aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 al Fonza al pa nben drug najboljsh knjiga je:Dr. ANTE PAVELIĆ: STRAHOTE ZABLUDA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Peter Russell : Sedaj Knjiga je neke vrste tapiserija idej s področja fizike, biologije, filozofije, religije in psihologije. Predstavi celo biološko evolucijo, opozori na slabe strani napredka, te pripelje do krize zavesti. Pospremi te do možnosti osvoboditve misli, zaključek pa je usmerjen v nekatere prerokbe. Je nek pregled evolucije sveta, odpira številne priložnosti, da ti misliti, kaj počnemo z našo naravo, do česa tako ravnanje lahko privede, kako srečo iščemo v kopičenju dobrin, kljub temu, da nakopičimo gore le teh pa ostajamo prazni. Bolj kot odgovore ponuja ta knjiga vprašanja. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sicer se se nisem srecal na blizu s hare krisna.. ampak mi ni cist jasno kaj bi bilo pri njih problematicnega?! Res pa je da jih ne poznam.. V bistvu ni kej veliko slisati ropotanja od njih.., ce pa pogledamo katolistvo jih je pa povsod dost.. pod politike in biznisa dalje.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ojla, priporočate kakšno knjigico, ki bi govorila o strahovih in kako se z njimi soočimo, spopademo? Ali pa kako o pozitivnem mišljenju, ki ni samo "filozofska" ampak bolj praktična? Kako so vam knjige pomagale, so se dogajali kakšni premiki v vaši biti ali je bilo to bolj informativno branje? LP, Alfonza.Živjo, Izvrstna knjiga je Čar samozavesti, Susan Jeffers. Več ti pove izvirni naslov: Feel your fear and do it anyway (nekaj takega). Ni zabluzena, zelo lepo berljiva. Knjiga, ki sem jo prebrala, potem sem jo pa hotela imeti doma in sem jo kupila. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hej Beba, si na podlagi te knjige kaj spremenila v življenju? Kaj se je zgodilo s tvojo samozavestjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hej Beba, si na podlagi te knjige kaj spremenila v življenju? Kaj se je zgodilo s tvojo samozavestjo? Sem. 1. Nehala sem bolestno kontrolirati vse - če na kako stvar ne morem vplivati se pač ne sekiram, ampak zaupam, da bo vse v redu. 2. Moža manj maltretiram - če se mi zdi, da mora kaj urediti, ga sicer občasno spomnem (da ne pozabi), ne težim pa več, kdaj, kako, ... Zaupam, da bo. 3. Rešujem majhne stvari, ne odlagam jih - povečujejo občutek zadovoljstva in posredno samozavesti. Naročila sem si, da mi posnamejo meditativno glasbo, da se bom umirjala, pa za zjutraj. Začela sem telovaditi zjutraj - pozdrav soncu in vrelec mladosti. O učinkih še ne morem govoriti, ker sem šele na začetku. Na splošno lahko rečem, da sem bolj skulirana, ne razmišljam stalno, kako bom pa tole zrihtala, ipd. . Pa za stvari, ki izgledajo katastrofalno, se ne sekiram, ampak sem prepričana (res!), da se bodo uredile. Hvala za vprašanje - še nikoli nisem takole sistematično razmislila o spremembi na sebi. Pa ti? Imaš tudi kakšne izkušnje? Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pridna beba Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pridna beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sicer se se nisem srecal na blizu s hare krisna.. ampak mi ni cist jasno kaj bi bilo pri njih problematicnega?! Res pa je da jih ne poznam.. V bistvu ni kej veliko slisati ropotanja od njih.., ce pa pogledamo katolistvo jih je pa povsod dost.. pod politike in biznisa dalje.. tjayi,jest sm si donse sposodu u knižnc, eno miniaturno knjigco kaj sploh je Islam,da vidm, kaj sploh zavzema in teži k čemu....me zanima ,hmmm, al je res tak kvaliteta˝prepričanja o obstoju˝,.... A je to povezano.. Hare krisna in Islam? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ojla, priporočate kakšno knjigico, ki bi govorila o strahovih in kako se z njimi soočimo, spopademo? Ali pa kako o pozitivnem mišljenju, ki ni samo "filozofska" ampak bolj praktična? Kako so vam knjige pomagale, so se dogajali kakšni premiki v vaši biti ali je bilo to bolj informativno branje? LP, Alfonza.Živjo, Izvrstna knjiga je Čar samozavesti, Susan Jeffers. Več ti pove izvirni naslov: Feel your fear and do it anyway (nekaj takega). Ni zabluzena, zelo lepo berljiva. Knjiga, ki sem jo prebrala, potem sem jo pa hotela imeti doma in sem jo kupila. Lp, Beba. Hvala Beba, si jo bom prebrala. LP Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A je to povezano.. Hare krisna in Islam? ej, ma ne tak..kje pa ,zihr ni povezave!sam spomnil si me,da sm krišno že nekak prebrau, Islama pa še ne..zato bi rad vsaj vedu zakaj se gre tam pr nih, k tak bobnaje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ravno sem prebrala knjigo Divji moški- Robert Bly, v kateri avtor govori kaj pomeni biti moški . Prijetno branje, avtor skozi legende , pravljico in mitologijo osvetli moškega in njegove kvalitete,slabosti, probleme...Knjiga se mi zdi kul za moške in seveda tudi za ženske. Meni je marsikaj knjiga razjasnila in mi dala misliti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Torej podobno, kot knjiga Ženske, ki tečejo z volkovi. Sicer je še nisem prebrala - se prebijam skozi njo. Težka za brat, ampak vredna truda. Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Vidim da se krog LNF duhovnoknjižnih mojev širi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Požiram knjigo Camino, zelo berljiva Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hm, nek mam delč spodi v možganih spravljeno, a ne govori o hoji? Taki dolgi? No če je to to, si še v prakso šla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja govori o romarski poti, po Španiji. Španija itaq moja druga lbezen takoj za Grčijo ...sem se še učila špansko, za potrebe hoje, po Caminu, ne vem kdaj bom šla, vem pa da bom šla.To mi je želja, ravno tako kot obisk Damanhurja.Prijatelj je hodil po Caminu, opisal je to kot nepozabno, neprecenljivo doživetje, hodil je sam, jaz bom šla najbrž v dvoje.Pol pa še jaz napišem svoj Camino Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 tako se govori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Torej podobno, kot knjiga Ženske, ki tečejo z volkovi. Sicer je še nisem prebrala - se prebijam skozi njo. Težka za brat, ampak vredna truda. Beba. Na podoben način, je pa knjiga Divji moški vsekakor lažja za branje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ali ste že prebrali knjigo "Razvajenost" (Žorž),v kateri sicer avtor govori o otrocih, vendar lahko marsikaj razumemo tudi kot kritiko in navodilo zase.Baje obstaja še ena knjiga "Izgovori" (ne poznam avtorja), ki govori o tem, kako se izogibamo odgovornostim in se poskušamo izgovarjati (pogosto uspešno) na razne razloge, zakaj nečesa nismo naredili, spremenili, ali zakaj smo odreagirali tako,, kot pač smo....Prvo priporočam, za drugo, če kdo ve, prosim za avtorja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Najbrž misliš knjigo Brez izgovora - Jay Riffenbary Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja, mogoče je ta. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Torej podobno, kot knjiga Ženske, ki tečejo z volkovi. Sicer je še nisem prebrala - se prebijam skozi njo. Težka za brat, ampak vredna truda. Beba. Na podoben način, je pa knjiga Divji moški vsekakor lažja za branje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Včeraj sem pa prebrala Veličastni Saturn (v enem večeru). V redu. Lepo berljiva, zanimiva, sporočilna. Lep pozdrav, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 POTOVANJE DO EKSTAZE / Gabrielle Roth Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.