ZVEZANI 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 mislim da te bom prijavil uredništvu ker napeljuješ ljudi na njim neznane možnosti znebiti se partnerja in spodbujanje nakupovanja vozil s samo 1 airbagom-voznikovim Tudi ta je že star(predno kdo začivka) ampak meni je všeč... Mož in žena se peljeta v avtu.Lepo počasi, 80 km/h.Naenkrat žena reće možu:"Ločiti se hočem..."Mož ne reče nič, samo pospeši na 100 km/h."Hočem da po ločitvi otroka ostaneta pri meni."On spet nič, le požene na 120 km /h."Pa avto hočem, pa hišo"On še vedno molči, le hitrost poveča na 140 km/h."Kaj pa ti, kaj praviš...?""Nič, ljubica, z vsem se strinjam. Jaz imam vse kar rabim..." ji odvrne in pospeši na 160 km/h"In kaj je to?""Airbag, ljubica..." odgovori mož tik predno se z avtom zabije v drevo ob cesti. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 "Če kdo misli, da je nor, naj vstane!" reče profesor.Dolgo je vladala tišina, nato pa je vstal Damir."Ti torej misliš, da si nor?""Pravzaprav ne, ampak srce me boli ko vidim, da stojite samo vi." Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ce se znajdes majo tut policaji cajt zate Tip slucajno skozi okno zagleda ene par ficfiricev, ki nosijo stvari iz njegove garaze v bliznji kombi. Hitr zavrti telefon, 113 , pove kaj se dogaja, pa mu recejo, "Sorry, nimamo zdele nobene patrulje frej, ampak pride cim bo mogoce, kake pol ure, uro...".Tip, besen ko ris, pocaka pol minute, spet poklice, in rece: "Halo, spet jest, sem hotel samo povedat, da se nic ne mudi, prakar sem vse postrelil, hvala, lahko noc!" in odlozi.Ni blo 5 min uleti 6 patrulj, posebna enota, obkrozjo vse... in seveda dobijo ficfirice z rokami v "marmeladi"... Pa pride poveljnik do tipa in rece: "Khm, jest sem pa razumel, da ste jih postrelili...".Pa pravi tip: "Hm, jest sem pa razumel, da nimate nobene patrulje frej..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ce se znajdes majo tut policaji cajt zate Pa pride poveljnik do tipa in rece: "Khm, jest sem pa razumel, da ste jih postrelili...".Pa pravi tip: "Hm, jest sem pa razumel, da nimate nobene patrulje frej..." Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Bom skušal obnoviti en vic. Gre pa takole: V šoli so se otroci učili o živalih. Učiteljica je otroke vprašala, če vejo, kako se oglaša krava. Otroci so v en glas zavpili: "Muuuu!". Učiteljica spet vpraša, kako se pa oglaša muca? Otroci spet: " Mijaaaav!" Potem pa učiteljica vpraša, kako se pa oglaša volk? Janezek skoči pokonci in hiti: " Učiteljica, učiteljica, moj oče zna zelo dobro oponašati volka! Ga lahko pripeljem s sabo?" Učiteljica se strinja in naslednji dan se oglasi Janezkov oče. Učiteljica ga na začetku ure vpraša, da ga je Janezek pohvalil, kako dobro oponaša volka. Očetu ni bilo nič jasno, povsem je bil zmeden. Potem pa Janezek prišepne učiteljici: "Gospa učiteljica, narobe ste ga vprašali! Recite mu tole:...." Učiteljica očeta res vpraša: "Gospod, kdaj ste nazadnje sexali?" Oče pa zavije: "Auuuuuu.....". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 http://www.geocities.com/energija0000000/Zivot.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 <3....na kai gleda ženska ko išče svojega partnerja?pri 2o-ih: će je lepprit 3o-ih: če je bogatpRi 4o-ih: kje je?? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Na hribčku so trije biki, pod njimi pa cela čreda krav. Najmlajši pravi: pejmo dol, pa jih vse poseksajmoSrednji pravi: ah, kaj čmo hodit tja, sej bojo same pršle sm ...Ta najstarejši pravi: Bejžmo, že grejo!! Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 lepa...!!=)...bitchez Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Sjedi čovjek na ulici i pred sobom drži koščice od jabuka.Dodje policajac do njega i pita ga:Policajac: Što to radiš?Čovjek: Prodajem koščice od jabuka.Policajac: A čemu to služi?Čovjek: Pa pojedeš jednu i odmah si pametniji.Policajac: A koliko košta jedna?Čovjek: 25 kuna ...Policajac: Ok, daj jednu.... policajac kupi koščicu te je odmah pojede. ... nakon par sekundi razmisli i kaže:Hej, pa za 25 kuna mogao sam kupiti 3 kile jabuka i od toga bi dobionajmanje 100 koščica..Čovjek: Eto, vidiš da djeluje, odmah si pametniji !Policajac: Gle stvarno ..., daj mi još dvije. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 http://www.geocities.com/energija0000000/Zivot.gif Sjedi čovjek na ulici i pred sobom drži koščice od jabuka.Dodje policajac do njega i pita ga:Policajac: Što to radiš?Čovjek: Prodajem koščice od jabuka.Policajac: A čemu to služi?Čovjek: Pa pojedeš jednu i odmah si pametniji.Policajac: A koliko košta jedna?Čovjek: 25 kuna ...Policajac: Ok, daj jednu.... policajac kupi koščicu te je odmah pojede. ... nakon par sekundi razmisli i kaže:Hej, pa za 25 kuna mogao sam kupiti 3 kile jabuka i od toga bi dobionajmanje 100 koščica..Čovjek: Eto, vidiš da djeluje, odmah si pametniji !Policajac: Gle stvarno ..., daj mi još dvije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 2 stari mami se pogovarjata: Micka: Jooooj, da ti ne povem, iz mojga necacka ne bo nc! Ceu dan in noc za kompjuterjem visi, kr neki prtiska, se smeji, puguvarja z njim..... aaaah....Jozica: OOoooo, moj pa bo al doktor al pa pilot!Micka: Ajaaaaa, to je pa fajn, a ti je puvedu?Jozica: Neeee, ves on ne govori o sebi, samo ko pridem v njegovo sobo je vsepovsod vseeeepouhn injekcij, pol me pa prime za roko in rece: Dej babi prit, boma letela! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 To sploh ne vem, kaj je porodilo se mi je med opazovanjem dveh komarjev ki sta se parila. Pa se mi pred očmi odigra takšen prizor:Na turističnem ogledu sta dve prvošolski skupini, ena slovenska in ena iz bolj sloveniji južnih krajev.Mulci so nemirni in gobezdajo ko frizerke na sodni dan, zato slovenska učiteljica zavpije: "Janez, ššššššššššššššššššššššššššššš!"Južnjakinja pa: "Albrim, ćććććććććććććććććććććććććććć!"Nevem, če je kaj smešnega na tem, jaz sem se še cel dan smehljal. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 <3* lol..sei ie zanimiu;) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Moski je bil poklican pred sodisce kot prica proti paru, ki je bil obtozen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtozenca po vasem pocela v parku?" PRICA: "Fukala sta, Vasa milost!" SODNIK: "Bi lahko prica to povedala drugace, nekoliko bolj poeticno?" PRICA:" Zavit je bil park v strasljivo temo in mene malenkostno strah je bilo,ko slisal sem krik pozeljive pohote, oci mi napolnil prizor je nagote.Lezala sta gola tamkaj na travi, riti kazala sta lunini blescavi. Sodnik, to vam recem, naj ju bo sram, ce fukala nista, nisem bil tam!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Na turističnem ogledu sta dve prvošolski skupini, ena slovenska in ena iz bolj sloveniji južnih krajev.Mulci so nemirni in gobezdajo ko frizerke na sodni dan, zato slovenska učiteljica zavpije: "Janez, ššššššššššššššššššššššššššššš!"Južnjakinja pa: "Albrim, ćććććććććććććććććććććććććććć!"Nevem, če je kaj smešnega na tem, jaz sem se še cel dan smehljal. Moski je bil poklican pred sodisce kot prica proti paru, ki je bil obtozen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtozenca po vasem pocela v parku?" PRICA: "Fukala sta, Vasa milost!" SODNIK: "Bi lahko prica to povedala drugace, nekoliko bolj poeticno?" PRICA:" Zavit je bil park v strasljivo temo in mene malenkostno strah je bilo,ko slisal sem krik pozeljive pohote, oci mi napolnil prizor je nagote.Lezala sta gola tamkaj na travi, riti kazala sta lunini blescavi. Sodnik, to vam recem, naj ju bo sram, ce fukala nista, nisem bil tam!" Dober! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Moski je bil poklican pred sodisce kot prica proti paru, ki je bil obtozen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtozenca po vasem pocela v parku?" PRICA: "Fukala sta, Vasa milost!" SODNIK: "Bi lahko prica to povedala drugace, nekoliko bolj poeticno?" PRICA:" Zavit je bil park v strasljivo temo in mene malenkostno strah je bilo,ko slisal sem krik pozeljive pohote, oci mi napolnil prizor je nagote.Lezala sta gola tamkaj na travi, riti kazala sta lunini blescavi. Sodnik, to vam recem, naj ju bo sram, ce fukala nista, nisem bil tam!" Prisrčno. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ja, anarhist. Tist tvoj joke je cool na tak mal freaky način , tko kt tist o dr. Frankensteinu, ki mora bit nekje zgoraj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Se pogovarjata dve sosedi:-Kdo pa je tisti tip, ki si ga danes pospremila iz stanovanja?-To je pa en študent četrtega letnika prava.-A redni?-Pa kaj še! Samo kadar je mož na službenem potovanju. Vpraša babica vnučka:-Kako se že imenuje tisti nemec, ki nam skriva stvari po hiš?-Alzheimer, babi, Alzheimer! Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ja, anarhist. Tist tvoj joke je cool na tak mal freaky način Ja, kakršen avtor, takšen vic, pravi ljudski rek. Ne, če dobro pomislim je to v intervjuju rekel Arhar, ko so ga vprašali zakaj vedno govori stokrat prežvečene in težko prebavljive vice. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 mislm..ista usebina drgaćna embalaža;) hehe Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Sedi Janezek pred hišo in joka.Mimo pride soseda in ga vpraša zakaj joka."Ata se je s kladivom po prstu udaril," odgovori Janezek."In zakaj potem ti jokaš?""Ja saj sem se najprej smejal..." Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 http://www.modrijan.net/Galerija/data/media/21/moses.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 jaoo zmotla sm se:P ppoppraulam =P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.