BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 BESEDNA IGRAKmečki fant vstopi v gostilno in vpraša natakarico:"Kaj imaš za kosilo?""Prvi meni, drugi meni, tretji meni..." našteva natakarica."Veš kaj, mene niti najmanj ne zanima koliko je takih, ki te niso. Prinesi mi vampe in pivo!"Natakarica ga tiho postreže, ko pa fant poje jo pokliče in jo vpraša:"Koliko je moj dolg?""Veš kaj poba, mene sploh ne zanima koliko dolgega imaš, raje mi plačaj kar si pojedel in spil!" DVA NAMESTO ENEGA"Natakar, kaj lahko dobim za sto tolarjev?""Dva po petdeset!" lp, robidica xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Pride en u javni WC. Postavi se zraven enega tipa, odpre slic in zacne lulati. Pa tko mal pogleda na levo in vidi, da lula v dveh curkih. Zacudeno ga vprasa, kako je to mozno? "Ja, veste, naredu sm eno mejhno lepotno operacijo pa so mi dudal se eno luknco, tko d lohk zdej kr na 2 curka scijem, pa se najvecji frajar sm!""Glej no glej, kwa use dons delajo, ja komplimenti, to je res fino!" Kar naenkrat pa prileti se en tip, se postavi na njegovo desno, in ko ta pogleda vidi, da on lula kar v 100 cukrih! "Glej no glej, a ste tut vi mugoce naredu k'lsno lepotno operacijo?"Ta ga zacudeno pogleda: "Ja kaksno lepotno operacijo nek! Tko me je scat tisal, d tut frslusa nism mogu utpret!"http://www.shrani.si/pics/smiley20193319.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Mujo je v vojni izgubil roko. Ni se mogel privaditi življenju kot invalid in se je odločil obesiti. Že napelje štrik preko veje, ko opazi Hasota, kako brez obeh rok pleše lambado. Vpraša : "Haso, kako lahko brez obeh rok plešeš lambado, jaz pa se bom zaradi ene roke obesil ?". Haso : "Če bi bil ti brez obeh rok in bi te tako srbela rit, bi tudi plesal lambado..." Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/smiley20193319.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif (Mas poezijo: Misli - Bingine Poezije) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 gre 1 tip k zdravniku.pa ga zdravnik vprasa zakaj je prisel, oz. kaj mu je?pa pravi tip, da mu je neroden povedat.pa ga doktor vseeno opogumi in mu rece, da mu lahko zaupa.pa tip rece, da ma 3 jajca namesto dveh.tip da hlace dol in pokaze doktorju.doktor presenecen pravi: "no, saj na to ste pa lahko ponosni, nima vsakdo 3 jajca". tip ves srecen odkoraka iz bolnisnice in ponosen zavije v prvo gostilno da zadevo zapije.stopi k sanku, se vsede zraven enega tipa in naroci pijaco. dobi pijaco in tipu zraven rece: "ej, a ves da mava midva skupaj 5 jajc"!tip pa mu odgovori: "kwa? a mas ti sam enga al kaj"? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/exct0006193591.gif Mujo se ponoči vrne domov, pijan kot svinja. Navali na Fato, a Fata ima menstruacijo in se brani. Mujo gnjavi in Fata le popusti. Zjutraj se Mujo zbudi sam v postelji in vidi, da je vse krvavo. Postelja, vzglavnik, pidžama. Pravi si : "O Mujo, kaj si storil, ubil si Fato !". Gre v kopalnico, da bi se malo zbral, in se pogleda v ogledalo. Zgrožen pravi : "Kaj ubil, pojedel !!" Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 gre 1 tip k zdravniku.pa ga zdravnik vprasa zakaj je prisel, oz. kaj mu je?pa pravi tip, da mu je neroden povedat.pa ga doktor vseeno opogumi in mu rece, da mu lahko zaupa.pa tip rece, da ma 3 jajca namesto dveh.tip da hlace dol in pokaze doktorju.doktor presenecen pravi: "no, saj na to ste pa lahko ponosni, nima vsakdo 3 jajca". tip ves srecen odkoraka iz bolnisnice in ponosen zavije v prvo gostilno da zadevo zapije.stopi k sanku, se vsede zraven enega tipa in naroci pijaco. dobi pijaco in tipu zraven rece: "ej, a ves da mava midva skupaj 5 jajc"!tip pa mu odgovori: "kwa? a mas ti sam enga al kaj"? http://www.shrani.si/pics/exct0006193591.gif Mujo se ponoči vrne domov, pijan kot svinja. Navali na Fato, a Fata ima menstruacijo in se brani. Mujo gnjavi in Fata le popusti. Zjutraj se Mujo zbudi sam v postelji in vidi, da je vse krvavo. Postelja, vzglavnik, pidžama. Pravi si : "O Mujo, kaj si storil, ubil si Fato !". Gre v kopalnico, da bi se malo zbral, in se pogleda v ogledalo. Zgrožen pravi : "Kaj ubil, pojedel !!" Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 NEMŠKI JEZIKMujo se je odločil, da odide na začasno delo v Nemčijo, toda Hasu je potožil, da ne zna nemškega jezika."Ne sekiraj se zaradi tega. Ti samo počasi govori v materinem jeziku, pa te bodo vsi razumeli!"Mujo se je res odpravil v Nemčijo in že prvi dan vstopil v gostilno in rekel natakarju:"Daaaj miiiiii maloooooo pivooooo!"Natakar mu je prinesel pivo in rekel:"Evooooo, tuuuu imaaaaaš tvojeeeee pivoooo!""Odkoddddd paaaaa siiiii?" je počasi vprašal Mujo."Izzzzzz Saaaaaraaajeeeeevaaaaa!""Jaz tudi! Zakaj se pa potem med seboj pogovarjava nemško?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/smiles%2193786.gifJanez se po prekrokani noči opoldne zbudi, se pogleda v ogledalo in vidi, da ima plavo oko. Vpraša ženo : "Draga, kaj si pa pomislila, ko si me videla priti domov s plavim očesom ?". Žena : "Dragi, ko si prišel domov, še nisi imel plavega očesa." Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 NEMŠKI JEZIKMujo se je odločil, da odide na začasno delo v Nemčijo, toda Hasu je potožil, da ne zna nemškega jezika."Ne sekiraj se zaradi tega. Ti samo počasi govori v materinem jeziku, pa te bodo vsi razumeli!"Mujo se je res odpravil v Nemčijo in že prvi dan vstopil v gostilno in rekel natakarju:"Daaaj miiiiii maloooooo pivooooo!"Natakar mu je prinesel pivo in rekel:"Evooooo, tuuuu imaaaaaš tvojeeeee pivoooo!""Odkoddddd paaaaa siiiii?" je počasi vprašal Mujo."Izzzzzz Saaaaaraaajeeeeevaaaaa!""Jaz tudi! Zakaj se pa potem med seboj pogovarjava nemško?" http://www.shrani.si/pics/smiles%2193786.gifJanez se po prekrokani noči opoldne zbudi, se pogleda v ogledalo in vidi, da ima plavo oko. Vpraša ženo : "Draga, kaj si pa pomislila, ko si me videla priti domov s plavim očesom ?". Žena : "Dragi, ko si prišel domov, še nisi imel plavega očesa." lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Po Avstraliji skače kenguru in se vsakih sto metrov ustavi. Iz njegove vreče pokuka pingvinček in bruha kot nor. Na Antarktiki med skupino pingvinov sedi kengurujček, občasno kihne in zagodrnja: "Kurc pa ta izmenjava študentov!". Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Janez se po prekrokani noči opoldne zbudi, se pogleda v ogledalo in vidi, da ima plavo oko. Vpraša ženo : "Draga, kaj si pa pomislila, ko si me videla priti domov s plavim očesom ?". Žena : "Dragi, ko si prišel domov, še nisi imel plavega očesa." bogi janez Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Tut tebe tak caka, Bucko, Bucko! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bogi janez Jaz sem Janez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 BB zakaj pa mene? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 V tretjem razredu tršica vpraša Janezka če ve kolk je 2+2.Janezek začne računat na prste in po minuti reče 2+2=4No Janezek zdej mi pa povej kolk je 5+5, pa ne računat na prste in daj roke v žep.Janezek da obe roke v žepe v hlačah in po minuti reče:5+5=11... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 joj pa ne da ne loč prsta od ...khm...unga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 joj pa ne da ne loč prsta od ...khm...unga Sje veš, da so v tretjem razredu še taki, kot prstki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 se ne spomnem več... khm kak pa ti veš kake majo v 3razredu?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 se ne spomnem več... khm kak pa ti veš kake majo v 3razredu?! Pack! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 joj joj pikica... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Pack! joj joj pikica... mularija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ŽGANJE V KROŽNIKUGorenjec Janez prijateljem, ki so ga obiskali na domu postreže z žganjem v krožniku. Žena ga pokliče v kuhinjo in se jezi nanj:"Kje si pa že videl streči žganje v krožniku!?""Na stropu se sušijo klobase. Če bodo pili iz kozarcev jih bodo videli in jih hoteli imeti." NAŠI VRLI GORENJCI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 V denarnici imam dvesto tolarjev. Kaj mi priporočate?""Lokal na drugi strani ceste!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.