krokodil 17. avgust 2010 Prijavi Deli 17. avgust 2010 I said to my wife last night: "How do you fancy some rape role-playing?" She said: "No way!" I said: "That's the spirit!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 Sin arabskega šejka študira v Ljubljani. Po kakšnem mesecu dni piše domov: Slovenija je prelepa dežela, ljudje so prijazni, tako da mi je tukaj zelovšeč. ...... Samo včasih pa mi je malo neprijetno, ko se peljem na fakulteto s svojim pozlačenim mercedesom in gledam, kako nekaj profesorjev izstopa izvlaka ... Po nekaj dneh dobi mulc ček za nekaj milijonov dolarjev s kratkimsporočilom: Ne delaj nam sramote, tudi ti si kupi vlak! (iz enega emaila) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 Ne delaj nam sramote, tudi ti si kupi vlak! (iz enega emaila) itaq, da je iz mejla.če bi bil iz OS-a, bi kupu cel slovenski ajzenpon z istrabencom, šefom i stanico ured seweda s kešm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 je od 0 (min) do 5 (max)parodija na minuse in pluse oziroma forumsko ocenjevanje objav. namrec ce ocenjujemo te z plusi in minusi, zakaj jih ne bi tudi z oceno; saj smo vsi bili v soli, pa smo se tako "veselili" ocen ane se posebej ce smo vedeli, da so nas "objektivno" ocenili ceprav, tam je slo vsaj za konkretno znanje; tule pa najveckrat za subjektivno mnenje, ki veckrat nima veze z realnostjo. In ce ima skupina subjektivno mnenje se torej "ve", kam se gre. In ce recimo ti ocenis mojo objavo z plusom ali minuso, samopomembno odlocas o tem ali sem nekaj povedal dobro ali slabo, primerno ali neprimerno, tako ali druagce, lahko tudi jaz ocenjujem tvojo objavo oz. objavo vsakega clana tule. Vsaj vidno, in ne za hrbtom kot ot pocno nekateri brez tehtnega argumetna.Temu pa sledi podpora skupnosti dobrim ocenam, ne pa konkretnim, dobrim argumentom! Kar je za moje pojme manj primerno, saj lahko vodi v posplosevanje, grupiranje, ne raziskovanje, kamotnost, nepoglabljanje, prehitro sklepanje, nerazmisljanje, nerazgledanost in nepoznavanje ter ignoranco. Pa se kaj bi se naslo. Ima pa kot vse tudi kaksno primernost recimo; kipa so za moje pojme zanemarljive v primerjavi z neprimernimi. No, ampak saj to smo ze razcistili, saj urednsitvo in ocitno tudi vecina meni, da so minusi in plusi vredu. Torej o tem nima smisla kaj dosti debate vec. 1 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. avgust 2010 Prijavi Deli 23. avgust 2010 I went to the doctor yesterday to have my aching balls examined. As he cupped my balls in his hand he said, "Don't worry, it's normal to get an erection during this procedure". I said, "WHAAATTTT!? I don't have an erection". He said "No, but I do". 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. avgust 2010 Prijavi Deli 29. avgust 2010 Q: Why don't blind people skydive? A: It scares the shit out of the dog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 isue http://www.explosm.net/db/files/Comics/Kris/great.png Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. september 2010 Prijavi Deli 4. september 2010 Hehe tole me je pa prav na mačko spomnilo http://www.shrani.si/f/f/vS/2MU24iCP/limone.png Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. september 2010 Prijavi Deli 4. september 2010 Popravljeno Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. september 2010 Prijavi Deli 4. september 2010 Se mi je kar zdelo da ti bo všeč Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Mission Impossible 1 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. september 2010 Prijavi Deli 21. september 2010 vpraša tip, preden se poslovi od nje, potem ko sta bla na blind zmenku: Kaj, a verjameš v ljubezen na prvi pogled ...al morm jutr še enkrat pridit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 21. september 2010 Prijavi Deli 21. september 2010 Leksikon pojmov 2010 Zakon: druženje dveh ljudi zaradi reševanja skupnih problemov, ki jih ne bi imeli, če se ne bi združili Veza!: proces trošenja ogromnih količin denarja, časa in energije s ciljem boljšega spoznavanja nekoga, ki se vam trenutno ravno ne dopade, a v prihodnosti se vam bo verjetno dopadel še manj, toda vse zaradi seksa Nimfomanka: izraz, ki ga moški uporabljajo za ženo, ki želi seks pogosteje od njih Intelektualec: oseba, ki ima sposobnost da dlje kot dve uri razmišlja o nečem kar ni seks Arhitekt:oseba, ki ni bila dovolj moška, da bi bila inženir, a ni dovolj peder da bi bila dizajner Programer:oseba, ki ti reši problem za katerega nisi vedel, da ga imaš in to na način ki ga ne razumeš Glavobol:kontracepcijsko sredstvo, ki ga najpogosteje uporabljajo sodobne ženske 90-ih Ljubezen na prvi pogled:spoznavanje dveh, ki sta zelo zainteresirana in nista ravno zbirčna Ekonomist:strokovnjak, ki bo jutri vedel zakaj se tisto kar je predvideval včeraj ni zgodilo danes Diplomat:to je tisti, ki pove, da greš k vragu, na tak način da ti komaj čakaš da se potovanje začne Izvidnik-skavt: fant oblečen kot kreten, kateremu poveljuje kreten oblečen kot fant Psiholog: tisti, ki gleda vse ostale, ko lepa ženska vstopi v prostor Timsko delo: možnost prenašanja krivice na druge Inflacija:plačevanje cen prihodnjega leta s plačo iz preteklega leta Hardware:del računalnika, ki sprejema udarce, ko ne dela software Prijatelj(ica):oseba nasprotnega spola z neko očitno fizično lastnostjo, zaradi katere je seks s to osebo nezanimiv, kar to osebo naredi primerno za pogovor in skupno popivanje Lahka ženska:izraz, ki se uporablja za žensko z moralnimi vrednotami moškega 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2010 Avtor Prijavi Deli 22. september 2010 Dva prijatelja za šankom debatirata o domačih težavah.Prvi pravi: "Joj, kako mi je zoprno. Če se dalj časa zadržim v gostilni, se poskušam čim tišje priplaziti domov. Že pred hišo ugasnem motor avtomobila, počaaaasi odklenem, sezujem čevlje in se po prstih odplazim v spalnico. Ko se previdno spravim v posteljo... in že mislim, da mi je uspelo... žena prižge luč... in sitnari, kje sem bil tako dolgo." Drugi se nasmeji... in pravi: "Jaz pa čisto drugače... domov pripeljem z glasno muziko v avtu, treskam z vrati, si žvižgam in pojem, ko grem v kopalnico... sunkovito odprem vrata v spalnico... in rečem... "stara, greva fukat??"... ona pa se dela, da trdno spi... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. september 2010 Prijavi Deli 22. september 2010 x:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2010 Prijavi Deli 6. oktober 2010 "At the art exhibition in Moscow, there is a picture showing Nadezhda Krupskaya, Lenin's wife, in bed with a young member of the Komsomol. The title of the picture is "Lenin in Moscow". A bewildered visitor asks a guide:"But where is Lenin?" The guide replies quitely and with dignity:"Lenin is in Moscow."" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 http://www.shrani.si/f/2d/ZN/3at2S9nl/3879.jpg 2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 The joke about conscript who tries to evade military service by pretending to be mad. His symptom is that he compulsively checks all the pieces of paper he can lay his hands on, constantly repeating:"That is not it!" He is sent to the military psychiatrist, in whose office he also examines all the papers around, including those in the wastepaper basket, repeating all the time:"That is not it!" The psychiatrist, finally convinced that he really is mad, gives him a written warrant releasing him from military service. The conscript casts a look at it and says cheerfully:"That is it!" 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. oktober 2010 Prijavi Deli 16. oktober 2010 God is dead. And, as a metter of fact,...I don't feel too well either. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 iz enga mejla: Vratio se Mujo iz Švedske, pa ga pita Haso:- Bolan, kako je tamo?- Ma jebo Švedsku, oni su 30 godina iza nas.- Pa kako to?, čudi se Haso- A jebi ga, tamo se još uvijek dobro živi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 28. oktober 2010 Prijavi Deli 28. oktober 2010 Najstnik vpraša babico: "Si videla kje moje tablete, LSD piše na njih?"Babica: "Jebeš tablete; si ti videl zmaje v kuhinji?!" Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. oktober 2010 Prijavi Deli 28. oktober 2010 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 29. oktober 2010 Prijavi Deli 29. oktober 2010 http://www.shrani.si/f/2E/N0/2hxm1NgT/lady-gaga.jpg 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2010 Prijavi Deli 23. november 2010 Za dobre živce! Nad 16 let.... > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. november 2010 Prijavi Deli 24. november 2010 Za dobre živce! Nad 16 let.... > 1957 just called. It wants its joke back. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.