Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

sem že brala to oz. začela sem brat, pa sem nehala.... me sploh niso pritegnile.... :sori:

Mene tudi kakšne knjige sploh ne pritegnejo, medtem jih pa drugi hvalijo. Mislim, da ni vse za vsakega, vsak izbere tisto, kar mu je všeč. Itak vse poti vodijo v isto smer - naprej. Zanimivo mi je, kako se nekatere zelo podobne misli oz. resnice pojavljajo v knjigah, ki se med sabo na prvi pogled precej razlikujejo.

Deli na socialnih omrežjih

Iz dnevnika milijonarja ... ali bogastvo je v nas- Nikola Grubiša in Boris Vene. Če bi to vsak človek prebral in se tako tudi ravnal, bi se svet močno spremenil.

Razen poglavja o mrežnem marketingu.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

sem že brala to oz. začela sem brat, pa sem nehala.... me sploh niso pritegnile.... :sori:

oj :)

ja sej resnično čarodejstvo sem js začela brat že pred 2 leti, pa me tudi ni pritegnila...pred 3 mesci ko mi je spet padla v roke, je blo pa čist drugač :)

tak da bo res držal, da vse stvari pridejo v naše življenje, ko jih resnično potrebujemo x;)x

lep večer še naprej x^x

se strinjam. morda bi bilo dobro, da spet pokukam vanjo. morda me tokrat pritegne. ob priliki :vio:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

• 2 months later...

Najprej vas lepo pozdravljam. x:)x

Trenutno nimam časa prebirati kaj vse ste napisali pod to temo. Na vas se obračam s prošnjo, da mi poveste, katero knjigo priporočate osebi, ki je promiskuitetna. Za duhovnost se zanima, a na področju intimnih odnosov ne živi niti malo po duhovnih zakonih. Je moja prijateljica in mi ni vseeno kaj počne.

Pričarajte si magičen dan xwizardx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Najprej vas lepo pozdravljam. x:)x

Trenutno nimam časa prebirati kaj vse ste napisali pod to temo. Na vas se obračam s prošnjo, da mi poveste, katero knjigo priporočate osebi, ki je promiskuitetna. Za duhovnost se zanima, a na področju intimnih odnosov ne živi niti malo po duhovnih zakonih. Je moja prijateljica in mi ni vseeno kaj počne.

Pričarajte si magičen dan xwizardx

Pozdravljena,

Lahko ji priporočiš Sai baba govori o odnosih ali pa, če bo to prehudo za začetek, Sai Baba govori o svetu in Bogu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Hvala za predlog x:)x Ji jo bom priporočila ali pa ji bom knjigo morda podarila za rojstni dan.

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Kako si "krut". :lol:

Ja kaj pa preostane. Drugi mojstri so itak bolj v celibatu kt ne, pol so pa sam še neka pop psiho jajca ala naučimo se živeti skupaj, 10000 stvari, ki jih moški mora vedeti o ženski, moja bejba je z drugega planeta in podbni naslovi... xrolleyesx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Ja kaj pa preostane. Drugi mojstri so itak bolj v celibatu kt ne, pol so pa sam še neka pop psiho jajca ala naučimo se živeti skupaj, 10000 stvari, ki jih moški mora vedeti o ženski, moja bejba je z drugega planeta in podbni naslovi... xrolleyesx

He he, lih zdaj berem Bhagavad-gito in Bhaktivedantove komentarje. Pravi duhovnik. Sicer pove marsikaj pametnega, ampak strelja tudi takšne grozne izjave a la "ženska je manj inteligentno bitje". Sicer ni rekel tega direktno, temveč posredno. Najprej se mi je upiralo sploh brati, a zdaj mi striček postaja celo simpatičen (pa ne zaradi citirane izjave). x:)x

Sicer si pa dobro predlagal. :palec:

Possible—but highly unlikely.

zanimiva knjigca o manifestaciji.... Ghalil: Professional dreamer... :palec: :palec: :palec: ...toplo priporocam...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sem zdele govoril z Dačotom iz založbe Primus - je bil v Beogradu na knjižnem sejmu in bo uvozil veliko duhovne literature (od štirih založB). Srbi majo ful velik tega.

Dačo je genij; sem mu to tud povedal - upam, da mu bo to v glavo stopil, da se bom mal zabavu na ta račun.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Name je velik vtis naredila knjiga "Prvo načelo" x8Dx

(ko jo bodo napisali, me prosim opozorite, še posebej, ko bo na voljo njen slovenski prevod)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

zanimiva knjigca o manifestaciji.... Ghalil: Professional dreamer... :palec: :palec: :palec: ...toplo priporocam...

Šla na net pogledat kakšna knigica je to ... pa sem videla, da je tudi online mesčni časopis. Dobre stvari pišejo notri. bom morda tud knjigico prebrala, ampak zenkrat, newspaper je tu: http://professionaldreamer.com/newsletter.html

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

• 1 month later...

Za protiutež tistemu, na kar ponavadi mislimo, ko rečemo duhovnost, priporočam knjigo dr. Saša Dolenca: Darvinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah. Avtor je fizik in filozof ter odgovorni urednik časopisa za tolmačenje znanosti: Kvarkadabre. Komur je všeč prejšnja knjiga, ki jo ima na vesti Kvarkadabra (Zakaj je nebo modro), bo navdušen.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Toplo priporočam vsem, ki se grejo duhovnost:

Chogyam Trungpa:

PREBIJANJE SKOZI DUHOVNI MATERIALIZEM

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...