borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Doručak - Mama, mama - ovo tvrdo kuhano jaje ima loš ukus! - Ma šuti i jedi sine - Mama, mama, a jel moram pojest i kljun?http://www.my-smileys.de/smileys1/confused4.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 LNTo je sigurno morala biti opozicija Mjeseca i Merkura.. Sve naravno zavisi od osobnog horoskopa pileta..... MARSA Sigurno je to bio petak 13. ful dobro...ej kriss:kr..am.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Zakaj so poročene ženske ponavadi bolj okrogle? Samska pride iz službe pogleda v hladilnik in gre v posteljo. Poročena pride domov, pogleda kaj ma v postelji in gre rajš v hladilnik... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Tri želje Ulovio crnac zlatnu ribicu i ona mu obeca ispuniti tri želje ako je pusti. Prva zelja:želim biti bijel . Druga zelja: želim imati krila. Treća želja : želim biti uvijek u toplom: -Dobro izusti ribica-pretvorit ću te u ULOŽAK S KRILCIMA!!!!! Lia, tole si me pa zelo presenetila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Verjamem Borism Ko pridejo mrtvi moški pred vrata nebeška reče svet Peter : "Tisti, ki vas je žena celo življenje komandirala vsi na levo...ostali na desno stran." Samo eden se postavi na desno. "Zakaj pa ti na desno?" "Hja , mi je žena naročila, da se moram." Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Dva čavla Igraju dva čavla košarku. Dođe čekić i zakuca. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Zena na lestvi obira grozdje, moz pa ji spodaj gleda pod krilo in si ogleduje njeno muco. Nato pa čez nekaj časa vinogradnisko poznavalsko reče, ej zena izgleda kot da imas peronosporo. Zena se pa samo obrne in mu odgovori. Se čudis, saj si pa letos samo enkrat sprical. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Trazi Haso posao u Mujinoj firmi i pita za platu. Mujo veli u> povjerenju: "Za mog jarana 800 maraka!".> "Nije lose", veli Haso, "a koliko ti imas?".> "U povjerenju", odgovara Mujo, "1.000 maraka!"> "Auh, bolan", pita dalje Haso, "a koliko ima onda direktor?"> "2.000 maraka", veli opet u povjerenju Mujo!> "A je'l on ima najvise", pita Haso.> "Ne", veli Mujo, "ima jedan koji ima vise od nas svih, ali ga jos nikad> nisam vidio u firmi! Uvijek je na kraju platne liste!"> "A koji je taj?", znatizeljan je Haso.> "Bolan, neki Saldo", odgovara Mujo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 USTAVITEV Ženska v enoprostorcu pelje šest otrok na izlet. Med potjo so otroci z razgrajanjem in jezikanjem ter vpitjem razburijo, zato spregleda rdečo luč. Žal je v tem trenutku v bližini križišča policist, tako kot vedno, kadar to ni potrebno. Zaustavi voznico, pogleda v avto in reče:"Ali vi res ne veste, kdaj se morate ustaviti?""Oh, saj niso vsi moji!" Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Se Mujo zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda z urinom napisano: "Mujo je prasec" To ga seveda mocno razjezi.Poklice sefa varnostne sluzbe in mu naroci, naj takoj poiscestorilca. Policaji podpis fotografirajo invzamejo vzorce urina...Cez teden dni sef policije poroca rezultate, rekoc: "Imamopopolne rezultate. V zvezi z njimi vam moramsporociti eno dobro in eno slabo novico."Mujo rece: "Povej najprej dobro novico!"Policaj odvrne: "Urin je 100% od Hasota.""Saj sem vedel," odvrne Mujo. "In kaksna je slaba novica?""Pisava pa je od vase zene!!! " odvrne policaj. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Priča Sjede tri dede u sobi i pričaju. Kaže ovaj prvi: - "Ja..." Kaže drugi: - "Ja ja..." Kaze treci: - "Ja ja ja..." A na to će ova dvojica: -"Ajd marš vani, previše pričaš!" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Dva katoliska zupnika se pogovarjata: "Ves, prijatelj dragi, midva ne bova dozivela, da se bomo lahko zupniki porocali..." "Midva res ne, najini otroci pa sigurno bodo..." Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 V avtobusu se pelje panker s pobarvanimi lasmi.Modro, rumeno, rdeče...V njega se zagleda starec in kar ne more odvrniti pogleda... " Kaj stari, kaj buljiš, a ti nisi v mladosti nobene neumnosti naredil?" ga vpaša. "Sem, enkrat sem papigo pof****, pa se zdaj sprašujem če nisi ti moj sin"... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Na prvenstvu drkanja se potegujejo za prvo mesto italijan, francoz in bosanc. Zmaga tisti, kateremu veC pride ... Prvi pride na oder italijan, pa si ga zacne drkat in drka, ... ... drka, drka, drka eno uro in rece: "kroznik". Ko mu ga prinesejo ga takoj napolni do vrha. Nato pride na oder francoz in si ga drka, ... ... drka, drka, drka ... en dan in rece: "SOD". Ko ga mu prinesejo pa ga napolne do vrha. Gleda bosanc una dva, pride na oder in zacne drkat ... ... drka, drka, drka en mesec in rece: "MIKROFON". Gleda obcinstvo postrani, le kaj bo z mikrofonom ... Dajo bosancu mikrofon, ta ga prime in se zadere v njega: "Tko nezna da pliva nek bezi!" Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 One sunny day in 2005 an old man approached the White House from across Pennsylvania Avenue, where he'd been sitting on a park bench. He spoke to the U. S. Marine standing guard and said: - I would like to go in and meet with President Bush.The Marine looked at the man and said:- Sir, Mr. Bush is no longer president and no longer resides here. The old man said: "Okay" and walked away. The following day, the same man approached the White House and said to the same Marine:- I would like to go in and meet with President Bush.The Marine again told the man: - Sir, as I said yesterday, Mr. Bush is no longer president and no longer resides here. The man thanked him and, again, just walked away. The third day, the same man approached the White House and spoke to the same U. S. Marine, saying:- I would like to go in and meet with President Bush.The Marine, understandably agitated at this point, looked at the man andsaid: - Sir, this is the third day in a row you have been here asking to speak to Mr. Bush. I've told you already that Mr. Bush is no longer the president and no longer resides here. Don't you understand? - Oh, I understand. But I just love hearing it! The Marine snapped to attention, saluted, and said:- OK... See you tomorrow. kdo ve... morda je pa resnica Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Crvenkapica Ide Crvenkapica sumom, kad se iza grma javi glas: - Crvenkapice, sta imas u toj kosarici? - Nosim sendvice i mlijeko za bolesnu baku - I sta jos imas? - Imam jabuka i kolaca - A imas li papira, jadna? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vprasa crnc bejbo: -Ej, a bi ti fukala z mano -E, ma ne bi... -Zakaj pa ne!? -Ker sm slisala da maste crnci fuul dolge -Mah, kje pa, to sploh ni res. Js sploh nimam tolk dovzga... -Useen ne bi, hvala. Lah ti ga pa pofafam, ce ces...? -Ma ne, ni treba, to lahk tut sam... Sori, če ga je že kdo napisu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Na autoputu Vozi Haso kola i zazvoni mu mobilni telefo,javlja se Huso;gde si ba?U kolima sam bolan!Sto radis u kolima?Vozim bolan na autoputu sam!A gde otprilike?Nisam siguran kaze Haso ali pogledacu kroz prozor sto pise na tabli pored puta,evo sad se nalazim ovde gde pise zabranjeno skretanje u lijevo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 sreca rdeca kapica volka,ki se skriva za grmom in ga vprasa- volk, cemu tako velike oci? in volk ji zamolklo odgovori... "PUST ME K SERJEM" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 sreca rdeca kapica volka,ki se skriva za grmom in ga vprasa-volk, cemu tako velike oci?in volk ji zamolklo odgovori..."PUST ME K SERJEM" Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Fant in dekle se pogovarjata in dekle v nekem trenutku vpraša: Kakšna dekleta imaš raje: lepa ali pametna?- Ne enih ne drugih. Jaz ljubim samo tebe Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Konj Prvi dan: - Dragi idem na fitnes.- Dobro draga.Drugi dan:- Dragi idem na aerobik.- Dobro draga.Treći dan:- Dragi idem na jahanje.- Idi draga konj je zvao već tri puta! http://www.my-smileys.de/smileys1/-47.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Po težki prometni nesreči se je Janez zbudil v bolnišnici."Kje sem?" zavpije Janez. "V nebesih?""Ne," odgovori njegova žena, "jaz sem še vedno tu." Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.