Larisa22 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 Uhvatio Mujo medvjeda u lovu kad naiđe Haso, te ga upita: - Kako si ga uhvatio bolan?- Lako, pucao sam sto puta!- I koliko si ga puta pogodio?- Nijednom, umro je od smijeha! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 29. april 2012 Prijavi Deli 29. april 2012 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. maj 2012 Prijavi Deli 2. maj 2012 http://static-1.mojvideo.com/foto95882-23251-400015/slika.jpg 1 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. maj 2012 Prijavi Deli 3. maj 2012 Na vrhuncu zabave stopi Jožek k dekletu in jo brez ovinkarjenja vpraša:Greš plesat?Ja!Odlično! Potem lahko sedem na tvoj stol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. maj 2012 Prijavi Deli 4. maj 2012 Na nekom cocktail partiju jedna žena reče drugoj: Pa ti nosiš svoj vjenčani prsten na krivom prstu? Da, jer sam se udala za krivog čovjeka. Neka žena uplati oglas u novinama: >Tražim muža< Idući dan stigne joj stotinjak pisama. U svima je pisalo: Možeš dobiti moga. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. maj 2012 Prijavi Deli 4. maj 2012 Ljubav je kao šah - uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. maj 2012 Prijavi Deli 4. maj 2012 Učitelj zgodovine vstopi v razred. Vsi sedijo, samo nekdo zadaj pod oknom nekaj počne."Ti, ki tam zadaj nekaj mečkaš! Povej kaj veš o francoski revoluciji?""Pojma nemam.""No, pa povej kdaj se je začela prva svetovna vojna?""Pojma nemam.""Sedi, ena! Kako se pišeš?""Mehmed Mujkić.""Pa saj te ni v redovalnici.""Naravno, da me nema. Mene su poslali da popravim radijator!" )) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. maj 2012 Prijavi Deli 4. maj 2012 Tajnica zove direktora zoološkog vrta koji je trenutno na službenom putu i pita ga: - Gospodine direktore, umro je majmun. Da nabavimo novog ili da čekamo Vas? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 4. maj 2012 Prijavi Deli 4. maj 2012 Finale ženskega nogometnega pokalahttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2a/UEFA-Women%27s_Cup_Final_2005_at_Potsdam_1.jpg/250px-UEFA-Women%27s_Cup_Final_2005_at_Potsdam_1.jpg...Najvišja in edina možna oblika fantazije moških za sožitje skupnega časa med spoloma ......Najrazburljivejši , edini in naj...erotični trenutek moškega... Gooooooooooollll Kako je lulek postal klošer; Zakaj lulek ni naredil osnovne šole?Ker je imel luknjo v glavi!Zakaj lulek ni naredil srednje šole?Ker je preveč šprical!Zakaj lulek ni dobil službe?Ker ni mogel stati celih 8 ur! 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suny16 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Kaj vse so ugotovili znanstveniki ! Če bi kričal 8 let, 7 mesecev in 6 dni, bi lahko z energijo proizvedenega zvoka segrel skodelico kave.(A se splača...?) Če bi vztrajno prdel 6 let in 9 mesecev, bi proizvedel dovolj plina, ki bi ustvaril energijo enako atomski bombi.(E, to je že boljše!!) Orgazem pri prašiču traja 30 minut.(V naslednjem življenju hočem biti prasec)(Le kako so to ugotovili ... in zakaj ?!?) Pri razbijanju z glavo po zidu porabiš 150 kalorij na uro.(Ej, ne morem pozabiti tistega s prašiči)(Ne poskušajte tega doma. Mogoče v službi?) Ljudje in delfini so edina bitja, ki imajo spolne odnose zaradi užitka.(A zato se Flipper vedno tako smeji ?)(Prašiči pa imajo 30 minutne orgazme... Se mi ne zdi ravno fer...) Najmočnejša mišica v telesu je jezik.(Hmmmmmmmmm........)(pri ženskah prav gotovo) Som ima več kot 27.000 centrov za okus v jeziku.(Ma kaj je lahko tako okusnega na dnu ribnika ?) Bolha lahko preskoči 350 kratno dolžino svojega telesa. To je tako kot da bi ljudje lahko preskočili nogometno igrišèe.(30 minut... si misliš? In zakaj prašiči ??) Ščurek lahko živi do 9 dni brez glave, preden umre od lakote.(brrrrrrrr....) Nekateri levi se parijo tudi do 50krat na dan.(V naslednjem življenju bi vseeno rad bil prašič.... Kvaliteta nad kvantiteto!!) Metulji čutijo s svojimi stopali.(Oh, to je skoraj tako neumno kot tisto s somi) Nojevo oko je večje od njegovih možganov.(No, ja,... poznam nekatere ljudi, pri katerih je enako...) Morske zvezde sploh nimajo možganov.(Kot sem že rekel, poznam tudi nekaj ljudi.....) Potem, ko sem to prebral, lahko rečem samo:Srečni prašiči...... ___________________________________________________________________________ andrejhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif >>> čudeži se dogajajo vsak dan http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif <<< hahaha res sem se nasmejala pri tehle 1 Citiraj Vrtnarjenje KUPON24.si - nagradne igre, popusti,.. Zaslužek z Internetom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. maj 2012 Prijavi Deli 7. maj 2012 Pita žena muža:- "Sećaš se ono kad si išao na pecanje pre šest meseci?"- "Kako da ne, bio je odličan ulov!"- "E, pa zvala te je riba koju si ulovio - očekuje ribice!" [] 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 8. maj 2012 Prijavi Deli 8. maj 2012 http://2.bp.blogspot.com/-hfiO2Vg1H3U/Te601zsyVdI/AAAAAAAAADI/4KvutUkJ0XE/s1600/if-you-dont-study-you-shall-not-pass.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 9. maj 2012 Prijavi Deli 9. maj 2012 Dva letališka monterja sta se v službi zelo dolgočasila, saj tistidan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta že vsak6 pirov, ko se eden spomni:"Čuj, kaj če bi probala kaki je kerozin za pit. En kolega je reko, da fultrofi."Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. Že po nekaj sekundah stabila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji.Niti približno se ni spomnil, kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da jepil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je še vedno v enem kosu,da nima nič zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvonitelefon. Klical ga je sodelavec in vprašal:"Si se že zbudo?""Seveda""Pa pregledo si se že, če si celi?""Ja, vse je v enem kosi.""Kaj pa prdno si že?""Ne še." "NE PRDI! Samo prdni ne, lepo te prosim!!!!!... Jaz te kličem izItalije...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Pita učiteljica malog Muju šta mu mater radi i kako žive.- Moja mama je prositutka i dobro zarađuje tako da dobroživimo i imamo sve sto nam treba. Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju. - šta tvoj otac radi i kako živite ?- Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo zaasebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasana a on ne čekajući pitanje poče Govoriti učiteljici :Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere iSuljinog oca, jebem li im mater, i mi bi super živjeli !!!! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Dolazi muž kući sa posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže: "Želim da imamo filmski seks" Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo... Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaoni i kaže: "Mi definitivno ne gledamo iste filmove" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Janković hudo zboli in tik pred smrtjo reče svojemu tajniku: "Izpiši me iz PS in me vpiši v SDS!" Tajnik: "Kakšen smisel pa ima zdaj to?" Janković "Bolje da umre eden od njihovih, kot eden od naših." Mujo kod ortopeda skine cipele. Ortoped: "Uh, kako vam smrde noge!" Mujo: "Da, to mi je rekao i doktor opće prakse, ali sam htio mišljenje specijalista." ________________ Dolazi Mujo kući iz kladionice i žali se Fati: - Izjebo me Juventus za 100 evra! - A mene Milan - kaže Fata. - Daj da vidim listić - kaže Mujo. - Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2012 Prijavi Deli 12. maj 2012 My Jewish neighbour is so tight. He poked his own eye's out... Just to get a free Labrador. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 13. maj 2012 Prijavi Deli 13. maj 2012 V šoli pozvoni telefon.Glas: “Danes pa našega Janezeka ne bo v šolo.”Učiteljica: “Kdo pa kliče?”“Moj oče,” se oglasi Janezek iz telefona 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 Zašto Srbi ne mogu igrati šah? - Kralj i kraljica u Londonu - Topovi na Kosovu - Lovci u Vojvodini - Konji u Hagu - Pješaci na Kalemegdanu - A šah tabla u Hrvatskoj 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 Žali se Mujo Hasi: 'Ukrali su mi sve kreditne kartice!''I jesi prijavio policiji?''Nisam i neću!''Zašto?''Pa taj koji mi ih je ukrao manje troši nego moja žena.' 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 V ordinacijo pričivka pacient in reče psihiatru:"Doktor jaz mislim, da sem ptič.""Kar odletite nazaj v čakalnico, jaz pa bom poklical v bolnico, da vam pripravijo gnezdo." Vsak dan v časopisu preberem osmrtnice in vidim, da je bil vsak pokojnik nekaj po poklicu, da je bil zaposlen tam in tam...Ob imenu v osmrtnici še nikoli nisem zasledil oznake "nezaposlen". To mi je dalo misliti: kdor dela, ta crkne. 2 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 iz enga mejla Naslikao Suljo svoju prvu sliku, pa je donio u galeriju. Gleda vlasnik galerije i kaže: - 'Nije loša, a kako se zove?' - 'Mujo u Zenici.' - 'A ko je ova gola žena na slici?' - 'Fata.' - 'A ovaj goli muškarac pored nje?' - 'Haso.' - 'A gdje je Mujo?' - 'Pa u Zenici!?' http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 Dialog med zakoncema, zvečer v postelji, po opravljenih zakonskih dolžnostih, sladko utrujena in tesno objeta (poročenim v opomin in samskim v premislek!): -Žena (zasanjano): Kaj bi storil, če bi jaz umrla? Bi se znova poročil? -Mož (zaspano): Zagotovo NE ! -Žena (vznemirjeno): Zakaj NE , a ti v zakonu ni prijetno? -Mož (previdno): Seveda mi je. -Žena (zleze iz objema, se nasloni na komolec s pričakujočim pogledom): Zakaj se torej NE boš spet poročil? -Mož (buden, vdano): Dobro, se pa bom ponovno poročil. -Žena (z bolečino na obrazu): Se boš? -Mož (glasno zastoka in se prevali na bok) Uffffff!!!! -Žena (vztraja): Pa bosta spala v najini postelji? -Mož (prepričano): Kje drugje pa naj bi spala? -Žena (vztraja še naprej): Boš zamenjal moje slike z njenimi? -Mož (razumsko): To se zdi primerno. -Žena (vztraja in vztraja): A bo ona vozila moj avto? -Mož (olajšano): Ne, ker nima izpita. -Žena (tišina). -Mož (z obrazom v blazini): Sranje!!!!!! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.