Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Contesa veliko uzitkov sam men je bila če se prav spomnim na določenih delih malce nenavadna, ne vem no, zanimivo branje pa vsekakor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Otto Weininger: Spol in značaj sm brau k sm bil še kr mlad21 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Evo nešto zadnje što imam, možda prevedena i u Sloveniji: Danah Zohar & Ian Marshal:"SQ - Duhovna inteligencija - suštinska inteligencija" na engleskom "SQ Spiritual Inteligence the ultimate inteligence" Kao rezultat istraživanja raznih vrsta inteligencije napisano puno knjiga, nakon emocionalne inteligencije - sada o duhovnoj inteligenciji. Ima i kod vas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Alice, jeli, odakle se javljaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Blizu Rijeke jedno mjesto, Slovenija preko plota tu je blizu Jako zanimljivo sve ovdje na luninom f. ali moram nabaviti rječnik i to brzo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Dobrodošla med nami Alica Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Alica, dobrodošla. Knjige, ki si jih navedla, so tudi v slovenščini. Slovenski in hrvatski jezik jezik sta si blizu, zato se kar razumemo, če si boš nabavila slovar, bo pa še laže. Če se slovenski in hrvatski politiki kregajo, to nikakor ni razlog, da Slovenci in Hrvati ne bi bili prijatelji. Bodimo pametnejši od naših politikov! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Tako i ja mislim, bigm Političari imaju svoj posao, a mi svoj Radimo na sebi, duhovnost, i sve to skupa.... recimo kao posao Pozdrav svima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 ......samo koga onda oni zastupajo ako ne nas? ......sebe valjda :xx!: :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Vključi se v razpravo http://www.gape.org/chat/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Zdravo, Alice, i dobro nam došla Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Mick, politiki res razglašajo, da zastopajo koristi vseh državljanov. Ampak to je samo njihov trik. V resnici zastopajo samo svoje lastne koristi, kvečjemu še interese svojih strank. SAmo poglej, kako se sedaj naši vrli politiki drenjajo za funkcije v EU. Za plače 9.000 €. Tvoje potrebe in tvoji interesi vrlih mož zanesljivo prav nič ne brigajo. Lahko staviš na to. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Lahko staviš na to.Ja ......tako rekoč..........dobljena stava :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Samo jamranje vama nič ne prinese, priključita se Manifestu civilne družbe, v demokraciji velja vsak glas enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Jaz sem pa za vikend prebrala Martin Kojc : Učbenik življenja. Vse te zadeve sem več ali manj brala, tole je spet nov pogled na iste zadeve. Je pa vsekakor zelo zelo pohvalno, da je takale knjiga nastala 1930 leta, bi jo z lahkoto lahko nekdo napisal danes. Sem samo pred 1 dilemo, avtor trdi, da si ni treba oz. da je bolje, da si preveč ne razbijamo glave z življenjem, ker je itak vse naprej določeno. Jaz sem zaenkrat mnenja, da dobimo lekcije in sredstva za rast, ko jih potrebujemo, da pa je čisto vse vnaprej odločeno - npr. če boš določeno lekcijo osvojil ali ne, pa zaenkrat ne mislim. To nas potem itak razbremeni vsake odgovornosti - saj mi nismo nič krivi, je itak že vse vnaprej določeno... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Tudi jaz sem prebrala Učbenik življenja od Kojca. Moram reči, da tudi jaz mislim, da je že vse določeno. Od tebe je potem odvisno, kako boš to, kar se ti dogaja sprejel. Če vsega, kar se ti dogaja ne sprejemaš z zaupanjem v najvišje dobro, potem v bistvu delaš proti sebi in ubiraš daljše in težje poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Tu knjigu od Martina Kojca spominje Lunca na prvoj stranici? Je li prevedena na hrvatski jezik? Ako netko zna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Mislim, da je prevedena na hrvatski in mnogo drugih jezikov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Janja, delim tvoje mnenje. V naprej je določeno, pred kakšne probleme boš postavljena, rešitev problema pa je v tvojih rokah. Če problema ne rešiš pravilno, se boš ponovno znašla pred podobno situacijo, toliko časa, dokler se lekcije ne boš naučila. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Alica, super, da si ovde med nami.Martin Kojc i njegov učbenik ima i na vašom jeziku.Mislim, da je knjiga, koja je meni okrenula mišljenje. Alica je super pisateljica na histrion forumu in prav rada prebiram njene članke. No vsaj tu ni meje (granice) alica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Lunca,hvala za informaciju o knjizi... A ovo drugo nemoj me nije baš tako... malo si pretjerala Pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 Alica, super, da si ovde med nami.... Alica je super pisateljica na histrion forumu in prav rada prebiram njene članke. No vsaj tu ni meje (granice) alica. Me veseli, Alica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Eno vprašanje: Ali obstaja knjiga z pozitivnimi afirmacijami (kot so v knjigi Louise L. Hay), katero lahko odpremo na katerikoli strani in najdemo kakšno afirmacijo za vsak dan, za vsak trenutek, za vse???THX!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Eileen Caddy: Odpiranje notranjih vrat. V bistvu niso afirmacije, ampak je za vsak dan v letu eno sporočilo oz. nauk za duhovno rast in razvoj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Berem eno fuuuuuuuuuuuuul dobro knjigco : Besede, ki zdravijo (Douglas Bloch). Tule lepo piše, kako naj bi se afirmacije uporabljlale in potem so po temah - 52 razdeljene. Najprej je meditacija, potem sledijo afirmacije in nazadnje je modra misel. To naj bi se obdelovale vsak teden po 1. Meni je všeč, ker nisem nek meditativni expert - še ne in je tole v tem momentu tisto, česar sem sposobna in me tudi veseli, tako da uživam - pa izgleda da še celo leto bom .Evo Almira, mogoče si mislila kaj takega? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.