Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mir v vsakem koraku (Thich Nhat Hanh) (kot bi brala Tobija )poklicala, rezervirala šla ponjo in evo - čaka da jo vzamem v roke sem bila presenečena da sem jo dobila tako hitro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kaj hoče bog sicer vsebuje nekaj od prvih treh....sam bi rekla da glih povzetek ni... verjetno je mislil Druženje z bogom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...in zakaj misliš da je tako... Pojma nimam, mene so bolj odnosi potegnili not, tule sem pa mogoče še na drugih nivojih - na nižjih kot ti, mogoče me pa čez čas potegne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hja, vendar niti stotinja knjig ne more nadomestiti samo eno samcato sapico dejanske izkušnje. Tisoče potopisov med štirimi stenami ne more nadomestiti enega samega koraka v širni svet. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hja, vendar niti stotinja knjig ne more nadomestiti samo eno samcato sapico dejanske izkušnje. Tisoče potopisov med štirimi stenami ne more nadomestiti enega samega koraka v širni svet.in zato vse knjige na grmado in sežgat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hja, vendar niti stotinja knjig ne more nadomestiti samo eno samcato sapico dejanske izkušnje. Tisoče potopisov med štirimi stenami ne more nadomestiti enega samega koraka v širni svet. Točno to, teorija brez prakse je švoh, se pa da marsikaj v teh knjigah najt in začet uporabljat, al si pa samo razpoloženje dvigneš, ali pa enostavno razširiš obzorje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Problem teh knjih je ker te takozvani duhovni učitelji učijo stvari ki jih imajo sami v sebi.Težko je potem to delat če nis iz tega testa.To je kot bi živemu,živahnemu dečku reku da naj sedi pri miru 5 ur.Se mu itak strga ker ni v njegovi neravi to....kdo drug bi pa zdržal brez problemov in bi rekel da je to to.Teško je to teško.Zato takoh knjig ki ti govorijo kaj bi mogel delati ne maram, ker tisto kar je pisatelji pišejo je delano za njihovo dušo in ne našo.Vsak ma po moje nalogo da sam nejde svojo pot v teh duhovnih scenah ki so nam pa lahko fajna podlaga za razmišljenje in splošno razgledanost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Bo kar nekako tako Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 živjo! js sm tle bolj na novo, pa se mi ni dal vseh 23 strani it brat, zato tudi ne vem, če ste že omenili knjigo formule ljubezni od zorana milivojeviča. toplo priporočam!! pa tudi ljubezen v času osamljenosti mi je ostala v spominu, avtorja se žal ne spomnim.sem pa našla nekaj zanimivh naslovov tudi zase, tako da hvala vsem! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 prebral skrivnosti šambhale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Sej ne da delam reklamo, ampak sem tole danes najdu na netu: knjigarna cangura Posebnost te knjigarne je, da si lahko prebereš del vsake knjige oz prvih 15 strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Spletna knjigarna s precej pisano izbiro. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Berem od Kojca Učbenik življenja. Zelo sem bil presenečen, ker se veliko napisanih resnic pojavlja tudi v novejših knjigah, z malo drugačnimi besedami. To knjigo pa je Kojc napisal še pred vojno. Knjigo zelo priporočam, zelo lušna - zanimiva, kratka, učinkovita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Kojc je faca, pravi mistik. Samo ne štekam, zakaj je kadil. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hey knjiga ki je meni spremenila pogled na svet je knjiga "ustvarjalna vizualizacija", avtorice shakti gawain. res je dobra in bi jo priporočala vsem, ki majo mnenje, da jim kaj ni dosegljivo ali pa tut takšnim, ki bi radi v kritičnih in teških trenutkih ohranli trezno glavo. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Titania 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pozdravljeni! Meni je bila najbolj všeč Integralna joga (Šri Aurobindo) ter ostale knjige tega avtorja. Pa tudi Filozofija in psihologoja joge (avtorja pozabla)...ter veliko knjig ki so že omenjene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Meni je bila najbolj všeč Integralna joga (Šri Aurobindo) ter ostale knjige tega avtorja.Meni je Aurobindo zelo pri srcu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Meni je Aurobindo zelo pri srcu. Men tudi, pa Raman Maharshi pa Yukteswar Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Pa Osho, Jiddu Krishnamurti (U.G.-ja še nisem bral), Charles Berner, Petr Demjanovič Uspenskij... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Pa Osho, Jiddu Krishnamurti (U.G.-ja še nisem bral), Charles Berner, Petr Demjanovič Uspenskij......kaj pa Gurdjieff?? ...drgac sem pa v zadnjem cajtu prebral:Robert Thurman: Infinite lifeIsrael Regardie: Middle pillar: the balance between mind & magic David Hawkins: Power vs. force..drgac pa ogromno Steve-a Mensing-a na njegovem sajtu:www.emoclear.com Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Gurdijjefa pa nisem nikdar bral. Paramahansa Yogananda - Collected talks and essays M. - Gospel of Sri Ramakrishna Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Jaz tudi še nisem bral Gurdjieffa. Samo bral o njem preko Oshoja in Uspenskega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 martin kojc - učbenik življenja Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ciao:) priporočam vam knjigi RESNIČNO ČARODEJSTVO in VERJEMITE, IN VIDELI BOSTE, avtorja Dr. Wayne W. Dyer-ja...spremembe zagotovljene želim vam vsem magičen dan LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ciao:) priporočam vam knjigi RESNIČNO ČARODEJSTVO in VERJEMITE, IN VIDELI BOSTE, avtorja Dr. Wayne W. Dyer-ja...spremembe zagotovljene želim vam vsem magičen dan LPsem že brala to oz. začela sem brat, pa sem nehala.... me sploh niso pritegnile.... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.