sin 9. april 2012 Prijavi Deli 9. april 2012 http://irishrecruiters.com/wp-content/uploads/2012/02/ikea-job-interview.jpg 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. april 2012 Prijavi Deli 9. april 2012 Bog, prosim te, odpusti jim, saj nevedo kaj delajo (govorjoi-pišejo) . Chucku Norisu navigacija v avtu govori : "Zavili -Ste- levo" , ... oziroma : " Zavili -Ste- Desno " ... (On je Hitrejši + Pametnejši od uboge navigacije, ki mu mora slediti ) Lp + # B. + # 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 10. april 2012 Prijavi Deli 10. april 2012 http://shrani.si/f/c/7l/2wIBhkBA/427966101506330889013153.jpg Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. april 2012 Prijavi Deli 10. april 2012 Pride študent na zagovor fizike in mu profesor postavi vprašanje:»Kaj bi naredil, če bi bil na vlaku in bi bilo v vagonu 32 stopinj?«Študent brez pomisleka odgovori: »odprl bi okno!«Nato pa profesor nadaljuje: »Soba v vagonu je velika 8m2, okno 1m2, temperatura je 32 stopinj, koliko časa bi rabil da bi ohladil vagon?«Študentu nič jasno in odide od zagovora.Pride naslednji študent in isto vprašanje: »Kaj bi naredil, če bi bil na vlaku in bi bilo v vagonu 32 stopinj?«Študent mu odgovori: »slekel bi srajco!«Profesor nadaljuje: »kaj če bi bilo še bolj vroče?«»Slekel bi se do spodnjih hlač!«Profesor še vedno ni dobil želenega odgovora in nadaljuje:»Torej bilo bi zelo vroče, ti v spodnjih hlačah zraven pa dva geja, kaj bi naredil, da ti ne bi bilo vroče?«Študent pa mu odgovori:«Naj bo notri pet nagih gejev, ampak tistega okna pa ne bom nikoli odprl!!!« :switz: 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. april 2012 Prijavi Deli 10. april 2012 Zakaj ženskam pravijo avše?Zato ker najprej rečejo av potem pa še.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 http://shrani.si/f/2w/FM/fLA1hEV/snack.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 Zakaj je Mojzes 40 let taval po puščavi?Ker kot prej moški ni vprašal za pot. Kaj dela Milan Kučan, kadar mu je dolgčas?Sedi na pločniku in binglja z nogami.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 Bila je huda zima in tak mraz, da so drevesa pokala. Premražen vrabček je podhlajen omahnil na vaško pot. Prav takrat je mimo prišla krava in spustila kravjek naravnost na ubogega revčka. Ptiček pod toplim pokrivalom spet oživi, pogleda iz kravjeka in začivka. Glasek zasliši lisica, potegne vrabca iz gnoja in ga požre. In kje je nauk te basni? Ni vsak sovražnik, ki ti po glavi serje, tudi ni vsak prijatelj, ki te iz dreka potegne - ko pa si enkrat že v govnu, bodi raje tiho! 2 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 Nekega dne se je Janez, ki je zelo pobožen vernik sprehajal po obali.Nato je vzdihnil: “O Bog, izpolni mi eno željo. Imam samo eno željo.”.Takrat zagrmi, se zabliska in se prikaže bog, ki reče: “Janez, Naredil si veliko dobrega v življenju. Z veseljem ti bom izpolnil kakršnokoli željo.”Janez pa pravi: “Imam zelo nenavadno željo. Ne vem. če boš lahko to naredil.”Bog odgovori: “Jaz sem vsemogočen. Naredim lahko karkoli. Vem da si zelo dober človek, zato ti lahko izpolnem kakršnokoli željo. Vem, da imaš dobro službo in veliko plačo. Imaš srečno družino. Žena te ima rada, otroci te imajo radi, vsi ste zelo zdravi. Le kako ti lahko pomagam?”Janez pa pravi: “Želim si most med Evorpo in Ameriko. Na mostu naj bo 6 pasov na vsaki strani, da ne bo gužve.Poleg tega mora biti še steza za motoriste, kolesarska steza in steza za pešce. Na vsakih 100 km naj bo postavljeno počivališče s črpalko in hotelom.”Bog odgovori: “Kaj takega človek ne more narediti to lahko edino jaz naredim. Toda pomisli. Marsikje je morje globoko 5 km ali več. Če bom tam postavil stebre, bom ogrožal življenje mnogih morskih živali.”Bog nadaljuje: “Janez! Od tebe, ki si zelo duhoven in razumevajoč človek sem pričakoval kakšno drugačno bolj nematerialistično željo. Prosim, zaželi si raje kaj drugega.”Janez pravi: “Imam eno drugo željo vendar ne vem, če mo jo lahko izpolneš.”Bog odgovori: “Janez! Jaz sem vsemogočen. Izpolnim ti lahko karkoli.”Janes razmišlja in nato reče: “Rad bi razumel ženske. Rad bi vedel zakaj je včasih brez razloga slabe volje. Rad bi vedel, kaj razmišlja takrat, ko me samo gleda in nič ne reče.”Bog nekaj časa razmišlja nato zajoka in odgovori: “Janez! Kakšne luči bi rad imel na mostu?” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 Blondinec se poroči.Po 4,5 mesecih dobi njegova žena otroka.On začuden: "To ne štima, poročena sva šele 4 in pol mesece, pa si ze rodila!"Ona: "Kaj ne štima? Jaz 4 in pol mesece, ti 4 in pol mesece - to je 9 mesecev, to pomeni da štima!!!" On: "Aha, štima." Po 2 letih rodi zena črnega otroka.On spet: "To ne štima!"Ona: "Kaj spet ne štima?"On: "Midva sva belca, a rodila si črncka?!"Ona: "Otroka sva naredila ponoči. Ce si hotel imeti belega, bi gamorala podnevi." On: "Aja, mhm, torej štima." Nekega dne se on zbudi in zagleda na koncu postelje izpod odeje gledati 6 nog.On njej: "To ne štima!"Ona: "Kaj spet ne štima?"On: " Poglej, izpod najine odeje štrli šest nog!"Ona: "Ti si pa res smotan! Vstani in preštej noge od zunaj!"On ven iz postelje: "1 - 2 - 3 - 4. Ja, ja, vse štima .... 5 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Pri zdravnikuGospod doktor,imam problem pri seksu. Moj lulček je kot pes.Kako to mislite?Moji ženi noče nič, a sosedo bi pa kr rastrgal! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Policaj ustavi avto, ki pridrvi dvesto, omejitev pa štirideset:“Vi, ali niste videli table z omejitvijo hitrosti?”Voznik: “Kako neki! Pri tej brzini?” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste jih že kdaj probali, drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše počutje? * Idealna rešitev je dieta dvoletnikov*!Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo. Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu. PonedeljekZajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Grižljaj toasta, potem pa razmaži marmelado po obrazu in obleki.Kosilo: štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.Malica: Bobi palčka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh. TorekZajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ki ga je nujno pojesti. Kocka ledu po izbiri.Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in jo vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo prinesi v hišo in vrzi na tepih.Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažeš po steni. Igračko poješ košček za koščkom. SredaZajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in jo vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven poliješ sok.Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar ostane, probaš spravit med lase. ČetrtekZajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pač ostalo na mizi od včeraj.Kosilo: Drobtine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka, ožameš na mizo in posrkaš.Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in popiješ. PetekZajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo zmečeš na tla.Malica: Jogurt.Večerja: še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem. SobotaDan za post NedeljaZajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo pustiš.Kosilo: Skorja od zjutraj.Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi. Obrišeš v zaveso.Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico nahraniš psa. Pa veliko uspeha! 3 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 http://shrani.si/f/3Q/pv/3qQYYFU6/save-the-trees.jpg 4 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. april 2012 Prijavi Deli 16. april 2012 Kakšna je razlika med Hitlerjem in Janšo? Hitler je volitve dobil. 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 Zelo lep fant, ki je pred kratkim diplomiral, nikakor ni mogel dobiti delo.* *** Ostal je suh, a moral je plačati račune za elektriko, stanovanje in ostalo.......**** **** Ko je razmišljal kaj naj naredi, dokler ne dobi stalnega dela, je prišel na idejo.**** Na vrata svojega stanovanja je z velikimi črkami napisal oglas:**** NA POSTELJI - 100 EVROV NA KAVČU - 50 EVROV NA TLEH - 25 EVROV !!!! Mimo njegovih vrat je šla ena starka in videla njegov oglas.**** Pohitela je domov, razbila prašička, vzela ves denar iz nogavic**** in se vrnila do vrat njegovega stanovanja. **** Potrkala je in mu ponudila denar.**** Ko je mladenič pomislil kaj ga čaka, se je počutil zelo nelagodno,**** a ni imel drugega izbora. Preštel je denar, bilo je točno 100 evrov.**** Poljubil je starko in rekel: Torej, želite na postelji, je tako?< Starka mu smeje odgovori: Sinko, ne bodi naiven. Želim štirikrat na tleh * P.S. Modrost prihaja z leti.* **** Tudi za to staro mamo bi Srpentinšek najdu nekaj......"pa nemorš babe okol prnest....pa tudi če si sposodiš spričevalo od Simčiča"......** 1 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 I'm really worried about my parrot.He keeps saying, "I can't go on, I hate my life". My room-mate's too selfish to notice. He's always crying. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. april 2012 Prijavi Deli 18. april 2012 Mladoporočenca živita v isti hiši kot tašča. Nevesta je bila vajena malce dlje spati, počasi popiti kavo… Nekega jutra začne tašča: “A veš da vse punce tvojih let vstajajo zgodaj. Ob tej uri imajo že kosilo skuhano in vse pospravljeno. Ne vem, kaj je s tabo.” Pa reče nevesta vsa zaspana: “Ja draga tašča, tudi gospe vaših let so že vse pod zemljo, pa vam tega nikoli ne očitam.” Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. april 2012 Prijavi Deli 18. april 2012 Mujo in Haso sta se odločila, da bosta imela farmo krav. Da pa se reveža ne bi vsako jutro prevec mučila z molzenjem svojih krav, se odpravita v kmetijsko zadrugo po avtomatski molznik, za katerega sta slišala, da je full dober. S svojim novim aparatom se vsa vesela vračata domov. Na poti do doma ju premaga radovednost,da bi poskusila, kako aparat sploh deluje. Mujo dobi idejo in reče: “Ajd Haso, da mi isprobamo ovo čudo za krave. Izvadi ti svogkurčiča, da mu mi nastavimo sisalku.” Haso tocno to naredi in rece: “Mujo, sad možeš, da uključiš.” Mujo stvar vključi in Hasotu se na obrazu pojavi nasmeh: “Mujo, ovo stvarno radi. I to dobro radi.” Takrat je ravno Hasotu prvic prišlo. Pa mu pride drugič, patretjič, pa se četrtič. Nakar ves utrujen reče: “Mujo, ajd molim te, sada je dosta. Izključi.” Mujo ves pameten gleda, gleda, gleda, obrača aparat, nikjer ne najde gumba, ki bi izključil aparat: “Sačekaj malo, Haso. Idem u zadrugu, da pitam kako ovo da isključim” Mujo kot Mujo, se vrne šele naslednje jutro. Haso z izbuljenimi očmi ves onemogel leži na tleh, ko se Mujo zadere: “Haso, ne živciraj se. To ti je sve automatika. Isključit če se sam, kad napuniš 5 litara.” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 *Spava Mujo i sanja Pamelu Anderson kako sa njim leži na plaži.**Mujo nju pita:**- "Bil' mi dala?"**Pamela:**- "Može, ali pod uslovom da pojedeš govno!"**Mujo pristane i pojede!**I Pamela se, kao što je i obećala, skine i legne.**Mujo taman da ju počne, kad Fata ga probudi da ide na posao.**Mujo ljut ko pas opali Fati šamar i kaže:**- " Mater ti *ebem, što me nisi probudla kad sam govna jeo?" * 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Blondinka pokliče svojega fanta v službo:“Dragi, tu imam en “puzzle”, ampak mi zlaganje ne gre in ne gre. Vsi deli zgledajo enaki.”Na to pravi njen fant:”Imaš predlogo?”“Ja, na škatli je narisan en rdeči petelin. Ampak vseeno ne gre.”Njen fant: “Ne vznemirjaj se, bova zvečer skupaj poskusila.”Zvečer si on ogleda škatlo. Sledi dolg pomenljiv molk. Potem pa reče:“Tako, zdaj bova pa te koruzne kosmiče lepo pospravila nazaj v škatlo, potem pa nobene besede več o tem.” Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. april 2012 Prijavi Deli 25. april 2012 Mogoče tudi kaj resnice Ženu zabrinjava budućnost dok ne nađe muža, dok muškarca budućnostpočne zabrinjavati tek kad nađe ženu (G. B. Shaw). Većinu brakova čine oženjeni samci (Frederic Dard). Nikad se nisam udala zato što sam za tim imala potrebu. Imam kod kućetri životinje koje ispunjavaju ulogu muža. Imam psa koji gunđa svako jutro, papigu koja psuje svako poslije podne i mačku koja se vraćakući kasno u noć (Marie Corelli). Oženio sam se dva puta, i to su bile dvije katastrofe, prva mi je ženaotišla, druga je ostala (Francis Bianche). Veze počinju sa šampanjcem, a završavaju na kamilici (Valery Lerbaud). Jedino što moj muž i ja imamo zajedničko jest to što smo se vjenčalina isti dan (Phyllis Diller). Brak je dosadna knjiga s lijepim predgovorom (Alphonse Allais). Kad žena voli muškarca zbog njega samoga, to znači da on zbilja ništadrugo ne posjeduje (Noctuel). Čovjek se ženi zbog nedostatka razbora. Potom se razvede zbognedostatka strpljenja. Naposljetku se ponovno oženi zbog lošeg pamćenja (Armand Salacrou). Od svih muškaraca koji mi se ne sviđaju, još mi je najdraži moj muž(Madame de Stael). Hvalim se kako u svojemu braku uvijek imam posljednju riječ. a ta jeriječ obično "da" (Jules Renard). Kažeš da voliš cvijeće, a trgaš im peteljku, kažeš da voliš pse, astavljaš im uzicu, kažeš da voliš ptice, a zatvaraš ih u krletku,kažeš da me voliš. e, pa mene je strah (Jean Cocteau). Ljubav je kao juha: prve su žlice prevruće, a posljednje prehladne (Jeanne Moreau). Prvi čovjek koji se oženio, Bože moj, nema mu se što reći, nije znao -ali za drugog zbilja nema opravdanja (Sacha Guitty). Ljubav je susret dvoje kratkovidnih koje će vrijeme učiniti dalekovidnima (Robert Sabatier). Dvoje supružnika moraju paziti da se ne posvađaju kad se više ne voledovoljno da bi se pomirili (Jean Rostand). 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 25. april 2012 Prijavi Deli 25. april 2012 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. april 2012 Prijavi Deli 27. april 2012 NAJMOČNEJŠI VIC DANES:.....pa še aktualen! Mali đavolčić sletio u New York i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti."Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku."On ode tamo i ista priča:"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti."Ovi isto i pošalju ga u Njemačku:"Idi tamo pa kradi, tamo se krade."I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali đavolčić,imam koferčić i došao sam krasti."Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže,Slovenija, tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovara za ništa i neide u zatvor. Idi tamo."On odmah u Sloveniju, sleti na aerodrom na Brniku i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferčić, jebem vammater lopovsku..." 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 “Kaj ti je med študijem povzročalo največje težave?”“Odpiranje steklenic piva s kovancem!” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.