Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Lahko bi bila najbolj slastna, najbolj čudovita breskev na svetu in se ponudila vsem. Toda nekateri ljudje so alergični na breskve. Ti si bodo zaželeli, da bi bila banana. Prav lahko se zgodi, da postanemo banane za ljudi, ki si želijo breskve. Kakšna pocasta sadna solata! Ali ne bi bilo bolje, če bi jim rekli : " Žal mi je toda banana ne morem postati. Prav rada bi postala banana zate, če bi le mogla, toda jaz sem vendar breskev." Če dovolj dolgo čakate, se bo našel nekdo, ki ljubi breskve. In nič več se vam ne bo treba truditi, da bi postali banana. Leo Felice Buscaglia : Živimo, ljubimo in se učimo Prebrala, zanimivo, v bistvu gre za predavanja avtorja na temo ljubezen. Super zadevica, zgornji tekst je eden od meni simpatičnih, pa še je tega.... Najbolj mi je všeč to, kar vseskozi ponavlja, da ne izgubljajmo časa, pokažimo ljudem, ki jih imamo radi zdaj takoj, ne odlašajmo. Pa tudi to, da je vsekdo dobil podarjeno življenje, iz katerega naj bi si naredili nekaj najčudovitejšega. Pravi tudi, da lahko postreže s hrano, če je pa nočemo pojesti je pa naša stvar. Krasna knjigica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ATLAS DUHOVNIH IZROČIL(Gerry Maguinire Thompson)˝Izvor in razvoj duhovnih in mističnih izročil z vsega sveta˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 HOLISTIČNA RADIESTEZIJAT. PRETNER Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 seznam želja...............mladinska knjiga irskega avtorja-pozabila ime Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zanima me, če kdo od vas prebira ali je že prebral Tečaj čudežev, pa če bi lahko kaj o tej knjigi povedal... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 -˝Kaj na svetu počneš,ko ti nekdo umre?´(Trevor Romain)-˝Potovanje v srce narave˝(Joseph Cornell)-˝Kdaj Goduješ˝ (Zdravko Reven)-˝Razvajenost; rok sodobne vzgoje˝(Bogdan Žorž) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2004 Zanima me, če kdo od vas prebira ali je že prebral Tečaj čudežev, pa če bi lahko kaj o tej knjigi povedal...Janja, sory, nisem opazila, ampak itak si se totalno podvizala, kot kaze. Jaz sem samo preletela, mislim, po poglavjih, prebrala kak odstavek (ker sem morala napisat za Lunco), pa se mi je zdelo pristno in je imelo energy.Je pa McMac 'ucenka' tegale, pa ne vem sicer, kako napreduje, a je podoben vtis podala - da ji je bilo 'domace' in vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ja v bistvu mi je nek izzvv, ker imam v sebi neko blokado pred Bogom, Stvarnikom,.... Tudi v zvezi z duhovnostjo teh izrazov ne uporabljam, mi je bolj domač izraz energija, življenje, univerzum, tako da je knjigca po ojem med drugim priromala do mene tudi iz tega razloga. Prebiram pa resnično prav po , ker se jaz drugače izražam, razmišljam na majčkeno drugačen način, v majčkeno drugačnih nivojih, je pa vsekakor zanimivo branje, ogromno novega, deluje nekako pristno, skratka cool. No še vedno bom vesela mnenja in komentarja kogarkoli, ki to zadevo je prebiral ali jo prebral, tebi Marsa pa hvala za odgovor . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 Vem, ja, Bog in to... a ni s takim tonom, priznaj - meni je bilo pa ravno to vsec - in se celo pravijo, da naj pac to ne moti... Kot je dejal tudi Norman Vincent Peale - "naj mi moji neverni prijatelji oprostijo, ker pac uporabljam ta izraz, komot si ga vi prevedete v karkoli - sila, whatever" (*prosto po, seveda, je bilo tole )... Meni je to se preresno. Imam navado nekako, da ce se lotim, se lotim (zato pa sem prej ribja in do nezavesti odlasam, ampak ko startam s ciljem pred sabo, ga vsekakor dosezem)... Mi je pa sevala ful dobra energija od tegale, zdelo se mi je cisto nekaj posebnega in karkoli sem nakljucno odprla, prebrala, mi je klapalo v nulo, pa tudi sede v bistvu mojemu razmisljanju, le da, kot ravim, je zame morebiti preresno tole...Je pa kul, ko te na to sicer opozori, hkrati pa te potolazi, d abo ta tecaj lahko trajal kolikor casa bos zelel - to se mi zdi zelo OK caka. Tezko dajem mnenje, ce zadeve nisem prebrala, predelala - a meni se zdi super stvar, kolikor sem se pac na hitrico lahko seznanila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Jaz sem si izposodila to knjigo Tečaj čudežev in jo na hitro preletela. Me je pa takoj odvrnilo, ko sem videla, da uporablja izraze iz krščanstva in se mi zdi kot neka verska knjiga. Vprašanje, če jo bom sploh prebrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AIDAN 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ana Ivančič-VODNIK K DUHOVNI RASTI-SKRIVNOSTNI SVET EZOTERIKE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 John Welwood : Potovanje srca Iz ujetosti v vzorce nam lahko pomaga intimno razmerje, saj nam omogoča, da ugotovimo, kako in kje smo obtičali. kar naprej nas sppča s tistimi račmi v nas, ki jih ne prenašamo. Na dan izbrska vse naše najhujše strahove in nevroze v bleščečih živih barvah.. Će živimo sami se pogosto ne zavedamo wsvojih običajnih vzorcev, ker živimo v njih. Razmerje pa nam izostri zavest o vseh naših ranljivih mestih. Ko se ljubljeni človek odzove na naše nevrotične vzorce, nam ti vrnejo udarec in ne moremo več mižati pred njimi. ko vidimo in začutimo, zakaj smo obtičali, se v nas zgane naravna želja, da krenemo v novo smer. Naša pot se začenja. žal pa veliko parov izgubi pogum, ko se končajo medeni tedni in se začnejo srečevati s težavami v drugemu in v sebi. Dokler si domišljamo, da je nekaj narobe, če odnos razburka naša najboj boleča čustva, ne bomo nikoli sposobni za resnično potovanje ljubezni. Knjiga terapevta, kjer opisuje ljubezen - odnos med partnerjema. Čeprav sem požrla že ogromno knjig v zvezi z odnosi, je tale nekaj posebnega. Razlaga kako v odnosu z nekom spoznavaš sebe in da se takrat razkrivajo najbolj ranljiva čustva, takrat dosti parov obupa nad zvezo, čeprav se v bistvu takrat soočamo s seboj, ne toliko s partnerjem. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jaz sem si izposodila to knjigo Tečaj čudežev in jo na hitro preletela. Me je pa takoj odvrnilo, ko sem videla, da uporablja izraze iz krščanstva in se mi zdi kot neka verska knjiga. Vprašanje, če jo bom sploh prebrala.knjigo sem že pred časom preletela, prebrala nekaj tukaj nekaj tam... sedaj sem jo dobila v dar. V knjigi lepo piše da lahko tisto, kar ti v tem trenutku ne ustreza preskočiš, besedico Bog zamenjaš... sicer je pa besedica bog uporabljena tudi v mnogo drugih knjigah.- Ameriški pisatelji se jo radi poslužujejo. Sama nisem verna, oziroma sem, verujem v energijo in ljubezen,... pa me te besede ne motijo, sem prebrala tudi knjigo Pogovori z bogom, zelo zanimiva, mi je dala veliko odgovor. Tudi sama se velikokrat pogovarjam z bogom - v sebi. Ampak kot pravi janjak gre pa res počasi, včasih moram odstavek prebrati večkrat da razumem, še posebno tistega s katerim se ne strinjam. Sem pa vedela, kaj me čaka pri prebiranju te knjige...Pravijo pa, da te knjiga poišče ko je čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Potovanje duš : Michael Duff Newton Tole knjigco sem pa za vikend pogoltnila... Tole je pa ena izmed mojih 5 najljubših, resnično. Naredila močen vtis name. Opisuje potovanje duš, kot že sam naslov pove, iz enega življenja do prihodnje utelesitve. Približno - osnovo sem si takole predstavljala, preden sem se lotila knjigice, ampak res samo osnovo. Tule mi je pojasnjeno čisto vse, kar do sedaj nisem mogla povezati, ker sem si odgovore iskala s svojo domišljijo. Enkratna knjiga, res xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Gary Chapman : 5 jezikov ljubezni Ena izmed knjig, ki opisuje odnose, partnerske, pa tudi za odnos starši otroci se da to isto zadevo uporabiti. Temelji na tem, da aj bi imel vsak človek rezervar ljubezni. Srečni in zadovoljni v odnosu smo tembolj, čimbolj je ta rezervar poln. Obstaja 5 temeljnih jezikov ljubezni: - besede potrditve- posvečen čas- sprejemanje daril- usluge- posvečen čas Zgodi se, da se partnerja sicer ljubita, da pa govorita vsak svoj jezik ljubezni in drug drugemu poklanjata tiste zadeve, ki partnerju ne dajejo občutka da je ljubljen. To je nekako osnovnih 5 tipov, potem so pa še dialekti . Če prepoznaš partnerjev jezik in se ga naučiš zanj govoriti, sem sigurna, da zelo dobro vpliva na odnos. To isto pravilo velja za odnose med starši in otroki. xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Trenutno berem POSLANCI LUČI - James Twyman... Janja..... zdej pa še USODO DUŠ (seveda, če jo nisi že) Ta je tud men top of the 5. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Naky, "Usoda duš" - kdo je avtor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Alica USODA DUŠ je v bistvu drugi del knjige Potovanje duš. Avtor Michael Duff Newton..... Lep pozdrav na obalo Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Naky - Poslanci luči - a ni zanimivo, da se to dogaja v naši bližini? Sem z zemljevidom v rokah sedela ob knjigah, ker me je vedno na poti proti Plitvicam en hrib še posebno privlačil, oz. tisto območje.... mislim, da je tista voda ravno to, se ti ne zdi, Plitvice?Vsekakor nekaj zanimivega... trenutno pa poleg tečaja čudežev prebiram še Prostranstvo ljubezni - Anastazija, kdor je prebral prvo knjigo tudi te ne sme zamuditi Alica, Poslanci luči je knjiga, o prav posebnem dogajanju v tvoji bližini in v tvoji deželi Kratko vsebino si lahko prebereš tudi na Luninem netu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Selene:Alica, Poslanci luči je knjiga, o prav posebnem dogajanju v tvoji bližini in v tvoji deželi Kratko vsebino si lahko prebereš tudi na Luninem netu Da, iskala sam in knjiga je prvejana na hrvaški. Kdaj najdem vremena, brala bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 super....uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Knjiga s področja duhovnosti: Suma Ching hai: I HAVE COME TO TAKE YOU HOME. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Janja..... zdej pa še USODO DUŠ (seveda, če jo nisi že) Ta je tud men top of the 5.[/color]Bom Naky, imam v planu, samo moram počakat, da se vrne v knjižnico. . Ziher cool knjigica. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 oooo selene, nisem vedela, da je drugi del anastazije zunaj..........hvala!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Pravkar sem prebrala Osho: Meditacija: umetnost ekstaze in dobila med drugimi tudi odgovor na vprašanje, ki sem ga zastavila ko sem se prvič oglasila na LN forumu. Priporočilo pa sem seveda dobila- kje drugje- kot v tej temi. Priporočam pa tudi knjigo Šabano (mislim da je nekaj takega, ker je že kaj nekaj časa kar sem jo prebrala) avtorja ne vem. Je pa podobna knjigi Imenovali so jo dvoje src. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.