Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Devet stopnic : Anne in Daniel Meurois - Givaudan Simpatična knjigica. Očitno je bilo zadnje moje obdobje obdobje za raziskavo duš, razvoja, rojstva, smrti, ponovnega rojstva. Tale knjigica je bila še tisti menjkajoči delček v celotnem ciklusu, ki ni bil do detajlov obdelan. Tule pa opisuje doživljanje spočetja in nosečnosti duše, ki se ponovno uteleša . Zanimivo, kaj vse doživlja, kaj vse občuti, kaj vse postori za starše, mi pa imamo občutek, da mi pripravljamo vse za dojenčka . Zanimivo, vsekakor, odstira tančice s čudeža rojstva, priporočam prebrati vsem nosečim deklicam , Mašinca, tole pod nujno , pa vse ki kaj takega načrtujete, ali pa enostavno želite bolje razumeti soljudi. Zanimiv se mi je zdel en detajlček, namreč da smo to življenje rojeni v tistem zodiakalnem znamenju, v katerem smo v prejšnjem umrli, ker nadaljujemo svojo zgodbo . Spet sem si majčkeno dopolnila svoj mozaik vedenja .Selene, vedno priporočaš zadeve, ki mi v konkretnem momentu pašejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Zanimiv se mi je zdel en detajlček, namreč da smo to življenje rojeni v tistem zodiakalnem znamenju, v katerem smo v prejšnjem umrli, ker nadaljujemo svojo zgodbo napiši še kaj...za en lep epp... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Cela knjiga opisuje v bistvu nosečnost. In sicer si je duša, ki se je pripravila na ponovno utelešenje za svoja medija izbrala 2 drugi duši in ju prosila, naj opišeta, kakšne občutke ima duša ob spajanju s fetusom. Spočetje se pred dejanskim spočetjem se zgodi v univerzumu 3 mesece prej . Potem pa se duša iz tistega dela univerzuma, kjer se pač pripravlja na novo rojstvo počasi pripravlja na novo utelešanje. Sprva se bolj poredko združi s fetusom in najprej so občutki manj prijetni, kajti privaja se na nove okoliščine, zapušča univerzum, kjer je preživela zadnje obdobje, zamenja okolje, ki ji je še tuje. Baje vidi vedno neko vijolično svetlobo okoli mamice. Sprva ni bistveno navezana na mamo. Gre v bistvu za prilagoditev utelešujoče se duše za novo življenje. Pozablja vse te že doživete odnose s temi dušami, pripravlja se na novo izkušnjo. Poskuša vzpostaviti stik s starši, odvisno pa od njihove dojemljivosti. Vsaj preko sanj poskuša kaj sporočiti. tale duša npr. je prek sanj sporočila, kakšno ime si želi za to življenje. Pravi tudi, da novorojenček ni nedolžno in naivno bitje in da je že res, da rabi dosti topline, ljubezni in dotikov, ampak da jih ni treba poneumljati s smešno komunikacijo. Ne gre tudi kake algebre dojenčku razlagati, ampak pač primerno komunicirati z njim. Fajn knjigica . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 SPREMENI IGRO - dr. DAVID B. POSEN Knjiga govori o spreminjanju in sicer skozi vsa poglavja primerja šport in naša ravnanja. Bistvo knjige je sporočilo,da je potrebno igro, s katero izgubljamo, spremeniti. Popelje nas preko zavedanja in izbire do privolitve v spremembo in akcijo. Vse kar storimo in tudi če nečesa ne storimo, je naša lastna izbira. Težava povezana s to strategijo je večinoma v tem, da se ogromno ljudi boji spremembe. Po prepoznavi težav (zavedanju) pretreseš možne izbire in potem ukrepaš. Verjetno je knjiga zanimivo branje, če si v fazi, ko želiš doseči neko spremembo, pa ti to nikakor ne uspe. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 MOŠKI IN ŽENSKE NA NOVEM ZAČETKU : dr. John Gray Kadar moramo zaradi smrti partnerja ali prekinitve zveze začeti znova, se znajdemo na razpotju. Ena pot vodi navzdol, v obupanost in je na začetku lažja, postaja pa vse bolj boleča in težavna. Druga pa vodi navzgor, proti ljubezni in upanju. Vodi preko občutenja 4 zdravilnih čustev : jeze, žalosti, strahu in obžalovanju, do potrebe po ljubezni. Knjiga nas vodi preko možnih reakcij, ki so slabše v prebolevanju, razlaga zakaj takšne reakcije nastanejo in nas usmerja navzgor. 5 zvezdic Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...moja prva takšna kniga na to temo je bila ZAVEDANJE, ki jo je napisal Anthony de Mello, pa mi je bila tudi zelo, zelo všeč (najprej sem bila zgrožena, da ni to tako, da je od vsakega posameznika odvisno, kako življenje bo imel, zdaj se pa vsak dan bolje zavedam, da je tako in prav nič drugače) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ena dobra...Dan Millman...Zakon duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Bono Baršek - Resnice življenja.Zanimiva knjigica, vredna branja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ojla!jz sm tud ljubiteljica lojzke. In življenje je tvoje je bla moja prva taka knjiga. in sem se čist zatrapala vanjo. Tud vse druge njene so mi fajn. u bistvu so mi njene knjige najboljše, napisane še posebej za ženske in zelo lahko razumljive. Lojzka je zakon!Zelo rada pa berem tudi njeno knjigo meditacije. za vsak dan kakšna afirmacija. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 hojla! priporocam knjigo SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA, avtorja ne vem to je moja prva knjiga, ki sem jo prebrala s podrocja duhovnosti in sem jo z veseljem prebrala. najbolj zanimiva se mi je zdele prispodoba vrta; ko imamo ljudje neobdelan vrt, poven plevela in trnja, ga je potrebno pocasi, a vztrajno pocistiti. najprej zacnemo z majhnim, potem pa se spravimo na vse vecje in tezje rastoce plevele. enako je z mislimi, strahovi, bolecinami, trpljenji,..., ki jih nosimo s seboj skozi zivljenje, ce jih sproti ne precistimo. potrebno je zaceti sedaj, pocasi in vztrajno tranformirati vse slabe misli in pri tem je ta knjiga zelo koristen vodnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ojla!jz sm tud ljubiteljica lojzke. In življenje je tvoje je bla moja prva taka knjiga. in sem se čist zatrapala vanjo. Tud vse druge njene so mi fajn. u bistvu so mi njene knjige najboljše, napisane še posebej za ženske in zelo lahko razumljive. Lojzka je zakon!Zelo rada pa berem tudi njeno knjigo meditacije. za vsak dan kakšna afirmacija. Jaz tudi, saj misliš Luise Hay? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kdaj se bo meni nasmehnila sreča? - dr. Penelope Russianoff Govori o tem, da so naša določena ravnanja čustvene razvade, ki smo jih, če niso preveč globoko zakoreninjene sposobni sami odpraviti. Običajno se izgovarjamo,d a ne moremo, resnica je pa da nočemo. Dotakne se perfekcionistov, ljudi "predpražnikov", ljudi s slabo samopodobo, manipulatorjev, ljudi s sinromom sleparja (ko so zelo uspešni na svojem področju, pa imajo občutek, da se jih bo "razkrilo", da sploh niso dobri). Razloži običajen vzrok za razvado in svetuje sredstva za odpravo. Zanimiva knjigica. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Vrelec življenja 2 - avtorja pa nisem našla v knjigi Knjigica, ki je v pravem trenutku našla pot k meni. nekak so me zagrabili Tibetančki, v knjigici opisano vse, o tem, česa vse so sposobni tibetanski menihi, rezultati redne vadbe nekaj ljudi, opis ogrevanja in samih obredov, pa še prehrana, ki se svetuje. Cool knjigica, kot del splošne razgledanosti pa tudi krasna motivacija za vse, ki izvajajo vaje. 5 zvezdic od 5ih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Priporocam knjigo KDO SEM?! Avtor.. Vsak zaseMOJE ILUZIJE?! Avtor.. Vsak zaseMOJI STRAHOVI?! Avtor.. Vsak zaseKAJ SE SKRIVA POD CUSTVI?! Avtor.. Vsak zaseZIVIM ALI UMIRAM?! Avtor.. Vsak zaseSMRT - ZADNJE ZEMELJSKO VESELJE?! Avtor.. Vsak zaseZDAJ?! Avtor.. Vsak zase Dovolj materiala za neki let.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Pišem vsako od teh posebej vsako v svoj file vsak dan sproti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ej, full priporočam vsem knjigo, ki je ravnokra izšla v SLO, z imenom Potovanje do ekstaze avtorice Gabrielle Roth. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pozdravljena Zarja in dobrodošla se ti da majčkeno opisati knjigo ali pa vsaj približno namigniti katera področja opisuje? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja evo mene... Avtorica knjige je razvila način zdravilnega gibanja, če lahko rečem metodo 5 ritmov-ples. Toda v knjigi ne govori le o zdravilnih ritmih in plesu , ampak o zdravljenju sebe na vseh nivojih... Več o knjigi se lahko prebere na strani www.plesritmova.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 V juniju je izšla knjiga Steva Rotherja: SPIRITUAL PSYCHOLOGY The Twelve Primary Life Lessons priporočam v branje (o knjigi) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Mateja, si pobudnik,da se take knjige prevaja na velko...bi se tut kupovalo pole bolj množično? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Bu, saj me res malo ima, da bi se kar lotila prevoda... maybe Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 POTEM DAI, nimaš kj zgubit....le znanje si boš bolj utrdila, pa širše ozaveščala....ker slepota se kr širi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Prav gotovo je na teh ze 13 straneh bila omenjena, pa jo se 1x ker sem jo pred kratkim prebral: James Redfield: CELESTINSKA PREROKBA Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Izšla je knjiga Zdrava sol, dobite jo v vseh kioskih v trgovskih centrih in drugod za simbolično ceno 490 sit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 uredu, Powerslave uredu, Stane uredu, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.