aakhut 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 tina..... 666 -ou....tralalal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Zdravnik na viziti pride do hudo opecenega pacienta.Pacient, osmojen od glave do pet, v bolecini šepeta:Gospod zdravnik, mi lahko pomagate, prosim.Zdravnik si ga ogleda in rece: Lahko vam predpišem viagro.Viagro?, je zbegan pacient, kakšno zvezo pa ima to z opeklinami?Nobene, odvrne zdravnik, bo pa vsaj držalo rjuho stran od vas. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Prideta mladoporočenca domov, zenin se potrudi in nese zeno cez prag.. jo postavi na tla in ji razkaze stanovanje. Vidis, tu je kuhinja, tu se bo peklo in kuhalo, tudi ce mene ne bo...Gresta naprej in zenin nadaljuje, tu je kopalnica, kjer se bo pralo in umivalo, tudi ce mene ne bo...In tako lepo po vsem stanovanju.. Prime nevesta zenina nezno za roko in ga odpelje do spalnice...Pokaze na spalnico, na posteljo in pravi.. vidis tu se bo sexalo.. tudi ce tebe ne bo... Dober kaj??! Moski? Kaj pravite, ste v dilemi sedaj...hahaha Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ma v kakšni dilemi, nikar NE......izgleda, da imaš le kakšno slabo izkušnjo, ampak žena gleda skozi očala tehnike(pralni&pomivalni stroj...) x!x Lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Gresta dva CD-ja po ulici in srecata LP-plošco. Vprašata jo: "Kaj je, stara, a si še vedno na igli ? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 dobri ste! ni kaj ! sej bi jaz tud kaj napisal, pa se nmč ne spomnim! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 A veste kaj klošar dela, ko pride na PC? ... odpre RECYCLE BIN in brska .... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 vojko.... 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Neki gorenjski kmet je kupil nov VW Passat. Pri tem so ga se posebej razjezila številna doplačila za različno dodatno opremo, ki so seveda dokaj podražila želeni avto. Ne dolgo zatem pa si je zaželel član nadzornega odbora firme Porsche, ki si je na podeželju zgradil novo kmetijo, kupiti kravo. Seveda se je spomnil na kmeta, ki je dolgo negodoval zaradi doplačil, a ga je vseeno poklical in se pozanimal za nakup krave. Kmet mu je z veseljem napisal sledeči predračun: GORENJSKA KRAVA – predračun:Krava - osnovna cena za standardno izvedbo 2.400 EURO Doplačilo za dvobarvno izvedbo (črno/bela) 150 EURO Prevleka iz govejega usnja100 EURO Rezervoar za mleko - letno/zimska izvedba 50 EURO Odtočne pipe - 15 EURO/kom = 60 EURO Odbijača - goveja roževina - 20 EURO/kom = 40EURO Polavtomatski odganjalec muh 30 EURO Naprava za gnojenje - BIO izvedba 60 EURO Parklji - večnamenska izvedba- 25 EURO/kom = 100 EURO Dvokrožni zavorni sistem (sprednje in zadnje noge) 400 EURO Večtonska signalna naprava 140 EURO Halogenska očesa z avtomatskimi pokrovi 150 EURO Izgorevalni agregat s 4-komorami in samodejnim prilagajanjem na različne vrste goriv ter z integriranim izpušnim sistemom 1.250 EURO KOMPLETNA KRAVA v zahtevani izvedbi 4.930 EURO DDV 20% = 986 EURO CENA SKUPAJ: 5.916 EURO Prevoz: Ni vključen v ceni. Dobava: Lahko TAKOJ. AKCIJA: Če jo naročite še danes, dobite za isto ceno še poln rezervoar mleka! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Gresta dva CD-ja po ulici in srecata LP-plošco. Vprašata jo: "Kaj je, stara, a si še vedno na igli ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Zakaj so vegetarijanci...tako tihi..pri doživljanju orgazma? Ker ne priznajo...da jim ta majhen košček mesa...daje takšen užitek.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 a pr plastichnem pa vreshchijo? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 DILEMA SV. MIKLAVZHA pride sv. miklavzh po dimniku dol, da bo raztalal darila, pa na divanu zagleda nago devico....dilema:che jo dam dol, ne bom vech svetnik...che je pa ne dam dol, pa nazaj ven po dimniku ne morem... 666 zlobchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Zakaj ga da osel samo pol not? .........ker je osel Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Stonoga Dogovorile se životinjice da naprave mali žur i pozvale u goste i stonogu. Počela žurka ali stonoge nema. Prodjoše 2-3 sata a stonoge nigde. Svi se zabrinu sto nema stonoge jer je žurka pri kraju.Tek u šest ujutru, zeka izlazi i vidi stonogu na vratima te je pita: "Pa dobro stonoga, šta bi sa tobom? Gde si, bre, do sada?""Jebem vam mater, ko je napisao -Briši noge-?" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 http://www.funnyjunk.com/pages/texas.htm sick america. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Lev je imel rojstni dan. Ker je pač kralj živali je ukazal:"Vsi mi prinesite le VELIKA darila! Tisti ki ne bo izpolnil mojega ukaza, ga bom s svojim tičem (sp.ud ) po hrbtu!"In res, glej medveda komaj nosi iz gozda velik hladilnik, slon na hrbtu prinaša Roylsa, žirafa komaj nosi TV, volk gre z DVD-jem in tako dalje vse živali z velikimi darili. Potem pa iz gozda priskaklja zajček s korenčkom. Lev se razjezi: "A si ti normalen. Ali veš, kaj sem zahteval, ti mi pa korenje nosiš?" in vzame v roke svojega korenjaka ter ga začne tepsti po hrbtu. Zajček pa se začne smejati in se smeje in smeje . Leva to razjezi in ga vpraša:" Kaj se smeješ tako glupo, zajček?" A si čist nor, al kwa?"Zajec pa: " NE! , poglej ......ježek prihaja .......in na hrbtu nosi hruško! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 V pisarni se pogovarjata sodelavca, moški in blondinka:"Uf, meni se ne da več! En teden dopusta bom vzel!""Kak ti bo pa to ratalo? Saj veš kak je naš šef glede dopusta.""Poglej!"reče moški, spleza na omaro in se zahakla z nogami, tak, da visi z glavo navzdol.Ko pride šef v pisarno, ga začudeno pogleda in vpraša:"Čuj, kaj te ti tam delaš??" "Jaz sem luč!""Ma kaka luč!?!? Tebi se je ftrgalo, vzami si en teden dopusta, da prideš malo k sebi!"Možakar spleže z omare in veselo odide domov, blondinka pa za njim."Kam pa ti greš?"vpraša šef."Domov, saj v temi ne morem delat!" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Zakaj so vegetarijanci...tako tihi..pri doživljanju orgazma? Ker ne priznajo...da jim ta majhen košček mesa...daje takšen užitek.. AstraJureeeeeee........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Uletio Mujo u vlak: - Oprostite, jel' ovo prvi razred? - Da! - Dobar dan, ja sam vaš novi učitelj. 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jaz v sluzbi vedno dam 100 % od sebe: 16% v ponedeljek, 24% v torek, 9% v sredo, 31% v cetrtek 20% v petek Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Otroci o poroki - pa recite da ne vedo za kaj gre KAKO SE ODLOCIS DA SE JE TREBA POROCITI? Prvo moras najti nekoga, ki ima rad iste stvari kot ti. Ce naprimer ti rad gledas nogomet, mora biti to vsec tudi njej, pa se cips in pivo ti mora prinest. Marko, 10 let (polnoma ma prav) O teh stvareh ne odlocas sam. Bog to odloci ze zdavnaj naprej in ti to samo sprejmes! Ivana, 10 let (nekaj je na tem) KATERA LETA SO PRAVA ZA POROKO? Najboljse je biti star 23, ker potem poznas svojga moza ze vsaj 10 let. Sandra, 10 let (ce pri trinajstih se niste imeli resnega ste pazite:)) Ni najboljsih let za poroko. Da se porocis moras biti enostavno velik bedak! Filip, 6 let (fant ima slabe izkusnje) KAJ SE POCNE NA ZMENKU S FANTOM/PUNCO? Zmenki so zato, da bi se ljudje zabavali in to bi morali vsi izkoristiti, da se bolje spoznajo. Celo fanti znajo povedati kaj zanimivegace jih dovolj dolgo poslusas! Jasna, 8 let (od kje ji to? od mame?) Na prvem zmenku si pripovedujes zanimive zgodbice, da si potem zelis na zmenek tudi drugic! Niko, 8 let (hmmm) KAJ BI NAREDIL CE BI SLO NA PRVEM ZMENKU VSE NAROBE? Jaz bi sel domov in se delal da sem mrtev. Potem bi poklical casopis in jim rekel naj pripravijo osmrtnico! Darko, 9 let (to tudi mene vcasih prime...) . KDAJ SE LAHKO PRVIC POLJUBIS? Ce je bogat in ima polno denarja. Jelena, 7 let (ta ima ziher kaksno starejso blond sestro) Ko se s punco enkrat poljubis, se moras z njo porociti in imeti z njo otroke. Tako ti je to! Dejan, 8 let (da Dejan, na zalost je res tako) ALI JE BITI BOLJE POROCEN ALI NE? Jaz ne vem. Ampak nikdar se ne bi poljubljal s svojo zeno. Nocem da postane debela! Miran, 8 let (res bister) Deklice se ne rabimo porociti! Ampak fantje rabijo nekoga da jim cisti! Marija, 9 let (ona ze ve...) IN NAJBOLJSE ZA KONEC ..... KAJ MORAS NAREDITI, DA JE ZAKON USPESEN? Moz mora zeni ves cas govoriti da je lepa, tudi takrat ko zgleda kot avtobus! Stanko, 10 let (absolutni zmagovalec tale Stanko) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Tri najgore kletve Hercegovcu su:1. Dabogda ti dijete ne vidjelo Zagreba!2. Dabogda ti mobitel imao dvojnika!3. Dabogda ti zena oprala carape sa sarenim rubljem! 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Kraševec, Ljubljančan in Štajerc na skupnem sprehodu brcnejo v neko svetilko in iz nje se prikaže duh : hvala, ker ste me osvobodili, za nagrado bom vsakemu izpolnil eno željo. Kraševec : jaz sem iz kmečke družine, dobro vem, kako težko je biti kmet, še posebej na Krasu - naredi Kras vedno rodoviten. Duh: Urejeno! Ljubljančan : Mi u Lublan mamo poln kufr usega folka, k se preseljuje k nam; naredi okol Lublane en tak zid, da noben ne bo mogu ne not ne vn! Duh: Urejeno! Štajerc : Čuj, kaki te je toti zid? Duh: Visok približno 100m, 15m debel, iz armiranega betona, gladke stene....... Štajerc : Dobro, dobro.......napolni ga z vodo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 hmmm...ochitno jim univerza ni dost...bi bli radi prestolnica 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.