Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

Družbena realnost je pač takšna, kot je. Dovolj je pogledati statistike. Vsak dan se srečujem z ljudmi, ki jim je cilj vsaj del tega, kar sem naštel. Danes je žal tako, da se celo otroci pogovarjajo o blagovnih znamkah...

xrolleyesx o mamutih se bolj težko, ker jih ne vidijo na vsakem koraku, blagovne znamke pa xcivx

Samo asociacija , prav res brez slabega namena.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

no, to res ni srednji vek.....mogoče maš sam tak stil pisanja, da se bere kot bi pisal fajmošter...v tem primeru sori...

...hm...upam sam, da jim vse to pokažeš z veliko mero humorja in da ni vse tako resno kot tle..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

fajmošter...v tem primeru sori...

Sprejeto x;)x

Uporabljam način komunikacije, primeren sogovornikovi ravni razumevanja. Odraslemu človeku ne bi rekel, ko bi šel mimo bičevja, da tam živi palček. Otroku pa to rečem in mimogrede izpeljem pravljico, pri kateri mimogrede izpostavim, da je pri hoji čez močvirnat teren potrebna previdnost in ustrezna obutev. Zatem rečem še kakšno o orientaciji in podobnem. Vse skozi igro in pravljico.

Sem pa vedno za kavico... x:Dx

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

kabalist...sej veš, kako to gre....mal sklepamo zmer tud po sebi....vsaj majčkeno. to če se js tle zezam in probam ne jemat stvari preresno, še ne pomeni, da mora to delat še kdo drug.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...
selene.... :palec:

kar se pa banalnosti tiče.....tole z zelenjavo preskušeno deluje....kar se energij in kraje tiče je pa tud tako res, da bolj ne bi moglo bit....

sicer pa dobila v knjižnici včeraj "kaj hoče bog" on n.d.walsha....branje za čez vikend.....zihr bo zanimivo.... x:px

in kakšna je ta knjiga? Povzetek od trilogije Pogovori z Bogom?

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

• 2 weeks later...

Pogovori z Bogom (1.,2. in še posebej 3. del), D.N. Walsch - super knjiga, zajame vse pomembna področja, sam sm najdu velik odgovorov in idej

Osvobajanje od sebe - dost vredi

Tibetanska knjiga življenja in umiranja - prebral prvih 20 strani, pa me je minilo...

Umetnost učenja, C. Rose - za vse, ki bi se radi učili bolj kvalitetno in bolj učinkovito. Tudi za obdobje po koncu šolanja.

Ideje za branje sm dobil tudi v tej temi, tko da hvala vsem za predloge. Na spisku jih je še nekaj, sam ni dost časa pa tud berem bolj počas. :)

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

....vem da je...sam ta je res popolna....neverjetno...to nisem še doživu pr eni stvari

Medve se pa s tole knjigo sploh nisva ujeli. Meni ponavadi knjige, ki se jih na veliko hvali ne pašejo. Jih preberem, ker me zanimajo, jasno, samo nimam pa takšnega feelinga kot ti za tole - po komentarju sodeč. Podobno se mi je zgodilo tudi s Pogovori z bogom. Čisto zanimiva sicer, samo doma je pa ne bi imela x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Medve se pa s tole knjigo sploh nisva ujeli. Meni ponavadi knjige, ki se jih na veliko hvali ne pašejo. Jih preberem, ker me zanimajo, jasno, samo nimam pa takšnega feelinga kot ti za tole - po komentarju sodeč. Podobno se mi je zgodilo tudi s Pogovori z bogom. Čisto zanimiva sicer, samo doma je pa ne bi imela x;)x .

Ma men je zato tko fajna ker je tko na Telebajskast način razložen to kar prakticiram in čutim že celo življenje.

to

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...