Marree 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Kaj pa Og Mandino? Si njegova dela že prebrala ? (največji čudež na svetu, Dvanajsti Angel) super, da si se spomnila Janja, RES VŠEČNO.... ti si naša glavca Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2004 Ojla - takole pa je videti (in je notri tudi en kratek odlomek, pa si bos morda lazje predstavljala stil in vse). Og Mandino - Dvanajsti angel Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Marsa, hvala za prijaznost! Marree-Anastazijo (misliš Zveneče cedre tajge?)sem brala, pa mi je bila ful všeč. Kaj so že nadaljevanja pri nas za dobit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Malo prej prebrala, Dvanajstega Angela zelo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 men je bila knjigica Največji čudež na svetu všečna, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Pozdrav!A mi lahko kdo svetuje katera knjiga ,za začetek,za pridobivanje osnov,o Jogi,pa da bi poleg bila še za otroke in odrasle.Res nimam nobenih osnov,zanima pa me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ja vježbam jogu po sustavu "Joga u svakodnevnom životu". Sigurno je da ima i u sloveniji jer je predgovor za knjigu napisao dekan fakulteta za sport sveučilišta u Ljubljani. Išla sam i na tečajeve kod njih (instruktora Joge u svakodnevnom životu). Ali se knjiga može nabaviti samo kod njih, barem je ovdje tako. Ne počinje odmah sa jogom, nego su vježbe razgibavanja koje su priprema za jogu.Ali vjerujem da ima i drugih dobrih knjiga. Od onih koje sam vidjela meni je ova najbolja. Vrlo detaljna objašnjenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Skwo, to knjigo (Joga v vsakdanjem življenju) dobiš pri nas v knjigarnah. Vsaj v Kopru je tako. Lep pozdrav. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 hvala!bom poiskala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 tako dragi moji da vam povem, danes naredila spisek knjig iz te teme in najpogostejši odgovor v knjižnici aja, kako praviš da je naslov, ja no, ne pri nas je pa nimamo, na koncu sva se že obe smejali, moram pa pohvaliti gospo, vedno si vzame čas zame in moje čudne knjigice ampak nekaj sem pa le izbrskala haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ve kdo, če je pri nas že za dobit nadaljevanje Zveneče cedre tajge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 men je bila knjigica Največji čudež na svetu všečna, resmen tud Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 men je bila knjigica Največji čudež na svetu všečna, resmen tud O čem pa govori ta knjižica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 O največjem čudežu na svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Da sem jaz največji čudež na svetu .... aja, možno, da bo tebi pisalo, da si to ti (Selene - istočasno ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Daj, opiši na kratko, kaj pravi za tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Stane, evo, na kratko - NAJVEČJI ČUDEŽ NA SVETU ... SEM JAZ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Stane, evo, na kratko - NAJVEČJI ČUDEŽ NA SVETU ... SEM JAZ... Pa kaj te avtor pozna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 zgleda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 A Selene tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ja sej glih TO je ta čudež Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 zgleda Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ja sej glih TO je ta čudež A da kar vse lunatke pozna :8): Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 tudi ti nisi izpuščen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.