Mihela 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Zelo lepa hvala. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Saj verjetno ti bo še kdaj prav prišlo, ko bereš knjigo kakšnega avtorja, pa te zanima, če je napisal še kaj drugega, piše ti celo če je knjiga izposojena ali ne, do kdaj,... Zelo uporabna zadevica, veliko veselja pri uporabi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Zdravo. Velikokrat sem te forume že prebirala, se neuspešno poskušala prijaviti, danes pa mi je, izgleda, uspelo. Rada bi odgovorila Mihaeli, ki sprašuje o knjigi, ki naj bi bila nadgradnja knjige z naslovom Zavedanje. Mislim, da je njena naslednica knjiga Ljudje laži, ki pa je tudi sama nisem prebrala, ker je na slovenskem trgu enostavno ne dobim. Poskušala sem jo najti na Hrvaškem, tam jo seveda imajo, vendar mi nakup ni uspel. Mogoče pa se je da dobiti tudi v kakšni večji slovenski knjižnici...Ko smo že pri tem, svetujem knjigi Potovanje duš in njeno nadaljevanje Usoda duš, ki je delo ameriškega zdravnika, psihiatra, (Newton) ki je svoje delo nadgradil z regresijo v popolni hipnozi. Gre za knjigo, ki je meni osebno postala nova biblija. V njej sem se našla. V njej sem našla na mnoge odgovore o tem tu spodaj in o stvareh tam zgoraj.Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Zivjo Dolci in dobrodosla! Me veseli, da ti je ravno danes uspelo in da si prisla semle tole postnit. Janja - (*"simpaticno rekla" - to zato, ker je govora -poleg o meni- tudi o tebi, nekomu pa se tole ne zdi simpaticno, pac pa misli, kako sem tecna in 'kaksna skorpija' da sem)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Dobrodošla v naši družbi. Tvoji dve predlagani knjigi sta sigurno super - sem slišala že dosti pohval, pa tudi vedno izposojeni, tako da ko ju dobim, ju ziher pohrustam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hvala za dobrodošlico. Z velikim veseljem bom še kdaj kaj pokomentirala. Sem bolj deloholične sorte in tudi sicer spadam v tisto generacijo, ki naj ne bi imela časa za klepete prek računalnika, vendar me nekateri vaši forumi navdihujejo. In priznati moram, da sem nekaj koristnih informacij že dobila. Ker pa poznam zakone o dajanju in sprejemanju se bom rade volje pridružila vaši krasni ekipi.Lep pozdrav, Dolores Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Janja - (*"simpaticno rekla" - to zato, ker je govora -poleg o meni- tudi o tebi, nekomu pa se tole ne zdi simpaticno, pac pa misli, kako sem tecna in 'kaksna skorpija' da sem)... Ne ne je bilo resnično simpatično, tole je mal moje levje razvajenosti. Kakšno zadevo kar "določim" da je tečna, al pa zakomplicirana, da se mi ne da z njo ukvarjat (jih je bore malo ampak so) in potem ponavadi poskusim podtakniti nekomu drugemu - ga prosit za uslugo. No, pa sem zadnjič vidla da ni noben bav bav, pa se naučila, pa sem lahko dons tole gor nalimala, brez da koga nadlegujem . Mene si na ta prav način naučila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Nikakor ne najdem knjige od de Mella "Zavedanje". A je naslov pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Je je, pravi.... A si knjižnico izbral, pa potem avtorja? Če ne najdeš drugje, poglej v knjižnici Kamnik - tam jo ziher imajo (da vidiš, če prav iščeš) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 Ja, je... Pa se tole, hvala, ker si spomnil, Iigor! Namrec, nekoga je zanimalo (mislim da Mihelo) nekaj od de mella... Imam tako Zavedanje kot tudi se eno njegovo knjigo - Sadhana - Pot k bogu.Ce je nikakor ne morete dobiti, lahko tudi posodim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 knjige pa zhenske se ne posoja 666najst zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 He, neka nova resnica, a ni to veljalo za avto in ženske Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 as zhe kdaj slishala za rent a woman 666najst zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 To ne, sej v tej točki se strinjava, samo rent a book pa obstaja, a ne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 to zhe...sam u roke dobish pa tko zjahano....knjigo 666najst zlobijeu...ma rad svezhe, she disheche, nch scefrane, nch zashpehane, mlade.....knjige Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 no, kar se posojanja knjig tiche je opr men tkole...ja, posodm....samo nazaj prchakujem, de pride taka kokr je shla od mene...che pa ne, pa novopa samo za mesec dni jo dam stranpa napishem, komupa she to ne vseh.... 666najst bibliofilou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Hi-hi.......men tud tu asociacije nekaj nagajajo.....posodim svojo "znucano" ....ker tak ni šans, da se vrne taka k je bla posojena ......hočem nazaj novo .....kul.......je kdo za dil? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Hi-hi.......men tud tu asociacije nekaj nagajajo.....posodim svojo "znucano" ....ker tak ni šans, da se vrne taka k je bla posojena ......hočem nazaj novo .....kul.......je kdo za dil? sam jst nimam znucanih...ker pazim nanjekar pa je znucanga(bibliofilske izdaje), je pa tkooo staro, da ne posojam kar se pa asocjacij tiche... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 Imas prav, aakhut - tisockrat sem ze klela, cele zbirke so odsle od mene :xx!: ...A vseeno nekako se posojam... :o|o: Butasta, a ne? Mi je nerodno tam si zapisovat in racunam na onega... Idiotsko, pravzaprav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Drobtinice na poti prebujanja, taka luškana, darilna knjigica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Drobtinice na poti prebujanja, taka luškana, darilna knjigica... hehe....a to posledica zajtrka v postli 666 drobtinic pod koutrom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Prebrala Temna stran iskalcev svetlobe - Debbie Ford, ki je Selene zelo zelo propagirala. Super knjigca. Ena tistih, ki mi v začetku pripeljejo misli - ne ne. tole pa že ni tkole, no ja mogoče je, samo ne pri meni . Pa moram reči,da sem sicer po moji oceni precej samokritična - v smislu da ne podtikam kar tako odgovornosti za moje maslo... Me je zmotilo to,d aimamo vsi vse lastnosti, pa mi egoizem npr. ni šel zame, pa maščevalnost - ker se mi z njo ne da obremenjevati. Pa sem se malo bolj pozorno opazovala in glej ga zlomka, zanč me je za hipec obšlo majčkeno maščevalnosti . Všeč mi je bila zgodbica o naši osebnosti. In sicer da ej naša osebnost kot grad, poln soban. Sobane so pa vse naše lastnosti. Kot otroci radovedni pokukamo v vsako sobano, raziskujemo, se veselimo vseh darov v njih. Potem pa prihajajo v naše življenje ljudje, ki nam tako ali drugače sporočajo,d a določene sobane niso zaželjene, da bi nas sprejeli in tako postopoma zaklepamo sobo za sobo., dokler ne ostanemo v dvosobnem stanovanju, po našem mnenju potrebno temeljite prenove. To je po mojem (ali pa vsaj zame) tudi sporočilo tele knjigice. Sprejeti se moramo v celoti, tako pozitivne kot negativne lastnosti, da bi lahko bili celostni, kajti celostnost je ključ do sreče. Ena boljših knjigc Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 pach samo druga terminologija za lastno zmedenost... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Janjak sem vedela, da ti bo všeč Še o zastavicah si preberi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.