Silica 19. december 2018 Prijavi Deli 19. december 2018 https://twitter.com/AmyMek/status/1066852614002917383 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 19. december 2018 Prijavi Deli 19. december 2018 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2018 Prijavi Deli 20. december 2018 Saj ste verjetno že videli, pa vseeno... https://siol.net/avtomoto/novice/viralni-hit-blondinka-zeli-v-teslo-natociti-bencin-video-485728 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. december 2018 Prijavi Deli 20. december 2018 Saj ste verjetno že videli, pa vseeno... https://siol.net/avtomoto/novice/viralni-hit-blondinka-zeli-v-teslo-natociti-bencin-video-485728 jet se pa ne bom nč smejal, ker ni dolgo nazaj, ko sem v dizla natankal bencin. sicer blajfraj, ampak useen je bil bencin. in ja... ni bilo prwič. za razliko od mene, pa si tista bejba usaj problemov z bencinom namest štroma ni nardila.pa še cel swet gleda bolj njeno ritko kt teslo pa ne bom ugibal, da se ji smejijo mogoče najbolj glih tisti, k si tesle ne morejo privoščit, za razliko od te ta butaste bejbe, hahahahahskratka... ni tko šwoh use skp konc koncew 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2018 Prijavi Deli 20. december 2018 jet se pa ne bom nč smejal, ker ni dolgo nazaj, ko sem v dizla natankal bencin. sicer blajfraj, ampak useen je bil bencin. in ja... ni bilo prwič. za razliko od mene, pa si tista bejba usaj problemov z bencinom namest štroma ni nardila.pa še cel swet gleda bolj njeno ritko kt teslo pa ne bom ugibal, da se ji smejijo mogoče najbolj glih tisti, k si tesle ne morejo privoščit, za razliko od te ta butaste bejbe, hahahahahskratka... ni tko šwoh use skp konc koncew Da bi v dizla natankal bencin(ali obratno) se mi še ni zgodilo.Sem pa v motorno koso natočil bencin za kosilnico.Ker je motor kosilnice štiritaktni, od motorne kose pa dvotaktni je šla motorna kosa v p.m.... Ja, pa Tesle si tudi ne morem privoščit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. december 2018 Prijavi Deli 20. december 2018 Da bi v dizla natankal bencin(ali obratno) se mi še ni zgodilo.Sem pa v motorno koso natočil bencin za kosilnico.Ker je motor kosilnice štiritaktni, od motorne kose pa dvotaktni je šla motorna kosa v p.m.... Ja, pa Tesle si tudi ne morem privoščit... u resnici, alef, nisem mislil na nikogar, še najmanj nate in zato ni potrebno jemati osebno, čeprav očitno te je špiknilo.pač... poglej komentarje pod linkom, katerega si prilimal in ti bo hitr jasn, o čem goworim. sploh je pa tko... kar se tankanja tiče...že velikrat sem šou kao natankat en kufe in je pa na konc izpadlo ene 7-8 pirov.čist možn, da tut brez kufeta skratka... tesla ni nč tko zlo nowga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2018 Prijavi Deli 21. december 2018 u resnici, alef, nisem mislil na nikogar, še najmanj nate in zato ni potrebno jemati osebno, čeprav očitno te je špiknilo.pač... poglej komentarje pod linkom, katerega si prilimal in ti bo hitr jasn, o čem goworim. sploh je pa tko... kar se tankanja tiče...že velikrat sem šou kao natankat en kufe in je pa na konc izpadlo ene 7-8 pirov.čist možn, da tut brez kufeta skratka... tesla ni nč tko zlo nowga Me ni nič špiknilo, čeprav ti tako misliš... Je bila pizdarija ki sem jo naredil jaz malo hujša od tvoje, predvsem pa dražja... E, jebi ga, sem pač pozabil označit kante - v kateri je mešanica in v kateri čisti bencin... Oni drugi problem s tankanjem mi je pa tudi poznan... 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2018 Prijavi Deli 26. december 2018 http://shrani.si/f/4/P2/mSsvBPD/unnamed.png 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. december 2018 Prijavi Deli 28. december 2018 http://shrani.si/f/F/CI/38SBYS5i/484257722474479339233588.jpg Srbi imajo en podoben pregovor: Ko rano rani, rano dan zajebe... 2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2019 Prijavi Deli 3. januar 2019 Sicer je že mimo obdobje ko slovenceljni privlečejo na plano vso artilerijo, tako legalno kot tisto "na šverc" kupljeno, pa vseeno(nikoli ni prepozno) http://shrani.si/f/2X/lx/7pW0kbC/unnamed.png 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. januar 2019 Prijavi Deli 3. januar 2019 Me ni nič špiknilo, čeprav ti tako misliš... Je bila pizdarija ki sem jo naredil jaz malo hujša od tvoje, predvsem pa dražja... E, jebi ga, sem pač pozabil označit kante - v kateri je mešanica in v kateri čisti bencin... Oni drugi problem s tankanjem mi je pa tudi poznan... moj dizel pa zdej plavo kadi. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. januar 2019 Prijavi Deli 12. januar 2019 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49395806_2315465788665786_4109412206163001344_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=a99fdacda4c4ab254dfa1e7f703efc24&oe=5CD24646 2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mantis 14. januar 2019 Prijavi Deli 14. januar 2019 - Mami, jaz pa ne maram dedka!- No, potem pa vsaj krompir pojej. Citiraj Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 14. januar 2019 Prijavi Deli 14. januar 2019 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 14. januar 2019 Prijavi Deli 14. januar 2019 Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2020 Prijavi Deli 2. april 2020 http://shrani.si/f/1X/s7/3c7Iu8S9/unnamed.png Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. avgust 2020 Prijavi Deli 13. avgust 2020 http://shrani.si/f/4/ww/14ScXFCn/unnamed.png Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2020 Prijavi Deli 20. oktober 2020 Voditeljica aerobike se zasopihano dere: Dejmo punce, mejhne ritke, raven trebuh, to hočmo!Pa se oglasi ena prešvicanih punc: Ne, to tipi hočjo, jst hočem čokolado Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. maj 2021 Prijavi Deli 6. maj 2021 Vpraša žena moža:"S koliko ženskami si spal, dragi?""Samo s tabo, draga.""Z vsemi ostalimi sem bil buden" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. maj 2021 Prijavi Deli 11. maj 2021 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. junij 2021 Prijavi Deli 8. junij 2021 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2021 Prijavi Deli 24. junij 2021 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2021 Prijavi Deli 25. junij 2021 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2021 Prijavi Deli 25. junij 2021 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. julij 2021 Prijavi Deli 7. julij 2021 Se pogovarjata dva penzionista. Pa pravi prvi: "Veš, zadnje čase me muči zaprtje.Tudi po en teden ne grem na sekret"Drugi odgovori: "Jaz teh problemov nimam.Vsako jutro se userjem okrog sedmih""To je pa v redu!""Ne preveč. Zbudim se okrog osmih"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.