Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Kaj ima zajec za vratom ko leti?...........................................................Sokola Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Vredno ogleda ! http://www.dwd.hu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 se mi neda gledat, kaj pa sploh je? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Halo, a je tam tajna policija ?""Ja, prosim.""Kličem zarad' soseda Frenka. U drvarn'ci skriva marihuano.""Hvala lepa za prijavo gospod." Naslednji dan policija vdre v Frenkovo drvarnico in s sekirami prekoljejo vsak kos drvá posebej - a o marijuani ne duha ne sluha... Prekolnejo Frenka in prijavitelja ter odidejo... Pri Frenku naslednji dan pozvoni telefon:"Hej Frenk, a je bla policija pr' teb' ?""Jou, bla' je ja !""A so ti razsekal' drva ?""Jou, so ja.""Vse najbolš' za rojstn' dan stari !" Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Zakonca Marija in Franci verjamata v spiritizem in reinkarnacijo. Nekoc skleneta skupen dogovor. Ko bo nekdo od njiju umrl, ga bo pre¾ivelisku¹al kontaktirati 30. dan po smrti. Nesreca hoce, da po parih mesecih Franci umre v hudi prometni nesreci.Zvesta obljubi, Marija 30. dan po smrti posku¹a kontaktirat Francija na onistrani. Med spiritisticno seanso, Marija v transu poklice z misticnim glasom:"Fraaanci, Franciii, tu Marija, ali me sli¹i¹??"Z rahlo prestra¹enim glasom nadaljuje:" Oh Franci, cemu je podoben kraj kjer sedaj biva¹?" Franci: " Cudovito je tu, modro nebo, kratko poko¹ena trava, zelene livade,kjer vecinoma sije sonce." Marija jokajoce: "In kaj dela¹ vecino casa?" Franci:"Ve¹ Marija , vstanemo predno sonce vzide, potem imamo obilen zajtrk, natopa ne delamo durgega kot seksamo do kosila. Po kosilu imamo dvo urno sjesto,in nato nadaljujemo s seksom do ¹este ure. Potem vecerjamo in ce imamo ¹emoci nadaljujemo s seksom vse do noci. Koliko casa seksamo je odvisno odpartenerja. Ob desetih pa zaspimo." Marija ¹e vedno hlipa, toda sedaj je ¹okirana: " Torej tak naj bi bilraj??" Franci: " Raj? Saj jaz nisem v raju Marija!" Marija: "Snif, snif... Ja kje pa si?" Franci: " Jaz sem zajec v Prekmurju. " --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zakaj sem izèrpan od dela ??? ®e leta me daje utrujenost od dela, pa sem vednokrivil pomanjkanje vitaminov, pomanjkanje ¾eleza v krvi itd. Dokler nisem odkril vzroka. V Sloveniji je 1.964.036 ljudi. Od tega je 485.895 upokojencev. Tako da dela le se 1.478.141 ljudi. Od tega je 477.716 mladoletnih oz. ¹olajocih in trije ki ¾e od leta 50 delajo doktorat tako, da za delo ostane le se 1.000.425 ljudi. Od teh ljudi jih je cca 81.246 zaposlenih v vojski, policiji, 76.372 jih dela v vladnih organizacijah, tako da ostane le se 842.807 za delo. Pa jih od tega polovica dela po obèinah in upravnih enotah in jih ostane 421403 za delo. 1275 ljudi je zaprtih tako da ostane 420.128 ljudi za delo. 420.126 ljudi je po bolnicah, pri zdravniku ali pa na bolni¹ki ali pa swingajo, tako da za delo ostaneta le dva. Ti in jaz... Pa ¹e ti samo mejle bere¹... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Halo, a je tam tajna policija ?""Ja, prosim.""Kličem zarad' soseda Frenka. U drvarn'ci skriva marihuano.""Hvala lepa za prijavo gospod." Naslednji dan policija vdre v Frenkovo drvarnico in s sekirami prekoljejo vsak kos drvá posebej - a o marijuani ne duha ne sluha... Prekolnejo Frenka in prijavitelja ter odidejo... Pri Frenku naslednji dan pozvoni telefon:"Hej Frenk, a je bla policija pr' teb' ?""Jou, bla' je ja !""A so ti razsekal' drva ?""Jou, so ja.""Vse najbolš' za rojstn' dan stari !"Ta je pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Po Avstraliji skače kenguru in se vsakih sto metrovustavi. Iz njegovevreče pokuka pingvinček in bruha kot nor.Na Antarktiki med skupino pingvinov sedi kengurujček,občasno kihne in zagodrnja:"KURAC pa ta izmenjava študentov!". Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 PLAVUŠA -vrhunski Zove plavuša dečka.Plavuša: Kupila sam puzzle i ne mogu ih složiti...Dečko: Hm... Pa šta baš ništa nisi uspjela složiti?Plavuša: Ne. Niti jedna mi se ne uklapa!Dečko: A > što je nacrtano na kutiji? Plavuša: Neko žuto pile. Ali ja tu nemogu prepoznati ni glavu ni rep.Dečko: "Ajde strpi se malo, sad ču ja doči kod tebe."Dođe dečko kod plavuše, pogleda stol i kaže: Ajde, sad lijepo vrati taj Cornflakes u kutiju. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Dodje Mujo kod Hase, a on izvadio kurac i grije ga na peci. >- Pa sta to radis, bolan Haso? >- Treniram fiziku. >- Pa sto ti je to? >- Kazu da kada zagrijes neko tijelo - ono se siri, a kada ga hladis - ono se skuplja, pa eto i ja eksperimentiram da vidim je li to istina. >- Dobro, a gdje je Fata? >- Pa u frizideru. I ona trenira! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 http://pollyradada.wehid.com,pol pa zberte 10 disco zapovjedi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://pollyradada.wehid.com,pol pa zberte 10 disco zapovjedi... pomlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 pomlad - zakon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>PLAVUŠA -vrhunski Zove plavuša dečka.Plavuša: Kupila sam puzzle i ne mogu ih složiti...Dečko: Hm... Pa šta baš ništa nisi uspjela složiti?Plavuša: Ne. Niti jedna mi se ne uklapa!Dečko: A > što je nacrtano na kutiji? Plavuša: Neko žuto pile. Ali ja tu nemogu prepoznati ni glavu ni rep.Dečko: "Ajde strpi se malo, sad ču ja doči kod tebe."Dođe dečko kod plavuše, pogleda stol i kaže: Ajde, sad lijepo vrati taj Cornflakes u kutiju. hudo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Policijski zapisniki (Biseri brez primere)Najlepši policijski biseri - nekaj povsem resničnih izpisov iz policijskih zapisnikov 1. "17. oktobra zvečer je omara padla na gospo J.P. Gospa ni klicala medicinske pomoči, ker ni mogla prilesti izpod omare. 2. "Oškodovanec se je pritoževal zaradi noža, zabodenega v nos." 3. "Obsojeni M.K. je bil človek nevaren okolju - kar je zaslužil, je vedno zapil." 4. "Priča je zadnjič videla žrtev med padanjem iz petega nadstropja." 5. "Obtoženi je uporabljal necenzurirane besede, vendar jih ni ciljal v oškodovanko, ampak mimo." 6. "Obtoženi se je v temi zaletel v nek predmet, ki se je slačil." 7. "Vinjena K.S in T.N. sta kršila red na plesišču, zato sta zgoreli dve klopi." 8. "Ali so bili v spolnih organih posiljene ženske najdeni tuji spermiji? Ali je znano, s kakšnim konkretnim spolnim organom je bila posiljena? Ali so na spolovilu prisotni znaki samoobrambe?" 9. "Pajser, s katerim so bili vlomili v stanovanje, je spominjal na črko, katere v abecedi ni." 10. "Na postelji je ležal oškodovanec. Narodnost - litvanska, vonj - vinjenega človeka, a razbit nos je bil podoben starogrškemu. Postava aziatska - široka ramena in ozki kolki." 11. "Glede raztrganih spodnjih hlačk oškodovanke L.N. moram izjaviti to:"Med arertacijo mi je trgala činske priponke in si jih je tlačila v hlačke. Od tam sem svoj čin izvlekel, njenih spodnjih hlačk pa se nisem dotikal." 12. "Ko sem na cesti zagledal dva moška, ki sta se tepla, sem jih poskušal pomiriti, ampak je bilo že prepozno, ker je eden od njih že ležal na tleh in se ni premikal." 13. "Oškodovanec je vrgel vame sekiro. Ta je zadela moje čelo in odskočila od njega, potem pa se je zarila v nogo oškodovanca." 14. "Zadržani V.L. je od prodajalke zahteval vodko in ostale seksualne usluge. " 15. "Potem ko se je vrnil iz službenega potovanja, je državljan D.K. našel v svoji kopalnici nagega soseda in se je odločil končati njegovo življenje z neresničnim samomorom. " 16. "Zadržani prodajalec S.B. je udaril upokojenca R.J. z kosom mesa, v katerem so obtičali umetni zobje upokojenca." 17. Zabeleženo v časopisu v kroniki: »Policija odkrila truplo pod parketom v zapuščeni podstrešni sobi. Domnevajo, da ne gre za samomor.« Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Kaj je najhujše kar se lahko zgodi netopirju? Da med spanjem dobi drisko Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Se en v to temo, da ne bom samo po ostalih smetil Sjedi baba u tramvaju preko puta jednog mladica.Mladic zvace zvaku, a baba ce njemu:"Dzabe ti meni pricas, sinko, ja tebe nista ne cujem". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se en v to temo, da ne bom samo po ostalih smetil Sjedi baba u tramvaju preko puta jednog mladica.Mladic zvace zvaku, a baba ce njemu:"Dzabe ti meni pricas, sinko, ja tebe nista ne cujem". Krokodil, ta ti je za TOP 10 he hehehe -Kako se na bosanskom kaze kondom?-Sabirni centar izbjeglica iz Jajca. -Kako se kulturno kaze jebem te u glavu?-Stavim ti do znanja. -Koji je rekord Crnogorca na 100m?-68 metara. Sta znace oznake A B C D E F za velicnu grudnjaka?A-A di su?B-Bar se vide!C-Cuclo bi ih!D-Dobre, dobre!E-Enormno dobre!F-Fuj, silikoni! -Kako zene zovu kitu u kojoj dobi?od 17-25 godina-ZELJKOod 25-35 godina-TVRTKOod 35-45 godina-NEDELJKOod 45-55 godina-MIRKOod 55 i vise-SPOMENKO -Zasto je cigo ofarbao kontejner u crveno-zuto?-Da mu djeca misle da se hrane u McDonaldsu. -Zasto sluzi krompir?-Da i sirotinja ima kome kozu guliti. -Kako se na latinskom kaze impotencija?-VIDI MENI VISI. -Sta je sreca u nesreci?-Kad te pregazi kamion pun djeteline sa cetri lista. -Na koje se dvije osnovne grupe dijele Crnogorci?-Na Nokia i Ericson. -Kako se zove cigo koji prodaje stripove?-Roman. -Kako se zove cigo koji predaje matematiku?-Romboid. -Kako se zove kostur koji nosi koznu jaknu?-Kost i koza. -Sta je zena?-Raj za oci, pakao za dusu, cistiliste za dzep. Pitali Muju na zavodu za zaposljavanje sto je po zanimanju?"Pomocni bagerist.""A sto vam je to?""Pa ono sto bager ne moze, ja lopatom..." Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Bjonda se pripelje na bencinsko pumpo in prosi prodajalca, če ji natočibencin. Prodajalec ustrežljiv in ves slinast jo vpraša "95 ali 98 ?" Bjonda pa : "A letošnjega nimate!" Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Hehe, tele so me pa ornk nasmejal Guddie guddie Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Zagorac se nakrka graha sa zeljem i masnim špekom, pa ode u Zagreb i odluči se provozati u tramvaju. Sjedi on tako, kad mu dođe i mora prdnuti i to bome vraški poslije onog ručka. Na prvoj stanici svi se izguraše van iz tramvaja hvatajući friški zrak. Samo je iza Zagorca ostao jedan čovjek sjediti - jedan crnac. Zagorec se okrene, promjeri crnca zabrinuto i pita:- Kaj je bilo? Sam te skuril? Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hehehe super ste ej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 To sem dobila lih kar na mail. 8. marec malce drugace Pred davnimi, davnimi časi je v deželi daleč od tod, lepa, samostojnain samozavestna princesa naletela na žabo, medtem ko je sedela inrazmizmišljala oekoloških problemih na obali neosnaženega jezera z zelenečim travnikom zravensvojega gradu. Žaba je skočila princesi v naročje in rekla: Sladka gospa, nekoč sem bil čedenprinc, potem pa me je hudobna čarovnica začarala. En sam tvoj poljubje potreben, pa se bom spet spremenil v prisrčnega mladega princa,kakršen sem v resnici. Potem, ljuba moja, se lahko poročiva in sinarediva dom v tvojem gradu, kjer mi boš lahko kuhala, prala,prenašala moje otroke in mi boš za vse večne čase hvaležna in srečna,ker lahko tako živiš. Ko se je tistega večera princesa mastila z rahlo ocvrtimi žabjimi kraki, se jehehetala sama pri sebi in si mislila: Klinc te gleda! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 crnogorska macka potrka na vrata ,vstopi in rece :aLo udje tigar pa she en dva crnogorska vrabcka letata po nebu ,pa pravi en drugemu:oooo dje si sokole Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Dva pedra sta se odločila imeti otroka. Našla sta prostovoljko, zmešala svojo spermo in v kliniki so opravili umetno oploditev. Po devetih mesecih se rodi sin. Odideta v porodnišnico, da bi ga videla. Tam je 20 dojenčkov,vsi jočejo, samo njun sinko se smeji. Ponosno pravita sestri : "Poglejte, kakšen junak. Vsi jočejo, samo najin se smeji.". Sestra : "Ne se prezgodaj veseliti. Ga bosta slišala, ko mu vzamemo dudoiz riti." Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.