Skoči na vsebino

Krzno

astra

Recommended Posts

• Komentarji 225
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

quote:krzno da ali ne...

Astra

Ne.

Ne samo zaradi ubijanja, ampak predvsem zaradi načina ubijanja. A veste, kako ubijejo žival za krzno, da ostane krzno nepoškodovano? Skozi rit (oprostite izrazu) jim spustijo kislino, ki jih počasi razžre odznotraj in ne poškoduje kože - krzna! (O tem sem enkrat gledala oddajo na RAI.)

Pa tudi prej me krzno ni nikoli privlačilo (razen tisto, ki ga omenja aakhut http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif). Pogreje me volna - postriženim ovcam pa ponovno zrase in upam, da pri striženju ne trpijo preveč. Sicer pa je vse več tudi sintetičnih materialov, ki zelo grejejo (termovelur ali pail), čeprav... je ne nosim na golo kožo, temveč samo kot vrhnje oblačilo, pa še to zelo malo (kak pulover 50% akril, 50% volna). Pa v bundi za kakšne pohode imam sintetično podlogo. Vsakodnevno pa nosim debelo volneno jakno.

Tamara

Deli na socialnih omrežjih

OJ, A VEŠ ZAKAJ MEN ni všeč krzno, a ti povem na čist enostavn način zato,ker se bojim,da se kej ne zaredi ven,heee;pa marbit tut smrdihttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gif

P0k0wc

hehehe... pokowc men tud krzno ni zarad tega fajn, poleg vsega je še verjetn s kakimi strupi impregniran, glih zato da se kej ne zaredi not, pa še trapast zgleda. Sej tud umetn krzn čudn zgleda. Ene zgledajo v njem kao kurbe 1. klase, v onem drugem pa poceni kurbe.

Edino eskimom je oproščeno. x;)x

Usnje mi je pa všeč, zlo stylish, pa brez dobrih čevljev tud bit ne mormo, a ne?

Joj tiste lisice, ki jih ene pa še nosijo, ko tace čez visijo, so mi pa prav odbijajoče. Prav groteskno mi zgleda. Kok bi blo za videt, če bi se nosil namesto tega na primer kravja glava okrog vratu, pa tace bi dol visele? x:Dx x:Dx

mushi

Mushi

Kot samo krzno mi je lepo.

Fino je pogledat lepo izdelan plašč, samo ne pristajajo mi take zadeve. Raje imam MONT puhovko, res pa je, da imam kučmo iz lisice za -15 do -20. Na žalost je za to bila ubita ena lisica, velikokrat se v taka oblačila odenejo starejše mestne gospe, krzno je nekako pojem denarja. Če si bil bogat si si kupil krznen plašč.

Ko sem bila še osnovnošolka sem si želela takšen plašč iz bele lisice, sedaj pa sem popolnoma prepričana, da bi denar porabila za kaj drugega, ne glede koliko bi ga imela.

LP!

:vragec:

astra ti se kr sprosti pa ugrizn... x;)x

kakshna pa je razlika med kurbo pa kurbo I.klase? x:Dx

:vragec: ma vas rad

chasa ni... je samo prostor in situacija

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Men zmeraj pridejo une male, lustkane, mehke cincile na misel, ko kozuh zagledam...

Ja, pa usnjene cevlje mam najrajsi...

x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hahahahahaha.... astra sorry, khm... Pač stvar okusa. Tist umetn krzno mi je na misel prišlo da je še pink barve, ne vem zakaj... pol pa da ena taka pod lampo stoji na ulic... Mislim a vam se ne ob neki temi kr kake predstave zraven nrdijo? Mogoč je pa to preveč negativne domišljije pr men. :vragec:

Ena znanka je pa tud umetn krzn nosila in je blo pol ko je že neki časa blo nošeno ko ena crkovina mokra videt. Crknjena mačka. x;)x

mushi

Mushi

• 2 years later...

Ok, bom jst.

Nikol ga nism nosila...itak bi butast zgledal, da ga ena taka mlada nos. K sm bla mejhna, sm bla navajena, da so starejše gospe nosile krznene plašče. Men je blo to na pogled zmer nikakvo. Nč kej posebi lepga. Pa tud toplo se mi ni zdel. :xx!: Ne gledam pa teh stavri, kaj delajo z živalmi, ker mi ni za gledat...sm že vidla ene parkrat in je res svinjsko in nečloveško.

Je pa spet tko ne...izbira posameznika. Nekomu ni všeč, da nekdo krzno nosi, nekomu, da nisi vegetarijanc, abstinent alkohola...v današnjem svetu obstaja tolk raznolikih ljudi, ki se jim jebe, kaj si vi mislte, da neb smel počet, tko da... :o|o:

Če vam pomaga, se definitivno razkurte in povejte, kaj si mislte. Sam ne prčakujte, da bojo ljudje pol rekl: ''O, a res...pol pa ne bom več tega delal-a/nosil-a/kupoval-a/pil-a/jed(e)l.a...

xsrcx

mi ni blo nč jasn, k sm v ta novi temi komentirala, pa ni šlo...zdej pa vidm, zakuga...marsa, si spidi gonzales! x;)x

ne me hecat,a prov isti naslov al kaj?

sori,marsa...nisem niti pogledala ce jo že mamo,ker sem sam na hitr,da ne bo glih v fotkah polemik x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

nc hudga, sem pa ob priloznosti popravila popaceno temo (ker se mi sprot ni dal vec, pa niti ni bla nikol izbrskana).... to vcas nardim, ko opazim, da se v staro temo lepo komentira in je slednja zelo motece popacena.

Hvala, saj si prav naredila (sam opazam, da ne znas uporabljat iskalnika, ker tud zobarja nisi nasla, pa je lepo odprt naslov - bom osvezila iskanje, pa si tam chekiraj). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>nc hudga, sem pa ob priloznosti popravila popaceno temo (ker se mi sprot ni dal vec, pa niti ni bla nikol izbrskana).... to vcas nardim, ko opazim, da se v staro temo lepo komentira in je slednja zelo motece popacena.

Hvala, saj si prav naredila (sam opazam, da ne znas uporabljat iskalnika, ker tud zobarja nisi nasla, pa je lepo odprt naslov - bom osvezila iskanje, pa si tam chekiraj). :palec:

ponavad v iskalniku najdem,sam zobarja nisem....pa še neki...se zdej ne spomnem...čist normalno ponavadi v iskalnik dan koren besede...al ni prav tko? xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...