Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 IZJAVE PO SEKSU OVEN: No, zdaj pa hitro še enkrat! BIK: Uf, sem lačen, a mi prineseš pizzo? DVOJČKA: Kje je daljinec? RAK: Kdaj se bova poročila? LEV: A nisem bil fantastičen? DEVICA: Joj, rjuha se je umazala. TEHTNICA: Všeč mi je bilo, če je bilo tebi všeč. ŠKORPIJON: Ja, OK, zdaj te lahko odvežem. STRELEC: Ne kliči me, jaz te bom poklical. KOZOROG: Imaš vizitko? VODNAR: Zdaj pa poskusiva še naga. RIBI: Kako si že rekla, da ti je ime? No in kaj si ti? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 6 NAJTANJŠIH KNJIG NA SVETU 1.Knjiga bosanskih modrosti.2.Srbska junaška dela skozi zgodovino.3.Crnogorke radničke pjesme.4.Somalijska kuharica.5.Slovenski atlas.6.Seksualno življenje računalničarja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Kakšna je razlika med povoženim odvetnikom in povoženim psom?Pred povoženim psom so sledi zaviranja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ja S tem, da sam sn slišal verzijo s povoženim dihurjem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ja S tem, da sam sn slišal verzijo s povoženim dihurjem..... Prisotni so izvzeti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju. Pogovor je nanesel tudi na pomen odločanja o človeškem življenju. Rekel sem ji: "Draga, če se mi kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin, prosim, odklopi vse stvari, ki me držijo pri življenju." Ko sem to izrekel, je žena vstala, izklopila TV in mi vzela pivo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju. Pogovor je nanesel tudi na pomen dignitete človeškega življenja. Jaz sem ji rekel: "Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari,ki me držijo pri življenju." Ko sem to izrekel je žena takoj vstala, izklopila TV in mi vzela pivo. Še danes ne vem, kaj sem ga polomil Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju. Pogovor je nanesel tudi na pomen odločanja o človeškem življenju. Rekel sem ji: "Draga, če se mi kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin, prosim, odklopi vse stvari, ki me držijo pri življenju." Ko sem to izrekel, je žena vstala, izklopila TV in mi vzela pivo. Kaj je že s tistimi ki pripovedujejo stare vice... Mal sem žleht včasih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Poživio Bill Gates sto godina, kada dođe vrijeme da ode na onaj svijet.I čeka on tako u čistilištu kad se pojavi Bog osobno. - Dakle, Bille, malo sam zbunjen. Ne znam gdje bih te stavio. Istina dasi zadužio čovječanstvo što si stavio kompjuter u skoro svako domaćinstvosvijeta, ali s tim si donio i brdo nevolja. Svejedno, napravit ću iznimku idopustiti ti da sam odabereš. - Dobro, hvala, ali koja je razlika? - Evo, pa ti pogledaj. Prvo pakao. I pogleda Bill pakao. Čisto, lijepo, mirisno, pješčane plaže i kristalnobistro more, komadi trčkaraju, vrište od smijeha... Bill očaran kaže:- Pa ovo je sjajno. A raj? - Pogledaj i raj, kaže Bog. Visoko na nebu, par slatkih anđelčića svirucka harfe i leprša pooblacima. Bill gleda razmišlja i kaže:- Mislim da je ipak bolje u paklu. Biram pakao. I pošalje on Gatesa u pakao. Nakon dva tjedna posjeti Bog Billa u paklu. A tamo Bill u vreloj mračnoj pećini sav u teškim lancima šiban od dvademona, vatra suklja, tutnje narodnjaci... - Što je Bille, kako je? Bill totalno izmučen i razočaran odgovara: - Kako, kako je? Pa jezivo je, nije uopće onako kako sam očekivao. Gdjesu one predivne plaže i komadi i kokteli i sve... Bog se nasmiješi i kaže: - E, sinko. To ti je bio screen saver. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 .... Zakaj moški žvižgajo lepše od žensk? ... ker imajo ptičje možgane ! V čem sta si podobna moški in PC ? ... videti je, da naredijo vse, ampak če jih ne programiraš, ne naredijo ničesar. Zakaj vse ženske slabo vozijo ? ... ker so vsi inštruktorji moški ! Zakaj je na svetu več žensk kot moških ? ... ker je Narava modra! Zakaj imajo moški raje device ? ... Ker ne prenesejo kritike ! Zakaj je potrebno tisoče spermijev za oploditev enega jajčeca ? ... ker so spermiji moškega spola in ne vprašajo za smer! Bog pokliče Adama in mu pravi:"Imam dve novici zate, eno dobro in eno slabo ! " Adam želi slišati najprej dobro in bog mu odgovori : " Dal ti bom dve darili, dva nova organa, možgane in penis " "Fantasti čno " odgovori Adam, " in slaba novica ?" Bog odvrne : " Nimaš dovolj krvi, da bi delovala oba hkrati !" Zakaj pride v nebesa samo 10% moških ? Ker bi v nasprotnem primeru to bil pekel . Zakaj moški stresa z glavo, ko razmišlja ? Ker se dva nevrona, ki ju ima, dotikata . Kako dosežeš, da se moškemu v postelji zmeša ? Skriješ mu telepilota . Kakšna je razlika med moškimi in ženskami ? Ženska si želi, da bi ji en moški zadovoljil vse njene potrebe . Moški si želi, da bi vse ženske zadovoljile edino potrebo, ki jo ima. Kako se izogneš temu, da bi tvoj mož bral tvoje mejle? Preimenuj okence za mejle v " Navodila ". Pošlji tole sporočilo petim inteligentnim in zabavnim ženskam, da jih razveseliš! Pošlji tole sporočilo petim inteligentnim moškim, ki imajo dovolj smisla za humor, da se bodo ob tem zabavali ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Zakaj ženske seksajoDo 20. leta iz radovednostiOd 20.-30. leta zaradi biološke potrebe(otroci)Od 30.-40. leta iz strasti.Od 40.-50. leta iz navadePo 50. letu iz žlehtnobe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Franci se v avtopralnico pripelje z močno obtolčenim avtom."Pranje, prosim.""Naj ga še zlikamo?" ga vpraša delavec v pralnici. "Kaj je skleroza?""Skleroza je najboljša bolezen. Nič ne boli, vsak dan slišiš kaj novega in vsako jutro se zbudiš z novo žensko v postelji." "Včeraj sem skozi okno opazoval soseda, ki stanuje nasproti mene. Stal je ob oknu, v obraz je bil videti strašen, okoli ust je imel peno, v roki pa je držal dolgo rezilo!""In, si videl kaj je storil?""Nekaj časa se je opazoval v ogledalo, nato pa se je začel briti!" V lekarno je vstopil moški in prikupni lekarnarici rekel:"Rad bi škatlico kondomov in škatlico viagre!"Lekarnarica ga je postregla in ga vprašala:"Imate še kakšno željo?""Ja, rad bi vas povabil k sebi!" Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Blondinka in matematika http://www4.slikomat.com/06/0917/290900iksx.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Slavisti so imeli simpozij v Portorožu in so se prepirali o jezikovnihpravilih. Nikakor se niso mogli dogovoriti kako se opiše deževno vreme. Dež pada! je trdil prviNe, ne, cenjeni kolega, reče se 'Dežuje', je vztrajal drugi.Dež gre, je predlagal tretjiVztrajam pri 'Dež pada'!Dež gre.Dežuje!Dež pada!Dež gre...dežuje...pada Tako so se kregali pozno v noč. Ker se niso mogli dogovoriti sosklenili, da za tisti večer končajo. Stopili so iz hotela in v en glas vzkliknili: "Mater ščije!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mujo je prišel k okulistu in takoj ko je vstopil v ordinacijo, si je začel slačiti hlače."Počakajte, človek, saj ste vendar v okulistični ordinaciji!" ga je prekinil okulist."Počakaj, da vidiš....!" mu je odgovoril Mujo. "Kot vidim ste danes zjutraj jedli mehko kuhano jajce," reče okulist Urošu."Neverjetno, doktor! Ali se to vidi po očeh?""Ne po očeh ampak po kravati." Očka, če mi daš tisočaka, ti povem, kaj poštar vsako jutro reče mamici!""Velja! Tukaj imaš tisočaka! No, kaj ji reče?""Dobro jutro gospa. Tukaj je vaša pošta!" Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pero in Fani se sredi noči zbudita. Zunaj lije kot iz škafa, nekdo kot nortolče po vratih. Pero odpre in pred seboj zagleda premočeno pijanduro.- Ejga, hik a bi me lahko malo porinil, hik?- Ni šans, ura je tri zjutraj, človek božji!, zaloputne Pero tipu vratapred nosom in se vrne v posteljo.- Kdo je bil!, zanima Fani.- Ma nič, en pijanec bi rad da ga porinem.- In? Si mu pomagal?- Si nora? Ni šans! Ura je tri in zunaj lije!- Sram te bodi! A se spomniš, kako sva se pred dvema mesecema vračala odJaneza in nama je v tisti vukojebini crknil avto? Če ne bi bilo tistih dvehtipov, ki sta naju porinila..... Ko nekdo drug rabi pomoč, pa mu obrnešhrbet! In se Pero zamisli sam nad seboj. Na koncu se obleče in gre ven.- Si še tukaj?, se zadere v temo in dež.- Sem!- Te porinem?- Prosim!- Kje pa si?- Evo tukaj, na gugalnici, odgovori pijanček... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ta je pa dober Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Mujino vidjenje baleta! Gdje si sinoč bio Mujo? Ma vodili me na neki balet. A šta ti je to balet? Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se kao baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti neki kuronja, pa bi je jebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše pičku i baci. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 VEM ZA PRVOAPRILSKO ŠALO,,,A 1. APRIL JE ŠE DALEČ...ZA VICE PA TA TEMA NI! MORDA KAK PRVOAPRILSKI VIC?Kar sami pobrskajte za nazaj. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Mogoče je že bil, pa sej vseen klinc. Moski in zenska se peljeta v avtu in se divje prepirata o njegovi domnevni nezvestobi. Naenkrat zenski prekipi. Iz torbe izvlece ogromne skarje, bliskovito odpre mozu zadrgo, mu v kancku sekunde odreze penis in ga zabrise skozi okno. Za njima se mescanska druzinica pelje na nedeljski izlet.Naenkrat,sredi ljubega miru tresci penis ob vetrobransko steklo.Presenecena devetletna hcerka zacudeno vprasa,"Oci,kaj pa je bilo to?" Oce ne bi rad sokiral male hcerke,zato si hitro izmisli:"Nic,dragica samo srsen je trescil ob sipo. "Mala nekaj casa sedi z zacudenim izrazom na obrazu,na koncu pa se vseeno opogumi,"Samo tica je pa imel res ogromnega,ne?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ona: Dober dan, kaj lahko storim za vas ? On: En posrani račun mi odprite.Ona:Prosim? Verjetno vas nisem prav razumela !On: Kaj je tu za razumet? V tej posrani banki bi rad odprl en kurčev račun !Ona:Oprostite, ampak v takem tonu res ne morete govoriti z mano. On: Poslušaj krava, če bom hotel s tabo govorit, ti bom povedal. Zdaj bi rad samo odprl en klinčev račun !!!Ona: Mislim, da bom poklicala direktorja banke..... Ona stopi do direktorja banke, z njim nekaj časa vneto razpravlja in oba se nato vrneta do stranke.Direktor: Oprostite, kaj obstaja mogoče kakšen problem ? On: Ja, obstaja en prekleti problem.Na lotu sem zadel 15 miljonov eurov in bi rad v tej klinčevi banki odprl en usrani račun! Direktor: ...in ta grda kuzla s premalimi joški vam dela probleme ??!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 hudo! in tako resnično ... pa prvi je tudi dober ... hehe .. ni 2x za rečt, da froc res ne bi tega prijavil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 General je poklical v avtopark in vprasal:"Je trenutno na razpolago kaksen avto?""Ne, trenutno je v avtoparku samo jeep, s katerim general Janko ponavadi prevaza svojo debelo rit.""Ali sploh veste, s kom govorite?" "Ne!""Tu general Janko! Takoj se zglasite pri meni!""Ali vi veste s kom govorite?""Ne.""Potem me pa vasa debela rit ne bo videla!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Sin je pred poukom verouka vprašal očeta:"Očka, kdo je bila Adamova tašča?""Adamova tašča? Adam ni imel tašče. To je bil raj! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Tudi ta je že star(predno kdo začivka) ampak meni je všeč... Mož in žena se peljeta v avtu.Lepo počasi, 80 km/h.Naenkrat žena reće možu:"Ločiti se hočem..."Mož ne reče nič, samo pospeši na 100 km/h."Hočem da po ločitvi otroka ostaneta pri meni."On spet nič, le požene na 120 km /h."Pa avto hočem, pa hišo"On še vedno molči, le hitrost poveča na 140 km/h."Kaj pa ti, kaj praviš...?""Nič, ljubica, z vsem se strinjam. Jaz imam vse kar rabim..." ji odvrne in pospeši na 160 km/h"In kaj je to?""Airbag, ljubica..." odgovori mož tik predno se z avtom zabije v drevo ob cesti. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.