Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

Devet stopnic : Anne in Daniel Meurois - Givaudan

Simpatična knjigica. Očitno je bilo zadnje moje obdobje obdobje za raziskavo duš, razvoja, rojstva, smrti, ponovnega rojstva. Tale knjigica je bila še tisti menjkajoči delček v celotnem ciklusu, ki ni bil do detajlov obdelan. Tule pa opisuje doživljanje spočetja in nosečnosti duše, ki se ponovno uteleša xloveyx . Zanimivo, kaj vse doživlja, kaj vse občuti, kaj vse postori za starše, mi pa imamo občutek, da mi pripravljamo vse za dojenčka x;)x .

Zanimivo, vsekakor, odstira tančice s čudeža rojstva, priporočam prebrati vsem nosečim deklicam x:Xx , Mašinca, tole pod nujno x:)x :palec: , pa vse ki kaj takega načrtujete, ali pa enostavno želite bolje razumeti soljudi.

Zanimiv se mi je zdel en detajlček, namreč da smo to življenje rojeni v tistem zodiakalnem znamenju, v katerem smo v prejšnjem umrli, ker nadaljujemo svojo zgodbo x:)x .

Spet sem si majčkeno dopolnila svoj mozaik vedenja x:px .

Selene, vedno priporočaš zadeve, ki mi v konkretnem momentu pašejo xyesx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Zanimiv se mi je zdel en detajlček, namreč da smo to življenje rojeni v tistem zodiakalnem znamenju, v katerem smo v prejšnjem umrli, ker nadaljujemo svojo zgodbo
napiši še kaj...za en lep epp...
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Cela knjiga opisuje v bistvu nosečnost. In sicer si je duša, ki se je pripravila na ponovno utelešenje za svoja medija izbrala 2 drugi duši in ju prosila, naj opišeta, kakšne občutke ima duša ob spajanju s fetusom.

Spočetje se pred dejanskim spočetjem se zgodi v univerzumu 3 mesece prej x:Ix .

Potem pa se duša iz tistega dela univerzuma, kjer se pač pripravlja na novo rojstvo počasi pripravlja na novo utelešanje. Sprva se bolj poredko združi s fetusom in najprej so občutki manj prijetni, kajti privaja se na nove okoliščine, zapušča univerzum, kjer je preživela zadnje obdobje, zamenja okolje, ki ji je še tuje. Baje vidi vedno neko vijolično svetlobo okoli mamice.

Sprva ni bistveno navezana na mamo. Gre v bistvu za prilagoditev utelešujoče se duše za novo življenje. Pozablja vse te že doživete odnose s temi dušami, pripravlja se na novo izkušnjo. Poskuša vzpostaviti stik s starši, odvisno pa od njihove dojemljivosti. Vsaj preko sanj poskuša kaj sporočiti. tale duša npr. je prek sanj sporočila, kakšno ime si želi za to življenje.

Pravi tudi, da novorojenček ni nedolžno in naivno bitje in da je že res, da rabi dosti topline, ljubezni in dotikov, ampak da jih ni treba poneumljati s smešno komunikacijo. Ne gre tudi kake algebre dojenčku razlagati, ampak pač primerno komunicirati z njim.

Fajn knjigica x:px .

• 2 weeks later...

SPREMENI IGRO - dr. DAVID B. POSEN

Knjiga govori o spreminjanju in sicer skozi vsa poglavja primerja šport in naša ravnanja.

Bistvo knjige je sporočilo,da je potrebno igro, s katero izgubljamo, spremeniti. Popelje nas preko zavedanja in izbire do privolitve v spremembo in akcijo. Vse kar storimo in tudi če nečesa ne storimo, je naša lastna izbira. Težava povezana s to strategijo je večinoma v tem, da se ogromno ljudi boji spremembe.

Po prepoznavi težav (zavedanju) pretreseš možne izbire in potem ukrepaš.

Verjetno je knjiga zanimivo branje, če si v fazi, ko želiš doseči neko spremembo, pa ti to nikakor ne uspe.

MOŠKI IN ŽENSKE NA NOVEM ZAČETKU : dr. John Gray

Kadar moramo zaradi smrti partnerja ali prekinitve zveze začeti znova, se znajdemo na razpotju.

Ena pot vodi navzdol, v obupanost in je na začetku lažja, postaja pa vse bolj boleča in težavna.

Druga pa vodi navzgor, proti ljubezni in upanju. Vodi preko občutenja 4 zdravilnih čustev : jeze, žalosti, strahu in obžalovanju, do potrebe po ljubezni.

Knjiga nas vodi preko možnih reakcij, ki so slabše v prebolevanju, razlaga zakaj takšne reakcije nastanejo in nas usmerja navzgor.

5 zvezdic x:)x :palec:

...moja prva takšna kniga na to temo je bila ZAVEDANJE, ki jo je napisal Anthony de Mello, pa mi je bila tudi zelo, zelo všeč :palec: :palec: :palec:

(najprej sem bila zgrožena, da ni to tako, da je od vsakega posameznika odvisno, kako življenje bo imel, zdaj se pa vsak dan bolje zavedam, da je tako in prav nič drugače)

Če hočeš biti srečen....BODI!

ojla!

jz sm tud ljubiteljica lojzke. In življenje je tvoje je bla moja prva taka knjiga. in sem se čist zatrapala vanjo. Tud vse druge njene so mi fajn. u bistvu so mi njene knjige najboljše, napisane še posebej za ženske in zelo lahko razumljive. Lojzka je zakon!

Zelo rada pa berem tudi njeno knjigo meditacije. za vsak dan kakšna afirmacija.

x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

hojla!

priporocam knjigo SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA, avtorja ne vem

to je moja prva knjiga, ki sem jo prebrala s podrocja duhovnosti in sem jo z veseljem prebrala.

najbolj zanimiva se mi je zdele prispodoba vrta; ko imamo ljudje neobdelan vrt, poven plevela in trnja, ga je potrebno pocasi, a vztrajno pocistiti. najprej zacnemo z majhnim, potem pa se spravimo na vse vecje in tezje rastoce plevele. enako je z mislimi, strahovi, bolecinami, trpljenji,..., ki jih nosimo s seboj skozi zivljenje, ce jih sproti ne precistimo. potrebno je zaceti sedaj, pocasi in vztrajno tranformirati vse slabe misli in pri tem je ta knjiga zelo koristen vodnik.

ojla!

jz sm tud ljubiteljica lojzke. In življenje je tvoje je bla moja prva taka knjiga. in sem se čist zatrapala vanjo. Tud vse druge njene so mi fajn. u bistvu so mi njene knjige najboljše, napisane še posebej za ženske in zelo lahko razumljive. Lojzka je zakon!

Zelo rada pa berem tudi njeno knjigo meditacije. za vsak dan kakšna afirmacija.

x;)x

Jaz tudi, saj misliš Luise Hay? x:)x :palec:

Kdaj se bo meni nasmehnila sreča? - dr. Penelope Russianoff

Govori o tem, da so naša določena ravnanja čustvene razvade, ki smo jih, če niso preveč globoko zakoreninjene sposobni sami odpraviti. Običajno se izgovarjamo,d a ne moremo, resnica je pa da nočemo.

Dotakne se perfekcionistov, ljudi "predpražnikov", ljudi s slabo samopodobo, manipulatorjev, ljudi s sinromom sleparja (ko so zelo uspešni na svojem področju, pa imajo občutek, da se jih bo "razkrilo", da sploh niso dobri). Razloži običajen vzrok za razvado in svetuje sredstva za odpravo.

Zanimiva knjigica.

• 2 weeks later...

Vrelec življenja 2 - avtorja pa nisem našla v knjigi :eek:

Knjigica, ki je v pravem trenutku našla pot k meni. nekak so me zagrabili Tibetančki, v knjigici opisano vse, o tem, česa vse so sposobni tibetanski menihi, rezultati redne vadbe nekaj ljudi, opis ogrevanja in samih obredov, pa še prehrana, ki se svetuje.

Cool knjigica, kot del splošne razgledanosti pa tudi krasna motivacija za vse, ki izvajajo vaje. 5 zvezdic od 5ih x:)x :palec:

Priporocam knjigo

KDO SEM?! Avtor.. Vsak zase

MOJE ILUZIJE?! Avtor.. Vsak zase

MOJI STRAHOVI?! Avtor.. Vsak zase

KAJ SE SKRIVA POD CUSTVI?! Avtor.. Vsak zase

ZIVIM ALI UMIRAM?! Avtor.. Vsak zase

SMRT - ZADNJE ZEMELJSKO VESELJE?! Avtor.. Vsak zase

ZDAJ?! Avtor.. Vsak zase

Dovolj materiala za neki let.. x;)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

• 2 weeks later...

Ja evo mene... :8):

Avtorica knjige je razvila način zdravilnega gibanja, če lahko rečem metodo 5 ritmov-ples. Toda v knjigi ne govori le o zdravilnih ritmih in plesu , ampak o zdravljenju sebe na vseh nivojih... Več o knjigi se lahko prebere na strani

www.plesritmova.net

:palec: :vio:

Guest sstane
Izšla je knjiga Zdrava sol, dobite jo v vseh kioskih v trgovskih centrih in drugod za simbolično ceno 490 sit.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...