Robida 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 V pisarni se zaposleni pritožijo šefu :"Tukaj je prehladno. Imamo samo 18 stopinj."Šef : "Koliko pa je zunaj ?""Štiri stopinje."Šef : "Potem pa odprite okno, naj pridejo še one štiri noter." Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kaj si misli zamorc, ki ima drisko?da se topi.... Kaze Mujo Fati: -Fato skuhaj mi caj bez limuna! Ode Fata u kuhinju i vrati se za minutu i kaze: -Mujo, nema limuna, hoces bez neceg drugog? Dosla zenska u policijsku stanicu i hoce da registruje auto. Kazeradniku na salteru:* Molim vas, ja sam lezbejka i hocu da imam roze tablice!Sa druge strane:* To ne, nece moci. Uzmite ove bele tablice.* Ali ja sam lezbejka i hocu da imam roze tablice!* NE MOZE. Svi imaju bele!* Je li, a kako pederi imaju plave?! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 TRPEŽNE HLAČE"So te hlače trpežne?" vpraša kupec prodajalca. "Veste, jaz veliko sedim.""Brez skrbi, v teh hlačah lahko odsedite cel kazenski zakonik." xsmx xsmx dejan..... ..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 http://www.1funny.com/images/compbeat.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Majhna siva celica se slucajno znajde v mozganih moskega. Vse je temno, prazno in brez zivljenja.Huhuu?, klice mala siva celica. Ni odgovora. Ponovno klice: Huhuu?Se vedno je vse tiho.Nenadoma se prikaze druga siva celica in vprasa:Kaj pa ti tukaj delas tako sama? Ej, pridi z menoj, mi smo vsi spodaj. Ata in sine mata razgovor in hoce ata pojasniti od kod pridejo otroci.Pa rece: ja, tebe je pa storklja prnesla.Pa gre sine ven, mal zmajuje zglavo pa rece tk sam pr sebi:pa ni mi jasno, ko je v danasnjem casu tolk dobrih bab, da je moj fotr glih storkljo naskocu???!!! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Upravičen jok...mal krutox:Dx Joka otrok na stopnicah... pa pride mimo dobra starka in vpraša "Kajjokaš?"Pa pravi otrok: "Očija pa mamice ni doma... uaaaa.""Ja, kje pa sta?""Oči je v domu ostarelih, mami pa na rave partyju... uaaaaa."Pa vpraša starka:"Kako se pa ti pišeš?""Cavazza." Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ehm, malo praznim mailbox ... pa se mi zdi škoda, da ne objavim ... ------------------------------------------------------------------------------------------------Dober dan, gospod župnik, prišel sem z zelo nenavadno željo...- Bog daj, kar na dan z njo.- Poginil mi je pes, ki je bil zares moj prijatelj, zato bi vas prosil za mašo zadušnico zanj.- Zelo mi je žal, vendar za živali ne moremo imeti maš. Pojdite k Hare Krišni, morda vam bodo lahko ustregli.- Prav. Ali mislite, da je dovolj, če jim plačam 10.000 mark?- Človek božji, zakaj pa niste takoj rekli, da je bil vaš pes katolik! ------------------------------------------------------------------------------------------------Blondinka vstopi v NLB v Ljubljani in zaprosi za posojilo1000 SIT. Pove, da potrebuje denar, ker potuje za dva tedna poslovno v ZDA. Usluzbenec ji rece, da mora nekaj zastaviti kot jamstvo za dolg, zato mu blondinka mirno izroci kljuce novega BMW serije 7 z vso dodatno opremo, parkiranega na cesti pred banko. Banka se strinja, blondinki izrocijo 1000 SIT, avto odpeljejo v garazo pod banko in se ob tem zabavajo na racun neumne blondinke, ki za jurja SIT zastavi 100.000 EUR vreden avto. Cez dva tedna se blondinka vrne in ko poravna banki dolg, ki znasa skupaj z manipulativnimi obrestmi 1453,20 SIT, ji usluzbenec vljudno rece:Gospodicna, zelo smo veseli, da smo poslovali z vami, nase sodelovanje je bilo vzorno, vendar smo malo zmedeni: ugotovili smo namrec, da ste miljarderka, zato ne moremo razumeti, zakaj ste si sposodili 1000 SIT..."Blondinka mirno odgovori:"Pa mi vi povejte, kje bi lahko za 14 dni parkirala avto v Ljubljani za 453,20 SIT?!" xsmx Vozio se Crnogorac u Beogradu u tramvaju. Bila velika guzva, a jedna stara gospodja rece: "Zar nema ni jedan dzentlmen da ustane staroj babi?" Crnogorac koji je sjedio rece: "Ima dzentlmen, no nema mjesta." U osnovnoj skoli kaze ucteljica deci: "Danas cemo uciti buduce vreme. Evo primera: Ja ucim - ucicu." Ispituje tako ona ucenike redom. Kaze Ana: "Ja plivam - plivacu." Kaze Perica: "Slusam muziku - slusacu." I tako sve redom i na kraju dodje do Cige. Tek ce Cigo: "Jedem supu - pilecu." Tale je pa od SMS-ov Pita majmunčič mamu: Zašto smo mi ovako ružni?Mama ga tješi: Budi sine sretan da ovako izgledamo, da vidiš ovoga što čita ovaj post kakav je... xsmx xsmx xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Muž kaže ženi: "Treba da ostaviš cigarete, pušiš po dva pakla dnevno, samo se otruješ i bacaš pare!" "Ja ne mogu bez pušenja!" kaže ona. A muž če "duhovito": "Pa dobro, ti onda puši nešto drugo,znaš već šta...To ti je sigurno zdravije!" "Jel boga ti, a gdje da nadjem 40 komada dnevno?!" Moz rece zeni: 'Ce me kdo klice po telefonu, reci, da me ni doma!'Telefon zazvoni in zena rece: 'Moz je doma!'Moz to slisi in rece: 'A ti nisem rekel, da reces, da me ni doma?'Zena: 'Saj telefon ni bil zate!' Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Muž kaže ženi: "Treba da ostaviš cigarete, pušiš po dva pakla dnevno, samo se otruješ i bacaš pare!""Ja ne mogu bez pušenja!" kaže ona.A muž če "duhovito": "Pa dobro, ti onda puši nešto drugo,znaš već šta...To ti je sigurno zdravije!""Jel boga ti, a gdje da nadjem 40 komada dnevno?!" Moz rece zeni: 'Ce me kdo klice po telefonu, reci, da me ni doma!'Telefon zazvoni in zena rece: 'Moz je doma!'Moz to slisi in rece: 'A ti nisem rekel, da reces, da me ni doma?'Zena: 'Saj telefon ni bil zate!' BIMBA BIMBA Sm tolk k vn cz okn vidm, k sm uceri sajbe pumila! Zdej lohk prids k men, boma vn Trst gledale! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Kako se po anglesko rece, da tasce ne bo na kosilo?! Yes Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 [/color] BIMBA BIMBA Sm tolk k vn cz okn vidm, k sm uceri sajbe pumila! Zdej lohk prids k men, boma vn Trst gledale! hihihihihi, veš da pridem BINGA MOJA kmal bo miklavž in bo treba nastavt... bo treba v nakupe... pa šajbe si spucala va morjeeeeeeeeeeeeee gledale Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MOLITEVOce nas ki si v podjetju,spostovano je tvoje ime. Ne vrzi nas iz svojega kraljestva in zgodi se tvoja volja kakor pri osebnih dohodkih,tako pri nagradah.. Daj nam danes visje dohodke in ne glej na nase grehe, kakor tudi mi ne gledamo na napake dela, ne spravljaj nas v skusnjavo temvec resi nas hudega dela in garanja.. Cast in hvala vodstvu, da bi nam se kaksnega jurja primaknilo,bozicnico izplačalo in še kakšno trinajsto plačo dalo... Tako zdaj in do pokojnine, AMEN !!! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Kadar ti punca reče - v resnici misli: * potrebujeva - hočem * naredi kar hočeš - še žal ti bo * seveda lahko - samo probaj * da - ne * ne - da * mogoče - ne * nisem razburjena - seveda sem jezna, idiot * gotova bom v minutki - lahko še zaspiš za dve uri * a me imaš rad - vprašala te bom za nekaj dragega * koliko me imaš rad - nekaj sem naredila, kar ti ne bo ravno všeč Kadar ti fant reče-v resnici misli: + lačen sem - lačen sem + zaspan sem - zaspan sem + ne da se mi - ne da se mi + ali bi šla z mano v kino - rad bi spal s teboj + ali te lahko peljem na večerjo - rad bi spal s teboj + ali te lahko pokličem - rad bi spal s teboj + lepa obleka - lep izrez + kaj je narobe - kakšna bedasta ženska-psiho-travma je spet to + rad te imam - zdajle bi rad spal s tabo + tudi jaz te imam rad - tako, rekel sem, a bi sedaj lahko spal s teboj + všeč mi je tvoja nova frizura - prejšnja je bila boljša + mislim, da ta torbica ne gre k hlačam - sem gej + ali bi se poročila z mano - rad bi ti uradno prepovedal da spiš s kom drugim Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Tri bejbe, rjavolasko, rdečelasko in blondinko, so ujeli pri ropu banke.Obsojene so na smrt s streljanjem.Ko pride dan izvrąitve kazni, jenajprej na vrsti rjavolaska. Tik preden strelski vod izvrąi streljanje, rjavolaska zavpije: "Potres!". Vsi se začnejo obračati, med tem pa rjavolaska pobegne.Nasladnja je na vrsti rdečelaska. Tik pred streljanjem zavpije:"Tornado!". Vsi se zopet začnejo ozirati na okoli in med tem pobegne ąe rdečelaska.Zadnja je na vrsti blondinka. Vidi kako sta se znaąli njenipredhodnici in se odloči ubrati enako taktiko. Tik pred streljanjem zatozavpije:"Ogenj!"...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Pade avion med ljudožrce, reši se samo Helena Blagne. Privlečejo jo do plemenskega poglavarja:Ali želite, da vam jo skuhamo ali spečemo?Ne, kar surovo mi jo pustite! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Blondinka iz porodnišnice prinese dvojčka. Prijatelji jo prašajo: Sta enojajčna ali dvojajčna?Tale je dvojajčni, tale je pa punčka! xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ej binga, (ce cs) rec moka! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ej binga, (ce cs) rec moka! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ej binga, (ce cs) rec moka! TVOJA rt POKA!!! (to sm vedla, k sm bla 6 let stara, to smo se sli!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Test B. Med obiskom na psihiatrični kliniki vpraša eden od obiskovalcev direktorja klinike, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. "Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred kad polno vode in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni bano.""Že razumem, pravi obiskovalec. Tisti, ki je normalen, začne zajemati vodo z vedrom..." "Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo z balkonom ali brez???""" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Test B. Med obiskom na psihiatrični kliniki vpraša eden od obiskovalcev direktorja klinike, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. "Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred kad polno vode in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni bano.""Že razumem, pravi obiskovalec. Tisti, ki je normalen, začne zajemati vodo z vedrom..." "Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo z balkonom ali brez???""" lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Mali Janezek vsak veček prosi Boga, da bi nekako dobil 100 EUR. Ko se naveliča, mu še piše pismo. Na pošti niso vedeli kam naj razvrstijo pismo za Boga in so ga poslali vladi. Janša prebere in mu pošlje 5 EUR, čes saj fant ne rabi ravno 100 EUR.Janezek se razveseli denarja, a vseeno Bogu napiše še eno pismo:"Ljubi Bog, hvala ti za uslišano prošnjo, a prosim te, ne pošiljaj mi več denarja preko vlade, saj preveč poberejo zase, tokrat so mi vzeli kar 95 EUR." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Po strastni ljubezenski noci on opazi sliko nekega drugega moskega na nocni omarici. Pricne ga skrbeti: "Je to tvoj moz?" "Ne dragi, ni", odgovori in se tesno stisne k njemu. "Morda tvoj ljubcek?" "Ne, ne, sploh ne", rece smukajoc se okrog njegovih uses. "Torej je to tvoj oce ali brat", ga zanima v upanju, da bo kaj takega. "Ne, ne, ne!" "Pa kdo je potem to?", zahteva on."To sem jaz pred operacijo!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 lp, robidica xsmx Test B. Med obiskom na psihiatrični kliniki vpraša eden od obiskovalcev direktorja klinike, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. "Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred kad polno vode in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni bano.""Že razumem, pravi obiskovalec. Tisti, ki je normalen, začne zajemati vodo z vedrom...""Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo z balkonom ali brez???""" Po strastni ljubezenski noci on opazi sliko nekega drugega moskega na nocni omarici. Pricne ga skrbeti: "Je to tvoj moz?" "Ne dragi, ni", odgovori in se tesno stisne k njemu. "Morda tvoj ljubcek?" "Ne, ne, sploh ne", rece smukajoc se okrog njegovih uses. "Torej je to tvoj oce ali brat", ga zanima v upanju, da bo kaj takega. "Ne, ne, ne!" "Pa kdo je potem to?", zahteva on."To sem jaz pred operacijo!" xsmx Blondinka iz porodnišnice prinese dvojčka. Prijatelji jo prašajo: Sta enojajčna ali dvojajčna?Tale je dvojajčni, tale je pa punčka! xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ha hahapol pa rec (ce cs) ČAJ ! --------[/b][/color]TVOJA rt POKA!!! (to sm vedla, k sm bla 6 let stara, to smo se sli!) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.