Skoči na vsebino

Knjige s področja duhovnosti 2

Marsa

Recommended Posts

Vsi nekam površno berete knjige, jaz sem jo 2 x prebrala, pa piše, da sem jaz največji čudež x:)x :inocent: :palec: .

Sem se spomnila na pravljico, ko je zajec našel ogledalo na travniku in potem kazal živalim "svojo sliko", ko se niso mogli zmeniti čigava dejansko je....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Ve kdo, če je pri nas že za dobit nadaljevanje Zveneče cedre tajge?

Tiana,

o tem ti bo pa najbolj merodajno lahko povedal Nikola Petrovič sam, ki je pri knjigi sodeloval. 041 286 444.

Lep pozdrav!

Deepak Charpa - Sedem duhovnih zakonov življenja

prebrala že pred časom, pa se mi je danes sanjalo o zakonih življenja in sem se nanjo spomnila. Zadnje čase imam zelo intenzivne sanje, o vsebini sanj pa raje molčim x:Dx x;)x

Gledam modro - vidim plavo : Rudi Kerševan

Tole pa ziher tudi Boris pozna x;)x , zbirka 400 strani modrosti. S kakšnimi se lahko kar hitro poistovetiš, s kakšnimi ne, zanimivo branje, ampak ne tako zelo, da bi z njim obogatila svojo knjižnico :inocent:

• 3 weeks later...

Zlata pravila za srečno ljubezen - dr. Cherie Carter - Scott

1. Najprej morate ljubiti sebe

2. Partnerstvo je izbira

3. Ustvarjanje ljubezni je proces

4. Odnosi dajejo priložnost za rast

5. Sporazumevanje je bistveno

6. Potrebna bodo pogajanja

7. Sprememba je izziv za vaš odnos

8. Odnos je treba gojiti

9. Obnavljanje je ključ do trajnega odnosa

10.Vse boste pozabili, ko se boste zaljubili

Nič novega, nič pretresljivega, samo na enem mestu zbrane resnice, opisane kako naj bi se skrbelo za lep odnos, pa razlaga kaj lahko kaj povzroči pri partnerju in primeri iz življenja.

Mogoče majčkeno instant zadeva, je pa zanimivo, simpatično pisano in lahko berljivo.

Zame, ki uživam v prebiranju te teme, fina knjigica x:)x xsrcx :wub: xbookx xpartyx

Gledam modro - vidim plavo : Rudi Kerševan

A ves, da sva dva ali tri vkljucila tudi v letosnji koledarcek (in na LN k Mislim)?

Vcasih si zazelim koscek kruha; zgodi se, da me bogovi uslisijo in mi podarijo koscek potice.

Tudi bogovi ne razumejo vsega.

:palec:

Morda je nasa usoda nekje zapisana; preprican pa sem, da je od nas odvisno, kako jo beremo.

:palec:

(no, ta dva sta ziher)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdravljeni,

na teh straneh se prvič oglašam.

Mislim, na straneh o duhovnosti.

Moja najboljša knjiga je ZAVEDANJE od Anthony de Mello. Totalno me je fascinirala, bila mi je zelo domača in kot, da bi mi nekdo govoril nekaj, kar že vem. Če ne druzga sem čutla, da je tip blizu resnici.

Vendar se ne oglašam zaradi tega. Rada bi vas prosila za uslugo.

Anthony v tej knjigi govori o eni drugi svoji knjigi, O strahu, ne vem točko kakšen naslov ima . Vem da je ključna beseda strah. Če je kdo kdaj prebral to knjigo, jo videl in ve na kak način lahko pridem do nje, bom neskončno hvaležna. Govorila naj bi o tem, kako je strah izvor vsega težkega. Knjiga je lahko v angleščini, ali v hrvaščini, seveda tudi v slovenščini.

HVALA

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Morda se kdo vidi tole, pa odgovori - ali pac sicer kdo kaj doda. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

KNJIŽNICE

Pozdravljena Mihela,

tudi jaz sem brala zavedanje in Ptičjo pesem, kjer so take sporočilne zgodbice, torej to ni to, kar iščeš, imaš pa zgoraj povezavo, kjer imaš baze vseh knjižnic v Sloveniji. Kar izberi kakšno, vpiši avtorja, pa se ti bo izpisalo kaj vse je napisal, pa imaš tudi na kratko napisano za kakšno gradivo gre.

Po mojem ti bo pomagalo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...