Skoči na vsebino

Šala dneva (2)

Marsa

Recommended Posts

Sin arabskega šejka študira v Ljubljani.

Po kakšnem mesecu dni piše domov:

Slovenija je prelepa dežela, ljudje so prijazni, tako da mi je tukaj zelo

všeč.

...... Samo včasih pa mi je malo neprijetno, ko se peljem na fakulteto s svojim pozlačenim mercedesom in gledam, kako nekaj profesorjev izstopa iz

vlaka ...

Po nekaj dneh dobi mulc ček za nekaj milijonov dolarjev s kratkim

sporočilom:

Ne delaj nam sramote, tudi ti si kupi vlak!

(iz enega emaila)

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

Ne delaj nam sramote, tudi ti si kupi vlak!

(iz enega emaila)

itaq, da je iz mejla.

če bi bil iz OS-a, bi kupu cel slovenski ajzenpon z istrabencom, šefom i stanico ured x^x

seweda s kešm

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

je od 0 (min) do 5 (max)

parodija na minuse in pluse oziroma forumsko ocenjevanje objav. x:o)x namrec ce ocenjujemo te z plusi in minusi, zakaj jih ne bi tudi z oceno; saj smo vsi bili v soli, pa smo se tako "veselili" ocen ane x:Dx se posebej ce smo vedeli, da so nas "objektivno" ocenili xcivx

ceprav, tam je slo vsaj za konkretno znanje; tule pa najveckrat za subjektivno mnenje, ki veckrat nima veze z realnostjo. In ce ima skupina subjektivno mnenje se torej "ve", kam se gre. x:o)x

In ce recimo ti ocenis mojo objavo z plusom ali minuso, samopomembno odlocas o tem ali sem nekaj povedal dobro ali slabo, primerno ali neprimerno, tako ali druagce, lahko tudi jaz ocenjujem tvojo objavo oz. objavo vsakega clana tule. Vsaj vidno, in ne za hrbtom kot ot pocno nekateri brez tehtnega argumetna.

Temu pa sledi podpora skupnosti dobrim ocenam, ne pa konkretnim, dobrim argumentom! Kar je za moje pojme manj primerno, saj lahko vodi v posplosevanje, grupiranje, ne raziskovanje, kamotnost, nepoglabljanje, prehitro sklepanje, nerazmisljanje, nerazgledanost in nepoznavanje ter ignoranco. Pa se kaj bi se naslo.

Ima pa kot vse tudi kaksno primernost recimo; kipa so za moje pojme zanemarljive v primerjavi z neprimernimi. No, ampak saj to smo ze razcistili, saj urednsitvo in ocitno tudi vecina meni, da so minusi in plusi vredu. Torej o tem nima smisla kaj dosti debate vec.

• Lajkam 1
  • Buuuu 3

I went to the doctor yesterday to have my aching balls examined.

As he cupped my balls in his hand he said, "Don't worry, it's normal to get an erection during this procedure".

I said, "WHAAATTTT!? I don't have an erection".

He said "No, but I do".

• 2 weeks later...
  • Lajkam 1
  • Buuuu 1

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

vpraša tip, preden se poslovi od nje, potem ko sta bla na blind zmenku:

Kaj, a verjameš v ljubezen na prvi pogled x?x

.

.

.

al morm jutr še enkrat pridit x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Leksikon pojmov 2010

Zakon: druženje dveh ljudi zaradi reševanja skupnih problemov, ki jih ne bi imeli, če se ne bi združili

Veza!: proces trošenja ogromnih količin denarja, časa in energije s ciljem boljšega spoznavanja nekoga, ki se vam trenutno ravno ne dopade, a v prihodnosti se vam bo verjetno dopadel še manj, toda vse zaradi seksa

Nimfomanka: izraz, ki ga moški uporabljajo za ženo, ki želi seks pogosteje od njih

Intelektualec: oseba, ki ima sposobnost da dlje kot dve uri razmišlja o nečem kar ni seks

Arhitekt:oseba, ki ni bila dovolj moška, da bi bila inženir, a ni dovolj peder da bi bila dizajner

Programer:oseba, ki ti reši problem za katerega nisi vedel, da ga imaš in to na način ki ga ne razumeš

Glavobol:kontracepcijsko sredstvo, ki ga najpogosteje uporabljajo sodobne ženske 90-ih

Ljubezen na prvi pogled:spoznavanje dveh, ki sta zelo zainteresirana in nista ravno zbirčna

Ekonomist:strokovnjak, ki bo jutri vedel zakaj se tisto kar je predvideval včeraj ni zgodilo danes

Diplomat:to je tisti, ki pove, da greš k vragu, na tak način da ti komaj čakaš da se potovanje začne

Izvidnik-skavt: fant oblečen kot kreten, kateremu poveljuje kreten oblečen kot fant

Psiholog: tisti, ki gleda vse ostale, ko lepa ženska vstopi v prostor

Timsko delo: možnost prenašanja krivice na druge

Inflacija:plačevanje cen prihodnjega leta s plačo iz preteklega leta

Hardware:del računalnika, ki sprejema udarce, ko ne dela software

Prijatelj(ica):oseba nasprotnega spola z neko očitno fizično lastnostjo, zaradi katere je seks s to osebo nezanimiv, kar to osebo naredi primerno za pogovor in skupno popivanje

Lahka ženska:izraz, ki se uporablja za žensko z moralnimi vrednotami moškega

Dva prijatelja za šankom debatirata o domačih težavah.

Prvi pravi: "Joj, kako mi je zoprno. Če se dalj časa zadržim v gostilni, se poskušam čim tišje priplaziti domov. Že pred hišo ugasnem motor avtomobila, počaaaasi odklenem, sezujem čevlje in se po prstih odplazim v spalnico. Ko se previdno spravim v posteljo... in že mislim, da mi je uspelo... žena prižge luč... in sitnari, kje sem bil tako dolgo."

Drugi se nasmeji... in pravi: "Jaz pa čisto drugače... domov pripeljem z glasno muziko v avtu, treskam z vrati, si žvižgam in pojem, ko grem v kopalnico... sunkovito odprem vrata v spalnico... in rečem... "stara, greva fukat??"... ona pa se dela, da trdno spi...

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...

"At the art exhibition in Moscow, there is a picture showing Nadezhda Krupskaya, Lenin's wife, in bed with a young member of the Komsomol. The title of the picture is "Lenin in Moscow". A bewildered visitor asks a guide:"But where is Lenin?" The guide replies quitely and with dignity:"Lenin is in Moscow.""

x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

http://www.shrani.si/f/2d/ZN/3at2S9nl/3879.jpg

:vio: x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

The joke about conscript who tries to evade military service by pretending to be mad. His symptom is that he compulsively checks all the pieces of paper he can lay his hands on, constantly repeating:"That is not it!" He is sent to the military psychiatrist, in whose office he also examines all the papers around, including those in the wastepaper basket, repeating all the time:"That is not it!" The psychiatrist, finally convinced that he really is mad, gives him a written warrant releasing him from military service. The conscript casts a look at it and says cheerfully:"That is it!" x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

God is dead. And, as a metter of fact,

.

.

.

I don't feel too well either. x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...

iz enga mejla:

Vratio se Mujo iz Švedske, pa ga pita Haso:

- Bolan, kako je tamo?

- Ma jebo Švedsku, oni su 30 godina iza nas.

- Pa kako to?, čudi se Haso

- A jebi ga, tamo se još uvijek dobro živi.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...