Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 tudi ti nisi izpuščen Kaj je ženska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 prosim, kaj te zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Seleenee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ej.....ful ste bili dobri .......sicer pa........Mick tudi največji čudež ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 knjigico preberi al si jo že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Vem zanjo .......vendar je še nisem prebral Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Vsi nekam površno berete knjige, jaz sem jo 2 x prebrala, pa piše, da sem jaz največji čudež . Sem se spomnila na pravljico, ko je zajec našel ogledalo na travniku in potem kazal živalim "svojo sliko", ko se niso mogli zmeniti čigava dejansko je.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Ve kdo, če je pri nas že za dobit nadaljevanje Zveneče cedre tajge? Tiana, o tem ti bo pa najbolj merodajno lahko povedal Nikola Petrovič sam, ki je pri knjigi sodeloval. 041 286 444. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Deepak Charpa - Sedem duhovnih zakonov življenjaprebrala že pred časom, pa se mi je danes sanjalo o zakonih življenja in sem se nanjo spomnila. Zadnje čase imam zelo intenzivne sanje, o vsebini sanj pa raje molčim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Gledam modro - vidim plavo : Rudi Kerševan Tole pa ziher tudi Boris pozna , zbirka 400 strani modrosti. S kakšnimi se lahko kar hitro poistovetiš, s kakšnimi ne, zanimivo branje, ampak ne tako zelo, da bi z njim obogatila svojo knjižnico Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Zlata pravila za srečno ljubezen - dr. Cherie Carter - Scott 1. Najprej morate ljubiti sebe2. Partnerstvo je izbira3. Ustvarjanje ljubezni je proces4. Odnosi dajejo priložnost za rast5. Sporazumevanje je bistveno6. Potrebna bodo pogajanja7. Sprememba je izziv za vaš odnos8. Odnos je treba gojiti9. Obnavljanje je ključ do trajnega odnosa10.Vse boste pozabili, ko se boste zaljubili Nič novega, nič pretresljivega, samo na enem mestu zbrane resnice, opisane kako naj bi se skrbelo za lep odnos, pa razlaga kaj lahko kaj povzroči pri partnerju in primeri iz življenja. Mogoče majčkeno instant zadeva, je pa zanimivo, simpatično pisano in lahko berljivo. Zame, ki uživam v prebiranju te teme, fina knjigica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Gledam modro - vidim plavo : Rudi Kerševan A ves, da sva dva ali tri vkljucila tudi v letosnji koledarcek (in na LN k Mislim)? Vcasih si zazelim koscek kruha; zgodi se, da me bogovi uslisijo in mi podarijo koscek potice.Tudi bogovi ne razumejo vsega. Morda je nasa usoda nekje zapisana; preprican pa sem, da je od nas odvisno, kako jo beremo. (no, ta dva sta ziher) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 5. Sporazumevanje je bistveno8. Odnos je treba gojiti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 vidiš sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 z zobotrebcom v ustih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Filter 57.A smo v asociacijah? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Gledam modro - vidim plavo : Rudi Kerševan Tole pa ziher tudi Boris pozna , zbirka 400 strani modrosti. S kakšnimi se lahko kar hitro poistovetiš, s kakšnimi ne, zanimivo branje, ampak ne tako zelo, da bi z njim obogatila svojo knjižnico Janja, pa jo res poznam, si opazila, kajne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Spet mam neki za nalimat tlele. Knjiga o sreči - Marcelle Auclair Simpatična knjigica, z zgodbico na dan (tako je predlagano), inspiracijska. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Čiščenje čaker(Doreen Virtue) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Pozdravljeni,na teh straneh se prvič oglašam.Mislim, na straneh o duhovnosti.Moja najboljša knjiga je ZAVEDANJE od Anthony de Mello. Totalno me je fascinirala, bila mi je zelo domača in kot, da bi mi nekdo govoril nekaj, kar že vem. Če ne druzga sem čutla, da je tip blizu resnici.Vendar se ne oglašam zaradi tega. Rada bi vas prosila za uslugo.Anthony v tej knjigi govori o eni drugi svoji knjigi, O strahu, ne vem točko kakšen naslov ima . Vem da je ključna beseda strah. Če je kdo kdaj prebral to knjigo, jo videl in ve na kak način lahko pridem do nje, bom neskončno hvaležna. Govorila naj bi o tem, kako je strah izvor vsega težkega. Knjiga je lahko v angleščini, ali v hrvaščini, seveda tudi v slovenščini. HVALA Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Morda se kdo vidi tole, pa odgovori - ali pac sicer kdo kaj doda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 KNJIŽNICE Pozdravljena Mihela, tudi jaz sem brala zavedanje in Ptičjo pesem, kjer so take sporočilne zgodbice, torej to ni to, kar iščeš, imaš pa zgoraj povezavo, kjer imaš baze vseh knjižnic v Sloveniji. Kar izberi kakšno, vpiši avtorja, pa se ti bo izpisalo kaj vse je napisal, pa imaš tudi na kratko napisano za kakšno gradivo gre. Po mojem ti bo pomagalo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 O, poglej jo, Janjo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Link, a ne? Marsika naučila, k mi je enkrat simpatično rekla, nej se kar sama naučim.... Spodbodla na pravi način Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.