lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Družbena realnost je pač takšna, kot je. Dovolj je pogledati statistike. Vsak dan se srečujem z ljudmi, ki jim je cilj vsaj del tega, kar sem naštel. Danes je žal tako, da se celo otroci pogovarjajo o blagovnih znamkah... o mamutih se bolj težko, ker jih ne vidijo na vsakem koraku, blagovne znamke pa Samo asociacija , prav res brez slabega namena. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 no, to res ni srednji vek.....mogoče maš sam tak stil pisanja, da se bere kot bi pisal fajmošter...v tem primeru sori... ...hm...upam sam, da jim vse to pokažeš z veliko mero humorja in da ni vse tako resno kot tle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 fajmošter...v tem primeru sori...Sprejeto Uporabljam način komunikacije, primeren sogovornikovi ravni razumevanja. Odraslemu človeku ne bi rekel, ko bi šel mimo bičevja, da tam živi palček. Otroku pa to rečem in mimogrede izpeljem pravljico, pri kateri mimogrede izpostavim, da je pri hoji čez močvirnat teren potrebna previdnost in ustrezna obutev. Zatem rečem še kakšno o orientaciji in podobnem. Vse skozi igro in pravljico.Sem pa vedno za kavico... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 kabalist...sej veš, kako to gre....mal sklepamo zmer tud po sebi....vsaj majčkeno. to če se js tle zezam in probam ne jemat stvari preresno, še ne pomeni, da mora to delat še kdo drug.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Saj jih ne jemljem! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 nice... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 selene.... kar se pa banalnosti tiče.....tole z zelenjavo preskušeno deluje....kar se energij in kraje tiče je pa tud tako res, da bolj ne bi moglo bit.... sicer pa dobila v knjižnici včeraj "kaj hoče bog" on n.d.walsha....branje za čez vikend.....zihr bo zanimivo.... in kakšna je ta knjiga? Povzetek od trilogije Pogovori z Bogom? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 OB NOGAH UČITELJA...kratka ampak jedernata se splača prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Zanimiva knjiga. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ena dobra knjiga, ce koga zanima, sam pr nas je ni za dobitiCarmen Harra - Everyday Karma http://www.carmenharra.com/ Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 10 spoznanje preprosto in resnično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Greva dalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ok...te morm še za neki prosit....a maš malega princa??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 doma ne, vendar dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 10 spoznanje preprosto in resnično Ostane ti še Skrivnost Šambhale, da zaokrožiš niz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja...sej mi bo vrjetno soseda priskrbela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Pogovori z Bogom (1.,2. in še posebej 3. del), D.N. Walsch - super knjiga, zajame vse pomembna področja, sam sm najdu velik odgovorov in idejOsvobajanje od sebe - dost vrediTibetanska knjiga življenja in umiranja - prebral prvih 20 strani, pa me je minilo...Umetnost učenja, C. Rose - za vse, ki bi se radi učili bolj kvalitetno in bolj učinkovito. Tudi za obdobje po koncu šolanja. Ideje za branje sm dobil tudi v tej temi, tko da hvala vsem za predloge. Na spisku jih je še nekaj, sam ni dost časa pa tud berem bolj počas. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj hoče bog sicer vsebuje nekaj od prvih treh....sam bi rekla da glih povzetek ni... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ....vem da je...sam ta je res popolna....neverjetno...to nisem še doživu pr eni stvari Medve se pa s tole knjigo sploh nisva ujeli. Meni ponavadi knjige, ki se jih na veliko hvali ne pašejo. Jih preberem, ker me zanimajo, jasno, samo nimam pa takšnega feelinga kot ti za tole - po komentarju sodeč. Podobno se mi je zgodilo tudi s Pogovori z bogom. Čisto zanimiva sicer, samo doma je pa ne bi imela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Medve se pa s tole knjigo sploh nisva ujeli. Meni ponavadi knjige, ki se jih na veliko hvali ne pašejo. Jih preberem, ker me zanimajo, jasno, samo nimam pa takšnega feelinga kot ti za tole - po komentarju sodeč. Podobno se mi je zgodilo tudi s Pogovori z bogom. Čisto zanimiva sicer, samo doma je pa ne bi imela . Ma men je zato tko fajna ker je tko na Telebajskast način razložen to kar prakticiram in čutim že celo življenje. to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Sem te tako razumela, ja , meni pa totalno tuje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 meni pa totalno tuje . ...in zakaj misliš da je tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mir v vsakem koraku (Thich Nhat Hanh) (kot bi brala Tobija ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.