da me tako natančno pregledujete, toda zanima me, kdaj me boste že enkrat operirali??" Eden izmed trojice skomigne:"?Ne vem, mi samo malamo hodnik." Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Seksali se Mujo i Fata, ali Fata sva nesto nezainteresirana ihladna. Vidio to Mujo i pita ju: "Pa koji ti je kurac danas?!" A Fata: "Osmi!" Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 zram dreka zamorca omenjat....chista zhaliteu.......................................................................za drek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 V knjigarno vstopi moški in reèe prodajalki: "Prosim, rad biknjigo znaslovom Moški, gospodar v hiši."Prodajalka ga pogleda in reče: "Poglejte zgoraj, znanstvenofantastikoprodajamo v prvem nadstropju." Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Sjede sadista, mazohista, serial killer, nekrofil, zoofil, i piroman na klupi i dosadjuju se do besvjesti.Kad jednom, digne se zoofil i kaze: Ajd' da uhvatimo jednu macku ! Sadista : Ajd' da uhvatimo macku, pa da je mucimo ! Serial killer : Ajd' da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa da je ubijemo! Nekrofil : Ajd' da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa da je ubijemo, pa da je jebemo ! Piroman : Ajd' da uhvatimo macku, pa da je mucimo, pa da je ubijemo, pa da je jebemo, pa da je zapalimo ! Svi pogledaju mazohistu i ocekuju sta ce on dodati. Digne se on pogleda ih sve, i kaze : - Miau! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 PA - dobil sem ga po mailu, no .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ja saj no.....saj je bil in namenjen prejšnjemu ....samo si me prehitel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Pride mali Indijanček k mamici in jo vpraša: Zakaj je tebi ime Mesečev sij? Zato, ker sem bila spočeta v mesecini... Zakaj pa je očetu ime Črna skala? Ker je bil spočet pod Črno skalo... In zakaj je sestrici ime Bela reka? Ker sva jo z očetom spočela ob beli reki. Ampak povej mi, Počena gumica, zakaj te to zanima? No, pa imate ideje za nick... Lepo jutro, lep dan vsem!Stankaaaa kje pa ste bili vi spočeti? jaz na tanku Očitno Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Ustavi policaj pijano blondinko in ji rece zavoznisko.Blondinkav rahlo beteznem stanju pograbi zdravniski izvid in ga dagospodu postave.... Policaj: "Kdo pravite , da ste...?" B.: "Jozica Kavcic iz Visnje Gore..." Policaj: "Kdo..?" B.:"Jozica Kavcic iz Visnje Gore..." Policaj: "Eeeeee, ne bo drzalo. Tule namrecpise Ana Liza iz Urina..... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Dekle s čudovitim telesom je tik pred tem, da jo operirajo. Leži nagibljivi postelji, povsem gola, na njej je le rjuha. Medicinska sestra jopripelje do vrat operacijske sobe in vstopi, da bi preverila, ali ježe vse pripravljeno. Po hodniku k punci pristopi mož v belem,privzdigne rjuho,si ogleduje njeno telo in nato stopi še po enega tipa v belem. Tudi ta privzdigne rjuhico, pozorno analizira. Pride še tretji, ki je žebolj drobnogleden kot prejšnja dva. Dekle naposled izgubi potrpljenje:Super,da me tako natančno pregledujete, toda zanima me, kdaj me boste že enkrat operirali??Eden izmed trojice skomigne:? Ne vem, mi samo malamo hodnik... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Pride Ibrahim (Albanec) na mejo Kosovo/Srbija.Srbski carinik ga pogleda in vpraša: "Nešto za prijaviti?"I: "Ne, nemam ništa!"C: "Što imaš u gepeku?"I:" Samo jedan kaljkuljator!"Carinik pogleda avto in mu ukaže: "Otvori gepek!"In ga odpre in v prtlajžniku zagleda carinik mitraljez.C: "Pa kakav ti je to kaljkuljator, bre???"I:" EEE, imam ja neke racune da sredim!!" Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 HARD-DISK Woman: She remembers everything, FOREVER. RAM Woman: She forgets about you, the moment you turn her off. WINDOWS Woman: Everyone knows that she can't do a thing right, but no one can live without her. EXCEL Woman: They say she can do a lot of things but you mostly use her for your four basic needs. SCREENSAVER Woman: She is good for nothing but at least she! is fun! INTERNET Woman: Difficult to access. SERVER Woman: Always busy when you need her. MULTIMEDIA Woman: She makes horrible things look beautiful. CD-ROM Woman: She is always faster and faster. E-MAIL Woman: Of every ten things she says, eight are nonsense. VIRUS Woman: Also known as "WIFE" ; when you are not expecting her, she comes, installs herself and uses all your resources. If you try to uninstall her you will lose a lot of things, if you don't try to uninstall her you will lose everything.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2003 Kateri tip zenske pa ste vi? Viruswoman ali Harddiskwoman? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Uh, za nobeno se v bistvu ne bi prijavila, še najbolj za Internet woman, se težje uštekam, ampak ko se, ste pa gotovi... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Mali djavoličič sletio u New York i kaže:"Ja sam mali djavolčič, imam koferčič i doš'o sam da kradem."Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu: "Haj razguli, ne možešovdje krasti, idi u Englesku." On ide tamo i ista priča: "Ja sammali djavolčič, imam koferčič i doš'o sam da kradem." Ovi gaisto nalijepe i pošalju u Njemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo sekrade." I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali djavolčič, imam koferčič i doš'o sam da kradem."Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dole niže, naBalkanu, Bosna, tamo se krade nemilice, idi tamo."On odmah u Bosnu, sleti na aerodrom u Sarajevu i kaže:"Ja sam mali djavolčič, imam ... ma ... dje mi je kofer, ***em vam ..." Ena o Aakhutu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Tech Support: "Ok, in the bottom left hand side of the screen, can you seethe 'OK' button displayed?"Customer: "Wow. How can you see my screen from there?" Tech Support: "What type of computer do you have?"Customer: "A white one." Tech Support: "What's on your screen right now?"Customer: "A stuffed animal that my boyfriend got me at the grocery store." Tech Support: "What operating system are you running?"Customer: "Pentium." Customer: "How do I print my voicemail?" Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 V hribih je ze zapadel sneg... Tovornjak... Semafor... Blondinka vsa zadihana potrka na okno kamjondzije.Kamiondzija odpre, ona reče: "Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse bos zgubil!" Kamiondzija ne reagira, pelje naprej. na naslednjem semaforju isto: "Zdravo, sem Jana, ves tovor bos izgubil!" Kamiondzija nič, pelje naprej.Spet semafor, spet blondinka, tokrat ze zelo zadihana pravi: "Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljas!!!" Kamiondzija, zivčno :"Ja sam Fikret, pada snijeg in posipam sol, pizda ti materina!" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 janjaK.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Oh, Aakhut, maš spet eno simplastično ikonco . No si vidu, da še ni zmeri najbolj od Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 jst zhe skos trdim, de -i pr chefurchkih zmrznemo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 DESCRIBING A WOMAN The best way of describing a woman is to use a ball: At 18, she is a football - 22 men going after her. At 28, she is a hockey ball - 8 men after her. At 38, she is a Golf ball - 1 man after her. At 48, she is a Ping-Pong ball - 2 men pushing to each other. DESCRIBING A MAN The best way of describing a man is to compare him to fruits: At 20 - A man is like a coconut; so much to offer, so little to give. At 30 - He is like a durian; dangerous but delicious. At 40 - He is like a water-melon; big, round & juicy. At 50 - He is like a mandarin orange; the season comes once in a year. At 60 - He is just like a raisin; dried out, wrinkled & cheap. What women think about sex: At age 8 ignore it. At age 18 experience it. At age 28 look for it. At age 38 ask for it. At age 48 beg for it. At age 58 pay for it. At age 68 pray for it. At age 78 forget it! Men's sexual stages: At 20 tries daily At 30 tries weekly At 40 tries weakly At 50 tries & tries At 60 tries & cries At 70 tries & dies Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.