alef 20. februar 2013 Prijavi Deli 20. februar 2013 http://shrani.si/f/a/cX/4NObRGV4/559966398484496913868684.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. februar 2013 Prijavi Deli 20. februar 2013 SOSEDSKI OBRAČUNV sosednih hišah sta stanovala Štajerc in Ljubljančan.Štajerc je imel kokoš, ki je na dvorišču vsako jutro znesla jajce, ki joje Štajerc pobral in si pripravil zajtrk.Neko jutro pa je kokoš znesla jajce na dvorišču Ljubljančana.Ko je Štajerc krenil ponjo, jo je pobral Ljubljančan.Štajerc: 'Daj mi jajco!'Ljubljančan: 'Kako, saj je moja, kokoš jo je znesla na mojem dvorišču.''Ampak, kura je pa moja!''Dvoriše pa mojo!''Vidim, da tak nema prišla nikam ..... Pri nas na Štajerskem rešimo takšneprimere na zelo enostavn način ...'Kako?' reče Ljubljančan.'Najprej bom jaz tebe brcno v jajca pa štopal, kejko cajta boš nuco, ka sepobereš, potle boš ti mene in štopo. Keri se bo prej pobral, od tistiga jejajčka!''Velja!'Gre Štajerc po najtežje delovne šuhe s kovinsko kapico, vzeme zalet in vstili Oliverja Bierhoffa brcne Ljubljančana v moda, z vso močjo.Ljubljančan pade in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund.Nato se Ljubljančan opremi, vzame zalet, nakar mu Štajerc pravi:'Eh, naj ti bo. Obdrži jajco, bom pa danes marmelado na kruhu jedo!' 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. februar 2013 Prijavi Deli 21. februar 2013 Sumnjao Mujo da ga Fata vara i naručio detektiva. Posto nije imao dovoljnopara, uzme najjeftinijeg.... Kineza. Nakon par dana dobija pismo:Most honorable sir!You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leavehouse. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kissshe. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She playwith he. I play with me. I fall off tree. I not see.No fee,Cheng Lee 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. februar 2013 Prijavi Deli 21. februar 2013 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png "37OHSSV O773H" ta je dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarah1224 21. februar 2013 Prijavi Deli 21. februar 2013 HELLO ASSHOLE ? - Mujo in Haso nosita omaro v deseto nadstropje.- Mujo pove da ima dve novici, eno dobro in eno slabo.- Haso mu reče naj pove prvo dobro novico.- Dobra je, prišli smo v deveto nadstropje.- Slaba je, da nisva v pravem bloku. :) 3 Citiraj (¯`v´¯)`*.¸.*´¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2013 Prijavi Deli 22. februar 2013 Tilka piše prosti spis o tem, kaj dela čez dan:" Zjutraj vstanem, obrišem pizdo, si umijem zobe, grem v šolo, se vrnem domov, obrišem pizdo, pojem, napišem domačo nalogo, obrišem pizdo, se malo igram, gledam TV, povečerjam, obrišem pizdo in grem spat. Naslednje jutro pa spet vse od začetka."Učiteljica je zgrožena in pokliče mamo na pogovor.Mama pove: " Tilka je vse prav napisala. Potem, ko se je mož včlanil v stranko SDS , nam stalno na garažna vrata pišejo PIZDA!" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 22. februar 2013 Prijavi Deli 22. februar 2013 En precej dementen par upokojencev zeha na kauču in žena postene lačna ter prosi moža: - Daj mi s hladilnika prinesi torto, pa zapiši si, ker vse pozabiš! - - Kaj si bom zapisoval, torte pa že ne bom pozabil,- reče mož in gre proti kuhunji. - Daj na torto še malo smetane, ki je v haladilniku, pa zapiši si,- zavpije žena za njim. - Kaj bom pisal, torto pa smetano, a ne. - Pa daj na vrh še dve jagodi in zapiši si , da ne pozabiš,- spet teži žena. - Saj vem: torto, malo smetane, dve jagodi, kaj bom pisal,- tarna mož in že brska po hladilniku. - Potresi še malo mrvic na vrh, da bo tako kot v Maximarketu, pa zapiši si . ..... - - Ne tečnari, torto, smetano, dve jagodi, pa mrvice - a vidiš, kako dela moj spomin! Mož ropta v kuhinji, žena pa malo zakinka in ko jo mož zbudi, zagleda pred sabo krožink z dvemi na oko pečenimi jajci. Žena zadovoljno pograbi beštek in se loti hrane, potem pa naenkrat izbruhne: - Osel stari, dementen, sem ti rekla, da si zapiši! Kje je pa kruh in poper? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. februar 2013 Prijavi Deli 22. februar 2013 Kako Črnogorci čakajo v vrsti.. Nekateri so natikače celo postavili v drugo smer ; http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif 4 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. februar 2013 Prijavi Deli 23. februar 2013 Mujo pride k matičarju in vpraša: "Lahko bi se jas poroćio u sredu?" Matičar: "Zakaj pa v sredo, poroke so praviloma ob sobotah?!" Mujo: "Ne bi si rad zajebo vikenda..." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 23. februar 2013 Prijavi Deli 23. februar 2013 Dekle pride v nebesa in na vratih jo pričaka sveti Peter in jo vpraša:▶ Ali si kdaj grešila?▶ Samo včasih, ampak čisto malo.▶ Dobro. Pojdi po hodniku, druga vrata levo.Ni minilo dolgo, ko pride drugo dekle in Peter jo vpraša:▶ Ali si kdaj grešila?▶ Sem. Kdaj pa kdaj, če je le priložnost nanesla.▶ Dobro. Pojdi po hodniku, četrta vrata desno.Pride tretje dekle v nebesa in na vratih jo pričaka Peter z vprašanjem:▶ Ali si kdaj grešila?▶ Ne, prav nikoli nisem grešila.▶ Pa si res prepričana, da nisi nikoli grešila?▶ Res, prav nikoli, prisežem.▶ Prav, pojdi po hodniku naravnost, dobila boš krila.▶ Kaj, a res, ali bom potem angel?Ne , kokoš! 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 23. februar 2013 Prijavi Deli 23. februar 2013 Stoji skupina pamžev pred cerkvijo in gleda par, ki se je pravkar poročil.Glej zdaj paniko! reče eden od mulcev, steče do ženina in reče:Živjo očka! Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. februar 2013 Prijavi Deli 24. februar 2013 NEVIDENOLekarnar Mujo je imel nujne službene opravke in je moral za dva dni na potovanje, zato je ta čas zaupal lekarno prijatelju Hasanu. Ko se je vrnil s potovanja, je vprašal Hasana:"Je bilo kaj strank?""Ja, tu je bil mladenič, ki ga je bolel zob.""In kaj si mu dal?""Aspirin!""Dobro. Je bil še kdo tu?""Ja. Prišla je tvoja Fata, dvignila krilo, spodaj je bila brez hlačk in rekla, da želi tisto, česar ni videla že nekaj mesecev.""In kaj si ji dal?""Kapljice za oči!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 24. februar 2013 Prijavi Deli 24. februar 2013 Mož: Dajva nocoj zamenjati položaj...Žena: Super ideja! Ti se postavi za likalno mizo, jaz bom pa legla na kavč. 3 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. februar 2013 Prijavi Deli 24. februar 2013 Grem jz rajš jajca prodajat, u službi vse preveč žurim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. februar 2013 Prijavi Deli 25. februar 2013 Mujo in Fata se prepuščata užitkom ko Fata stokajoče pravi:“Mujo,.. bodi!”Mujo:” Bodem Fato, bodem..”Fata:” Mujo.. bodi.. bodi!”Mujo:” Jebemti Fato, pa bogami bodem.. bodem..”Fata: “Mujo,. Dosta mi je!.. bodii!”Mujo: “Pa dobro Fato šta je sa tobom,.. pa bodem ja!?”Fata vsa razkurjena: “Mujo, da ti j*.. otvori mi bodi!!!!!!j Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. februar 2013 Prijavi Deli 25. februar 2013 Gleda žena TV i dere se:Neeee budaloooo, šta radišššš!!!!!Dolazi muž i pita nju:-Šta se dereš draga, šta je bilo?Ma evo gledam naše venčanje....... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 1. marec 2013 Prijavi Deli 1. marec 2013 Čovek ulazi u univerzitetsku biblioteku i upita jednu devojku koja je nešto čitala:"Izvini, jel mogu da sednem pored tebe?"Devojka se okrene i veoma glasno, da je svi čuju, odgovori:"Ja ne želim da provedem noć sa tobom !" Svi prisutni u biblioteci prezrivo pogledaše čoveka,koji poče da se oseća veoma neprijatno.Posle nekoliko minuta, devojka mu je prišla tiho i šapnula:"Ja sam studirala psihologiju, i znam šta čovek misli.Pretpostavljam da ste se osjećali prilično neprijatno - zar ne? "Čovek joj se istog trenutka obrati jakim glasom:"500 dolara za jednu noć...? Pa, to je stvarno previše !"Sada se svi prisutni zgranuto okrenuše ka djevojci koja je bila u šoku.A tip joj promrmlja na uvo:"Ja sam studirao pravo, i znam kako da zajebem ljude". 3 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. marec 2013 Prijavi Deli 5. marec 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299751_357942700976722_317521047_n.jpg Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. marec 2013 Prijavi Deli 6. marec 2013 V knjigarno vstopi moški in reče prodajalki: "Prosim, rad bi knjigo z naslovom Moški, gospodar v hiši." Prodajalka ga pogleda in reče: "Poglejte zgoraj, znanstveno fantastiko prodajamo v prvem nadstropju." 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 7. marec 2013 Prijavi Deli 7. marec 2013 87 letnik je pravkar zaključil jutranjitek in je sedel, povsem nezadihan. 80 letnika je njegova kondicijanavdušila in vprašal je starejšega kaj dela, da ima toliko energije. 87letnik pravi: “Ja, redno treniram, poleg tega pa vsak dan jem ržen kruh.Ta ti dviguje energijo in da ti ne povem, kaj zmorem pri ženskah!« Napoti domov je 80 letnik ves čas premišljeval o prednostih rženega kruhain zavil v pekarno blizu doma. Vprašal je prodajalko, če imajo ržen kruhin odgovorila mu je, da ga imajo polno polico.Pa je rekel: »Potem mi pa dajte pet štruc!«Prodajalka pa: Pet štruc rženca!!?? Preden boste pojedli tri, vam bo ves otrdel!«On pa: “ Ne morem verjeti, da to vedo vsi, razen mene!” 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. marec 2013 Prijavi Deli 7. marec 2013 An old man in Miami calls up his son in New York and says, "Listen, yourmother and I are getting divorced. Forty-five years of misery isenough.""Dad, what are you talking about?" the son screams.“We can't stand the sight of each other any longer,” he says. "I'm sickof her face, and I'm sick of talking about this, so call your sister inChicago and tell her," and he hangs up.Now, the son isworried. So he calls up his sister. She says, "Like hell they’re gettingdivorced!" and calls her father immediately. "You’re not gettingdivorced! Don't do another thing, the two of us are flying home tomorrowto talk about this. Until then, don't call a lawyer, don't file apaper, DO YOU HEAR ME?” and she hangs up.The old man turns to his wife and says "Okay, they’re coming for Christmas and paying their own airfares." 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. marec 2013 Prijavi Deli 7. marec 2013 Izlazi Fata iz salona ljepote, a vani je čeka Mujo i kaže:'A, barem si probala...' 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2013 Prijavi Deli 10. marec 2013 http://shithappenshere.com/wp-content/uploads/2012/12/Do-you-speak-english-resizecrop--.jpg 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. marec 2013 Prijavi Deli 10. marec 2013 Leže Mujo i Fata na plaži, kad se Muji priseksalo. Kaže on to Fati, a ona ćenjemu:- Ma jesi ti lud, pa svi vide.- Pokrit ćemo se pijeskom. - navalio Mujo- Ma kakvi! - odbija Fata- A da pređemo na ono ostrvo?!?- Jesi li bolan blesav, ja ne znam plivat.- opet će Fata.- Ja ću plivat na leđima, a ti se uhvati za njega. Vidiš li kako stoji!!!- Ma nemoj, a kako ću da se vratim?!? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. marec 2013 Prijavi Deli 12. marec 2013 Ulazi baka kod doktora. • Dragi doktore, prdim stalno, a nit se čuje niti smrdi. Evo, od kad sam kod vas, bar sam 20 nečujnih, bezmirisnih ispustila. Doktor joj prepiše pilule. Za nedjelju dana, bakica na kontroli: • Doktore, problem je još gori! Prdim i dalje, i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o Đavo! Doktor odgovara: • Odlično, sinuse smo pročistili, sad da vidimo šta ćemo sa sluhom... 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.