principesa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Momak i devojka naručili u restoranu puževe.I tako jedu oni, jedu, kad ostade jedan pužić. Uzme ga devojka i sisa,sisa, kad ono neće, pa neće da izađe. :xx!: Da ga ona dečku, i on pokušava i pokušava i ništa.Uzme ga devojka ponovo i pogleda malo bolje. Kad ono mali puž se držiza kućicu i viče:• To, malena, toooooo!!! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 :Nekega vecera sta dva parcka igrala poker. Janezu je padlo nekaj kart natla. Sklonil se je, da bi jih pobral, ob tem pa opazil, da Francekovažena Jožica pod obleko nima spodnjih hlack. Vržen iz tira se je obdviganju z glavo še zadel ob rob mize in ves omotičen je odtaval vkuhinjo po kozarec vode, da bi si ohladil pregreto glavo. In glej gazlomka: Jožica je prišla za njim in ga zapeljivo vprašala: "Si tamspodaj videl kaj zanimivega?"Popolnoma šokiran nad njeno direktnostjo ji Janez odvrne, da v bistvu pares. Nakar Jožica porece: "Tisto lahko dobiš, vendar mi boš moralplacati 50.000 SIT". Po nekaj minutnem premisleku o morebitnih moralnihin zlasti financnih zadržkih, Janez sklene,da le-teh ni in da je vec kotzainteresiran. Jožica mu naroci, naj se oglasi v petek popoldne, kernjen mož Francek tega dne sestankuje do poznih vecernih ur.Teden se hitro obrne in že je tu petek. Janez ves neucakan zdrvi kJožici, placa omenjeno vsoto, nakar se v spalnici izvrši še fizicna plattransakcije. Janez zadovoljen z opravljeno nalogo kmalu po tem zapustiprijateljevo hišo. Ko se zvecer Francek vrne iz službe, se srepo zazre vJožico in izstreli kot iz topa: "Je bil danes popoldan pri tebi Janez?"Jožica prebledi: "Da, res je bil tukaj, prišel me je pozdraviti na potiiz mesta". Srce se ji je skoraj ustavilo, ko je mož nadaljeval: "Ti jedal 50.000 SIT?". Sedaj ji je postalo jasno, da je moral nekakoizvedeti, vdana v usodo si je nadela svoj najhladnejši pokeraški izrazin flegma odvrnila:"Da, res mi je dal 50.000 SIT".Francekov obraz se je nepricakovano razlezel v dobrohoten nasmeh:"Odlicno!Upal sem, da ti jih bo dal. Dopoldne se je namrec oglasil pri meni vslužbi in si sposodil 50.000 SIT, hkrati pa obljubil, da se bo šepopoldne oglasil pri tebi in jih vrnil". Temu, dragi prijatelji, se pravi biti pravi pokeraš!!! Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Pride cigan na socialno službo in reče socialni delavki:Nočem več socialne pomoči, rad bi delal.Socialna delavka ga nekaj časa gleda, potem pa mu reče;Ravno prav si prišel. Imam službo zate in sicer boš z najnovejšimmercedesom vozil bogatega direktorja.Oblečen boš v sama dobra oblačila, prav tako pa boš moral večkratmesečno na razna potovanja skupaj z njegovo hčerko, ki jenimfomanka in jo boš moral tudi petkrat na dan nategniti.Nadure boš imel plačane, mesečna plača pa bo 50.000 eurov.Cigan je nekaj časa tiho, potem pa socialni delavki reče:Pa kaj me ti zajebavaš.Socialna delavka pa mu odvrne: -Kdo pa je prvi začel Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 DLAKAMedved in zajček sta bila v stranišču. Pa je medved vprašal:"Zajček, ali ti izpada dlaka?""Ne."Medved je zagrabil zajčka in si z njim obrisal zadnjico. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 KAPANekega dne je volk srečal zajčka v gozdu in ga brez razloga močno pretepel.Zajček je jokajoče taval po gozdu, ko je srečal medveda."Kaj pa je s teboj, zajček?""Volk me je pretepel čisto brez razloga!""Kar pripravi naj se, da se sreča z menoj!" je medved grozeče rekel."Ne, medo, saj nisva nasilneža! Najti morava razlog, zakaj ga boš pretepel.Pojdiva k njemu in ga vprašaj, če ima kapo. Če je nima, ga boš zatopremikastil!"Poiskala sta volka in medved ga je vprašal:"Volk, ali imaš kapo?""Ne, nimam kape!""Potem boš pa dobil batine, da si boš zapomnil za celo življenje!" jezabrundal medved in že sta z zajčkom mikastila po volku. Pretepenega volkasta pustila ležati na tleh in odšla. Med potjo pa je zajček rekel:"Medo, oče mi je rekel, če mi kdo naredi kaj hudega, mu moram vrniti zdvojno porcijo! Toda, neumno bi bilo, da ga še enkrat pretepeva zato, kernima kape. Zato bo bolje, da se vrneva k volku in ga vprašaš, če imacigarete.""Kaj pa če jih res ima?""Potem zahtevaj Marlboro!""In kaj če ima Marlboro cigarete?""Potem mu reci, naj ti eno cigareto prižge.""In kaj če ima tudi vžigalice?""Potem mu reci, naj ti prižge z Zipp-ovim vžigalnikom!"Medo in zajček sta spet odšla k volku, ki je celil svoje rane in medo ga jevprašal:"Volk, ali imaš cigarete?""Ja, imam škatlico Filter 57!""Ali Marlboro cigaret nimaš?""Ja, samo še eno imam, pa sem jo hranil zate. Izvoli!""Zdaj mi jo pa še prižgi!" je rekel medo.Volk je prižgal vžigalico, medo pa je vprašal:"Ali nimaš Zipp-ovega vžigalnika?""Seveda imam!" je rekel volk in volku prižgal cigareto z vžigalnikom."In kje imaš kapo?" je vprašal medo in pričet udrihati po volku. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 VLOŽEKMedvedka je v gozdu ujela zajčka in mu rekla:"Dobila sem menstruacijo in nimam druge izbire, kot da te uporabim kotvložek."Ko je imela konec menstruacije je medvedka zajčka izpustila. Zajčka jesrečal labod in ga vprašal, zakaj je tako krvav."Medvedka me je uporabila kot vložek." je povedal."Ja, to je pa zajčja usoda!" je z nasmeškom na obrazu rekel labod.Čez mesec dni sta se zajček in labod ponovno srečala. Tokrat je bil krvavlabod."Kaj pa je s teboj?" ga je vprašal zajček."Medvedka je začela uporabljati vložke s krilci!" je potarnal labod. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 :xx!: Kaze Mujo Hasi:"Namjeravao sam odputovati u Englesku, ali sam odustao.""Zasto?" pita ga Haso."Tamo voze lijevom stranom ceste. Probao sam vjezbati od Tuzle doZenice, skoro su me ubili!"_________________________ _______ Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Sedi en zajc na špici pr Lubljanici (Trnow) in vlečejoint.Do njega priplava bober in ga vpraša:" Kaj pa maš zajc?""Uuuuuu stari ful hut staff, a boš en dim?"Bober se ga naduva insplava pod vodo na drugi breg Ljubljanice,spleza na obrežje in izdihne dim.Zraven priplava nilski konj in vpraša bobra:"Ti, kva pa delaš?""Stari seka..........zajc ma ful en hut staff, pejd na dim"Nilski konj odplava do zajca, da bo sfehtu...........Zajc, že zadet k avion, opazi pojavo pred njim in reče"BOBER DEJ IZDIHN K TE BO DRGAČ RAZFUKAL"!!! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Kako Američani z zivčnim plinom zastrupijo celo Črno goro??? Iz letala spustijo krampe in lopate! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Se zjutri zbudi skin pa pogleda ven pa vidi 4 čapce k nosjo banjo po njegovem dvorišču. Pa se sprašuje kva je zdej to. Pa sklene da bo vse ustrelu pa jih res. Pol pa iz banje ven stopi še en skin pa mu prav zakva si mi gume uniču Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Kako v Černobilu štejejo do 30? Na prste. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Gledata Osama in njegov sin TV ravno takrat, ko je prvi avion zletel v WTC. "Ati a je to film?", reče sin Osami. Osama pa pravi: "Ne ne sine! To je pa nadaljevanka." Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 aiwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 dubla po mejlu! matr so bli tko hudi, da si nisem mogla pomagat... hehehe narežala se pa k utrgana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 PRAVI PRIJATELJ Nekega večera sta dva parčka igrala poker.Janezu je padlo nekaj kart na tla. Sklonil se je,da bi jih pobral, ob tem pa opazil,da Frančkova ena Joica pod obleko nima spodnjih hlačk.Vren iz tira se je ob dviganju z glavo e zadel ob rob mizein ves omotičen je odtaval v kuhinjo po kozarec vode,da bi si ohladil pregreto glavo.In glej ga zlomka:Joica je prila za njim in ga zapeljivo vpraala:"Si tam spodaj videl kaj zanimivega?"Popolnoma okiran nad njeno direktnostjo ji Janez odvrne,da v bistvu pa res. Nakar Joica poreče:"Tisto lahko dobi, vendar mi bo moral plačati 50.000 SIT".Po nekaj minutnem premisleku o morebitnih moralnihin zlasti finančnih zadrkih, Janez sklene,da le-teh ni in da je več kot zainteresiran.Joica mu naroči, naj se oglasi v petek popoldne,ker njen mo Franček tega dne sestankuje do poznih vecčernih ur.Teden se hitro obrne in e je tu petek.Janez ves neučakan zdrvi k Joici, plača omenjeno vsoto,nakar se v spalnici izvrsi se fizična plat transakcije.Janez zadovoljen z opravljeno nalogokmalu po tem zapusti prijateljevo hio.Ko se zvečer Franček vrne iz slube,se srepo zazre v Joico in izstreli kot iz topa:"Je bil danes popoldan pri tebi Janez?"Joica prebledi: "Da, res je bil tukaj,priel me je pozdraviti na poti iz mesta".Srce se ji je skoraj ustavilo, ko je mo nadaljeval:"Ti je dal 50.000 SIT?".Sedaj ji je postalo jasno, da je moral nekako izvedeti,vdana v usodo si je nadela svojnajhladneji pokeraski izraz in flegma odvrnila:"Da, res mi je dal 50.000 SIT".Frančkov obraz se je nepričakovano razlezel v dobrohoten nasmeh:"Odlično! Upal sem, da ti jih bo dal.Dopoldne se je namreč oglasil pri meni v slubiin si sposodil 50.000 SIT, hkrati pa obljubil,da se bo se popoldne oglasil pri tebi in jih vrnil". Temu, dragi prijatelji, se pravi biti pravi pokera ...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 VIC TEDNA Jankovič klice Osamo bin Ladna: Ti me sploh ne poslušaš! Nič ne razumeš!Sem rekel Tuš, ne pa Bush in sem rekel uniči BTC, ne pa WTC, budalatalibanska! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>PRAVI PRIJATELJNekega večera sta dva parčka igrala poker.Janezu je padlo nekaj kart na tla. Sklonil se je,da bi jih pobral, ob tem pa opazil,da Frančkova žena Jožica pod obleko nima spodnjih hlačk. Tale me pa spomne na uno foro iz Kajmak in marmelado pa joski... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Janezu je umrla ze tretja zena. Sosed noce na pogreb. Zena ga vprasa: Zakaj ne gres?On: Sram me je. On mene vabi ze tretjic, jaz pa njega nisem se nobenkrat. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Tri čarovnice gledajo tri Swatch ure. Katera čarovnica gleda katero Swatch uro? ...v anglescini Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Greta dve bejbi zvečer u lajf, sami brez mož.....Ko se vračata domov, rahlo okajeni ju pritisne lulat.....nerodno jima je da bi se njuni svetli za cesto pa jo mahneta na britof ki je tam zraven.Zrihtata, pol pa ugotovita da nimata nobenga robčka za obrisat.....prva si sleče tangice, se obriše in jih vrže v smeti. Drugi se pa zdi škoda novih svilenih hlačk, zato jih hrani v torbico in tam iz enga venca utrga kos traka in se z njim obriše.........drug dan se pogovarjta njuna moža, reče prvi: mater, moja je pršla včeri koma domov, pa brez gat.....pa pravi drugi: ma to nič...moja je tud pršla pijana, brez gat, z riti ji je pa visel trak z napisom: nikoli te ne bomo pozabili.Peter, Jože in nogometni klub....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Sicer je v angleščini, ampak mislm, da ste vsi dost brihtni... When Einstein died and arrived at the gates of heaven, St. Peter wouldn't let him in until he proved his identity. Einstein scribbled out a couple of his equations, and was admitted into paradise. And when Picasso died, St. Peter asked, "How do I know you're Picasso?" Picasso sketched out a couple of his masterpieces. St. Peter was convinced and let him in. When George W. Bush died, he went to heaven and met the man at the gates. "How can you prove to me you're George W. Bush?" Saint Peter said. Bush replied, "Well heck, I dont know." St. Peter says, "Well, Albert Einstein showed me his equations and Picasso drew his famous pictures. What can you do to prove you're George W. Bush?" Bush replies, "Who are Albert Einstein and Picasso?" St. Peter says, "It must be you, George, c'mon on in." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ena kruta: Sedi deček v parku na klopci in tuhta: riba.............?ne ni riba.........žaba?............ne tud žaba ni.............Krokodil?!.................ne, ne ni................mami kaj že mam?"Raka maš sine, raka.................." Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 mujo in crnc skupaj zidata na gradbiscu.crnc stoji gor na gruscu,mujo pa spodaj daja malto v kanto,pa zaveze in crnc jo podegne gor....pol pa mujo hoce spet napolniti kanto ,pa rece crncu:e,.bre baci kantu dole!pa ga crnc pogleda dol in se zadere: whaaat?i don´t understand....pa ga mujo gleda neki cajta in vprasa:parlevu franse?crnc skomigne z rameni.....mujo razmislja pa ga vprasa:parli italiano?crnc pa spet debelo gleda pa se mujo spomni:do you speak english?in crnc:yes in mujo pol:pa onda bre sta se pravis budalu,baci bre kantu dole Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Pride ženska na policijo in reče: en črnogorc me je posilu!!!!Policaj: ja kako pa veste da je bil črnogorc??Ženska: ja sm mogla vse sama nardit.......... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Joj, kake face ste.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.