Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej moški se lahko tudi vsede, če se mu zvrti od višine. no ja maš prav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 There was once a young man who, in his youth, professed his desire to become a great writer. When asked to define "great" he said, "I want to write stuff that the whole world will read, stuff that people will react to on a truly emotional level. Stuff that will make them scream, cry, and howl in pain and anger!" He now works for Microsoft, writing error messages. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 KAM BI JO DAL? Mozakar stoji v vrsti na banki, ko ga za njim stojeca lepa lepotica pozdravi "Zivijo !" On jo pgleda s pogledom,"kje sem te pa srecal" in se ne more spomniti od kje bi jo poznal. Ko ona opazi njegov dvomljivi pogled se opravici: "Oprostite, na prvi pogled sem pomislila sem da ste oce enega od mojih otrok !", se obrne in gre. Mozakar postane zmeden in si misli, madona taka lepotica, pa se ne morem spomniti kva vse sem z njo pocel. Hm, mogoce je pa se z mojih studentskih let, ko smo imeli divje zabave....Moram izvedeti kje sva se dala dol, sploh pa ce je se mati mojga otroka.... Stece za njo in jo ustavi na parkiriscu in vprasa: "A si ti tista, ka sem jo na eni divji zabavi dal dol na mizi za biljard ?" Ona trzne in rece: "Ne!" "A si mogoce tista, ko smo se z Aurelijem dali dol skupaj z njegovo punco ?" "Ne!" "Kaj pa ce sva se takrat, ko so pripeljali ovco in kozo, pa smo moski vse dal po vrsti dol ?" Ona z grozo v oceh odvrne"Ne, jaz sem samo uciteljica vasega sina vsoli!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAM BI JO DAL? Mozakar stoji v vrsti na banki, ko ga za njim stojeca lepa lepotica pozdravi "Zivijo !" On jo pgleda s pogledom,"kje sem te pa srecal" in se ne more spomniti od kje bi jo poznal. Ko ona opazi njegov dvomljivi pogled se opravici: "Oprostite, na prvi pogled sem pomislila sem da ste oce enega od mojih otrok !", se obrne in gre. Mozakar postane zmeden in si misli, madona taka lepotica, pa se ne morem spomniti kva vse sem z njo pocel. Hm, mogoce je pa se z mojih studentskih let, ko smo imeli divje zabave....Moram izvedeti kje sva se dala dol, sploh pa ce je se mati mojga otroka.... Stece za njo in jo ustavi na parkiriscu in vprasa: "A si ti tista, ka sem jo na eni divji zabavi dal dol na mizi za biljard ?" Ona trzne in rece: "Ne!" "A si mogoce tista, ko smo se z Aurelijem dali dol skupaj z njegovo punco ?" "Ne!" "Kaj pa ce sva se takrat, ko so pripeljali ovco in kozo, pa smo moski vse dal po vrsti dol ?" Ona z grozo v oceh odvrne"Ne, jaz sem samo uciteljica vasega sina vsoli!" Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 DRAŽJA ZDRAVILA "Počakajte, počakajte .....zmotila sem se!" vpije farmacevtka za kupcem, ki odhaja iz lekarne."Namesto aspirina sem vam dala strihnin. "Pa je velika razlika med tema dvema zdraviloma? vpraša kupec. Seveda je..petsto tolarjev...v zadregi odgovori farmacevtka Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Po več tednih za volanom, pride tovornjakar v javno hišo, vrže 1000 evrov pred madam in reče: "Hočem eno starejšo babo, z povešenimi joški, celulitisom in krožnik mrzlih makaronov od včeraj!" "Ampak gospod, za ta denar lahko dobite tri mlada dekleta in sočnih zrezkov kolikor hočete," mu dgovori madam. "Draga moja," reče tovornjakar," veš, ni mi do seksa, le domotožje me daje." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po več tednih za volanom, pride tovornjakar v javno hišo, vrže 1000 evrov pred madam in reče: "Hočem eno starejšo babo, z povešenimi joški, celulitisom in krožnik mrzlih makaronov od včeraj!" "Ampak gospod, za ta denar lahko dobite tri mlada dekleta in sočnih zrezkov kolikor hočete," mu dgovori madam. "Draga moja," reče tovornjakar," veš, ni mi do seksa, le domotožje me daje." Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Jedan policajac poslao ženu i djecu na more i nakon tjedan dana ide im se pridružiti. Dođe u hotel i navali na ženu. - Ma dragi, djeca su u susjednoj sobi, ne možemo to ovdje raditi. - Imaš pravo, idemo na plažu. Nakon pet minuta, na opustjeloj plaži u predvečerje počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zagrljaju, kraj njih se stvori policajac. - Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mjestu. - Oprostite, reče muž, ovo je bio trenutak slabosti, nismo se vidjeli cijeli tjedan. Znate i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu. - U redu, vi ste kolega i vama je oprošteno, ali ovu kurvu hvatam već treći puta ovaj tjedan i kazna joj ovoga puta ne gine. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Kaj je najinteligentnejše na blondinki?""Modrostni zob!" Zakaj blondinka molči med spolnim odnosom?""Ker ji je mama rekla, da ne sme govoriti z neznanci "Zakaj blondinka liže svojo uro?""Ker ima tik tak samo dve kaloriji." "Kaj reče blondinka s spermo na očalih?""Videla sem!" "Zakaj blondinki ne izpade tampon kadar stoji (kar je redko)?""Ker ga drži vakum v glavi." "Zakaj blondinka, ki je slepa, sedi na časopisu?""Ker zna brati z ustnic." Kako se pri blondinkah meri inteligenca?""V ušesa ji vtakneš barometer." Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Kako blondinko zaposliš za cel dan?Na list papirja ji na obe strani napišeš OBRNI! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Pride v lekarno možakar, grozno kašlja tako da komaj uspe povedati da želi nekaj proti kašlju.V lekarni je bil takrat samo praktikant.Gre pogledat in vidi da ni na zalogi ničesar proti kašlju, ampak možakar se mu je smilil in po krajšem razmisleku mu je dal stekleničko ricinusa.Revež jo takoj pograbi in izpije na eks in odide.Čez deset minut se vrne lekarnar. Praktikant mu pove kaj je storil."Pa kaj si ti nor! Ricinus ni proti kašlju!" ga nadere stari."O pa je! Kar poglejte skozi okno. Že deset minut čaka na avtobus pa še niti enkrat ni zakašljal!" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 PLEASE, DO NOT TOUCH Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 kva sem se pa zdajle narezala Ampak res, NE se dotikat! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> PLEASE, DO NOT TOUCHJa noro. Ampak nisem prišla do konca. SUPER. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 kako nisi prisla do konca tam je sele zanimivo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> PLEASE, DO NOT TOUCHTe strani pa meni ne odpre... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja noro. Ampak nisem prišla do konca. SUPER. No, vsaj nekdo uboga Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te strani pa meni ne odpre... http://www.kontrabandcontent.co.uk/1/graph...igRedButton.swf Na...pa si sama skopiraj...pa vtipkaj Sam...sej veš- DON'T PRESS THE BUTTON!!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> PLEASE, DO NOT TOUCH A se to sploh neha? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Brhka mladenka se ponoci sprehaja po Copovi, ko se ji približa moški in ji prišepne:"Moram te met, takoj zdej te moram nategnt ! Na tla bom vrgu 10 tisocakain med tem ko ga boš pobrala te bom oduzadi !"Mladenka pomisli in pravi možakarju ce mal pocaka. Pomobiju klice prjatlco, kva je za narest, jebiga mani je mani.Prjatlca ji svetuje:" Hitr pober dnar in spizdi, sej preden bo un utegnuspustit hlace boš ti že delec.Pa poklic me pol!"Cez pol ure jo mladenka poklice."Kva je blo?" jo vpraša prjatlca."Baraba je meu same stotake !" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Se en dober The Ultimate Female JokeA woman was sitting in a bar enjoying an after-work cocktail with her girlfriends when an exceptionally tall, handsome, extremely sexy middle-aged man entered. He was so striking that the woman could not take her eyes off him. The young-at-heart man noticed her overly attentive stare and walked directly toward her. Before she could offer her apologies for so rudely staring, he leaned over and whispered to her, "I'll do anything, absolutely anything, that you want me to do, no matter how kinky, for Ł20.00...... on one condition." (There are always conditions) Flabbergasted, the woman asked what the condition was. Then he replied, "You have to tell me what you want me to do in just three words." (controlling, huh?) The woman considered his proposition for a moment, then slowly removed a Ł20.00 note from her purse, which she pressed into the man's hand along with her address. She looked deeply into his eyes, and slowly said.... "Clean my house." Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Brhka mladenka se ponoci sprehaja po Copovi, ko se ji približa moški in ji prišepne:"Moram te met, takoj zdej te moram nategnt ! Na tla bom vrgu 10 tisocakain med tem ko ga boš pobrala te bom oduzadi !"Mladenka pomisli in pravi možakarju ce mal pocaka. Pomobiju klice prjatlco, kva je za narest, jebiga mani je mani.Prjatlca ji svetuje:" Hitr pober dnar in spizdi, sej preden bo un utegnuspustit hlace boš ti že delec.Pa poklic me pol!"Cez pol ure jo mladenka poklice."Kva je blo?" jo vpraša prjatlca."Baraba je meu same stotake !" Jaz bi jih dal tiste po 10... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hi hi hi hi hi hi Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hi hi hi hi hi hi No ja hotla sem eno slikco dat gor, pa noče in noče. A ma še kdo drug težave s tem? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 No Comment x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.