aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 hihi...otozhna... al pa perverzen petelinchek,k je hodu u mesnico nage kure gledat... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 a veš zakaj je petelinček srečen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 .... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ker ima tolk žensk okol sebe pa nobene tašče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Sastali se Amerikanac, Francuz, Turcin i Mujo, poceli su govoriti o ponosu i tako pocne Amerikanac:ja sam ponosan na CIU, sve zna i cak prije nego se nesto dogodi !Francuz :ja sam ponosan na Francuskinje, tako su drazesne, ljupke i nedaju lako da im udje !Turcin:ja sam na nase tepihe ponosan, skupi su, dobri i malo ih tko moze kupiti !Mujo na sve to: a ja sam na sebe ponosan !Svi ga pogledase i pitaju zasto ?Mujo : jucer sam Francuskinju jebo na turskom tepihu, a CIA pojma nema o tome ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Anketno vprasanje v Svici: "Mislite, da je v Svici prevec tujcev?" 5 % je odgovorilo NE.20 % je odgovorilo DA.75 % je odgovorilo: "To nije moj probljem uopste..." Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 V ŠOLI- v razredu aakhuta, micka in freeja... Nekaga dne, ko je tovarišica vstopila v razred je na tabli zmajhnimi črkami pisalo "penis".Z ostrim pogledom je pogledala po razredu,da bi našla krivca, vendar brez uspeha. Vzela je gobo v roko inpobrisala tablo.Naslednji dan, ko je vstopila v razred je na tabli spetpisalo "penis",tokrat z malo večjimi črkami. Spet je med učenci iskalakrivca in spet brez uspeha. Ni ji peostalo nic drugega, kot da pobrišetablo.To se je ponavljalo vsako jutro in vsakič je "penis" pisalo z malo večjimičrkami kot prejšnji dan. To se je ponavljalo kak teden. Nato pa je natabli nekaga dne ni čakal napis "penis" pač pa: "Bolj kot ga drgneš večjije." ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 (ziher je bil mick... ) 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ....ja že, sam aakhut pa je prišepetoval kaj moram pisat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 freee pa tko al tko ni razumu... 666 zlobkotuo....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ...free je napis na tabli.......drgnil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 namest trshice....k shica bla fiiiina, pa se takih svinjarij zhe ni dotikala 666 zlobijeu....tralalaps: tole nova novela ratuje al kwa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ...a student at an English university, by name of Donald MacDonald from the Isle of Skye, who was living in the hall of residence in his first year there. After he had been there for a month, his mother came to visit, no doubt carrying reinforcements of oatmeal. "And how do you find the English students, Donald?" she asked. "Mother," he replied, "they're such terrible noisy people! The one on that side keeps banging his head against the wall, and won't stop. The one on the other side screams and screams and screams away into the night!" "Oh, Donald! How ever do you manage to put up with these awful noisy English neighbours?" "Mother, I do nothing, I just ignore them! I just stay here quietly playing my bagpipes!" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 a nismo o tem zhe pisal?SOSED SOSEDU SOSED 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Žena, tam okoli 50 let, stoji naga v kopalnici, pa stopi noter mož in reče:O, jebemti, kaj se je pa zgodilo s tvojimi joški?Žena ga pogleda in mu odgovori: Dolge si puščam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 pa je prebrala, da je najbolj ziher samomor, che se tri prste od leve bradavice ustreli....pa se je u kolen zadela 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Žena, tam okoli 50 let, stoji naga v kopalnici, pa stopi noter mož inreče:O, jebemti, kaj se je pa zgodilo s tvojimi joški?Žena ga pogleda in mu odgovori: Dolge si puščam. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 > > >Pred dvema tednoma sem dopolnil 45 let. Na jutro mojega rojstnega> > >dne sem se zbudil bolj cemerne volje, ja, leta pac naredijo svoje!> Odpravil> > >sem se v kuhinjo v prepricanju, da mi bo zena ze zjutraj popestrila dans> > >svojim: Vse najboljse, mozicek moj zlati? In me verjetno presenetilatudi> s> > >kaksnim darilcem. Pa ni rekla niti dobro jutro, kaj sele tistega,> > >kar sem pricakoval! Dobro!, sem si mislil, saj taksne so pa zene ponekaj> > >letih zakona. Ampak otroci, oja, ti se bodo pa spomnili name!?> > >Tudi otroci so prisli k zajtrku in tudi oni niso rekli nicesar.> > >Globoko razocaran sem se odpravil na delo. V trenutku, ko sem> > >stopil skozi vrata svoje pisarne, je moja tajnica Janet s presernim> > >nasmehom> > >na ustih zaklicala: "Dobro jutro, gospod sef, in vse najboljse za vas> > >rojstni dan!"> > >Takoj sem se pocutil bolje! Vsaj nekdo se je spomnil, da ta dan> > >praznujem. Zakopal sem se v delo in delal do poldneva. Nakar je> > >potrkala Janet na moja vrata in mi prijazno dejala: "Veste, sef, takolep> > >dan je zunaj pa se vas rojstni dan je danes, kaj ko bi sli z menoj na> > >kosilo!"> > >To je najlepsa stvar, ki sem jo danes slisal!, " sem ji odvrnil.> > >"Greva!"> > >Sla sva na kosilo. Pa ne tja, kamor ponavadi zahajamo; sla sva na> > >dezelo v majhno, odlicno restavracijo, si privoscila martini in> > >neskoncno uzivala ob dobri hrani. Ko sva se peljala nazaj na delo, je> Janet> > >dejala:> > >"Veste, sef, tako lep dan je danes, najbrz nama ni potrebno kar takoj> > >nazaj v pisarno, ali ne??"> > >"Ne, seveda ne!", sem odvrnil, kot bi verjetno odvrnil vsak dober sef,> > >ki je zadovoljen s svojo tajnico.> > >"Potem pa vas povabim k meni na kozarcek!", se je nasmehnila Janet.> > >V njenem stanovanju sem se udobno namestil in bilo mi je prijetno.> > >Janet je poskrbela za pijaco in potem, ko sva nazdravila, je nedolzno> > >dejala:> > >"Sef, ce ne zamerite, za trenutek vas bom zapustila in skocila v> spalnico.> > >Samo toliko, da zdrsnem v nekaj bolj udobnega."> > >"Seveda", sem odgovoril, zdaj ze ves vznemirjen in v ze skoraj> > >bolecem pricakovanju. Odsla je v spalnico in cez priblizno sest minut> > >je prisla nazaj. V rokah je nosila veliko, praznicno torto, za njo paso> > >prisli iz spalnice tudi moja zena, otroci, veliko najinih prijateljev> > >in tudi nekateri sodelavci. In vsi so peli: "Vse najboljse za te, vse> > >najboljse za te...."> > >In tam na sedezni sem sedel jaz, popolnoma presenecen in popolnoma gol.> > >> > >> > >IN PODUK TE ZGODBE ? NIKOLI NE ZAUPAJTE SVOJI TAJNICI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 > Se pogovarjajo, kdo bolje slisi:> Srb: vstanem ponoci, ker slisim mis v kuhinji, ki je sladkor.> Hrvat: to ni nic. Jaz grem v garazo in slisim korozijo, ki mi nacenja avto> Bosanec: hm, tudi to ni nic. Jaz odprem ormaro in slisim plasc, ki odhaja> iz mode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 En gospod v recepciji hotela s komolcem rukne eno prsato gospo direkt v josko:"Gospa, ce je vase srce tako mehko, kot vasa prsa, mi boste oprostili.."Gospa:"Ce imate tako trdega, kot je vas komolec, je stevilka moje sobe 320." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Francetova žena si je za večerjo močno zaželela polže, zato moža pošlje na tržnico...Še predenj uspe France priti na tržnico sreča starega prijatelja Marka. Skupaj na hitro skočita na en pir... ker pa si imata toliko za povedat, se srečanje zavleče do pozne noči..." Joj, kaj pa naj sedaj" pravi France."Tržnica je že zaprta. Žena me bo ubila, če ji ne prinesem polžev!"Marko pa:" Nič ne skrbi, France. Pri nas doma je na vrtu tolk polžev... Pojdi z mano pa si jih naberi!"In res. France nabere pol vrečke polžev in hitro domov. Ker pa je bila ura zares že pozna, je polže pred vhodom stresel iz vrečke, odprl vrata in, da bi ga žena slišala, zaklical:"Alo, gremo fantje mal bl hitr, že tko smo pozn!" Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 najprej preberi Kaj naredš če:-imaš prevec casa-imaš oster noz-imaš zeleno limono-imaš potrpezljivo macko-imaš fotoaparat? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 MISS MOTORCYCLE AGRUM CAT Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Naky predlog za živalsko maškarado Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.