El Nino 12. januar 2003 Prijavi Deli 12. januar 2003 Time is slowly fading to realitiy,no more life is wasting on moralitiy,no more lies are spilled over mentalitiy. Furthermore I see no more of this normality,my life changing as a fading memory,I should fall and wait for my divinity. I am a dreamer,I dream about you and I,I am a dreamer,I dream the long lost times. Ever should I reach and hold divinity,my life would end in splendit moralitiy,for some I will be a warm, warm memory. I am a dreamer,I dream love and war,I am a dreamer,I dream of god and more. Nowhere is so twisting, as in my mind today,noone is so thirsting, as my heart today,now i leave to return to my new old way. I am a dreamer,I dream of bright night stars,I am a dreamer,I dream of your your eyes. ... "You'll never make a saint of me." Mick Jagger Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2003 Hehe cak se malj dodam, A dreamer,I'm dreaming my life away,A dreamer,My dreams are here to stay.... "When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.