Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

Kaj pa Og Mandino? Si njegova dela že prebrala ? (največji čudež na svetu, Dvanajsti Angel)

:palec: super, da si se spomnila Janja, RES VŠEČNO.... :palec: ti si naša glavca x;)x

Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča
Deli na socialnih omrežjih

Malo prej prebrala, Dvanajstega Angela zelo xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja vježbam jogu po sustavu "Joga u svakodnevnom životu". Sigurno je da ima i u sloveniji jer je predgovor za knjigu napisao dekan fakulteta za sport sveučilišta u Ljubljani. Išla sam i na tečajeve kod njih (instruktora Joge u svakodnevnom životu). Ali se knjiga može nabaviti samo kod njih, barem je ovdje tako. Ne počinje odmah sa jogom, nego su vježbe razgibavanja koje su priprema za jogu.

Ali vjerujem da ima i drugih dobrih knjiga. Od onih koje sam vidjela meni je ova najbolja. Vrlo detaljna objašnjenja.

:palec:

tako dragi moji da vam povem, danes naredila spisek knjig iz te teme in najpogostejši odgovor v knjižnici aja, kako praviš da je naslov, ja no, ne pri nas je pa nimamo, na koncu sva se že obe smejali, moram pa pohvaliti gospo, vedno si vzame čas zame in moje čudne knjigice x;)x ampak nekaj sem pa le izbrskala haha :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...