strelka02 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 http://mega.slikomat.com/06/1126/5411146w8m.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Nek bogat gej je zvedel, da boleha za AIDS-om in takoj je začel iskatizdravilo po celem svetu, vendar ga ni našel.Na koncu je slišal, da je nekje v Tibetu nek menih, ki zdravi vse bolezni.Odšel je k njemu in menih ga vpraša:"Kaj je narobe, sinko?""Imam AIDS.""Kaj je to AIDS?""To je bolezen, za katero zbolimo pedri.""Kaj pa je to peder?""Veš, mi pedri se radi jebemo v rit, pa se tako okužimo.""Aha, vem kaj rabiš," reče menih in mu da neko zel ter razloži, kako naj jouporablja.Naš gej je zelo vesel, meniha bogato obdari in odhiti domov. Doma takojsproba zel, a ta ga takoj nažene na WC in cel teden preživi na školjki. Kosi malo opomore, gre k menihu in ga nadere:"Kaj si mi to dal!?!""Zakaj to sprašuješ?""Daš mi zel, ki naj bi delovala kot zdravilo za AIDS, jaz pa 1 teden samoserjem!""Sinko, to je zato, da vidiš, čemu rit v resnici slulži!" Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...oce in sin hodita po plocniku, ko opazita na cestiscu premikajoco gmoto nepravilnih oblik......sine vprasa: Oci, zakaj ma pa ta baba 15 smucarskih kombinezonov pod obleko???..oce: sej jih nima, ma to ti je PIKA PIKICA... :lol: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Žena je poslala moža-programerja v trgovino: "Kupi zavojček margarine, če imajo jajca, jih kupi 10." Mož-programer se kmalu vrne iz trgovine in prinese 10 zavojèkov margarine: "Imeli so jajca." A ni logično????? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Zakaj vegetarijanke ne kricijo, ko dozivijo orgazem?>>> Ker nocejo priznati, da jim lahko en kos mesa naredi tako veselje.... "Ne igraj se sa ženskim srcem,ono je samo jedno""Igraj se sa sisama,one so dvije" Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Janezek pridno posluša pri pouku, ko mu kar naenkrat pade radirka na tla. Išce jo in išce, pa je ne najde. V tem casu uciteljica vpraša ucence:"Otroci, kaj bi mi vi napisali na nagrobnik, ce bi umrla?"Vsi premišljujejo in noben ne ve odgovora. Tocno v tistem trenutku pa Janezek najde radirko in se naglas zadere:"A tu ležiš prasica grda!" Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 RJEČNIK SAVREMENOG BOSANSKOG BIZNIS JEZIKA(UPDATED BOSNIAN BUSINESS LANGUAGE) (za poslovne ljude iz inozemstva)(for businessmen from outside) LANGUAGE OUTSIDEKOD NAS SE KAŽE Haven't seen you for a long time.Đe si, pizda ti materina! I've been waiting for you for a while.Đe s' bio, jebo te ja. You didn't recognize all the aspects.Jebem te ćorava. You must be joking.Sereš. I think you're wrong.Puši kurac. The information you have is wrong.Jedeš govna. Your secretary is very attractive.Jel, jebeš li ti to? Have a nice time.Diši malo. What's his position in the company?Koji je on kurac? Publicity is not in our interest.Koji će mi kurac reklama? His opinion is not relevant.Ko ga jebe. Your project is easy to realize.To je pičkin dim. It is impossible.Može, al' u kurcu. We can't give you a loan.Dam ti kurac na odloženo. You don't have to obey this law.Jebo zakon. At last.Fala kurcu. Why don't you agree?Koji ti je kurac? He's not very powerful.Može mi ga popušiti. I'm sorry.Jebi ga. I don't want to.Hoću kurac. I wouldn't agree with you.Jebo ti tu priču. Thank you.(taj izraz ne postoji) High voltage!(Paz struju!Jebote Nikola Tesla.) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Tito, Jovanka, Kardelj in Pepca so bili povabljeni h Carterjevim v Belohišo na večerjo. Po aperitivu in klepetu v salonu jih je gostiteljicapovabila v jedilnico. Tam pa - zlat pribor, zlati krožniki... Niti sedeli še niso, ko jeKardelj že sunil velik zlati krožnik in ga skril pod srajco. Ko je Jovanka to videla, je rekla Titu:"Joža, Kardelj je sunil zlatikrožnik. Tudi jaz hočem enega." Tito se je začel izgovarjati: "Poslušaj, Jovanka, jaz si pač ne moremprivoščiti, da bi na sprejemih kradel zlate krožnike. Navsezadnje semvendarle največji sin naših narodov in narodnosti ter ustanovitelj gibanjaneuvrščenih." Jovanka pa je vztrajala in trmarila: "Hočem zlati krožnik, drugače mi boPepca s hvalisanjem požrla živce, ko se vrnemo v Jugo." Tito razmišlja, kaj bi. Treba bo ukrasti krožnik in pika. Vstane,prosi prisotne za trenutek pozornosti in začne: "Cenjeni prijatelji,morda ne veste, da sem bil nekoč, preden sem postal revolucionar in vodjakomunistov, čarodej." Prisotni ga presenečeno gledajo, Tito pa nadaljuje: "Prikazal vam bomenega svojih priljubljenih trikov." Vzame z mize zlat krožnik in ga lahkotno spravi pod srajco. V jedilnicizavlada tišina, Tito si pa mirno zapenja srajco in nadaljuje: "Zdaj pa,prosim, uganite, kje je krožnik." Vsi pokažejo s prstom nanj, Tito pa smehljaje reče: "Ne, pri Kardeljuje!" Tito gre v Washington...Zvečer pride v sobo ful huda bejba, ga spedena in odide..Zjutraj pod povštrom najde 100 000usd...Zadovoljen to doma pove Edotu in tud Edo se odprav v Washington... Zvečer uleti ful huda bejba.....Zjutraj hitro seže pod povštr in najde samo 20 000 usd...Užaljen rukne body guarda pod rebra." Saj ne, da bi ne bil navdušen nad vašim gostoljubjem, samoooo....baje, da je Jože dobil 100 000 usd...?"Ja, sir, tko je, veste, njega smo snemali za TV, vas pa samo za radijo... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Čista resnica Za inteligentne oz. ki to mislijo,… Creda bizonov se premika tako hitro, kot najpocasnejsi bizon v credi. Ko plenilci lovijo credo, ujamejo in ubijejo najprej najpocasnejse bizone na koncu crede. Taksna naravna selekcija je dobra za celotno credo, saj so tako zivali v credi bolj zdrave in creda pridobi na hitrosti. Podobno se dogaja pri cloveskih mozganih. Mozgani lahko delujejo le tako hitro, kot njihova najpocasnejsa celica. Prekomerno uzivanje alkohola, kot vsi vemo, unicuje mozganske celice. Toda po nacelih naravne selekcije alkohol najprej unici najpocasnejse in najmanj zdrave celice. Na ta nacin redno pitje alkohola unicuje pocasne mozganske celice in tako postanejo mozgani bolj hitri in ucinkoviti. Zato se vedno, ko popijes nekaj alkohola, pocutis bolj pametnega!! Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Windowsi za štajerce Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 CVETLIČARNA Črnolaska v njej opazi svojega fanta, ki ravno kupuje sopek cvetja, zato zagodrnja:Oh vraga, spet mi kupuje cvetje. Pa kaj potem - ali ne vidis rada, da ti fant prinese cvetje? se zacudi blondinka Seveda rada vidim, ampak fant ima potem vedno dolocena pricakovanja,jaz pa ne zelim naslednjih treh dni preziveti na hrbtu, z nogami v zraku. Kaj nimas vaze? se zacudi blondinka. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sta bila dva...pa je pršu še eden in so bili trije.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 KO vas "računalniški" otrok vpraša kako se je rodil......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 http://shrani.si/files/988322288cpp3x.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Blazno zgleda To ne spada pod vice, no ja spada... nasa prfoxa Lidija- ki lahko precitate njene izjave... ta slika je nastala, ko nas je sprasevala, ali smo oddali denar za slike... in en rece ne ona se pa tko spaci! http://img291.imageshack.us/img291/9979/voukicajs9.jpg :P kva dobiš če mešaš crnogorca pa kitajca ??enga k bi ful rad delu, sam se mu ne da... kva dobiš če bruce-leeja polijes z vodo ??...batine itak Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Windowsi za štajerce VŽGI MIŠ PO VUHI Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Pri zajtrku ata Gorenc oznani otrokom:"Kdor hoče zajtrk ga bo dobil, kdor ne bo jedel, dobi en euro!"Vsi otroci hočejo euro.Pri kosilu spet enaka ponudba in spet vsi otroci vzamejo euro.Pri večerji pa:"Večerja stane dva eura!" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 :wOOt: še dobro da sem nekje med normalnimi s svojim asc + luno v... ah to pa raj ne povem drugač me noben ne bo domov na kavo povabil OVEN:NADUVANI TEPCI, KI MISLIJO, DA VEDO VSE. MENIJO, DA SO BLAZNOPRILJUBLJENI, V BISTVU PA GREJO VECINI FOLKA NA JETRA. IZMISLIJO SI NEKO NEIZVEDLJIVO STVAR IN POTEM TEZIJO TISTIM, KI JIM JE NE USPE REALIZIRATI, SAMI PA NE MIGNEJO S PRSTOM. NAVADNO ZIVIJO PARAZITSKO IN IZKORISCAJODRUGE. RINEJO IN RINEJO, SE DOKOPLJEJO DO OBLASTI POTEM PA SE GREDO ARISTOKRATE IN SE PUSTIJO STRECI. MNENJA DRUGIH NE UPOSTEVAJO, KER ITAK MENIJO DA SO NAJPAMETNEJSI, VENDAR VECINA LJUDI KMALU OPAZI, KAKSNIBLEFERJI SO. BIK:VZTRAJNI, NE VDAJO SE ZLAHKA, VENDAR PREDVSEM ZATO, KER SO NESPOSOBNI IN JIM NIC NE USPE PRVIC. IZRAZITO BUTASTI IN BREZ SMISLA ZA HUMOR. ZLAHKA JIH ZMANIPULIRAS, NAGNJENI PA SO K TEMU, DA ZATIRAJO SIBKEJSE OD SEBE.ZENSKE RADE DAJO. ZARADI PRIROJENE TOPOUMNOSTI JIH TEZKO RAZ****IS, KO PA TI USPE, JE DOBRO, DA HITRO TECES. ZNANA OSEBNOST:SADAM HUSEIN RECIMO. DVOJCKA:VELIK VZAMEJO, PA NIC NE DAJO. VECINOMA JIH IMAJO VSI RADI, PREDVSEM ZATO,KER SO BISEKSUALCI. DO BLIZNJIH SO SKRTI, RADI PA DAJEJO TUJCEM, KER SI ZELIJO BITI PRILJUBLJENI. BEBAVO NEPOSREDNI. ZATEZENCI, NAGNJENI K SHIZOFRENIJI. KER IMAJO TEZAVES SPOLNO PREFERENCO, NI DOBRO PUSCATI OTROKESAME Z NJIMI, INCEST PA JE PRI NJIH ITAK STALNA PRAKSA. DVOJCICE SE KAR NE LOCIJO OD SVOJIH PRIJATELJIC, VES CAS TICIJO SKUPAJ, KAR JE VECINOMA PRAV ZOPRNO, CE MAS PA SRECO, JIH VCASIH VZAMEJO TUDI S SABO V POSTELJO, KAR JENEDVOMNO PREDNOST,CEIMAS RAD STEVILKO 3... RAK:ZMER SE JIM DOGAJA KRIVICA, ZMER SO ZRTVE IN V TEM TUDI NEZNANSKO UZIVAJO. NAJVECKRAT IZVAJAJO MANUALNA DELA, VELIKO STRIKAJO IN KVACKAJO, DOBRI SOZA TEKOCIM TRAKOM. ZE PO KOZARCU ALI DVEH SE JIM POPOLNOMA STRGA, TEZIJO DRUGIM, Z ZURA JIH JE TREBA DEJANSKO METAT SKOZ VRATA, KER BI SE KAR NASELILI. BOGNEDAJ, DA TE OBISCEJO, NESPRAVIS JIH IZ STANOVANJA. LEV:MISLIJO, DA SO ROJENI VODJE, V RESNICI PA VSI VEDO, DA SO NAVADNI NESPOSOBNI TEPCI. VEDNO SERJEJO, TUDI CE NIMAJO ARGUMENTOV IN SO STISNJENI V KOT. EDEN JE V HAAGU. VECINOMA NE POZNAJO OSNOV HIGIENE,VELIKO JIH IMAHEPATITIS. KOT PRAVI LEVI RADI POSCIJEJO VSA DREVESA NAOKOLI, SO TUDI ROJENI V TEM ZNAMENJU NAGNJENI K TEMU, DA CECKAJO PO ZIDOVIH, VREZUJEJO IMENA V DREVESA IN SMETIJO PO FORUMIH. VEDNO ISCEJO OSTALE LEVE, SE ZBIRAJOIN LIZEJO MED SABO, NIKOLI NE MISLIJO S SVOJOGLAVO SO KRITIZERSKI IN NEKREATIVNI. DEVICA:ZENSKE DOLGO CASA NE DAJO, KO PA LE DAJO, PONAVADI ZASPIJO MED SEKSOM. KER SO ZLO NATANCNE SO PONAVADI DOBRE SNAZILKE, PROSTITUTKE PA ZVODNIKI. ZOPRNI KO PRASICE IN HKRATI IZRAZITO OMEJENI ZAGOVEDNI IN KONZERVATIVNI. VSAKAPRIBOMBA NA NJIHOV RACUN JE ZA NJIH VOJNA NAPOVED. ZAPICIJO SE V NASPROTNIKA, POISCEJO NJEGOVO SIBKO TOCKO IN GAPOTEM PRAV POCASI IN ZAJEDLJIVO MESARIJO. SICER SE RADI DRZIJO V OZADJU, KER NIMAJO JAJC ZA FRONTALNI NAPAD, AMPAK BOGNEDAJ, DA PRIDEJO NA OBLAST:SO STRAHOVITI TIRANI. ZNANA OSEBNOST: IVAN GROZNI, JANEZ JANSA. TEHTNICA:KONZERVATIVNI IN OMEJENI. VSEGA SE LOTIJO POCASI IN PRETEHTANO, PREDVSEM ZATO, KER IMAJO TEZAVE S KOGNITIVNIM RAZMISLJANJEM, VECKRAT JECLJAJO INIMAJO DISLEKSIJO. V TRENUTKU ZAMENJAJO MNENJE. CUSTVA JIM VSAKIC ZAMEGLIJO RAZUM, VEDNO SKUSAJO BITI PRAVICNISKI, PREDVSEM KADARS TEM SKODIJO DRUGIM. VES CAS NALAGAJO BEDARIJE IN SPLOH NE OPAZIJO ZA KAKSNE TEPCE SE KAZEJO. MOSKI PONAVADI GEJI, ZENSKE PROSTITUKE, NAJVECKRATUMREJO ZARADI SPOLNIH BOLEZNI. SKORPIJON:NE SMES JIM ZAUPAT. NIKOLI NE KUPI RABLJENEGA AVTA OD SKORPIJONA,NIKOLI NE KUPI NICESAR OD SKORPIJONA, CE TI KAJ PODARI, IMA GOTOVO KAJ ZA BREGOM. SOBREZ VSAKE ETIKE, ZATO VELIKO DOSEZEJO. VECINOMA SO NEPLODNI. MOSKI IMAJO SPOLNE ORGANE PRECEJ RAZVITE, SO PA VECINOMA IMPOTENTNI. ZENSKE POTREBUJEJO IZRAZITO DEBELE, DOLGE, ZAJETNE BATINE,KO JIH ENKRAT RAZPALIS, SE TEZKO UNESEJO. UPORABLJAJO EROTICNA POMAGALA,PREDVSEM ENORMNE VIBRATORJE IN DILDOTE. ANALNO? NI PROBLEMA. ZNANA OSEBNOST: BILL GATES. STRELEC :VECINOMA PIJANCI IN NARKOMANI. VECKRAT SE ZACNEJO KROHOTATI NA NEPRIMERNIHMESTIH(POGREBI, MASE, PREDAVANJA), KER KONCNO ZASTEKAJO VIC, KI SO GA SLISALI PRED TEDNOM. DAJEJO NEPRIMERNE PRIPOMBE NA NEPRIMERNIH MESTIH, SO BREZ VSAKEGA TAKTA. CE SI DO NJIH PRASEC, TE VZLJUBIJO, CE PA JIM NAREDISUSLUGO, TE ZANICUJEJO. SEKSUALNO JE STRELKE TEZKO ZADOVOLJITI, CE NI PREKRATEK JE PREDOLG, CE NI PREMEHEK JE PRETRD, DOVOLJ DOBREGA PA ITAK NE NAJDEJO. ZNANA OSEBNOST: NIXON RECIMO.KOZOROG:NIC NE TVEGAJO, SO PRAVE USRANE RITI. VECINOMA SE IMAJO ZA MUCENIKE INODRESENIKE. GRADIJO SI CUDASKE MISELNE SVETOVE, MENIJO, DA SO EZOTERICNI IN DA IMAJO NEKAKSNE CUDEZNE MOCI. KOZOROG SI VZAME URO ALI DVE CASA IN TI JE PRIPRAVLJEN POVEDATI CELOTNO VSEBINO KNJIGE ALI FILMA, KI JO/GA JEKONZUMIRAL ONI DAN IN HKRATI MENI, DA ZRAVEN NEIZMERNO UZIVAS. UZIVA KADAR PRIDIGA, MENI, DA JE NAJPAMETNEJSI,NASPROTNE ARGUMENTE PA GLADKO IGNORIRA. NAGNJENI SO K AUTODESTRUKCIJI IN SAMOMORU, KAR JE TUDI NJIHOVA EDINA ODLIKA. VODNARJI:VEDNO PONAVLJAJO ISTE NAPAKE, TAKO V SLUZBI KOT V LJUBEZNI IN TO PREDVSEM ZATO, KER SO BUTASTI. IMAJO SE ZA SAMARITANCE V RESNICI PA SI LE CAJTAJO TOTALNO MENTALNO ZBLOJENOST, NA STAROST SE JIM PA ITAK UTRGA IN KONCAJO V USTANOVAH ZAPRTEGA TIPA. VECINOMA LAZEJO. MENIJO, DA SO BLAZNO DUHOVITI, V RESNICI PA SO DOLGOCASNI, SAJ HITRO POSTANEJOPREDVIDLJIVI IN SE VECINI LJUDI ZACNEJO GRAVZATI, VODNARKE RADE DAJO TUDI IZ USMILJENJA IN Z VESELJEM POGOLTNEJO. POSKUSIJO VSE.NEKROFILIJA,SODOMIJA, BOLJ KO JE BIZARNO, BOLJ SO ZA STVAR. POPOLNOMA NESPOSOBNI SO OCENITI CLOVEKOV ZNACAJ. DOSTIKRAT JIH UMORIJO. RIBI:VEDNO JIH SPREMLJA PARANOJA, POVSOD VIDIJO ZAROTO. BREZ SAMOZAVESTI,VES CAS SE DAJEJO V NIC. NEPOMEMBNEZI. ZENSKE NERADE DAJO, KO PA JO ENKRATIMAS, LAHKO POCNES Z NJO VSE, KAR TI PADE NA MISEL. MOSKI SEN PONAVADI ZAPIJEJO IN KONEC ZIVLJENJA PREZIVIJO NASLONJENI NA KAKSENSANK IN TEZIJO DRUGIM S SVOJO ZIVLJENJSKO ZGODBO. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Učiteljica Janezku postavi vprašnaje, ja ta ne zna odgovoriti.Stroga gospa že seže po redovalnici, da mu vpiše enico, ko jo Janezek posvari:''Nočem vas plašiti, ampak oči mi je zadnjič rekel: Še en cvek in nekdo jih bo fasal!'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pridejo vsi tolarski kovanci in bankovci pred Nebeška vrata in potrkajo. Sveti Peter jih povpraša: "Kaj pa vi tu gori?" "Naš čas se je iztekel, v Sloveniji so uvedli evre." "Aha, no prav, potem pa kar naprej!" Odpre jim vrata in vsi kovanci ter bankovci za 10, 20, 50, 100, 200 in 500SIT odskakljajo veselo naprej, bankovcem za 1000, 5000 in 10000 SIT pa zaloputne vrata in jim zabrusi: "Vi pa žal ne morete v nebesa!" "Zakaj pa ne, če smo pa največ vredni???" se začudijo "jurčki". "Zato ker vas nisem nikoli videl v cerkvi!" Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 PISMO BLONDINKESVOJEMU SINU Dragi sin, To pismo ti pišem, da bi vedel, da ti pišem. Če dobiš to pismo pomeni, da je dobro prispelo. Če ga ne dobiš, mi javi, da ti ga ponovno pošljem. Počasi pišem, ker vem, da počasi bereš. … Zadnjič je tvoj oče v časopisu prebral, da se, statistično gledano, največ prometnih nesreč zgodi 1 km od doma. Zato smo se preselili nekaj ulic naprej. Vreme je tukaj kar dobro .Prejšnji teden je samo dvakrat deževalo. Prvič je padalo 3,naslednjič pa 4 dni. V zvezi z jakno, ki si jo tako želiš, je stric Peter povedal, da naj odrežemo vse gumbe, preden ti jo pošljemo, saj so gumbi zelo težki in bi bila draga poštnina. Gumbe sem odrezala in če jih boš potreboval, jih lahko najdeš v žepu, kamor sem jih spravila. Potem, ko smo pokopali tvojega dedka, smo ob čiščenju hiše našli njegovo truplo. Bilo je v omari od tistega dne, ko je dedek zmagal pri igri skrivalnic. Nekaj dni nazaj je eksplodirala jeklenka plina v kuhinji. Tvojega očeta in mene je vrglo skozi okno na dvorišče. Kakšno doživetje! Po tolikih letih sva končno šla enkrat skupaj ven. In če že pišem o tvojem očetu. Dobil je novo delo! Zelo je ponosen, saj je pod njim okrog 500 ljudi. Zaposlili so ga na mestnem pokopališču, kjer skrbi za travo. Tvoja sestra Julija, saj veš, tista, ki se je poročila s svojim možem, je končno rodila. Za spol sicer še ne vemo, tako da zaenkrat ne vem, če si postal stric ali teta. Če bo punčka, jo bo tvoja sestra poimenovala po meni. Vseeno se mi zdi čudno, da bo svojo hčerko klicala “mama”. Tvoj stric Pavel se je oženil. Cele dneve moli pred ženo, ker je devica. Strica Karla pa sploh več ne videvamo, odkar je prejšnjo leto umrl. In da ne govorim o tvojem bratu Janezu. Grozen je. Zaklenil je avtomobilska vrata, ključi pa so ostali v avtu. S taksijem je moral domov po rezervo, da nas ja potem lahko odklenil iz avta. Katastrofa!!! Če boš kaj videl teto Lizo, jo pozdravi, v nasprotnem pa ni treba reči nič. Mama, ki te ima rada. P.S. Hotela sem ti poslati nekaj denarja, pa sem že zaprla kuverto! Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Odvetnik Madam je odprla vrata bordela in zagledala uglednega, lepo oblečenega moškega poznih 40 ali nekako zgodnjih 50 let. Vam lahko kako pomagam, ga vpraša. Rad bi videl Natalie, odgovori moški. Gospod, Natalie je ena naših najdražjih lepotic. Morda bi si izbrali katero drugo, mu prijazno svetuje madam. Ne, moram videti Natalie, vztraja moški. Pride Natalie in pove moškemu, da računa 1000 dolarjev za obisk. Moški ji brez oklevanja izroči deset bankovcev po 100 dolarjev in odpravita se v zasebni prostor.Po eni uri moški odide. Naslednjo noč se moški znova pojavi in zahteva Natalie. Lepotica mu pojasni, da še nihče ni prišel dva večera zapored, saj je vsakemu predrago - ne priznavajo pa nobenih popustov. Cena še vedno velja 1000 dolarjev za obisk. Moški ji znova izroči zahtevani denar in odpravita se v zasebni prostor. Po eni uri moški odide. Moški je znova prišel v bordel še tretji večer. Vsi so bili strašno presenečeni, da je prišel še tretji zaporedni večer. Toda on je preprosto plačal Natalie in odpravila sta se v zasebni prostor. Ko končata, se Natalie odloči potešiti svojo radovednost in reče: Še nihče ni prišel k meni tri večere zapored. Od kod pa ste, ga vpraša. Moški odgovori, da je iz Južne Karoline. Res, je presenečena Natalie. Tudi moja družina je v Južni Karolini. Vem, odgovori moški. Vaš oče je umrl in jaz sem odvetnik vaše sestre. Prosila me je, da vam izročim 3000 dolarjev dediščine. Nauk te zgodbe: Nekatere stvari v življenju se zanesljivo zgodijo. Smrt. Davki . In - da te nategne odvetnik. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.