Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mladi zupnik je bil tako nervozen pred svojo prvo maso, da ni mogelspregovoriti niti besede. Vprasa skofa, kaj mu je storiti, le-ta pa mupove, naj naslednic spije kozarec vode v katerega naj kane dve kaplicivodke. Takoj se bo pocutil bolj sproscenega. Potem se je zupnik pocutil takodobro, da ga ni moglo nic vznemiriti. Po koncani masi najde skofovo sporocilo: naslednjic dajte dve kapljici vodke v vodo in ne obratno. Poleg tega je tu se nekaj napotkov, da se ne bodo ponovno pripetili izpadi: - ni potrebno dajati rezin limone na rob keliha;- ne naslanjajte se vec na kip device Marije, ne objemajte jo;- obstaja 10 zapovedi in ne 12;- obstaja 12 apostolov in ne 7 in niti eden od njih ni palcek;- Jezusa in njegove ucence ne nazivamo J.K. & Co;- David je premagal Goljata s fraco in kamnom, ni ga razbil kot kanto;- Zide ne imenujemo kurbin sin;- papeza ne smemo imenovati El padrino;- Bin Laden nima nobene veze z Jezusovo smrtjo;- hostja ni prigrizek k vinu- gresniki grejo v pekel in ne v pi*do ma*erno;- tisti v vogalu zraven zbora, ki ste ga imenovali transvestit v obleki, sem bil jaz. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Kanadcan je zjutraj v nekem lokalcku v Kanadi pil kavo in jedel toast z maslom in marmelado, ko je k njemu prisedel American, ki je vazno zvecil zvecilni gumi. Kanadcan ga je ignoriral, ampak American je kljub temu zacel s pogovorom: " A vi, Kanadcani, pojeste cel kruh za zajtrk?" Kanadcan je nejevoljen zaradi vsiljivosti odvrnil:"Ja, seveda." American je napihnil velik baloncek in potem nadaljeval: "Mi pa ne. V ZDA pojemo le sredico. Skorje zbiramo v kontejnerjih, jih recikliramo, potem jih predelamo v toast kruhke in nazadnje prodamo v Kanado." American je to rekel z zlobnim nasmeskom na obrazu, Kanadcan pa ga je le tiho poslusal. American je kljubtemu vztrajal: "A vi, Kanadcani, pojeste tudi vso tisto marmelado na toastu?" Kanadcan je spet mirno odvrnil:"Seveda." American, s cigumijem med zobmi, je spet zlobno dejal:"Mi pa ne. V ZDA za zajtrk jemo sveze sadje. Vse olupke, koscice in ogrizke vrzemo v kontejnerje, jih recikliramo, predelamo v marmelado in potem prodamo v Kanado." Potem je Kanadcan vprasal njega: "A v ZDA kaj seksate?" American se je nasmehnil in dejal: "Heh, jaseveda." Kanadcan se je nagnil blizje k Americanu in vprasal:"In kaj naredite s Kondomi potem, ko jih uporabite?" American:"Stran jih vrzemo, kaj pa drugega?" Sedaj je bil Kanadcan na vrsti, da se zlobno zarezi:"Mi pa ne. VKanadi jih vrzemo v kontejner, jih recikliramo, pretopimo v zvecilne gumije in jih prodamo v ZDA." Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Zdravnik in duhovnik se pogovarjata o tem, kdaj se začne življenje, pa se nikakor ne moreta zediniti. Mimo pride starejša ženska, duhovnik pa reče zdravniku: "Veš kaj, najbolje, da njo vprašava, kdaj se začne življenje. Ona zagotovo ve, saj je ženska, pa 3 otroke ima..." In res jo vprašata, kdaj se začne življenje. Ženska pa odgovori: "Ko se otroci odselijo in mož umre - takrat se začne življenje!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Dear Tech Support: Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to Husband 1.0 and noticed that the new program began making unexpected changes to the accounting modules, limiting access to flower and jewelry applications that had operated flawlessly under Boyfriend 5.0.In addition, Husband 1.0 uninstalled many other valuable programs, such as Romance 9.9 but installed undesirable programs such as NFL 5.0 and NBA 3.0.Conversation 8.0 no longer runs and House-Cleaning 2.6 simply crashes the system.I've tried running Nagging 5.3 to fix these problems, but to no avail. Desperate Dear Desperate, Keep in mind, Boyfriend 5.0 is an entertainment package, while Husband 1.0 is an operating system.Try to enter the command: C:/ I THOUGHT YOU LOVED ME and install Tears 6.2. Husband 1.0 should then automatically run the applications: Guilty 3.0 and Flowers 7.0.But remember, overuse can cause Husband 1.0 to default to Grumpy Silence 2.5, Happyhour 7.0, or Beer 6.1. Beer 6.1 is a very bad program that will ceate "Snoring Loudly" wave files.DO NOT install MotherInLaw 1.0 or reinstall another Boyfriend program. These are not supported applications and will crash Husband 1.0.In summary, Husband 1.0 is a great program, but it does have limited memory and cannot learn new applications quickly.Consider buying additional software to improve performance. I personally recommend HotFood 3.0 and Lingerie 5.3 Tech Support Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Dosti je bilo... Dajte zdaj napisat se kaksnega neslisanega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Krokodil, ta bo pa težka. Evo še enega že slišanega: Arthur Davidson je bil iznajditelj motornih koles "HarleyDavidson".Ko je umrl, se je napotil v nebesa in potrkal na vrata. Nadangel mu je dejal:"Celo zivljenje si konstruiral izredna motorna kolesa, zato smes vstopiti v nebesa. In ne samo to, lahko si celo izberes koga, s katerim bi rad prezivljal čas."Vzradosčen je Arthur odvrnil: "OK, če je tako,si izberem Boga osebno!"Nato so ga pospremili do Boga. Pred Bogom stoje je dejal:"Hej ti, ti si pa iznasel zensko, kajne?""Da", je pritrdil Bog, "prav imas."Potem je Arthur dejal: "Pripetilo se ti je par konstrukcijskih napak,1.) prednji del preveč strli naprej2.) zadaj stvar preveč miga3.) polnilni nastavek je pretesno pri izpusni cevi.""Trenutek prosim", je menil Bog in stopil k svojemu nebeskemu računalniku. Vnesel je nekaj podatkov in se vrnil z izpisom."Ze mogoče, da mi je tu intam spodletelo pri konstruiranju, vendar po mojih informacijah jezdi namoji iznajdbi še vedno več ljudi kot na tvoji." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dosti je bilo... Dajte zdaj napisat se kaksnega neslisanega za nas so vsi neslišani, kaj si pa tok v vice padu, sam kriv Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kakšna je blondinka, ki nima mobitela?Pička brez veze ... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Izrek izkušene ženske:"Moški ne bodo nikoli odrasli, samo starejši, starejši in starejši bodo..." Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Arhitekt je prišel pred nebeška vrata. Sveti Peter je pogledal v svojo knjigo in ga takoj poslal k hudiču. Tam je arhitekt takoj pričel z aktivnostjo: zgradili so moderne avtoceste, podzemno železnico, ogromne nakupovalne centre, nebotičnike ... Iz nebes so z nevoščljivostjo gledali dogajanje v peklu, nato pa je nekega dne sveti Peter poklical hudiča:"Takoj nam vrni arhitekta!""Ne pride v poštev!" mu je zabrusil hudič."Te bomo pa tožili!" je zagrozil sveti Peter."Vi kar! So vsi odvetniki pri meni!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Tale mi je pa ful vsec! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kristalka *pa sej obstajajo tudi v redu odvetniki? :o|o: ce pa ne, pa bomo obstajal * Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Dons zjutri, ko sem si zapenal srajco mi je odpadu gumb. Pol sem pobral kovcek, pa mi je rocaj odpadu. Nakar sem šel zdoma, odpiral vrata in mi je kluka u rok ostala. Hotu sem it'u auto, pa mi je še od auta kluka u rok ostala. Zdej se pa bojim it'lulat... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Gorenjski WC-papir Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 SpermijiSpermiji v ženskem telesu se prebijajo naprej. Pa reče eden: "Pa koliko je še do tistih jajcevodov??" Odgovori drugi: "Eh, daleč, daleč, zdaj smo šli šele mimo mandeljnov!" Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ne vem če je tale že kje napisan: V domu za ostarele sta bila srečno zaljubljena 92 letni starček in 87 letna starka. Celo seksala sta na poseben nacin: vsak dan po zajtrku sta odsla v park, kjer mu je starka v roki pol ure drzala njegov organ. Nekega dne pa je on po zajtrku izginil, ona odhiti v park in o groza... tam ga zaloti s sosedo, ki mu ga je držala v roki. Vsa besna se zadere: "Kurbir stari, zdaj pa povej, kaj ima ona, česar nimam jaz!!??" On pa odvrne: "Parkinsonovo bolezen!" Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja je bil ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 mhm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ginekolog se naveliča šariti po ženskih organih in se odloči da bo šel za avtomehanika. Pride do prvega avtomehanika in mu razloži svoj problem. "Prav." odvrne mehanik. "Takole bova naredila. Tukaj imaš eno mašino. Če jo bos znal razdreti, bo tvoja plača 60 jurjev, če pa jo boš še znal sestaviti, boš imel 100 jurjev plače." Res ginekolog razstavi in sestavi mašino, mehanik pa ga opazuje. Ko konča, mu reče: "V redu, sprejet si, plače pa boš imel 150 jurjev." "Zakaj pa 150 jurjev?", je začuden ginekolog. Mehanik mu pojasni:"Glej, mašino si pravilno razstavil. Tudisestavil si jo pravilno. Ampak, da si vse to naredil skozi auspuh, ti dam pa še 50 jurjev." Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ja ta je ful dober Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Dane in Brane dobita službo v oglaševalskem oddelku tovarne žebljev.Njuna prva naloga je izdelava jumbo plakata za žeblje, ki jihproizvajajo.Čez nekaj dni, ko ju doleti razsvetljenje, predstavita svojo idejo.Komisija šokirana ostane brez besed.Na plakatu je namreč narisan velik križ, pod njim pa Kristus, ki jepadel z njega. In geslo: Z NAŠIMI ŽEBLJI SE VAM TO NE BI MOGLO ZGODITI! Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.