pomlad 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Kakšna je razlika med žebljem, ki drži sliko in blondinko, ki drži sliko?Žebelj ni do konca zabit. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Zakaj si Črnogorec po obilnem kosilu nabije kost v rit? Zato, da ga pes odvleče v senco. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Kdo je izumil triatlon ? Cigani. Na morje pridejo pes, tam se skopajo, odpeljejo se pa z bicikli. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=15&ID=4719 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Mladi inžinjer, prva dan na poslu. Njegov šef mu stavi metlu u ruke i reče:- Evo, ovo je metla i za početak možeš počistiti moj ured.- Metla!? Ali ja sam inžinjer.- Imaš pravo, oprosti, dodji ovdje da ti objasnim kako se to radi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Japonci (kdo pa drug) naredijo robo-fuckerja in placajo trem ženskam,naj ga preizkusijo. Se spravi prva na preizku¹njo, ostane z robotom štiri ure v sobi, nakoncu pa prisopiha ven. Gre not druga, zdrži z robotom sedem ur in pride ven cisto fertik. Gre v sobo tretja, blondinka. In je ni ven sedem ur, ni je dvanajstur, na koncu pa po dnevu in pol iz sobe ven plane robot, takoj za njimpa se blondinka, ki se dere: "Prekleta rit plehnata, a za be¾at pa še maš baterije ???" Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Zakaj je poročena ženska butasta?Ker zarad ene same klobase vzame celga prasca Oink oink! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj je poročena ženska butasta?Ker zarad ene same klobase vzame celga prasca Oink oink! he he, včasih ni tak hudo, vzame bika. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 In zakaj so vegetarijanke med sexom tiho?Ker nočejo priznati, da jih lahko razveseli majhen košček mesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Smejoča mucka , saj ne bi o "relativnosti".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Pride Haso na kolodvoru do šaltera pa reče:"Jednu povratnu kartu molim?"Sprašuje prodajalka:"Do kot pa?""šta, šta, do kuda?" Pa do ovde valjda!!! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Slovenec je zjutraj v nekem lokalu v Ljubljani pil kavo in jedel toast z maslom in marmelado,ko je k njemu prisedel hrvat, ki je važnožvečil žvečilni gumi. Slovenec ga je ignoriral, ampak Hrvat je kljub temu začel s pogovorom:"A vi, slovenci, pojeste cel kruh za zajtrk?"Slovenec je nejevoljen zaradi vsiljivosti odvrnil: "Ja, seveda.." Hrvat je napihnil velik balon? in potem nadaljeval: "Mi pa ne. Na Hrvaškem pojemo le sredico. Skorje zbiramo v kontejnerjih, jih recikliramo, potem jih predelamo v toast kruhke in nazadnje prodamo v Slovenijo."Hrvat je to rekel z zlobnim nasmeškom na obrazu, slovenec pa ga je le tiho poslušal.Hrvat je kljub temu vztrajal: "A vi, Slovenci, pojeste tudi vso tisto marmelado na toastu?"Slovenec je spet mirno odvrnil: "Seveda." Hrvat, s čigumijem med zobmi, je spet zlobno dejal: "Mi pa ne. Na Hrvaškem za zajtrk jemo sveže sadje; vse olupke, koščke in ogrizke vržemo kontejnerje, jih recikliramo, predelamo v marmelado in potem prodamo v Slovenijo." Potem je Slovenec vprašal njega: "A vi na Hrvaškem kaj seksate?"Hrvat se je nasmehnil in dejal: "Valjda"Slovenec se je nagnil bližje k Hrvatu in vprašal: "In kaj naredite s kondomi potem, ko jih uporabite?"Hrvat: "Stran jih vržemo, kaj pa drugega?"Slovenec: "Mi pa ne! V Sloveniji jih vržemo v kontejner, jih recikliramo, pretopimo v žvečilne gumije in jih prodamo na Hrvaško!" Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 http://www.pixar.com/shorts/gg/theater/short_320.html IGRANJE ŠAHA Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 V cirkus je prišel možakin se ponudil direktorju: Znam oponašati ptiča. To zna skoraj vsak ga zavrne direktor. Pa nič je rekel možak in odletel skozi okno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Kakšna je najidealnejša teža tašče? 0,5 Kg skupaj z žaro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Gre krava v pekarno in naroči kruh. Prodajalka jo vpraša ali črnga ali belga, pa krava prav: ni važn, sm s kolesom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 "Dragi? A sem fejst al grda?" "Oboje." "Kako to misliš?" "Fejst grda!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Hrvat pravi:sanjal sam Ljubljana sva u ruševinah.Slovenc: Jaz pa Zagreb ful zrihtan pa ena zastava je visela na spomeniku? Koja? Ne vem ne razumem cirilice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Razgovaraju tri mačke 1.Ja ću imati sijamske mačiće... 2.Ja ću imati perzijske mačiće... 3.Ne znam, imala sam glavu u kozervi.. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 "A jest zajebano ovo pomicanje satova!Umjesto u krevetu, jutros mi se dignuo u tramvaju!!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Kako si slonica vstavi tampon ?... Vsede se na ovco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Pride sin domov in rece:- Ata jaz pa sem zgubil nedolznost !- Bravo sine, pridi sem, bova kaksno mosko rekla !- Ne danes, raje juri, me prevec rit pece. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hrvat pravi:sanjal sam Ljubljana sva u ruševinah.Slovenc: Jaz pa Zagreb ful zrihtan pa ena zastava je visela na spomeniku? Koja? Ne vem ne razumem cirilice Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.