otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 tudi starejši še seksajo starejši par je ležal v postelji. mož je že skoraj zaspal, žena pa si je zaželela malo romantike.ona: ko si mi še dvoril, si me zvečer držal za roko.Počasi se je obrnil, jo za sekundo prijel za roko, potem pa spet poskusil zaspati.čez nekaj sekund: potem si me poljubil.spet se je obrnil, jo poljubil na lička in se zavalil nazaj.čez pol minute: potem si me grizljal po vratu.tip jezno odgrne odejo in vstane.ona: kam greš?po zobe. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 francl...francl....dej mi no protezo z nachtkastlasmo ko strastna deb ki grizwa 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 je mew pa srečo, da jo j mew pr rok Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 buhinc ma zmer kej pr rok.... srecha buhinc medveda, pa pogne na drevo,pa se oglasi bukeu:"Sine, sine...ankar pred ochetom ne bejzh." 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 en lovski: Gre Edvard lovit medveda. Zagleda enega in ga ustreli s samostrelom. Medved pade, a ko pride tja, medveda ni vec. Kar naenkrat ga po rami potraplja medved. "Ustrelil si me! Na izbiro ti dam smrt ali pa mi ga potegnes!" Edvard se ustrasi smrti in sprejme kazen. Drug dan se zopet vrne, tokrat s pusko. Spet ustreli istega medveda, ampak le-tega zopet ni tam. Spet ga potraplja po rami taca: "Ejjj, spet si me ustrelil! Tokrat bo pa ali smrt ali pa od zadaj! Edvard kaj ce in se prepogne... Ampak tretji dan spet pride rahlo smesne hoje s pusko za slone in se enkrat ustreli tega medveda. In ker ga spet ni bilo tam, kjer ga je ustrelil, je ze pricakoval taco na ramenu, in res... Medved pravi: "Ok, no zdej pa povej po pravici - tebe lov kaj dosti ne zanima, a ne?" Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 problem pr medvedih je,da ko se zbudijo, pa sluchajno z levo nogo vstanejo...pol ceu let okol slabe vole letajo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pol je pa edvard gotov enga od teh srečou Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 definicija lovca:UNIFORMIRAN,OBOROZHEN,PJANC,S PSOM,KI GRE SKOZI GOZD,V PRVO USHTARIJO.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 to skozi gozd v prvo gostilno je pa menda res (moj očka lovec zato, Astra ne bi jaz divjačine (se nanaša tole na dnevnik )) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 če pa iz oštarije bog roko ven moli, se je pa ja treba poklonit in ustavt Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Kakšna je razlika med potnim listom in penisom?Z obema greš lahko not in ven,samo potni list pa lahko na občini podaljšaš...... Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 V mali vasici bogu za hrbtom je bila policijska postaja znana po svojilepo urejeni okolici. Komandir je bil na to zelo ponosen.Dva dni po prejemu nagrade Zlata vrtnica, ki jo podeljuje lokalno hortikulturno društvo,se na prelepi zelenici pred postajo pojavijo krtine. Komandirja je skoraj kap.Takoj skliče posebno skupino najpametnejših policajev in jim ukaže,naj uporabijo vsa razpoložljiva sredstva in ujamejo tega krta.Že čez tri ure pridejo policaji, blatni od pet do ušes, v komandirjevo pisarnoin mu zmagoslavno pokažejo prestrašenega krta:"Imamo ga!""Zdaj pa pojdite in ga ubijte na krut način!"ukaže komandir.Policisti zmagoslavno zapustijo pisarno in odnesejo krta v gozdiček streljaj od postaje.Vodja skupine pride čez eno uro poročat komandirju:"Ubili smo ga!""Kaj ste mu naredili? Ste ga zažgali??"je radoveden komandir"Ne, hujše!""Obglavili??""Ne, hujše!""Utopili?""Ne, hujše!""Ja, kaj pa ste mu naredili??""Živega smo ga zakopali!" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Bolezen Slon in miška se sprehajata in miška vpraša:"Slon, koliko si ti star?""Pet mesecev! Pa ti?""Tudi jaz sem stara pet mesecev!" je povedala miška."Poglej, poglej! Jaz tako velik, ti pa tako majhna, pa sva oba stara enako!""Ja, to je zato, ker sem bila po porodu dva meseca bolna!" je rekla miška. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Kdor se poti pri juhi, > > je zdrav. > > Kdor se poti pri tabletah, > > je bolan. > > Kdor se poti pri seksu, > > je star. > > Kdor se poti pri delu, > > je N O R Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 NENAMERNO Starejša gospa je po maši pristopila k župniku in mu rekla:"Prosim, ne vzemite tega, da je moj mož vstal med mašo in zapustil cerkev, preveč osebno.""Mu bom že oprostil, toda precej neprijetno sem se počutil!" je rekel župnik."Moj mož tega ni storil namerno. Vrste, on že od mladih nog hodi v spanju!" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Dajte mi 100 grama parizera. Prodavačica stavlja na vagu, i reče: Je l' može 110 grama? Tražio sam 100, a ne 110 grama. Prodavačica nervozno seče... Je l' može 98 grama? Ne. Hoču 100 grama. Prodavačica još nervoznije secka... Je l' može 101 gram? Ne! Rekao sam 100 grama i dajte mi tačno 100 grama. (Dramska pauza). Uhvatite me za sise. kupac gleda zbunjeno... UHVATITE ME ZA SISE! Zašto? VOLIM DA ME DRŽE ZA SISE DOK ME JEBU! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 KALORIJE Kako izgubiti odvečne kilograme:Seks je najbolj praktičen in zabaven način hujšanja. Poglejte koliko kalorij lahko izgubiš: z njeno privolitvijo ............................ 12 calbrez njene privolitvije ........................ 187 cal * ODPENJANJE MODERČKAz obema rokama ................................... 8 calz eno roko ...................................... 12 calz eno roko + zaušnica (z njene strani) .......... 37 calz usti .......................................... 85 cal * NATIKANJE KONDOMAz erekcijo ....................................... 6 calbrez erekcije .................................. 315 cal * KO POČNEŠ TISTOjo držiš gor .................................... 12 calna tleh .......................................... 8 cal * POZICIJEata-mama ........................................ 12 cal69 ležeče ....................................... 28 cal69 stoječe ..................................... 112 calvlakec ......................................... 216 calitalijanski svečnik ............................ 912 cal * ORGAZEMpravi .......................................... 112 callažen .......................................... 315 cal * POORGAZMIČNE AKTIVNOSTIostanek v postelji .............................. 18 calskok iz postelje ................................ 36 calpojasnjevanje zakaj je skočila iz postelje ..... 816 cal * 2. EREKCIJAmed 16 in 19 letom .............................. 12 calmed 20 do 29 letom .............................. 36 calmed 30 do 39 letom ............................. 108 calmed 40 do 49 letom ............................. 324 calmed 50 do 59 letom ............................. 972 calnad 60 letom .................................. 2916 cal * OBLAČENJEpotihoma ........................................ 32 calv naglici ....................................... 98 calmedtem ko odpira vrata njen mož ............... 1218 cal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Stefan je povabil svojo mamo na vecerjo v svoje studentsko stanovanje.Med vecerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka izsosednje sobe, Julija, zelo lepo dekle. Ze nekaj casa ji je po glavirojila misel, da imata morda le tesnejsi odnos. Nenadoma se je pocutilanesigurno... Med vecerjo, ju je opazovala. Veckrat se je vprasala, aliima Stefan z lepo sostanovalko mogoce le vec skupnega, kot normalno okolahko vidi. Stefan je videl zamisljeno mamo in rekel: "Draga mama, vemkaj mislis, ampak lahko mi verjames, ona je samo moja sostanovalka innic vec!" Priblizno teden kasneje pravi Julija: "Stefan, odkar je bilatvoja mama na obisku, pogresam majhen lonec. Nikjer ga ne najdem!"Stefan pravi: "Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa jibom pisal." Vsedel se je za mizo in pisal: "Draga mama, ne recem, da sivzela moj lonec s sabo, in tudi ne recem, da ga nisi vzela. Dejstvo paje, odkar si bila pri nas na vecerji, pogresam lonec. Tvoj Stefan. Nekajdni kasneje je dobil Stefan pismo. Odpre ga in bere: "Dragi Stefan, nerecem, da ti z Julijo spis, in tudi ne recem, da ti z Julijo ne spis.Dejstvo pa je, ce bi ona spala v svoji postelji, bi lonec ze zdavnajnasla..." Tvoja mama. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 So snemali oddajo na kmetih za otroke! Pa so rekli kmetu, najpove kako izgleda njegov tipicni delovni dan na kmetih! Ok! No jaz zjutraj zgodaj vstanem, stisnem en stamprle pa grem vstalo krave...STOP STOP STOP!!! To je oddaja za otroke, ne morete reci, daspijete stamprle! Recite raje da preberete eno knjigico! Ok! Zjutrej zelo zgodaj vstanem, si odrezem kajlo domaciga kruhapa preberem eno kratko knjigico. Potem grem v stalo krave pomovstpa me tam na policki caka se ena kratka knjigica! Potem mal polezavam, polje itak kosilo, po katerem preberem eno knjigico, popoldne pride Lojz pagrema na pole plet pa skup preberema se en roman. Pol pa pride se Stefpomagat. Na konc gremo pa v knjiznico pa tem beremo, beremo, beremo, doklernas knjiznjicarka ven ne rukne in potem gremo kar k Stefu domu ker imatiskarno!!! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 hihi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ali veš v katerih disciplinah tekmujejo uradniki v triatlonu?" "Prepogniti, preluknjati in vložiti!" "Kaj je značilno za uradnike?""Da lahko celo uro gledajo skozi okno, pa ne opazijo, da so rolete spuščene!" Uradnika se srečata na hodniku ministrstva. Pa eden vpraša drugega: "Kaj ti tudi ne moreš spati?" Slepi Američan, angleški paraplegik in slovenski uradnik, ki je imel zlomljeno nogo, so srečali dobro vilo. Ta jim je bila pripravljena uresničiti vsakemu po eno skrito željo. "Jaz želim ponovno videti!" je rekel Američan in že je videl naravo okoli sebe. "Jaz želim pa hoditi!" je rekel Anglež in že je vstal iz invalidskega stola. "Meni pa prepiši še štiri tedne bolniškega staleža!" je rekel slovenski uradnik. NAPREDOVANJE"Gospa Lojzka, žal nimate pogojev za napredovanje v plačilnem razredu. V višjo skupino sodijo tisti, ki morajo samostojno sprejemati odločitve!" "Saj jih tudi jaz! Vedno, kadar direktor zavpije: "Pokličite mi tistega idiota!" se moram sama odločiti, koga bom poslala k direktorju!" NI EGOISTUslužbenec zadihan prihiti v službo s polurno zamudo."Ali ne bi bilo bolj udobno, če bi prej vstali in prišli točno," ga zbode šef. "Bi, toda jaz sem tak, da ne gledam na svoje udobje." Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ne me kamnat, če je že bil: Živalice so organizirale VELIK ŽIVALSKI ŽUR. Vse so bile prisotne, le stonoge ni bilo od nikoder... Žurka se odvija že dobrih pet ur.... Vse najboljše je bilo že mimo in večina se jih odloči, da bo zaključila, ko vstopi v sobo stonoga. Vse jo debelo pogledajo in vprašajo, kje da je bila toliko časa. Ona pa: MATER VAM SADISTIČNO! KDO JE NAPISAL NA VRATA "OBRIŠI NOGE"? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Trije prijatelji sostanovalci so prespali kolokvij, ki so ga imeli v ponedeljek zjutraj. Ker so se v nedeljo zvečer v Ljubljano pripeljali iz svojega oddaljenega doma?ega mesta z avtomobilom, so se odločili,da bodo to izkoristili kot opravičilo. V ponedeljek popoldan so šli torej k profesorju in mu razložili, da zaradi počene gume niso mogli priti pravočasno na izpit. Profesor, čeprav nekoliko v dvomih, jim je omogočil dodaten izpitni rok naslednjega dne. Naslednji dan jim je torej profesor izročil izpitne pole in jih razporedil v tri različne predavalnice, da ne bi prepisovali. Eden izmed študentov se je tako lotil izpita in najprej prebral navodila. Pisalo je, da je izpit razdeljen na dva dela, pri cemer nosi prvi del 10% ocene, drugi del pa 90% ocene. Začel je torej reševati prvi del izpita. Vprašanja je obvladal,vse naloge kar hitro rešil in optimistično prešel na drugi del izpita. Naenkrat pa je izbuljil oči in prebledel. V drugem delu je bilo eno samo kratko vprašanje ... "Katera guma je počila?" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Janezek je prisel na sveti vecer v cerkev, kjer so bile jaslice na ogled. Dolgo si je ogledoval izrezljane figurice. Zupniku se je zdelo to sumljivo,toda rekel ni nic. Ko je Janezek koncno odsel, je vseeno stopil k jaslicam in ugotovil, da je vzel s sabo svetega Jozefa. Naslednji dan si je Janezek spet prisel ogledovat razstavljene jaslice. Zupnik ga je naskrivaj opazoval, toda opazil ni nic. Ko je Janezek spet odsel, si je ogledal zupnik natancno jaslice in ugotovil, da je Janezek tokrat vzel s sabo sveto Marijo. Zdaj je bilo zupniku dovolj, odlocil se je naslednjic Janezka ujeti pri dejanju in ga trdo prijeti. Naslednji dan je prisel Janezek res k jaslicam, toda nicesar ni vzel, samo pismo je polozil tja. Zupnik ni vedel kaj naj bi to pomenilo, zato ga je pustil spet neovirano odditi. Potem je takoj stekel k jaslicam, vzel pismo in ga prebral. V pismu je pisalo: Ljubi Jezuscek! Ce mi se to leto ne prineses gorskega kolesa, ne bos nikoli vec videl svojih starsev! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.