Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 globokoumne: Sebastjan Cimirotic: "Rad bi se zahvalil starsem, predvsem mami in ocetu." Berti Vogts: "Mislim, da lahko prvouvrsceno mostvo zmeraj premaga vodilni klub na lestvici." Mehmet Scholl: "Na dopust bom najverjetneje odpotoval nekam v juzne kraje na primer v Kanado." Mario Basler: "To sem mu povedal tudi verbalno." Udo Lattek: "Igrali so takticno zelo dobro, ceprav brez taktike." Olaf Thon: "Mi igramo postavitev moz proti mozu in jaz igram proti mozu." Andreas Moeller: "Moj najvecji problem je, da sem zelo samokriticen. Vcasih tudi do sebe." Juergen Wegmann: "Najprej nas je zapustila sreca, potem pa je prisla se smola." Juergen Wegmann: "Vedno sem govoril, da se ne bom preselil v Avstrijo."(na vprasanje, ali bo prestopil k Baslu) Franz Walter jr.: " Klinsmann in jaz sva dober trio. Mislim, kvartet." Manfred Krafft: "Moje mostvo se je petnajstkrat ali sestnajstkrat ujelo v zanko v 'offsideu'. Pa ravno to smo vadili ves teden." Andreas Moeller: "Po 'feelingu' sem imel dober obcutek." TALE JE PA ZA KONEC . NAJSLAJSA THE LEGEND: Mirko Kamenjasevic: "Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gooooooooool -k***c gol ! Lopta je za malo prosla pored desne stative... " (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Michelle, kaka faca si!!!! Umrla od smeha...psička-mama!!!!! Hihi! Še take! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pride Janezek v lekarno in rece lekarnarju da rabi kondom, saj ga je punca, s katero hodi že pol leta, danes povabila na družinsko večerjo in kot posladek pričakuje nekaj akcije. Lekarnar mu da kondomin Janezek odide iz lekarne. Čez pet minut se vrne po nov kondom in razloži, da je tudi sestra njegove punce dokaj mična gospodična, ki mu že kar nekaj časa namiguje in vzbuja pregrešne misli. Lekarnar mu da novi kondom in Janezek odide. Ne traja dolgo, pa je Janezek spet v lekarni, češ da rabi še tretji kondom. Lekarnarju razloži, da je mama njegove punce kljub starosti še dobra mrha in da na tihem upa, da se mu bo tudi pri njej nocoj nasmehnila sreca. Tako odide iz lekarne založen s tremi kondomi. Zvečer se vsa familija vsede za mizo in Janezek zacne z molitvijo. Moli 5 minut, 10 minut, 15 minut... Pa kar ne neha... Njegova punca se nagne k njemu in ga vsa zacudena vpraša: "Nisem vedela, da si tako veren." Janezek pa ji odgovori: Tudi jaz nisem vedel, da je tvoj oče lekarnar ... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 http://www.extremefunnyhumor.com/fun_priest.htm Zvocniki, sam je vreden ogleda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Zakonski par se ločuje in pred sodnikom razpravljajo o skrbništvu nad otrokom. Žena pojasnjuje z vsemi možnimi argumenti, ki jih ženske ponavadi uporabljajo ob takih prilikah, da mora otrok ostati pri njej: "otrok je zrasel v meni!", "otrok je bil rojen iz mojega telesa!", itd ... A mož vztraja, da mora on dobiti skrbništvo in sodnik ga prosi, da tudi on pojasni svoje argumente. Po trenutku mučne tišine mož končno reče: "Gospod sodnik, ko vtaknem denar v avtomat za pijačo, je pločevinka Pepsija, ki pade ven moja ali od avtomata?" Za danes sem koncala z vici Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 se menjo mački da blo fajn it kej seksat...pa jih čuje en mali muc in seveda navali: jaz bi tud šov zravn, jaz tud......pa vsi: eh ne no, si še premlad pa on še zmeri tečnari da pol en reče ok, pa naj gre zraven, enkrat tak more začet....in grejo....se spravjo na eno streho in mjavkajo, kličejo mačke....pa nobene mačke.....mine ena ura, mineta dve ure...še zmeri nobene mačke...minejo tri ure......nič...pa reče mali muc: tk, pet minut še seksam, pol pa grem...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 POKER Nekega večera sta dva parčka igrala poker Janezu je padlo nekaj kart na tla. Sklonil se je, da bi jih pobral, ob tem pa opazil, da Frančekova žena Jožica pod obleko nima spodnjih hlačk. Vržen iz tira se je ob dviganju z glavo še zadel ob rob mize in ves omotičen je odtaval v kuhinjo po kozarec vode, da bi si ohladil pregreto glavo In glej ga zlomka, Jožica je prišla za njim in ga zapeljivo vprašala: "Si tam spodaj videl kaj zanimivega?" Popolnoma šokiran nad njeno direktnostjo ji Janez odvrne, da v bistvu pa res. Nakar Jožica poreče: "Tisto lahko dobiš, vendar mi boš moral plačati 50.000 SIT". Po nekaj minutnem premisleku o morebitnih moralnih in zlasti finančnih zadržkih, Janez sklene, da le-teh ni in da je več kot zainteresiran Jožica mu naroči, naj se oglasi v petek popoldne, ker njen mož Franček tega dne sestankuje do poznih večernih ur. Teden se hitro obrne in že je tu petek. Janez ves neučakan zdrvi k Jožici, plača omenjeno vsoto, nakar se v spalnici izvrši še fizična plat transakcije Janez zadovoljen z opravljeno nalogo kmalu po tem zapusti prijateljevo hišo Ko se zvečer Franček vrne iz službe,se srepo zazre v Jožico in izstreli kot iz topa:"Je bil danes popoldan pri tebi Janez?" x!x Jožica prebledi: "Da, res je bil tukaj, prišel me je pozdraviti na poti iz mesta". Srce se ji je skoraj ustavilo, ko je mož nadaljeval: "Ti je dal 50000 SIT?". x!x Sedaj ji je postalo jasno, da je moral nekako izvedeti, vdana v usodo si je nadela svoj najhladnejši pokeraški izraz in flegma odvrnila:"Da, res mi je dal 50000 SIT". Frančkov obraz se je nepričakovano razlezel v dobrohoten nasmeh: "Odlično! Upal sem, da ti jih bo dal. Dopoldne se je namreč oglasil pri meni v službi in si sposodil 50000 SIT, hkrati pa obljubil, da se bo še popoldne oglasil pri tebi in jih vrnil". Temu, dragi prijatelji, se pravi biti pravi pokeraš!!! Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 kul Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>BANKIR: tip ki ti posodi dežnik ko sije sonce in ga zahteva nazaj ko pada dežINTELEKTUALEC: oseba ki lahko dve uri razmišlja o nečem kar ni seksDIPLOMAT: tisti ki ti reče da pejt u p.m. na tak način, da komaj čakaš da se potovanje začneEKONOMIST: strokovnjak ki bo juti vedel zakaj se tisto kar je napovedal včeraj danes ni zgodiloKVANTNI FIZIK: slepa oseba v temni sobi ki išče črno mačko ki je ni tamHARDWARE; del računalnika ki sprejema udarce ko zataji softwareARHITEKT: tip ki ni dovolj moža da bi bil inžinir in premalo pedra da bi bil dizajnerMATEMATIK: oseba ki potrebuje pet min da odgovori na vsakdanje vprašanje tako, da je odgovor popolnoma pravilen in nekoristen Bemu.... kaj pa pravniki???? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 pride starejša mična gospodična na lifting obraza, je bla ženevemkolikokrat, pa ji reče kirurg: gospa, če vam ša enkrat kožo na obrazu našponam, se bote pa brit mogli.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne razumeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 :xx!: GORENJSKI VIC Prleški Franček se je peljal ženit na Gorenjsko, s fičakom seveda, trojanskega klanca pa ni mogel premagati,ostal je na Štajerski strani ter poklical svojo izvoljenko na Gorenjsko:"Micka, jaz sen obtiča"!Ta pa mu je zabrusila: "Če si ob tiča, pa kar tam ostani"! :xx!: Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne šponanje kože....pa britje....no...aiwa.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 smotka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a dej no ... zdej pa že ti mene nateguješ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dej no ... zdej pa že ti mene nateguješ Aiwa: če vlekeš kožo proti obrazu...enkrat, dvakrat...stokrat....počasi prideš, do sramnih dlak...in zato bi se oseba iz onega vica morala briti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 no evo diret: tolkrat so ji že kože nategnli, da če bi jo še enkrat bi se ji ž pa dlake na fris prestavle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: GORENJSKI VIC Prleški Franček se je peljal ženit na Gorenjsko, s fičakom seveda, trojanskega klanca pa ni mogel premagati,ostal je na Štajerski strani ter poklical svojo izvoljenko na Gorenjsko:"Micka, jaz sen obtiča"!Ta pa mu je zabrusila: "Če si ob tiča, pa kar tam ostani"! :xx!: ..še nisem slišala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa: če vlekeš kožo proti obrazu...enkrat, dvakrat...stokrat....počasi prideš, do sramnih dlak...in zato bi se oseba iz onega vica morala briti <{POST_SNAPBACK}>no evo diret: tolkrat so ji že kože nategnli, da če bi jo še enkrat bi se ji ž pa dlake na fris prestavle pol sm prov razumela.aja pa še enkrat hihihi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..še nisem slišala take smo gorenjke..... hudo , ne... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pol sm prov razumela.aja pa še enkrat hihihi... AIWA saj si še mlada... tam pri 80-tih je pa vseeno če maš par sramnih dlak na čelu.... mal heca more bit Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pol sm prov razumela.aja pa še enkrat hihihi... naj ti ne bo nerodno ti kr upraš drugič da se namo tk matral Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.