Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 A me ne moras pozabit? A ti naj grem jaz naprej metat vse situacije, kjer si bila zaljiva in na ZELO NIZKEM nivoju? No v vsakem primeru ne bom sla, ker je skoda mojega casa. Zakaj me preprosto ne das na ignoriranje, ali mislis eno temo vlect po vseh?Men ni zal, da sem rekla, kar sem rekla, pa naj se zdim komurkoli zoprna. Pa tudi noben fanatik nisem. Moji starsi ob meni za kosilo jejo meso. Tezim? Ne. Moj oce se ej spomnil kupit sedezno iz najbolj kao lepega usnja. Tezim? Ne. Mi je vsec? Seveda da ne. Pa usnje v njihovih avtomobilih in tako dalje. Ce ze tukaj koncam tudi temo vegetarijanstva, ki je tako privlecena na to temo. Spuscala sem se na nivo, na katerega si me klicala. In vec ali manj sem samo zagovarjala, da se prehranjujem zdravo, tudi ce ne jem mesa..da ga ne jem, je moja odlocitev. Tudi tebi nisem rekla, da si karkoli "manj", ker ga jes ali karkoli podobnega. Meni se pac ne zdi nekaj nujnega za moj lajf in brez njega se bolje poucitm. Ce ti tega ne moras stekat, si pac boga. Ker jaz vseeno stekam ljudi, ki ga jedo.KAO ljubiteljev zivali? To jaz sem, brez kao. Pusti me pri miru. Ce bos se zaljiva, bom nazaj. Ampak ne vem, kam bova prisle. **Da pa ne maram bab z krznom, mi pa ni tezko povedat. Pac moja muha. Ogromno ljudi na tem forumu pokaze odkrito sovraztvo do cerkve, do cefurjev, do vegetarijancev, do stajarcev...pa kaj vse najdemo.Jaz imam pac to in samo to. Ja bohmipomagi ah daj no tole spet sam potrjuje napisano....kok se ti da pa kaj vlačim, povem pač, pa ne po os-ih al kej, javno, ker tud ti veš da tko mislim in ti to tud u faco povem, ne za hrbtom neki.......pa en post mi pokaž kjer sm js bla žaljiva do tebe....razn če zate ne pomen bit žaljiv že to da si drgačnega mnenja.......pa vlka razlika je med srčnostjo in fanatizmom....in to da ti že v fotkah in ne vem kje napadaš folk s svojimi pogledi, že meji na fanatizem...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ma dej Todika, nehiva. Ker je brezveze. Ne bom se po temah kregala s tabo, ker se mi ne da! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ma sej drgač si mi čist ok, pa tud k preberem kej tajga, zdej še sam zavijem z očmi , sej te pustim pr mer, sam tamle sm te pač slučajn omenla, ker je beseda tko nanesla tko da na izi.... čeprov sm vedla da se boš razpištolla če boš vidla lohk grem pa tud v črno luknjo in tam sekam čez tebe, pol se pa zgovarjam da je blo sodelavki namenjen če se ti bolj kul zdi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 lohk grem pa tud v črno luknjo in tam sekam čez tebe, pol se pa zgovarjam da je blo sodelavki namenjen če se ti bolj kul zdi * men sta obe kul, tako Michelle s svojo vnemo kot Todika s svojo stvarnostjo. tud jaz pa ne maram nikakrsnega posiljevanja in omejevanja, hitrega sklepanja, vlacenja, metanja naprej ipd. itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 with all respect, fanatizma jaz tu ne vidim.with all respect - fanatizem je v bistvu pretirana gorecnost.In men se Michelle ne zdi sam gorecna, pac pa je ze mal v pretirano smer. Lobiranje za 'svojo, Pravo stvar' na vsakem koraku - to je zame pretirana gorecnost.ste se vecina strinjal o tem v zvezi s stanetom, po mojem.pa se ni z nikomer sklal nikjer, ne vidim ene zaljive besede z njegove strani, pac pa kupe zahval za sol z vase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Fanatizem:strastna privrzenost kakim nazorom (ljubezen do zivali) - s hkratno nestrpnostjo do drugih nazorov (sovraziti 'babe v krznu'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Povzetek: - nihce ne mara tezenja in posiljevanja.- najbrz je vecina tu ljubiteljev zivali.- najbrz vecina tu ne odobrava mucenja zivali za pridobivanje krzna.- upam, da ima vecina tu rada tudi ljudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja itak priznam, provocirm včas.....ni kej....sam ne pa da se mi naprej meče da žalim koga....še nkol nism nobenmu rekla da je butl, kreten duhovno nerazvit in kajvemkajševse zato ker drugače misli....pač mam svoj način, ja in včas mal čudn izpade, tud u resnici sm taka, na splošno.... recimo tud men krzno ni všeč.....maram pa usnje, pa mam recimo sam en rdeč usnjen plašč k sm po mami pojerbala....tud čevlji ni mus da so usnjeni, k jih itak zderem al se navelčam pa mi je bedast tolk gnarja dat al pa se vn metat kao čevlji morjo bit usnjeni....ni nujno, so kaki drugi tud fajn in čist ok....tud škornje mam sam ene usnjene, pa še tiste mi je frendica dala k si je premejhne kupla.....pa jih u bistvu sploh ne nosim k me noge svinsk bolijo v njih.....mam pa recimo kožo v dnevni na tleh, tako lepo, črnobelo, od našga telička, k sm ga dejansko pol leta fotrala pa gledala kok raste, pol smo valda zaklal, zato smo ga mel, in se mi škoda kože zdel, ker je res ful lepa in sem si jo dala ustrojit....čeprov prej si tud nism misla da bom kdaj to mela, ker mi je blo grdo in mim......pa meso....spet ga jem, pa ful mal.....dostkrat za kosilo nardim meso sam za mojga, sama ga pa ne jem, ker mi ne paše....če mi pa, ga pa jem......dost raj mam zelenjavo kakšno kot pa meso....tko pač je, nism kak zagrizen mesojedec, komot bi brez njega živela, se mi zdi.....tk pač je pr men to, moje mnenje, moji pogledi....za mene je prav tako, ni pa nujno da bo tud za druge.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 No jst mam dost te teme Prevec sem dobre volje.Fanaticna, nefanaticna...kakorkoli ze, bom nehala Res pa je, da vcasih ne komentiram ( vegetarijancev doooolg nisem), vcasih sem pa ze od prej slabe volje in potem se mi pac da.Todika, tudi ti si men drugace cisto kul, zato se mi zdi tole nepotrebno.Evo...umes sem sla na kosilce, kjer sem jedla ricet, moji starsi pa zraven se klobaso Adju. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja itak priznam, provocirm včas.....ni kej....sam ne pa da se mi naprej meče da žalim koga....še nkol nism nobenmu rekla da je butl, kreten duhovno nerazvit in kajvemkajševse zato ker drugače misli....pač mam svoj način, ja in včas mal čudn izpade, tud u resnici sm taka, na splošno.... recimo tud men krzno ni všeč.....maram pa usnje, pa mam recimo sam en rdeč usnjen plašč k sm po mami pojerbala....tud čevlji ni mus da so usnjeni, k jih itak zderem al se navelčam pa mi je bedast tolk gnarja dat al pa se vn metat kao čevlji morjo bit usnjeni....ni nujno, so kaki drugi tud fajn in čist ok....tud škornje mam sam ene usnjene, pa še tiste mi je frendica dala k si je premejhne kupla.....pa jih u bistvu sploh ne nosim k me noge svinsk bolijo v njih.....mam pa recimo kožo v dnevni na tleh, tako lepo, črnobelo, od našga telička, k sm ga dejansko pol leta fotrala pa gledala kok raste, pol smo valda zaklal, zato smo ga mel, in se mi škoda kože zdel, ker je res ful lepa in sem si jo dala ustrojit....čeprov prej si tud nism misla da bom kdaj to mela, ker mi je blo grdo in mim......pa meso....spet ga jem, pa ful mal.....dostkrat za kosilo nardim meso sam za mojga, sama ga pa ne jem, ker mi ne paše....če mi pa, ga pa jem......dost raj mam zelenjavo kakšno kot pa meso....tko pač je, nism kak zagrizen mesojedec, komot bi brez njega živela, se mi zdi.....tk pač je pr men to, moje mnenje, moji pogledi....za mene je prav tako, ni pa nujno da bo tud za druge....dbest, tko tud jaz menim... pa ceprav se nikol nisem imela telicka. mas zdrave nazore, mi je to vsec. vcas berem, kako si to al ono, pomagala kaki mucki, veckrat kake zivali omenjas, tako da te mam jasno za ljubiteljico zivali.Tud ce bi nosila 'krzno' v obliki kakega kozlicka. sicer pa jaz sam usnjene cevlje nosim - z izjemo superg pac...plastike ne maram, sam naravni materiali morjo bit, usnje obozujem od nekdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 misti se mi vid a ne dvojčk dvojčkast ja mel smo par let nekej živine doma, prašička kakega, večino pa krave in teličke....zdej ne več, pa mi je recimo blo bol hudo k se je kaka krava prodala, kokr pa ko smo zaklal....pa ful sm mela vesele šlihtat to mal, fotrat pa krtačit, se ment z njimi pa tko....en krava je bla, jagoda, ke se je sam men pustila po glav božat, drgač pa ful divje z rogi mahala....pa ko je povrgla kera, sm obvezno bla zravn, to mi je blo čarobno doživetje.....in tko pol nismo mogli eni zastopit kok mam lohk tok rada te živalce vse naše, pol sm pa zravn ko se je klalo.....drug od naših ni bil noben kej prida za to delo, js sm pa kr.....pa u bistvu sej je blo najbol grozn tist k ubije žival.....se mi je srce trgalo....bla sm pa zravn, ker nekdo pač mora bit....in tu nastopi pol res ta moj realizem, k zmaguje nad čustvi dostkrat....tud tle......zajca oderem in spucam, sam ubit ga pa ne morm sama.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jaz sem morala 1x kuro prnest gor teti.itak sem se jih bala (neartikuliranezhev se mal bojim, takih zivali, ki brezglavo letajo okol, pa se se kaj zaletavajo pa tak)...da jo bo pac zaklala... mislim da sploh nisem VEDLA, da sem sele zaslutla, ko je kura tud slutla pa se upirala.pa se mi je smilila pa sem jo sla dalec za potok spustit. je bila teta pol ful jezna name. moja znanka, zdaj vegetarjanka, je pa 1x, ze dolgo tega, rocno zavila vrat kuri in jo odrla.Po tem ko sem celo shtalo zagnala, da ne pustim da ubijejo zajcka (za kuro se pa nisem mela vec moci borit ).tako da si ne delam itak nobenih utvar z (zdajsnjimi) ljubitelji in vegetarijanci. So moral NEHAT, ne, jasno...mi, ki ga pa nikol skor nismo jedl al pa picek picek, pa ne rabmo NEHAT. Ozdravljeni alkoholik je vcas pil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 vse prevec je besed, kot so 'na bruhanje', 'sovrazim', 'preziram'..jaz tezko pol tega cloveka vidim kot ljubitelja zivljenja. ...Sicer pa sem se ze veckrat hotla prikljucit k tejle temi, ker sem se hotla pogovarjat o tem, pa mi je vsakic dol padlo oz. sem si premislila zarad fanaticnega stalisca nekaterih.....V zadevah prehranjevanja redko katere mesojedce vidim tko srdite al pa posiljevalske kot vegetarijance (kar je cudno in nic ne pase). Vedno se izogibam takim licemerskim temam, ki močno podpihujejo odkrito in latentno agresivnost nekaterih, kot so VEGETARJANSTVO, KRZNO, VARANJE, ZVESTOBA, HOMOSEKSUALNOST, ČEFURSTVO,MUSLIMANI ... :xx!: Ne da se mi. Ker me vsakršno posiljevanje, do nezavesti dokazovanje in osrano prepričevanje vedno bolj moti. :xx!: In zato v alternativi izberem rajši teme a la PRDETI, pa TORTE v fris. Na vse to sem trapa še kliknila na tisti link na drugi strani te teme, da sem si pokvarila dan, imam želodec v grlu. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja, a ne...jaz v varanje in te teme sploh ne hodim, cefurstvo pa to, ne pridemo do konca itak.... men na sreco tistega linka ne odpre. ja saj to sem mislila: kaksna srditost zarad predsodkov. bi prsla babnica katera taka k Todiki na obisk, bi vihala nos nad telickovo kozho. al bi mela Todika plasc iz te kozhe in bi se nasla kaksna fanaticna predrznica, ki bi si drznila kako barvo zlivat!!!!!!cist znorim!!!to so vse sam PREDSODKi.prot tem se pa jaz borim! ces, ja, ok, ce je pa oni eskim, pa naj.ja. tko. dejmo VEDNO tko gledat.da ma oni, ki kaj pocne, ima, fura... , vedno nek SVOJ razlog, okoliscine itd. moja frenda je ze 30 let veganka.zarad tezke pljucne bolezni je jedla SPEH!!!! in zdaj mora vegiju razlagat, da ma to in to bolezen, predno ji s kakimi krvavimi fotkami uleti pod nos!!! nikol ne ves, kaj tebe samega caka v lajfu in kaj bos se jedel in v kaj se bos se oblacil!morda pa ne bos imel nic za v usta pa nic za na hrbet dat.upam da ne bo tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mater je zoprn vse.... bo treba res na aljasko v lajfu, ce na irskem nous smel vec pira pit, v kafichih nous smel vec kadit, mesa vec nous smel ne mogel jest.....pa se bom lepo odrolala na aljasko, pa mela krznen montl, jedla bom ribe in puhala chike. ce mi bo pa pasal, si bom pa se losove rogove nataknila, ce mi jih bo kdo dal (dvomim namrec, da bom lastnorocno ujela kakega ). vse tole *zdravje* pa *ljubezen do zivih bitij*, pa jih 1/2 kot zombiji hod okol, pa furajo nestete dodatke, pa polni sovrastva pa predsodkov pa kapric pa snobizma, kajti to je tud to - duhovni snobizem. + nesteti pari plasticne obutve, neznanske kolicine plasticnih oblacil. :xx!: zdravo se pa jos (pa estetsko). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 marsa.... sam...pregnal me pa naujo na aljasko....bemu de bom kle prshut papu pa babe u pelzmontlih dol dajau ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Saj Ampak meni se to ne zdijo toliko predsodki, kot nestrpnost. Leta in leta sem potrebovala, da sem se osvobodila nekih mentalnih sranj.Pred leti smo sedeli v eni družbi, pa sem svojemu vrstniku, Nemcu tako kruto, neusmiljeno in agresivno VERBALNO zatežila, češ- vi Nemci, niste nikoli dovolj plačali kar ste nam naredili med 2. vojno Ubogega in povsem nedolžnega človeka sem spravila do solz, kar otrpnil je, potem pa se strahoma rikverc odmikal plohi mojega sikajočega strupa :xx!: Pa leta in leta opazovala stare nemške turiste, ko so krevsali po naših bivših domačih krajih in si mislila, pred toliko leti ste pa klali tu naokoli, ne? In taka jajca. :xx!: Sedaj pa že dolgo mislim in živim po načelu- pusti me na miru. In če se ne strinjam slučajno s tabo- ne me basat, ne budi škorpijona v meni. Jebiga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 vse tole *zdravje* pa *ljubezen do zivih bitij*, pa jih 1/2 kot zombiji hod okol, pa polni sovrastva pa predsodkov pa kapric pa snobizma, kajti to je tud to - duhovni snobizem.Kaj pa vem, meni se zdijo taksne in podobne zadeve nekaksen katalizator za nekatere ljudi.V bistvu nek transfer, v katerega zlijejo svoje frustracije, ki sploh nimajo veze s stvarjo, za katero se "zavzemajo". Smo ze imeli temo "Sanjska zenska"..nekateri bi jo najraje zadavili... pa je v bistvu sploh niso poznali, sploh. Pa nekaksno sovrastvo do crncev, pa podobno...jaz poznam ljudi, ki jih sovrazijo (oz.oni to mislijo) na smrt, pa v zivljenju niso niti enega videli, niti na 100m na ulici. Mislim, pa kako lahko nekoga sovrazis, ce pa niti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 saj je, Ruby, nestrpnost je to, bazira pa sam in edino na predsodkih.saj ves kako je.ce bos, recimo v filmu, prikazal zadeve z ocmi pravzaprav negativca, pa ga prikazal kul, recimo dodal par njegovih ozadij, bos zbudil simpatijo pri vecini folka... bodo razumeli pa to... nestrpnost izvira iz nerazumevanja, pac, nesprejemanja. Jp, kroko, si dal kul primer pravzaprav, ceprav v prvem hipu nisem vidla prave povezave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mater je zoprn vse.... + nesteti pari plasticne obutve, neznanske kolicine plasticnih oblacil. :xx!: zdravo se pa jos (pa estetsko). K....kuruz , Silna ljubezen do tistih deklic, ki limajo skupaj 'živalim prijazne' plastične superge v teh bednih azijatskih državah, ki so še tako mlade, da še menstruacije nimajo, podpisat pa se verjetno ne bodo nikoli naučile.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jp, lahko se je odlociti za nekaj, ce mas vse na broju.v somaliji se najbrz ne obremenjujejo z vegetarijanstvom ali ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Verjetno se ne,škoda.Ko bi se vsaj , potem razni čarovniki in mažačke ne bi skrunili deklic, ko jim v imenu bogtivedi česa porežejo klitorise Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Verjetno se ne,škoda.Ko bi se vsaj , potem razni čarovniki in mažačke ne bi skrunili deklic, ko jim v imenu bogtivedi česa porežejo klitorise al pa v europi nekateri v imenubogvechesazhe ratajo agresivni-anemchni-vegiji :xx!: ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ne gre sam za TLE, Mystica...vcasih gre tud sam za KAKO.... s polnim trebuhom je lahko razpravljati o postu (slovenski pregovor). a mish da se to je otrobe pa kislo zelje???ne stara moja, vsi ti pripravki stanejo OHOHO casha. ni hec in niti pod razno 'cloveku prijazno' bit vegi.jaz dam na trznici 5 jurjev. pa nic tacga ne kupim.eni morjo pa vampe zret. ker to JE. in nic druzga. pa ono sharo al kaj je ze.Pridejo v mesta, kjer pol neke blede mestne srajce nosove nad njimi vihajo in jim nabijajo komplexe, ker so s kmetov...pa ker majo domaco salamo not v sendvicih... namest sejtanovih pisev.a kolerabo je kdo tle? repo?*dobr, off the topic, zdaj ne govorim o krznu, pac pa o vegetarijanstvu, skrenila, se opravicujem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ne ne, menim, da je... hm, 'zmerno vegetarijanstvo' zelo v redu. ne samo zlo v redu, menim da je to najboljsa varianta.moje osebno mnenje.tako da verjamem, da je jasno v absolutu bolj zdravo kot pa recimo zgolj basanje z mesom... vendar noben extrem ni gud.ena je dobro povedala, sem pozabila kera: da se kao sklicuje tkole pol na konje in slone rado.tocno to - a sem konj in slon?? sem morala se to dodat (bom tud jaz pol tih)... ker nisem proti vegetarijanstvu in nisem proti nobeni metodi, sistemu, ki komu SEDE in GODI (sploh ce je dobro za druge tud, v absolutnem smislu, torej tu za zivali).sem pa proti fanatizmu, predsodkom, posiljevanju in posplosevanju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.