Sebastjan 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 sem že brala to oz. začela sem brat, pa sem nehala.... me sploh niso pritegnile.... Mene tudi kakšne knjige sploh ne pritegnejo, medtem jih pa drugi hvalijo. Mislim, da ni vse za vsakega, vsak izbere tisto, kar mu je všeč. Itak vse poti vodijo v isto smer - naprej. Zanimivo mi je, kako se nekatere zelo podobne misli oz. resnice pojavljajo v knjigah, ki se med sabo na prvi pogled precej razlikujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Iz dnevnika milijonarja ... ali bogastvo je v nas- Nikola Grubiša in Boris Vene. Če bi to vsak človek prebral in se tako tudi ravnal, bi se svet močno spremenil.Razen poglavja o mrežnem marketingu. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 sem že brala to oz. začela sem brat, pa sem nehala.... me sploh niso pritegnile.... oj ja sej resnično čarodejstvo sem js začela brat že pred 2 leti, pa me tudi ni pritegnila...pred 3 mesci ko mi je spet padla v roke, je blo pa čist drugač tak da bo res držal, da vse stvari pridejo v naše življenje, ko jih resnično potrebujemo lep večer še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 se strinjam. morda bi bilo dobro, da spet pokukam vanjo. morda me tokrat pritegne. ob priliki Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 se strinjam. morda bi bilo dobro, da spet pokukam vanjo. morda me tokrat pritegne. ob priliki probaj, sej nimaš kej zgubit papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Najprej vas lepo pozdravljam. Trenutno nimam časa prebirati kaj vse ste napisali pod to temo. Na vas se obračam s prošnjo, da mi poveste, katero knjigo priporočate osebi, ki je promiskuitetna. Za duhovnost se zanima, a na področju intimnih odnosov ne živi niti malo po duhovnih zakonih. Je moja prijateljica in mi ni vseeno kaj počne. Pričarajte si magičen dan Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Najprej vas lepo pozdravljam. Trenutno nimam časa prebirati kaj vse ste napisali pod to temo. Na vas se obračam s prošnjo, da mi poveste, katero knjigo priporočate osebi, ki je promiskuitetna. Za duhovnost se zanima, a na področju intimnih odnosov ne živi niti malo po duhovnih zakonih. Je moja prijateljica in mi ni vseeno kaj počne. Pričarajte si magičen dan Pozdravljena,Lahko ji priporočiš Sai baba govori o odnosih ali pa, če bo to prehudo za začetek, Sai Baba govori o svetu in Bogu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Hvala za predlog Ji jo bom priporočila ali pa ji bom knjigo morda podarila za rojstni dan. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Pozdravljena,Lahko ji priporočiš Sai baba govori o odnosih ali pa, če bo to prehudo za začetek, Sai Baba govori o svetu in Bogu.Kako si "krut". Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kako si "krut". Ja kaj pa preostane. Drugi mojstri so itak bolj v celibatu kt ne, pol so pa sam še neka pop psiho jajca ala naučimo se živeti skupaj, 10000 stvari, ki jih moški mora vedeti o ženski, moja bejba je z drugega planeta in podbni naslovi... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja kaj pa preostane. Drugi mojstri so itak bolj v celibatu kt ne, pol so pa sam še neka pop psiho jajca ala naučimo se živeti skupaj, 10000 stvari, ki jih moški mora vedeti o ženski, moja bejba je z drugega planeta in podbni naslovi... He he, lih zdaj berem Bhagavad-gito in Bhaktivedantove komentarje. Pravi duhovnik. Sicer pove marsikaj pametnega, ampak strelja tudi takšne grozne izjave a la "ženska je manj inteligentno bitje". Sicer ni rekel tega direktno, temveč posredno. Najprej se mi je upiralo sploh brati, a zdaj mi striček postaja celo simpatičen (pa ne zaradi citirane izjave). Sicer si pa dobro predlagal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 zanimiva knjigca o manifestaciji.... Ghalil: Professional dreamer... ...toplo priporocam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Sem zdele govoril z Dačotom iz založbe Primus - je bil v Beogradu na knjižnem sejmu in bo uvozil veliko duhovne literature (od štirih založ. Srbi majo ful velik tega.Dačo je genij; sem mu to tud povedal - upam, da mu bo to v glavo stopil, da se bom mal zabavu na ta račun. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Name je velik vtis naredila knjiga "Prvo načelo" (ko jo bodo napisali, me prosim opozorite, še posebej, ko bo na voljo njen slovenski prevod) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 zanimiva knjigca o manifestaciji.... Ghalil: Professional dreamer... ...toplo priporocam...Šla na net pogledat kakšna knigica je to ... pa sem videla, da je tudi online mesčni časopis. Dobre stvari pišejo notri. bom morda tud knjigico prebrala, ampak zenkrat, newspaper je tu: http://professionaldreamer.com/newsletter.html Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Za duhovno rast so za mene zelo uporabna dela od David Hawkins-a. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Za protiutež tistemu, na kar ponavadi mislimo, ko rečemo duhovnost, priporočam knjigo dr. Saša Dolenca: Darvinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah. Avtor je fizik in filozof ter odgovorni urednik časopisa za tolmačenje znanosti: Kvarkadabre. Komur je všeč prejšnja knjiga, ki jo ima na vesti Kvarkadabra (Zakaj je nebo modro), bo navdušen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Toplo priporočam vsem, ki se grejo duhovnost: Chogyam Trungpa: PREBIJANJE SKOZI DUHOVNI MATERIALIZEM Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 CELESTINSKA PREROKBA Povzetek: http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/slo/povzetki/celestinska.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Toplo priporočam vsem, ki se grejo duhovnost: Chogyam Trungpa: PREBIJANJE SKOZI DUHOVNI MATERIALIZEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Martin Kojc - Pot k sreči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milka 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Pozdrav Ali pozna kdo kako dobro knjigo o zdravljenju strahov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 A so tvoji strahovi bolani? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Donna Eden : Energetska medicina (če je 10 maksimalna ocena, je tale za 7; kar precej štosov, ki jih drugje nisem našel) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Pozdrav Ali pozna kdo kako dobro knjigo o zdravljenju strahov? Pozdravljena Milka! Priporočam knjigo Samozdravljenje duše in telesa od Anite Škof. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.