robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Nudist lezi na plazi in uziva v razgledu na morje.Pribliza se mu mala deklica in tip se hitro pokrije s casopisom.Radovedna ga vpra1a: "Kaj pa ima1 pod casopisom ?"Na hitro si mozak izmisli, "Pticka". Deklica odide in tip zaspi.Prebudi se v groznih bolecinah - na urgenci.Ob njem je policaj, ki je na prijavo bolnisnice prisel resit primerzelo hude telesne poskodbe in ga vpra1a: "Kaj se vam je pripetilo?".Tip odvrne: "Ne vem, lezal sem na plazi, spomnim se se pogovora zneko deklico, potem sem zaspal in se prebudil tu..."Kriminalist se odpelje na plazo, poisce dekletce in jo pobara, cekaj ve o zadevi: "Seveda. Ko je gospod zaspal sem prisla nazaj, seigrala z njegovim ptickom - ta me je pljunil, jaz pa sem mu potem zavilavrat, razbila jajca in zazgala gnezdo!" lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ojej, na konc bi ga pa še pedofilstva obsodl Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Nudist lezi na plazi in uziva v razgledu na morje.Pribliza se mu mala deklica in tip se hitro pokrije s casopisom.Radovedna ga vpra1a: "Kaj pa ima1 pod casopisom ?"Na hitro si mozak izmisli, "Pticka". Deklica odide in tip zaspi.Prebudi se v groznih bolecinah - na urgenci.Ob njem je policaj, ki je na prijavo bolnisnice prisel resit primerzelo hude telesne poskodbe in ga vpra1a: "Kaj se vam je pripetilo?".Tip odvrne: "Ne vem, lezal sem na plazi, spomnim se se pogovora zneko deklico, potem sem zaspal in se prebudil tu..."Kriminalist se odpelje na plazo, poisce dekletce in jo pobara, cekaj ve o zadevi: "Seveda. Ko je gospod zaspal sem prisla nazaj, seigrala z njegovim ptickom - ta me je pljunil, jaz pa sem mu potem zavilavrat, razbila jajca in zazgala gnezdo!" lp, robidica Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Letos božička ne bo in zaradi tebe. Nekje je slišal, da si bil-a letos priden-na in je crknil od smeha! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Letos božička ne bo in zaradi tebe. Nekje je slišal, da si bil-a letos priden-na in je crknil od smeha! aha torej onih par jurjev ko si se hvalil z njimi v slika dneva ne boš dobil za božička........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Letos božička ne bo in zaradi tebe. Nekje je slišal, da si bil-a letos priden-na in je crknil od smeha! Ne, infarkt ga je od šoka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Malo za smeh Žena odhaja na obisk k sorodnikom, ki živijo na morju. pri njih bo tudi preživela letni dopust. mož jo je pospremil na železniško postajo in ko je vlak krenil, je zavpil za ženo, ki je gledala skozi okno: ''Pozdravi teto Marijo!'' Žena je skomignila z rameni in zavpila: ''Ne slišim te!'' ''Pozdravi teto Marijo!'' je še enkrat bolj glasno zavpil mož. ''Še vedno te ne slišim!'' mu je v odgovor zavpila žena. ''Jebi se!'' je tiho zaklel sam pri sebi, nato pa je zaslišal ženin glas: ''Bom!'' Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 http://www.shrani.si/pics/157167883.jpg Ja no kaj čem, moj alef je šel delat, zdej pa men traparije po glav hodjo. HAHAHAHAHA Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 "Halo, a je tam tajna policija ?" "Ja, prosim?" "Klicem zarad' soseda Frenka. U drvarn'ci skriva marihuano.""Hvala lepa za prijavo gospod." Naslednji dan policija vdre v Frenkovo drvarnico in s sekirami prekoljejo vsak kos drvá posebej - a o marijuani ne duha ne sluha... Prekolnejo Frenka in prijavitelja ter odidejo... Pri Frenku naslednji dan pozvoni telefon: "Hej Frenk, a je bla policija pr' teb' ?" "Jou, bla' je, ja !" "A so ti razsekal' drva ?" "Jou, so ja." "Vse najbolš' za rojstn' dan stari !" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 lol, prau smešn, sam se ne smejim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 lol, prau smešn, sam se ne smejim Sej se jst zadost za oba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 "Halo, a je tam tajna policija ?" "Ja, prosim?" "Klicem zarad' soseda Frenka. U drvarn'ci skriva marihuano.""Hvala lepa za prijavo gospod." Naslednji dan policija vdre v Frenkovo drvarnico in s sekirami prekoljejo vsak kos drvá posebej - a o marijuani ne duha ne sluha... Prekolnejo Frenka in prijavitelja ter odidejo... Pri Frenku naslednji dan pozvoni telefon: "Hej Frenk, a je bla policija pr' teb' ?" "Jou, bla' je, ja !" "A so ti razsekal' drva ?" "Jou, so ja." "Vse najbolš' za rojstn' dan stari !" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Sej se jst zadost za oba. no vredi, sam res, zka je men smešn smejat se pa nemorm? al je to zato k mam malo krizico? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 krizico NEHI, pa JO NAUŠ MEU!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 http://www.shrani.si/pics/322168964.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 krizico NEHI, pa JO NAUŠ MEU!!! sj je že mim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 NOVI WTC!!!http://www.afnegunca.com/download/ag-546-novi-wtc.jpg opslala, zgrešu temo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 MIŠKO Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Bučko je zamudil v šolo: "Oprostite, ker sem zamudil. Veste, na avtobusu je nekdo zgubil 5000 tolarjev..." Učiteljica: "Priden, Bučko, in ti si pomagal iskati..." "Ne, ne, jaz sem držal nogo na bankovcu do zadnje postaje." lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 tako je prav Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ležijo trije Črnogorci pod drevesom v senci...Naenkrat nekaj pade dol.Čez pol ure se oglasi eden:"Vidi, pala jabuka!"Mine še pol ure ko se oglasi drugi:"Ma nije jabuka, to je kruška!"Čez pol ure se oglasi še tretji:"Pa dobro, odoh je da vidim šta je, da se ne svađate vas dvoje!" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 "Halo, a je tam tajna policija ?" "Ja, prosim?" "Klicem zarad' soseda Frenka. U drvarn'ci skriva marihuano.""Hvala lepa za prijavo gospod." Naslednji dan policija vdre v Frenkovo drvarnico in s sekirami prekoljejo vsak kos drvá posebej - a o marijuani ne duha ne sluha... Prekolnejo Frenka in prijavitelja ter odidejo... Pri Frenku naslednji dan pozvoni telefon: "Hej Frenk, a je bla policija pr' teb' ?" "Jou, bla' je, ja !" "A so ti razsekal' drva ?" "Jou, so ja." "Vse najbolš' za rojstn' dan stari !" lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 PORODNE BOLEČINE V porodnišnico pride mlad,nadvse srečen par. Žena je grozno zaskrbljena zaradi poroda in bolečin, pa jo zdravniki pomirijo češ, da so iznašli napravo, ki bolečine iz mamice prenese na očeta. Seveda se oba strinjata, da poskusita . Zdravnik najprej nastavi napravo na 10 % prenos bolečine. Mamica pravi, da je boljše, oče ne čuti nič. Povečajo procent na 50 %. Mamica se počuti odlično, očka tudi in je presrečen, da lahko na tak enostaven in praktično neboleč način odvzame bolečine svoji ljubi ženkici. Zato se zdravniki odločijo, da naredijo 100 % prenos bolečin. Super - mamica rodi brez bolečin, očka ves srečen tudi brez bolečin ob mamici in svojem novorojenčku hvali zdravnika, da je njihov izum neverjeten. Ko zvečer pride domov najde na pragu ... mrtvega poštarja. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.