Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

tele tri knigce sem zadnje cajte s tega podrocja prebral in so neverjetne... to je najmanj kar lahko recem:

Franz Bardon: Initiation into hermetics

Franz Bardon: Practice of magical evocation

Franz Bardon: The key to the true quabbalah

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

:inocent: na tvojem mestu bi čas brez sivih las uporabila za kaj drugega x;)x x:Dx x:Dx x:Dx ajmĐastĐoking.press

Priporočam MINUTA NESMISLA Anthony De Mello

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

pozna, bere kdo Anastazijo? men trenutno ful sede x:px newem v kasni meri se gre tle z knjigami o duhovnoti mogoc bolj Richard Bach: Iluzije x?x svetovna, ceprav ze "stara" ...ampak tko pac je x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

aja nism vedla, da ste jo ze "obdelovali" lahk bi vedla, pa se mi ne lub za nazaj vse brat x:o)x x:Dx tnx za info xsrcx jap, trenutno jo je 6 delov v 3 knjigah, oki v Rusiji pa ze vec x:)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:sori: sej nisem tko mislila, ja men je v spominu ostalo tisto, kako mama daje otroku inf. z mlekom...pa šola, se mi zdi da bi bilo to tisto kar je Učenik spraševal v eni temi....pa povezava z naravo... dobre knjigice :palec:

kdo je pa Franz Bardon? pa te knjige so v angli? al so tud v slovki?

selen, zakaj tist smile v sori varjanti? zbris ga x:)x sm vesela, da so ti dobre te knjigice, men tudi :palec: jap pa ful je notr o vzgoji, naravi... drugace pa skoda, da si ne mors tud tle pri nas, kot opisuje anastazija medvedko nabavt pa ga dt k dojencku, ces dej ga pa varuj x:Dx x:Dx , vzames ven kr rabis xsrcx (p.s. ful nice hlace na uni fotki, k jo mas poleg ikonce)

pozdravljeni vsi na LN, sem se vam pridružila, ker se mi zdite zanimivi in se spoznavam z duhovno rastjo, magijo itd. ....

Želim pa vas vprašat za priporočilo knjige, internetne strani ali drugih virov, kjer bi lahko kaj prebrala o voodoo-ju, delovanju, izvajanju, voodoo lutkah itd. na internetu prav veliko o teh zadevah ne piše, oz če ze piše, so to splošne informacije o voodoo religiji, prodaji voodoo lutk itd. -bolj kot ne komercialno usmerjene zadeve.

no če ima kdo kako priporočila, kjer bi se lahko informirala o tem, bi bila zelo vesela.

ps-nimam želje koga prelket, uročit, začarat idt. ...gre strogo za močno zanimanje za okultno in informiranje.

hvala za pomoč

<{POST_SNAPBACK}>

ps-nimam želje koga prelket, uročit, začarat idt. ...gre strogo za močno zanimanje za okultno in informiranje.

Dobrodosla! :vio: :palec:

verjamem, tudi mene zanima kriminologija, umori... itd., pa nimam v nacrtu kakih umorov v kratkem. xDDx

lepo da si nasla primerno temo in se prikljucila. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx

ja, tole je vcas tecno...

sem ze nekajkrat bila malo barana zarad tega...

pa tud ze pisala o tem... sam ne vem kam...

Oni ki nosi en nick, se mu trapast zdi, sam nekdo je pa pac mimi in konc.

in tolk hoce bit mimi, da si da Mimmy. ;)

ker to pomeni, da ocitno nekaj teh Mimi ze obstaja.

tko da, razumem da je tecno, vendar...

tud alenk je na tisoce. :)

.. ja, tud to vem, da ne pa tud Aster...

sam, nick ki si ga je nekdo izbral...

Tomazh, Tomaž, Tomaz, Tomazz, Tomazslo, TomazA.......

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Dobrodosla! :vio: :palec:

verjamem, tudi mene zanima kriminologija, umori... itd., pa nimam v nacrtu kakih umorov v kratkem. xDDx

lepo da si nasla primerno temo in se prikljucila. x8Dx

super primerjava, zadnjič sem namreč v knjižnjici spraševala po teh zadevah in dejansko nimajo nič primernega na to temo pa so me gledal kot da bi na metli priletela notr.

x:px

aja, pa hvala za dobrodošlico x:)x

Popravljeno -> astra777

<{POST_SNAPBACK}>Astra  :eek:  :o|o:

Astra

Ja identifikacija in nič drugega. Vsakdo je z nečim povezan, kar mu je blizu in se identificira s tem. Midve se očitno obe z astro....morda planet, morda avto morda kaj drugega......no jaz sem se tudi s pravljičnim št. in srečno številko, pa tudi verjetno nisem edina, ki jo uporablja. Ogromno ljudi se identificira s st. 666, pa se po mojem tudi zavedajo, da niso edini.

tko da nič osebnega torej. x:)x

lp

enkrat sem nek account zastonjski (e.mail) si pedenala...

Hotla bit Mimi. kje pa!!! x:o)x xrolleyesx

ok ajde bom Rozi... pac, saj ni da bi clovek zapel zdaj ravno za nekaj.

sam tud to nisem mogla bit!

pol sem pa zatrmarila...

in na konc bla Rozzzy. x:Dx x:px

Picasso

Franz Bardon: Initiation into hermetics

Franz Bardon: Practice of magical evocation

Franz Bardon: The key to the true quabbalah

Ja, Bardon je dober. Vendar je, podobno kot pri ostalih avtorjih okultizma, potrebno precej previdnosti in samokontrole.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Po Bardona je treba skočiti v Zagreb. tam so nekaj njegovih knjig prevedli v hrvaščino. Itak imajo Hrvati in Srbi (Beograd) veliko več okultizma prevedenega v svojo materinščino. Pri nas pa imamo zato 100 priročnikov Feng shui in podobnega.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

• 2 weeks later...

Joj jaz pa zdej berem Zavedanje od Anthony de Mello - take knjige pa še ne sploh ne vem kaj bi rekla a je dobra al ne. A jo je kdo od vas že prebral? In kaj si mislite o njej?

Lp x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Samson23

Kje si pa dobil knjige od Franza Bordona? V knjiznicah jih ne najdem.

Lp

...kokr je reku kabalist, v Zagreb, prek amazona... (al pa si jih z eMule dol zvleci) x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mogoče ti lahko jaz pomagam. Odpravi se v zagreb. tam bi moral kaj najti. zagrebška Esoterika je pred leti izdala nekaj Bardonovih knjig.

<{POST_SNAPBACK}>Samson23

Kje si pa dobil knjige od Franza Bordona? V knjiznicah jih ne najdem.

Lp

Tri Bardonove knjige (Iniciacija u hermetizam, Ključevi prave kabale in Praksa magijske evokacije) sem kupil pred časom v Čopovi knjigarni v Lj. Ampak - kmalu bo v slovenščini izšla Iniciacija v hermetizem. Je že prevedena - sem govoril s prevajalcem - nisem pa vprašal, katera založba jo bo izdala.

čačača

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Joj jaz pa zdej berem Zavedanje od Anthony de Mello - take knjige pa še ne sploh ne vem kaj bi rekla a je dobra al ne. A jo je kdo od vas že prebral? In kaj si mislite o njej?

Lp  x;)x

Aham, odlična knjiga, postavi te na tla in ti da misliti :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

<{POST_SNAPBACK}>Aham, odlična knjiga, postavi te na tla in ti da misliti  :palec: .

x;)x jaz sem jo dobila za RD od ene gospe iz Zagreba, pred cca. 4 leti. Sicer sem jo takrat začela brati, ampak mi je bila pretežka, ker je bila napisana v Hrvaščini, poleg tega, da se mi zdi, da je to knjiga, ki ni ravno za "začetnike", kar sem jaz definitivno bila takrat x;)x x:Ix

Za začetek je bolje kakšne lažje razumljive knjige prebrat, od pisateljice Hay so meni veliko bolj za začetek x:Xx xsrcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...