gold 20. maj 2012 Prijavi Deli 20. maj 2012 Izlazi Fata iz salona ljepote, Mujo je pogleda i kaže: 'ajd', barem si probala... 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. maj 2012 Prijavi Deli 20. maj 2012 Normalno oblečena starejša ženska stoji pred neko gimnazijo v družbi dolgolase ženske v jeans hlačah in jakni. Obe opazujeta dijakinjo s frizuro irokezo pobarvano z mavričnimi barvami in okrašeno s številnimi piercingi in uhančki. Starejša gospa ob tem komentira: "O, bog, kaj vse navleče nase ta današnja mladina. Ali morda veste čigava hči je to?" "To je moj sin". "Oh, oprostite, nisem vedela, da ste ji vi mama." "Seveda nisem, jaz sem ji oče!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. maj 2012 Prijavi Deli 21. maj 2012 Kako Dolenjci stopnjujejo crko "š"? Šilce, štamperle, štuc, štefan, škaf.. Zdravnik vpraša Franceta:"Ali imate tezave z alkoholom?" "Jest ne ! Moja zena jih ima!" "Kako to mislite?" "Vedno ponori, ko pridem pijan domov 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 Došla Muji smrt pred vrata. Izlazi Mujo, a smrt kaže:• Dobar dan.Kaže Mujo:• Dobar dan.Kaže smrt:• Došao sam po tvoju dušu.Mujo se okrene i kaže:• Fato, dušo, dođi, traži te neki čovek u crnom! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. maj 2012 Prijavi Deli 28. maj 2012 ]Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vpraša:"Reziren?""Nein - populen," mu odvrne ona.Ko se prične slačiti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak."Populen?" vpraša z zanimanjem."Nein, reziren," mu znova odvrne ona.Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vpraša: "Reziren?""Nein," mu odvrne ona, "abnucen!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. maj 2012 Prijavi Deli 28. maj 2012 *Nekega lepega dne se naš gospod J.J. in njegova zaročenka U.B.sprehajata po Ljubljani.Zaustavita se pred eno izložbo, gledata cene,se čudita, kako visoke so postale cene osnovnih življenskih potrebščin ,kaj šele cene luksuznih artiklov.In naenkrat dobi naš premier čustveni napad : v oči mu stopijo solze,U. ga komaj tolaži,ko v tistem trenutku pristopi policaj:"G. premier, a je kaj narobe?! Vidim, da jočete... "* *"Ma, gledam cene v izložbi in si mislim,kako hudo mora biti našim penzionistom,sploh si nič ne morejo privoščiti s tistimi bogimi penzijami. To je strašno,grozno..."V tistem trenutku pristopi še penzionist,vidi jokajočega premiera in vpraša policaja: "Ej, zakaj naš premier joče?"Policaj tresne s pendrekom penzionista po glavi: "Zaradi tebe, pi++a timaterina, zaradi tebe!!!!"* 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. maj 2012 Prijavi Deli 28. maj 2012 "Gospod dohtar, jaz imam pa en velik problem!""Ja? In kaj vas muči, če smem vprašat?""Veste, kri mi zdej narobe teče!!!""Dejte se no zafrkavat! Kako to mislite, da vam kri narobe teče???""Veste, gospod dohtar, kadar me je Francka v mladih letih pobožala polaseh, mi je takoj lulek skočil pokonc, če me pa zdaj boža po lulku,mi grejo pa sam lasje pokonc!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. maj 2012 Prijavi Deli 29. maj 2012 Prva bračna noč Ozenio Mujo Fatu. Dosla na red prva bracna noc... skinuli se oni, al' Mujo nema pojma sta treba da radi. Pita on Fatu: "Sta cu sad?"Kaze ona: "Lezi ovdje kraj mene."Pita dalje Mujo: "A sta sad?"... "Sad se popnes na me""Sta sad?", opet pita Mujo."Sad ga uvuci", kaze Fata. "I onda""Sad ga izvuci", kaze Fata."Sta sad?", opet pita Mujo."Sad ga opet uvuci", kaze Fata."I onda" "Sad ga opet izvuci", kaze opet Fata."Sta cu sad", pita opet Mujo."Pa uvuci ga opet, covjece", nestrpljivo ce Fata. "E, je*em mu mater Fato, ako ti znas sta hoces!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. maj 2012 Prijavi Deli 30. maj 2012 *Policaj pride v picerijo in naroci pico. Natakar vprasa: "Vam jo razrezemna 4 ali 8 kosov ?" ))))"Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."* 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 1. junij 2012 Prijavi Deli 1. junij 2012 POZOR - Kupovanje preko interneta!!!!!! Če običajno kupuješ preko interneta, potem najprej preveri prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf.Pred dnevi sem naročil preko eBay-a sredstvo za povečanje penisa vvrednosti 125 eurov. Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo : " Ne uporabljaj na soncu ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. junij 2012 Prijavi Deli 2. junij 2012 Starejši gospod se pelje z avtobusom, nakar pride mladi punker z različno pobarvanimi lasmi. Gospod ga gleda, punker pa vpraša: “Kaj pa gledaš, stari? A ti nikol nis nč norga u živlenu naredu??” Gospod premišljuje: “Veš, 1x sem sexal s papigo, pa se zdaj sprašujem, če si moj sin…” Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 3. junij 2012 Prijavi Deli 3. junij 2012 Reče učitlca Janezeku naj prevede po angleško:"mucka je padla v vodo in se potopila"Janezek:"the cat BUM in the water glugluglu no more MJAW MJAW" 1 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. junij 2012 Prijavi Deli 4. junij 2012 Mujo gre ob cesti in na vsake 4 metre izkoplje luknjo s presekom 1/2 metra in globine 1 meter. Za njim gre Haso in vsako skopano luknjo takoj zakoplje. Vse to gleda Ibro. Gleda ju eno uro ... dve uri, tri ure ... Na koncu mu poči film, gre do njiju ter ju vpraša: "Aman ljudi, pa šta to radite, U tome nema baš nikakve logike!" Mujo in Haso mu odgovorita v en glas: "E, bolan Ibro. Ima tu logike. Ima. Ali nema Sulje da sadi drveće! Razboleo se čovjek." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 4. junij 2012 Prijavi Deli 4. junij 2012 http://i.eatliver.com/2011/7967.jpg 3 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. junij 2012 Prijavi Deli 7. junij 2012 Moški pusti avto na parkirišču in nanj nalepi listek: "NE VLAMLJAJ, NIMAM AVTORADIA!" Ko pride nazaj, avta nikjer, najde pa listek na tleh in na njem dopisano: "NE SEKIRAJ SE, GA BOMO ŽE MONTIRALI!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. junij 2012 Prijavi Deli 8. junij 2012 Haso došao Muji u bolnicu, Mujo leži sav rasturen, napola u komi. Pita Haso:"Šta je bilo, bolan Mujo?" - "Iš'o sam hvatat ribu", kaze Mujo. Čudi se Haso: "Ma kako bolan Mujo tako polomljen od hvatanja ribe?" - "Vako", kaže Mujo,- "da ne vadim gliste golim rukama uzmem dvije žice, spojim na bateriju, gurnem žice u zemlju i - izlaze gliste. Kontaš?" - "Dobro, neka gliste, šta onda?" zanima Hasu . - "Kad sam ja to vidio, spojim dvije veće žice na akumulator, gurnem žice u zemlju, kad vidim - izlaze krtice!" - "Ma dobro to,odakle si sav izlupan, čovječe?" ne odustaje Haso . - "Pa, kad sam vidio krtice, bacim dvije jake, debele žice preko dalekovoda i gurnem u zemlju!" - "I onda?" pita Haso. - "Ma jebo im pas mater", kaže Mujo, "Izađe cijela treća smjena iz rudnika Zenica i razbiju me k'o pičku !!!" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. junij 2012 Prijavi Deli 8. junij 2012 Gostuje Mujo na TV-u i dijalog teče:- Dakle, Mujo, Vi ste pjesnik?- Da, ja sam pjesnik!- Amater?- A, mater nije, ona je domaćica, oko bašte i tako...... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 9. junij 2012 Prijavi Deli 9. junij 2012 Dolenjska joga; 4 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. junij 2012 Prijavi Deli 9. junij 2012 Pepca zavistno prijateljici Štefki:"Madona, kako si lepo shujšala. Kakšna nova dieta?"Štefka: "Kje pa? Le krompir, korenje in fižol.""A res? Pa si vse to kuhala ali pekla?""Okopavala." 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. junij 2012 Prijavi Deli 10. junij 2012 Dva tipa gresta v hribe pa nabašeta na skupino, ki se je šla bungeejumping."A poskusiva še midva?" vpraša prvi."Ni šans!" je odločno proti drugi. "Na ta svet sem prišel zaradi enestrgane gume.Ne bom tudi šel z njega zaradi istega razloga." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. junij 2012 Prijavi Deli 10. junij 2012 V dolenjski vasici ima župnik z vsemi ženskami skriti dogovor: ko se mu želijo izpovedati o prešuštvu, rečejo, da jim je spodrsnilo privodnjaku. Čez kakšno leto ga zamenja novi župnik. Ko na spoved pride prva ženska in spregovori o tem, kako ji je spodrsnilo, jo duhoven zaskrbljeno vpraša: "A ste se poškodovali?" "Nisem," se nasmehne gospa, "vse je v redu." Potem na spoved pride še vse polno žena, ki so zgrmele pri vodnjaku. Župnik se odloči, da bo nemudoma ukrepal glede nevarnega vodnjaka in se napoti k županu. Ta je seznanjen s skritim geslom, zato ga popade smeh: "Dragi pater, nič ne skrbite, vodnjak ni noben problem." Župnik smrtno resno: "No, vi se kar hecajte, a vaša žena je že trikrat padla." xcivx 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2012 Dolenjska joga; (tale je pa ful simpatiko ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 11. junij 2012 Prijavi Deli 11. junij 2012 Nekoč je šla veverica malo po gozdu. Pa pod drevesom sreča zajca, ki nekaj vneto piše. - "Zajec, kaj pa ti delaš?" - "Pišem diplomsko nalogo." - "Kaj pa?" - "Volk je bedak" - "Kaj? A si nor? Ko bo volk to slišal te bo zmlel v prah!" - "Ha, pa kaj bo on!" Pa veverica to pove volku, pa ji ne verjame: "Pa kaj bi siromašni zajec! Saj si nebi upal tega napisati!" Pa pride lisica k zajcu in ga vpraša: - "Zajec, kaj pa ti delaš?" - "Pišem diplomsko nalogo 'Volk je bedak'" - "A si zmešan? Volk te bo raztrgal!" - "Eh!" Lisica pride k volku in mu to pove. Malo mu je že bilo sumljivo, a še vedno ni čisto verjel: "Pa, ne me hecat; ta strahopetni zajec, da bi pisal diplomsko nalogo 'Volk je bedak'? Kje pa!" Pa srna vidi zajca in ga vpraša: - "Ja zajec, kaj pa ti tako vneto pišeš?" - "Diplomsko nalogo z naslovom 'Volk je bedak'." - "Oh, neeee! A veš, kaj bo volk iz tebe naredil, ko bo slišal za to?!" - "Ma ne ga srat, kaj bo pa volk meni!" Pa spet srna zašpeca to volku in le-temu je bilo tega dovolj. Besen se odpravi k zajcu. - "Zajec! Slišal sem, da pišeš neko diplomsko nalogo." - "Ja, ja, seveda, glej!" - "Emmm, kako pa ji je naslov?" - "Volk je bedak." - "GROOOARRR, zdaj si mrtev!!!" V tistem trenutku pa pride iz brloga medved, zgrabi volka in ga raztrga. In kaj je zdaj nauk te basni? Ni važno, kaj je naslov; važno je, kdo ti je mentor! 5 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2012 Strici iz ozadja pa to. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. junij 2012 Prijavi Deli 13. junij 2012 Dva ful nalita Dolenjca se vračata iz ošterije.Prvi začne vpti: “Polde, pazi, zid, jebemti, pazi na zid…”Kabuuum. Trasssss …Naslednje jutro v bolnišnici.“Polde, si tud en bk, sem ti reku, da pazi zid. Ti pa nč.”“Ja, vosu, sej si ti vozu.” 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.